הייתי כל כך עצבני עליו כשנכנס. ציפיתי שיבוא לקבל כדור, שישרוף את הדשא. לא עשה כלום ב-6 דקות הראשונות ואז הנאוור הזה הביא את הגול הזה משומקום (והאמת שגם אחריו לא עשה הרבה).
אין תלונות. מתי מתחילים לשיר לו "איזה נאוור *כפייםכפיים* איזה נאוור *כפייםכפיים*" ביציע ?
izguy83 כתב:
פגע בדרך בבלם. לא שזה מוריד מהחשיבות, אבל לא הייתי קורא לזה "איזה שער"
עדיין הוציא בערך את המקסימום מאותו מצב. מהירות פעולה שלא אופיינית לכדורגלן הישראלי.
בנוגע לתפקוד שלו כחילוף ובכלל, הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר בעל בית כשהוא מחליף את מליקסון.
נכון להיום ברגע שיש חילוף ישיר בין מליקסון ואוחנה ניכרת ירידה ברורה בשטף ההתקפי שלנו, יש לו עוד כמה
דברים לשפר כדי שזה לא יהיה ככה.
Eelect כתב:
עדיין הוציא בערך את המקסימום מאותו מצב. מהירות פעולה שלא אופיינית לכדורגלן הישראלי.
בנוגע לתפקוד שלו כחילוף ובכלל, הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר בעל בית כשהוא מחליף את מליקסון.
נכון להיום ברגע שיש חילוף ישיר בין מליקסון ואוחנה ניכרת ירידה ברורה בשטף ההתקפי שלנו, יש לו עוד כמה
דברים לשפר כדי שזה לא יהיה ככה.
אל תשכח שהוא נכנס לשתף פעולה עם שחקנים עייפים שרותים לשמור על תוצאה וזה ממש לא אותו דבר כמו בתחילת משחק.
izguy83 כתב:
אל תשכח שהוא נכנס לשתף פעולה עם שחקנים עייפים שרותים לשמור על תוצאה וזה ממש לא אותו דבר כמו בתחילת משחק.
זה נכון אם כי זה משהו שהרגשתי כבר בכמה משחקים כשהחילוף הוא ישיר בין השניים.
יש לו את היכולות להיות בעל בית על המגרש, עדיין זקוק להרבה ליטוש, בעיקר ברמת הת'כלס.