הפועל חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, אצט' עירוני חיפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפועל חיפה- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, אצט' עירוני חיפה

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב:אתם מדברים איתי כאילו ישבתי על העצים בחורשה במעפילים בזמן שהוא שיחק.
תגידו על מה אתם מדברים?
איזה רחש? זה שכמה סתומים שאין להם מושג בכדורגל החליטו שהוא לא מתאים נקרא רחש?
אני אפילו זוכר במדויק איך כולם כאן יצאו על בכר אחרי המשחק מול עכו ואמרו "איך יכול להיות ששחקן נוער מועדף על וואקמה".
אין שום דמיון בין השניים.
מי כאן ראה באמת את קאוונקה משחק ויכול להגיד לי "וואלה שחקן משנה מומנטום"?
עד היום אנחנו חיים על סיפורים,אף אחד לא ראה אותו מספיק בשביל לצאת בהצהרות.
את טוני ראינו והרגשנו על בשרנו,איפה כאן הדמיון בכלל???
חוץ מזה הבחור ל א מ ש ח ק אז על מה אתם מדברים?
דיווי קורמן זה דוגמא לזר שהגיע לכאן ושיחק גרוע מאוד,אבל שיחק וזה מה שנתן לו את הבטחון להפוך אחרי זה לאחד המובילים.
קוואנקה לא משחק,אם היה משחק גם אם חא היה טוב לא הייתי מדבר בכלל.
+1

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: +1
+2
נכון לכרגע ברק לא מאמין בו או שיש משהו שאנחנו לא יודעים, כל הסבר אחר לא מסתדר עפ ההיגיון הבריא, ואני האחרון שיגיד שהוא בלוף.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב: מי זה כולנו? היו שמועות בתקשורת בזמנו שהוא אולי יעזוב, היו אוהדים שטענו שאם דן ביטון מהנוער מועדף על פניו אולי הוא בלוף והוא לא מהזרים שמסוגלים לעשות את הקפיצה מרעננה לבאר שבע.
זה שאני ואתה האמנו בו, ואולי עוד אחרים כאן, לא אומר שלא היו סימני שאלה לגבי נואקמה, אחרי שהודחנו מוקדם מאוד מאירופה, ואחרי שילד מהנוער הועדף על פניו בתקופה לא פשוטה שלנו. בטח שהיו כאלה שקטלו את נואקמה, ואני זוכר הרבה ויכוחים שהיו לי ביציע עם אוהדים שכבר הגיעו למסקנה שהוא לא מתאים לנו.
גם בוזגלו בזמנו התחיל אצלנו רע ואפילו סופסל באשדוד בזמנו (משחק הפריצה של בוזגלו היה באשדוד כשהוא עלה כמחליף).
גם על פקהארט הייתה ביקורת בתחילת הדרך.

אצלנו אוהבים לבקר ולקטול. אנחנו לא כבר בספטמבר אלא אנחנו כולה בספטמבר. אם החתימו את קונאקה לשלוש שנים, אז כניראה מאמינים בו ורואים בו החתמה לטווח הרחוק ולכן מוכנים לחכות איתו גם אם זה אומר לשלב אותו בהרכב לראשונה רק בחודש אוקטובר.
אני מודא שהייתי מאלו שחשב שוואקמה לא יתרום לנו מספרית כי הוא לא היה שחקן של מספרים, אבל איזה רחשים כבר היו?
הרחש היחיד שהיה לגביי עזיבה של וואקמה הגיע מאיזה משתמש שקר כלשהו מהטרולים שמופיעים פה מדיי פעם ופעם כמו פטריות אחריי הגשם ונעלמים כלעומת שבאו חוץ מהמשתמש הנ"ל אף אחד לא דיבר על וואקמה.

ואני מסכים עם אדום זקן, לדעתי האישית חייבים לתת לקוואנקה לשחק, לא פירורי דקות אלא משחקים שלמים, לפחות 10, ככה בונים ביטחון לשחקן, לא בדרך של לתת לו לשבת על הספסל, בישיבה על הספסל הביטחון שלו יירד והבעיות המנטליות ימשיכו עד שהוא יעזוב.
אם הוא באמת כזה טוב באימונים כמו שאומרים חייבים לתת לו לשחק, בין אם זה במקום וואקמה שצריך לשבת משחק או שניים על הספסל ובין אם זה לתת מנוחה למליקסון ובין אם פשוט לשחק לא משנה במקום מי.
לא ייתכן שיביאו שחקן ב500,000 אירו ולא יתנו לו לשחק בגלל בעיות מנטליות ואם יש כאלו אז לתת לו לשבת על הספסל לו יעזור לנו ועדיף לתת לו לשחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב: ידעתי שזה יבוא.
הייתי חייב

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

זה מרגיש לפי כמות השיח שהסקת המסקנות העיקריות פה מאז המשחק היא שהקהל קצת שבע והבעיה היא בקואנקה.
אבל ברור שזה לא המצב וכמו שמשתמשים רמזו פה יש הרבה נקודות שאנחנו צריכים לשפר כקבוצה.

למשל משחק לרוחב. נשגב מבינתי להבין איך שחקנים שלקחו שנתיים אליפות ויודעים יותר טוב מכולם
איך משחקים כדורגל נכון ומנצח נגררים לסוג משחק שכזה אתמול. יש עקרונות שאסור לנו לסטות מהם גם בימים חלשים שלנו ויהי מה.
ביותר מדי מקרים אתמול שחקן פתח נתיב מסירה הצידה במקום בתנועה לעומק.

