הפועל ב"ש- עירוני ק"ש, שמינית גמר, שלישי, 20:55, טרנר
- ForeverRed
Re: הפועל ב"ש- עירוני ק"ש, שמינית גמר, שלישי, 20:55, טרנר
מתן אוחיון, וובה בראון, לואיי טאהה, בן שהר, אפילו קצת גאדיר.
יותר מדי נגרים.
יותר מדי נגרים.
בן שהר נגר?ForeverRed כתב:מתן אוחיון, וובה בראון, לואיי טאהה, בן שהר, אפילו קצת גאדיר.
יותר מדי נגרים.
- The red one
בן שהר של המשחקים האחרונים? בהחלט.E.H.A כתב:
בן שהר נגר?
- ForeverRed
אחושרמוטה נגר.E.H.A כתב:
בן שהר נגר?
הלוואי עלינו כל החיים שיהיו לנו נגרים כמו בן שהר
הבעיה באיכות לא בכמותThe red one כתב: 9,500 מספר עלוב ושלא לדבר על האפקט העוד יותר עלוב שלהם
![]()
סאבלימינל חושב אחרתNoam98 כתב: הבעיה באיכות לא בכמות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעון א כתב:9,500 למשחק 1/8 גמר גביע מול ק"ש זה מספר יפה מאוד.
אנחנו עדיין לא יובנטוס אחי
לגמרי.
אנשים אשכרה חיים בסרט.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
לא חי בשום סרט.אורי אדום בנשמה כתב:
לגמרי.
אנשים אשכרה חיים בסרט.
כל השנים פמפמו ת'מוח על כמה הקהל הגדול וכמה בגלל וסרמיל לא באים וכמה בלה בלה בלה בלה. והנה, אתה נמצא בתקופה הכי טובה בהיסטוריה, יש מתקן כמו שצריך, הקבוצה הכי טובה בישראל, משחק גביע המדינה בשמינית גמר לא נגד קבוצה כמו צור שלום. והנה היום כל הזמן מזיינים ת'מוח על כמה טרנר קטן ומה זה ואיך אנשים לא יכולים להגיע למשחקים וזאת בצ'ה וחרפה ובלה בלה בלה. ונעזוב בצד את העובדה שגם במשחקי ליגה לא ממלאים את האצטדיון שזה בכלל אבסורד ...
אז לצפות למינימום 10,000 זה לחיות בסרט? יש לך ספק שאם המשחק היה נגד מכבי תל אביב באותו שלב היו מגיעים 12,000 אדומים אפילו אם המחירים היו 80/40?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבעיה היא גם בכמות.Noam98 כתב: הבעיה באיכות לא בכמות
כולם מדברים על הגדלת האיצטדיון, על כעס שאין מספיק כרטיסים, והנה משחק מול קבוצה אטרקטיבית, במחיר של 50 ש"ח, וכל הצפוני נשאר ריק.
העיקר כשמכבי תל אביב מגיעה כולם נכנסים לטירוף.
- The red one
עזוב, הצפוני בכלל לא נפתח, כבר מראש וויתרו על זה וידעו שלא יגיעו אנשים. ומילא זה - לפחות שכל האצטדיון היה מלא. היו קרחות רציניות במערבי, במזרחי ואני מעריך שגם הדרומי לא היה מלא אבל את זה אני לא יכול לדעת.Sir Alex Ferguson כתב: הבעיה היא גם בכמות.
כולם מדברים על הגדלת האיצטדיון, על כעס שאין מספיק כרטיסים, והנה משחק מול קבוצה אטרקטיבית, במחיר של 50 ש"ח, וכל הצפוני נשאר ריק.
העיקר כשמכבי תל אביב מגיעה כולם נכנסים לטירוף.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מגיע לך שחקן כמו ברדה חתיכת כפוי טובה, מגיע לך שחקנים שימכרו אותך או שיורידו אותך לליגה הלאומית. כמה רעל אתה זורק, ועוד על שחקן שויתר על סכומי כסף והצעות מקבוצות בכירות הרבה יותר כדי לקחת את הפרויקט שלנו משנתיים של הינצלות במחזור האחרון לשנתיים שאולי יסתיימו בשתי אליפויות רצופות. מתבייש שאתה ואני שייכים שנינו לקטגוריה של אוהדי הפועל באר שבע.זה שי ! כתב:ברדה ובוזגלו מבסוטים
זה שי !
האמת,שברגע שזה לא משחק למנויים טרנר הופך להיות עלייה לרגל לתיירים,סוג של קאמפ נואו בגלל זה גם העידוד נשמע כמו מסיבה בגן של הבת שלי בחנוכה.
דווקא הרגיש אתמול שהיה אחלה עידוד, לפחות בדרומי. בטח בהתחשב במה שהלך על המגרש.
למה אתה חושב שהוא טועה?Sir Alex Ferguson כתב: לא מגיע לך שחקן כמו ברדה חתיכת כפוי טובה, מגיע לך שחקנים שימכרו אותך או שיורידו אותך לליגה הלאומית. כמה רעל אתה זורק, ועוד על שחקן שויתר על סכומי כסף והצעות מקבוצות בכירות הרבה יותר כדי לקחת את הפרויקט שלנו משנתיים של הינצלות במחזור האחרון לשנתיים שאולי יסתיימו בשתי אליפויות רצופות. מתבייש שאתה ואני שייכים שנינו לקטגוריה של אוהדי הפועל באר שבע.
אישית אני יודע ממקור כלשהו, שברדה ובכר לא משדרים על אותו גל כבר מאז שהוא הגיע ( הייתה איזה תקרית באחד האימונים הראשונים), לא ראיתי את ברדה פעם אחת מחייך העונה, כל הזמן הוא נכנס למגרש עם הראש ברצפה, אתה באמת חושב שזה לא משפיע על השחקנים?