ביתר לא מכרה את המשחק. רוקאביצה ושכטר במשחק אדיר. כחילה ואבישי כהן זה ויצמן יער ומה שאורי מגבה עשה בסוף זה איתן טייבאדום בלב בנשמהההה כתב: לא קשור הוא התכוון לזה שאומרים פה שבית"ר מכרו את המשחק. זה לא קרה.
יש לנו היום משחק
- red ultras
Re: יש לנו היום משחק
- OMERREMO33
גם משחק המכירה המקורי "השרוכים" נגמר בהפרש אחד...אדום בלב בנשמהההה כתב: לא קשור הוא התכוון לזה שאומרים פה שבית"ר מכרו את המשחק. זה לא קרה.
אבל עזבו מכירה עזבו הכל, אני אישית נשברתי. אבוד. עונת שיא יפה ומלאה רגעים מתוקים, הצלחת שלהם
ממש כך.RedHell כתב: מכבי משחקת מדהים.
משחק עומק נהדר, אין ספור מצבים, בן חיים, מדוניאנין, מיכה היו מצוינים. אם זהבי באחוזי הצלחה כמו כל העונה היה נגמר בתוצאה שאנחנו מכירים ממקום אחר...
- ForeverRed
די עם הלוזריות הזאת.
נקודה הבדל בטבלה וכולם כבר מקפלים.
נכון שזה לא נראה טוב אבל הכל עדיין פתוח.
פעמיים נתניה.Totti כתב: רק שנעשה 6/6 עד אליו
מה מגבו עשה שם באמתred ultras כתב: ביתר לא מכרה את המשחק. רוקאביצה ושכטר במשחק אדיר. כחילה ואבישי כהן זה ויצמן יער ומה שאורי מגבה עשה בסוף זה איתן טייב
כולם אשמים חוץ מאיתנו ,משחק מצויין של מכבי הרגו אותם שתפו את המגרש עם קצת מזל והגנה יותר חזקה זה נגמר 7-0
קרוב רחוקForeverRed כתב:די עם הלוזריות הזאת.
ברור שאסור לקפל, אבל זה מוריד לך את הרוח מהמפרשים.ForeverRed כתב:די עם הלוזריות הזאת.

לא רציתי להגיד את זה לפני, אבל אחד הדברים שגרמו לי לאופטימיות במהלך העונה זה שמכבי לא נתנה את "שער האליפות" שלה.
בכל העונות הקודמות זה קרה, השער הזה בדקה ה-90 שגרם לך להבין שזהו, זה שלהם- לוגסי עם אוסקר, זהבי בדרבי עם סוזה, זהבי נגד חיפה עם פאקו. העונה זה לא קרה וזה נתן לי תקווה שזה שלנו.
עכשיו נשבר הלב. מקווה שזה לא גמור, כי יותר מתמיד זה מרגיש שכן.
בכל העונות הקודמות זה קרה, השער הזה בדקה ה-90 שגרם לך להבין שזהו, זה שלהם- לוגסי עם אוסקר, זהבי בדרבי עם סוזה, זהבי נגד חיפה עם פאקו. העונה זה לא קרה וזה נתן לי תקווה שזה שלנו.

לא חושב שביתר מכרו, נתנו מה שיש להם אבל זה לא מספיק...red bend כתב:אתם חושבים שמשחק ההגנה של בית"ר מכור ?
ההתקפה דווקא עובדת ככה שזה לא נראה מכירה קבוצתית
+1bs war כתב:לא רציתי להגיד את זה לפני, אבל אחד הדברים שגרמו לי לאופטימיות במהלך העונה זה שמכבי לא נתנה את "שער האליפות" שלה.
- OMERREMO33
זה לא אנחנו תאמין לי, אם אני על הדשא על גילי המופלג(36) על בריאותי וכושרי (קופסא ביום) ואללה אין מצב שרעננה סכנין וחיפה יוצאות בתיקו בבית שלי. אנחנו עושים כל מה שקהל יכול לעשות, באים, דוחפים ,בית ,חוץ יש אופטימיים ויש פסימיים אבל חאלס לחשוב שאנחנו כאן הלוזריםForeverRed כתב:די עם הלוזריות הזאת.
לי דווקא נדמה שדסה גנב 10 מטרים באאוט בגלל זה מגבו היה בעמדה לא נכונה אבל אני לא בטוח זה רק במבט ראשון.red ultras כתב: ביתר לא מכרה את המשחק. רוקאביצה ושכטר במשחק אדיר. כחילה ואבישי כהן זה ויצמן יער ומה שאורי מגבה עשה בסוף זה איתן טייב
זהבי משחק בתקופת זמן של ליגה מאוד בינונית
לא רואה אותו כובש בקצב כזה בליגה של
קנדאורוב בחיפה , גרשנייב בבית"ר , שמעון גרשון בהפועל ת"א
אם אתה חושב שאתה כריש תוכיח את זה בים הגדול ולא באקווריום.
לא רואה אותו כובש בקצב כזה בליגה של
קנדאורוב בחיפה , גרשנייב בבית"ר , שמעון גרשון בהפועל ת"א
אם אתה חושב שאתה כריש תוכיח את זה בים הגדול ולא באקווריום.