ביתר ירושלים- הפועל ב"ש, 4.4, שני, 20:55, טדי.
Re: ביתר ירושלים- הפועל ב"ש, 4.4, שני, 20:55, טדי.
הייתי נזהר עם גאדיר מחר.
הבחור מהלך על גבול האדום מאז שהגיע לכאן,
תוסיפו לזה את הלחץ שהקהל של בית"ר יפעיל עליו ספציפית.
הבחור מהלך על גבול האדום מאז שהגיע לכאן,
תוסיפו לזה את הלחץ שהקהל של בית"ר יפעיל עליו ספציפית.
גדיר שיחק נגד בית"ר במדי סכנין ותפר אותם כמה פעמים. זה הרבה יותר טעון ומלחיץ מכל משחק אחר.
"הפועל באר שבע בספק לבית"ר מחר"
- yanivnew91
ההגדרה הכי מדוייקתizguy83 כתב:"הפועל באר שבע בספק לבית"ר מחר"
איזה הרגשה של באסה מכל ה"בספק" הזה, וזה עוד לפני שמכבי עלתה למקום הראשון אחרי ניצחון על רעננה היום...
איזה באסה שחזרנו לדבר על כדורגל....היה יותר כיף בפגרה. מי רצח, מי לא ,מי אשם וכו
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אתה מוזמן להיכנס ל"תיק דבקה", תקבל רציחות וקונספירציות במנות גדושות, ואף מילה על מליקסוןשיש כתב:איזה באסה שחזרנו לדבר על כדורגל....היה יותר כיף בפגרה. מי רצח, מי לא ,מי אשם וכו
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
יצחקי פרסם (כנראה) את ההרכב:
גורש
ביטון טאהא צדק דוידזאדה
ראדי אוגו הובאן
בוזגלו
ברדה שהר
מליקסון, גדיר וטוני בספסל. ביחד עם בראון, סוארס, אוחיון/תורג'מן ולבקוביץ' יהיה לנו ספסל מפחיד
גורש
ביטון טאהא צדק דוידזאדה
ראדי אוגו הובאן
בוזגלו
ברדה שהר
מליקסון, גדיר וטוני בספסל. ביחד עם בראון, סוארס, אוחיון/תורג'מן ולבקוביץ' יהיה לנו ספסל מפחיד
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 03 אפריל 2016, 14:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוהב את הזלזול של ביתר בבש...
גם אניtaltal כתב:אוהב את הזלזול של ביתר בבש...
שיבואו עם הגישה הזחוחה שהם יכולים לנצח ולא עם גישה מתגוננת.
בפעם הקודמת שהם דיברו ככה הם קיבלו 2 ב-25 דקות.
אני מאוד מסמפט את בכר אבל הגישה הנחמדה של "לא להחזיר שחקן בכוח" ו-"ניתן לו את הזמן",
מתאימה למחזור 10. במועדון צריכים להפנים שביום שיאבדו את הפסגה הם כבר לא יכבשו אותה שוב,
ומי שמתכחש לזה עובד על עצמו. צריך לעלות גם עם טוני וגם עם מליקסון בפתיחה, זה הנשק מול בית"ר.
גם אם מליקסון צריך 10 זריקות הוא חייב לעלות מחר, זו קבוצה אחרת כשהוא משחק.
בנוסף, בכר החליט שטהא הוא הבלם השני איתו הוא יוצא לקרב, לדעתי הוא טועה ובגדול, סוארס היה צריך
לחזור להרכב כבר לפני חודש.
מתאימה למחזור 10. במועדון צריכים להפנים שביום שיאבדו את הפסגה הם כבר לא יכבשו אותה שוב,
ומי שמתכחש לזה עובד על עצמו. צריך לעלות גם עם טוני וגם עם מליקסון בפתיחה, זה הנשק מול בית"ר.
בנוסף, בכר החליט שטהא הוא הבלם השני איתו הוא יוצא לקרב, לדעתי הוא טועה ובגדול, סוארס היה צריך
אני לא הייתי מכריח אף אחד לקבל זריקות בניגוד לרצונו, בכל זאת מדובר בבני אדם ולא בסוסי מרוץאריק כתב:אני מאוד מסמפט את בכר אבל הגישה הנחמדה של "לא להחזיר שחקן בכוח" ו-"ניתן לו את הזמן",
מאמין שאין אף אחד בעולם שרוצה יותר ממאור לעלות לשחק, אם הוא יגיד שהוא לא יכול אז הוא באמת לא יכול
מסכים לגבי השאר
לפי הפרסומים בוואלה הוא בסגל לכן רשמתי את זה.ns75 כתב:
אני לא הייתי מכריח אף אחד לקבל זריקות בניגוד לרצונו, בכל זאת מדובר בבני אדם ולא בסוסי מרוץ
מאמין שאין אף אחד בעולם שרוצה יותר ממאור לעלות לשחק, אם הוא יגיד שהוא לא יכול אז הוא באמת לא יכול
מסכים לגבי השאר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מליקסון לדעתי מרגיש שהוא לא מסוגל.
לי כבר מזמן יש תחושה שהוא גמר את העונה רק שלא מספרים לנו. הפתיע אותי מאוד ששותף נגד מכבי. הטמטום היה הדקות שהוא קיבל נגד בני יהודה.
בעניין טאהא-ווילי, מסכים איתך במאה אחוז.
עם כל ההערכה שיש לי לטאהא, ויש.
לי כבר מזמן יש תחושה שהוא גמר את העונה רק שלא מספרים לנו. הפתיע אותי מאוד ששותף נגד מכבי. הטמטום היה הדקות שהוא קיבל נגד בני יהודה.
בעניין טאהא-ווילי, מסכים איתך במאה אחוז.
עם כל ההערכה שיש לי לטאהא, ויש.
- simply-red
ח'ברה ,מחר בעיקר וגם עד סוף העונה השחקנים צריכים להשאיר את הלב על המגרש.. נחישות,אגרסיביות והקרבה לא פחות חשובים מטקטיקות משמעת ושיטות משחק.
לעלות בידיעה שכל ניצחון מקרב את התואר, ניצחון מחר בטדי מלבד שלוש נקודות גם יעביר מסר חשוב מאוד לצהבת שהשנה אנחנו פה עד הסוף, לא בכאילו ולא אולי.. דוגרי רוצים ת'אליפות.
לעלות בידיעה שכל ניצחון מקרב את התואר, ניצחון מחר בטדי מלבד שלוש נקודות גם יעביר מסר חשוב מאוד לצהבת שהשנה אנחנו פה עד הסוף, לא בכאילו ולא אולי.. דוגרי רוצים ת'אליפות.