כזאת משעממת בשבת כלב מת אין בחוץ וכל המרכזים סגורים.Totti כתב: למה ככה? לקחו אותו לגיגיסי!
מה לקחו אותו לאכול חמין?
ורוצה להגיד לך שאכלתי שם פעם אחת וזה המקום האחרון שאני יילך לאכול גם אם אני אצטרך לצום שבוע.
כזאת משעממת בשבת כלב מת אין בחוץ וכל המרכזים סגורים.Totti כתב: למה ככה? לקחו אותו לגיגיסי!
גחנון עם ביצה וחריףאדום זקן כתב: כזאת משעממת בשבת כלב מת אין בחוץ וכל המרכזים סגורים.
מה לקחו אותו לאכול חמין?
האמת שאני עוקב אחריה כבר כמעט שבוע בדיוק בשביל הדברים האלהyedidel כתב:מי הגיע לאינסטגרם של אשתו ואיך?רמת סקאוטינג גבוהה
אדיר אחי.yarinboker כתב: האמת שאני עוקב אחריה כבר כמעט שבוע בדיוק בשביל הדברים האלה
ברמן וספורט 1 פרסמו שהוא נחת אחרי שראו את הפוסט של אשתואדום בלב בנשמהההה כתב: אדיר אחי.
לגבי הכתבים - לא יודע מה אמרו ואולי הם אומרים כדי לכסות על עצמם או לא להוציא פוליטיקות החוצה, אבל הבכירים בוודאות(!) ידעו מאתמול שוהא נמצא.
השאלה הבאמת גדולה היא למה זה לא פורסם עד עכשיו, כשכבר אישתו אישרה באינסטגרם..
יש לך את זה ביותר קשור ?אני איתך באש ובמיים כתב:אגב... מציע לזרים ולכל המתעניינים להתפתחות שהולכות להיות בעיר בשנים הבאות -
https://rotter.net/forum/scoops1/325239.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
רק סטיב?ואיפה גרשון ואצילי?לא עברו בדיקות רפואיות?Totti כתב:כל מה שהעסיק אותי היום זה איפה סטיב.
שגיב גיל, אוי גיל שגיב- אחרי בילוף, שבועיים לא מגיב.
סטיב בסורוקהTotti כתב:כל מה שהעסיק אותי היום זה איפה סטיב.
שגיב גיל, אוי גיל שגיב- אחרי בילוף, שבועיים לא מגיב.