יש לנו בעיה קשה בלהפוך התקפות מעבר למצבים. זו אחת הבעיות המרכזיות שלנו לדעתי בהתקפה.
כל כך נוח לנו עם הכדור שאנחנו בונים על זה שדרך התקפה מסודרת נגיע למצבים שלנו, כשדווקא בהתקפות
מעבר אנחנו צריכים לעבוד הכי פחות קשה כדי להגיע למצב, זה משהו שבכר חייב לשפר.
אנחנו יורים לעצמנו ברגל עם האיטיות הזו כשאנחנו חוטפים כדור וההגנה של היריבה לא מסודרת.

הגנתית אני מרגיש שאנחנו בשיפור מאז שאלחמיד נכנס להרכב.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 24 ספטמבר 2017, 18:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני עוד לא החלטתי מה יותר איטי - הירידה שלנו להגנה אחרי קרן שלנו או היציאה שלנו למתפרצות

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

yedidel כתב:אני עוד לא החלטתי מה יותר איטי - הירידה שלנו להגנה אחרי קרן שלנו או היציאה שלנו למתפרצות
היציאה שלנו למתפרצות. קל.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

Eelect כתב:זה מרגיש לפי כמות השיח שהסקת המסקנות העיקריות פה מאז המשחק היא שהקהל קצת שבע והבעיה היא בקואנקה.
אבל ברור שזה לא המצב וכמו שמשתמשים רמזו פה יש הרבה נקודות שאנחנו צריכים לשפר כקבוצה.

למשל משחק לרוחב. נשגב מבינתי להבין איך שחקנים שלקחו שנתיים אליפות ויודעים יותר טוב מכולם
איך משחקים כדורגל נכון ומנצח נגררים לסוג משחק שכזה אתמול. יש עקרונות שאסור לנו לסטות מהם גם בימים חלשים שלנו ויהי מה.
ביותר מדי מקרים אתמול שחקן פתח נתיב מסירה הצידה במקום בתנועה לעומק.

יש לנו בעיה קשה בלהפוך התקפות מעבר למצבים. זו אחת הבעיות המרכזיות שלנו לדעתי בהתקפה.
כל כך נוח לנו עם הכדור שאנחנו בונים על זה שדרך התקפה מסודרת נגיע למצבים שלנו, כשדווקא בהתקפות
מעבר אנחנו צריכים לעבוד הכי פחות קשה כדי להגיע למצב, זה משהו שבכר חייב לשפר.
אנחנו יורים לעצמנו ברגל עם האיטיות הזו כשאנחנו חוטפים כדור וההגנה של היריבה לא מסודרת.

הגנתית אני מרגיש שאנחנו בשיפור מאז שאלחמיד נכנס להרכב.
נגעת בנקודה נכונה. משחקים לרוחב, ומשחק האגפים שלנו שקוף ואיטי מדי.
כל פעם שוואקמה או זריהן מקבלים כדור אז יש את התנועה השקופה. טוני עוד מצליח לשמור על הכדור ובד"כ
לעבור את השחקן (למרות שהאחוזי הצלחה ירדו לאחרונה), אבל בצד השני זה קטסטרופה.
השחקנים שצריכים לשחק לעומק זה מליקסון, שהר, קואנקה, ואוחנה. מתוכם כרגע רק מליקסון בהרכב וגם
הוא מתפזר למשחק הצידה. ראינו מה קורה כשמשחק לעומק. 1:0 מהיר.
לגבי ההגנה אכן יש שיפור. אלחמיד לוקח החלטות הרבה יותר טוב מטהא (וגם מצדק, למרות שהשתפר מאוד)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yedidel כתב:אני עוד לא החלטתי מה יותר איטי - הירידה שלנו להגנה אחרי קרן שלנו או היציאה שלנו למתפרצות
הירידה שלנו להגנה בקרנות.
כל קרן מתחילת העונה מרגיש כאילו אנחנו בדרך לספוג שער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

shacharb כתב:נגעת בנקודה נכונה. משחקים לרוחב, ומשחק האגפים שלנו שקוף ואיטי מדי.
כל פעם שוואקמה או זריהן מקבלים כדור אז יש את התנועה השקופה. טוני עוד מצליח לשמור על הכדור ובד"כ
לעבור את השחקן (למרות שהאחוזי הצלחה ירדו לאחרונה), אבל בצד השני זה קטסטרופה.
השחקנים שצריכים לשחק לעומק זה מליקסון, שהר, קואנקה, ואוחנה. מתוכם כרגע רק מליקסון בהרכב וגם
הוא מתפזר למשחק הצידה. ראינו מה קורה כשמשחק לעומק. 1:0 מהיר.
לגבי ההגנה אכן יש שיפור. אלחמיד לוקח החלטות הרבה יותר טוב מטהא (וגם מצדק, למרות שהשתפר מאוד)
למה המשחק לרוחב הזה קורה לדעתך שחר?
הרי מדובר בשחקנים ומאמן שיכולים ללמד אותנו כדורגל.
הם יכולים ללמד אותנו בעיניים עצומות שלבודד שחקן ולבהות בו זה לא משחק התקפה.
או שלשחק לרוחב באיטיות לא יוביל לכלום.
נשגב מבינתי למה אנחנו לא נצמדים לעקרונות המשחק שלנו.

שלח תגובה