המדים החדשים הוצגו
Re: המדים החדשים הוצגו
חיכינו יותר מטיפה , המועדון מפספס (שוב) הזדמנויות לעשות הכנסות.
מבסוט מאוד על מה שעשיתי ומה שיש לי.
כשתצא החולצה רשמית (בטוח זה יהיה עם ספונסר וזה קצת יהרוס) אקנה עוד אחת.
מבסוט מאוד על מה שעשיתי ומה שיש לי.
כשתצא החולצה רשמית (בטוח זה יהיה עם ספונסר וזה קצת יהרוס) אקנה עוד אחת.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא מבין למי המעודון מחכה שיוציא כבר את החולצות !!
- The red one
ספונסרRed Temple כתב:לא מבין למי המעודון מחכה שיוציא כבר את החולצות !!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבנתי שזה לא קשור לספונסר אלא לעובדה שהחולצות אמורות להגיע מחו"ל באונייה ועדין לא הגיעו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- YallaHapoel
אתמול עברתי ליד היציע של חיפה, הם הביאו סוג של אוטו גלידה כזה עטוף בטפטים של המועדון שמוכר מרצ׳נדייז, את כל החולצות בכל המידות.
כולל חולצות זכייה בגביע וחולצות לכבוד פתיחת עונה.
- The red one
החנות הניידת, זה קבוע אצלם.YallaHapoel כתב:אתמול עברתי ליד היציע של חיפה, הם הביאו סוג של אוטו גלידה כזה עטוף בטפטים של המועדון שמוכר מרצ׳נדייז, את כל החולצות בכל המידות.
עזוב אחי, לא הגיוני.Sir Alex Ferguson כתב:הבנתי שזה לא קשור לספונסר אלא לעובדה שהחולצות אמורות להגיע מחו"ל באונייה ועדין לא הגיעו...
זה לא שהמכולה תקועה בנמל בגלל שביתה
פשוט אין מכולה כזו.
בטוח שיש ספונסרים שכבר סגורים בגלל העונה האירופית.
פשוט יש גם אופציות על השולחן במידה ונעלה לאלופות.
אז משהים
- YallaHapoel
זה מדהים, הלכתי עם חבר אוהד חיפה, הוא קנה חולצה חדשה בדקה, רק אצלנו זה סיפור.The red one כתב: החנות הניידת, זה קבוע אצלם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה התשובה שעובד המועדון ענה לי, שלוקח זמן לייצר ולהביא את המוצרים (מגיעים באונייה מחו"ל) ושהמוצרים פשוט עדין לא הגיעו.אלדר כתב:
עזוב אחי, לא הגיוני.
זה לא שהמכולה תקועה בנמל בגלל שביתה
פשוט אין מכולה כזו.
בטוח שיש ספונסרים שכבר סגורים בגלל העונה האירופית.
פשוט יש גם אופציות על השולחן במידה ונעלה לאלופות.
אז משהים
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 12 אוגוסט 2016, 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
אןי מה לעשות, בקטע הזה אנחנו לא מתקרבים למכבי תל אביב, מכבי חיפה ואפילו הפועל תל אביב.
אבל כמו שלפני 6 שנים לא התקרבנו אלייהם מקצועית והעניינים התהפכו...גם זה, בתקווה, יתהפך מתישהוא.
אבל כמו שלפני 6 שנים לא התקרבנו אלייהם מקצועית והעניינים התהפכו...גם זה, בתקווה, יתהפך מתישהוא.
אז הוא סיפק תירוץ.Sir Alex Ferguson כתב: זה התשובה שעובד המועדון ענה לי, שלוקח זמן לייצר ולהביא את המוצרים (מגיעים באונייה מחו"ל) ושהמוצרים פשוט עדין לא הגיעו.
כי עובדתית. הקבוצות האחרות בליגה יודעות לספק את המוצרים מיידית.
להבדיל מהרבה אספקטים שעשינו בהם קפיצת מדרגה ענקית, עדיין כל נושא השיווק והמרצנדייס עדיין מפגר שנים מאחור. צורם לעין לראות את אלפי הצעיפים המכוערים שמוכרים מחוץ לטרנר כל שבוע וגוזלים כסף שיכול ללכת למועדון. לא יתכן שעה וחצי לפני המשחק מול אולימפיאקוס נגמר הצעיף המשולב. לא יתכן שלא מוציאים עדיין ליין לנשים. לא יתכן שלא מנצלים משחק בגביע הטוטו מול אשדוד כשהגיעו אלפי משפחות עם ילדים קטנים שמתרגשים מהמשחק. צמאים למוצרים איכותיים וצמאים להחזיר טובה קטנה לאלונה, למה מתעקשים לא לנצל את זה??
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שעוד יותר הורג אותי שגם באתר האינטנט קפצנו כמה מדרגות וזה אתר ברמה של האתרים של מכבי תל אביב ומכבי חיפה...Guevara כתב:להבדיל מהרבה אספקטים שעשינו בהם קפיצת מדרגה ענקית, עדיין כל נושא השיווק והמרצנדייס עדיין מפגר שנים מאחור. צורם לעין לראות את אלפי הצעיפים המכוערים שמוכרים מחוץ לטרנר כל שבוע וגוזלים כסף שיכול ללכת למועדון. לא יתכן שעה וחצי לפני המשחק מול אולימפיאקוס נגמר הצעיף המשולב. לא יתכן שלא מוציאים עדיין ליין לנשים. לא יתכן שלא מנצלים משחק בגביע הטוטו מול אשדוד כשהגיעו אלפי משפחות עם ילדים קטנים שמתרגשים מהמשחק. צמאים למוצרים איכותיים וצמאים להחזיר טובה קטנה לאלונה, למה מתעקשים לא לנצל את זה??
אבל מה, אני נכנס לחנות ורואה חולצת אליפות כפכפים וצעיף חצי-חצי שריף-באר שבע...
רמת המרצ'נדייז פשוט לוקה בחסר.
וגם שהיה לנו מרצ'נדייז זה עדיין לא היה כמו של מכבי חיפה הפועל תל אביב אפילו או מכבי תל אביב.
יש להם מצעים ואפשרויות מגוונות למלא דברים.
ישנים אצלנו בעמידה בקטע הזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שיווק זה כללי, לכן הבעיה הפרקטית היא לא שיווקית.Guevara כתב:להבדיל מהרבה אספקטים שעשינו בהם קפיצת מדרגה ענקית, עדיין כל נושא השיווק והמרצנדייס עדיין מפגר שנים מאחור. צורם לעין לראות את אלפי הצעיפים המכוערים שמוכרים מחוץ לטרנר כל שבוע וגוזלים כסף שיכול ללכת למועדון. לא יתכן שעה וחצי לפני המשחק מול אולימפיאקוס נגמר הצעיף המשולב. לא יתכן שלא מוציאים עדיין ליין לנשים. לא יתכן שלא מנצלים משחק בגביע הטוטו מול אשדוד כשהגיעו אלפי משפחות עם ילדים קטנים שמתרגשים מהמשחק. צמאים למוצרים איכותיים וצמאים להחזיר טובה קטנה לאלונה, למה מתעקשים לא לנצל את זה??
הבעיה בעיקר לוגיסטית.
המועדון שלנו מבחינה לוגיסטית יותר גרוע מאפסנאי טוראי בצהל
יש סיכוי שבכוונה לא מוציאים את החולצות כי רוצים ליצור באזז סביב הפתיחה של החנות החדשה?