איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
Re: איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים
הוא יסיים את העונה עם 10-14 שיגיעו מכמה צמדים או משהו בחודש אחד.
הוא תמיד כובש מספר יפה כלפי חוץ, בפועל זה מספר מצומצם מאוד של משחקים.
מביא לא מעט דברים, גולר הוא לא.
הוא תמיד כובש מספר יפה כלפי חוץ, בפועל זה מספר מצומצם מאוד של משחקים.
מביא לא מעט דברים, גולר הוא לא.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא לא גולר אבל גם לא רע בטח ביחס לחלוצים מאז האליפויות שלנו.
גם צורת המשחק שלנו לא בדיוק מפנקת חלוצים אז קשה לצפות ל20 שערים מחלוץ.
אחי, כבר 10 שנים אנחנו אומרים שצורת המשחק שלנו לא מפנקת חלוצים. גם כשהיו פה מליקסון ובוזגלו.Melikson24 כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 13:25הוא לא גולר אבל גם לא רע בטח ביחס לחלוצים מאז האליפויות שלנו.
חלוץ לתת גולים.
תורג'מן בלי פנדלים נתן 14 גולים בגיל 33.
נקווה שזה יתחבר לו כבר במשחק הקרוב.
וזה כבר 10 שנים נכון.
החלוץ האחרון שנהנה פה באמת היה פלט בזכות בוזגלו. לא סתם הכובשים המובילים שלנו כמעט תמיד מגיעים מקו שני.
תענו על זה בעצמכם, איגור עובד יותר בשביל ביטון וקנגוואה או להפך? היחידי שמכניס כדורים לרחבה זה גנאח והוא לא עושה את זה מספיק.
גם מאז שלופס נפצע חסר את המגן ההתקפי שלרוב המסירה האחרונה שלו תהיה למרכז הרחבה.
יש בעיות במשחק ההתקפה, כרגע זה יותר ביצירת מצבים מאשר בסיום שלהם.
בלי קשר לזה שזלטאנוביץ' יצטרך להתחיל לנפק קבלות בקרוב וגם תורג'מן חייב להיכנס לעונה. הוא יודע לעלות מהספסל, העונה הוא חושך.
החלוץ האחרון שנהנה פה באמת היה פלט בזכות בוזגלו. לא סתם הכובשים המובילים שלנו כמעט תמיד מגיעים מקו שני.
תענו על זה בעצמכם, איגור עובד יותר בשביל ביטון וקנגוואה או להפך? היחידי שמכניס כדורים לרחבה זה גנאח והוא לא עושה את זה מספיק.
בלי קשר לזה שזלטאנוביץ' יצטרך להתחיל לנפק קבלות בקרוב וגם תורג'מן חייב להיכנס לעונה. הוא יודע לעלות מהספסל, העונה הוא חושך.
- ForeverRed
אני לא אוהב את ההנחות שעושים פה.
חלוץ תפקידו להגיע למצבים ובעיקר לנצל אותם.
איגור לא עושה מספיק, לא מזה ולא מזה. והוא לא סתם חלוץ בהפועל באר שבע, הוא באנקר שבקושי יורד מהדשא.
לוקח הימור מושכל שבכמות כזאת של דקות תורגמן כובש יותר ממנו, ובפיזור בריא יותר מבחינת משחקים.
זה הוכח עונה קודמת.
איגור לא עושה מספיק, לא מזה ולא מזה. והוא לא סתם חלוץ בהפועל באר שבע, הוא באנקר שבקושי יורד מהדשא.
לוקח הימור מושכל שבכמות כזאת של דקות תורגמן כובש יותר ממנו, ובפיזור בריא יותר מבחינת משחקים.
זה הוכח עונה קודמת.
הפועלעולה כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 14:10וזה כבר 10 שנים נכון.
בוזגלו היה חלוץ קו ימין עם רגל ימין... האופנה עכשיו ששחקני הקו משחקים עם רגל הפוכה (רובן ואצילי...), על מנת להגיע למצב בעיטה ולא על מנת להכין כדורים עם הרגל הנכונה לחלוץ/ים.
אולי כדאי לגוון תוך כדי המשחק ולהחליף את הצד של שחקני הקו? גם ישגע את ההגנות וגם יגוון את המשחק השבלוני.
גנאח כמעט בלתי ניתן לעצירה כשחותך ימינה. אולי כדאי שיעשה את זה כמה פעמים במשחק גם מצד ימין?
מסכיםForeverRed כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 14:42אני לא אוהב את ההנחות שעושים פה.
זה הוכח עונה קודמת.
בגלל הטאבו שאיגור מקבל אנחנו מאבדים את תורג'מן. אין באמת תחרות
אז תורגמן היה כובש יותר אישית, אבל לא היה עושה בחיים מהלכים שגם גרמו לאחרים לכבוש שאיגור כן עשה.
לא חושב שיש באמת תחרות ביניהם, וכן, אמרתי ואומר שהוא צריך לקפוץ מדרגה ולהיות יותר אמין מול השער.
לא חושב שיש באמת תחרות ביניהם, וכן, אמרתי ואומר שהוא צריך לקפוץ מדרגה ולהיות יותר אמין מול השער.
- simply--red
כמה באמת הוא מרוויח? זה נכון שהוא מרוויח יותר מקינגס?
having that said, אני מאוד מאוכזב ממנו, ובשיטתנו הנוכחית הוא מאוד לא מתאים. הוא שחקןאמור. אמור לרוץ לעומק אבל כל בלם מקדים אותו, גם כשדן נותן לו כדור גאוני כשהוא מקדים את הבלם שלו הבלם השני גם מצמצם פער, וגם השליטה בכדור שלו מסורבלת נורא. זה בסיסי. הוא סידר לדן מצב מהלחץ שלו, והוא אמור להיות כתובת כשיוצאים קדימה, אבל בפועל הוא לא מתמודד עם הבלמים של היריבה, יורד הרבה יותר מדי אחורה, ומאפשר ליריבה כמו ריינה לשבת עלינו עם קו הגנה גבוה. אני רוצה לראות את ריינה עם קו הגנה כזה מול סטויארט. בחיים לא.
אני באמת תוהה לעצמי מכל ההתקפות שלנו שהיו, מה היה כבר קורה אם זלאטנוביץ לא היה שם והיינו עם 10 שחקנים? לא יותר מדי. הוא המון פעמים מתחבא מאחורי הבלם הרחוק לצד שממנו אנחנו תוקפים, ממש בורח מהכדור כמו מאש. אני אופטימי איכשהו כי הבן אדם כן תפר אותנו. מקווה שהוא לא עקיצה, ומקווה מאוד שהמאמן שהביא אותו יתחיל להוציא אותו דקה 60 ולהכניס את איילון אלמוג עם דקות קבועות כמו שאיגור קיבל, וזה לא בושה משחק לתת לאיילון לפתוח כ9, כי הוא להבדיל מאיגור כן יודע לקבל כדור ולהסתובב ולהיות מסוכן עם הכדור, ולדעתי הוא הרבה יותר מתאים לקבוצה הטכנית מניעת הכדור שלנו מאשר הנגר ההוא שלוחץ כי הוא מקבל משכורת עתק.
ושתורג'מן יישאר ג'וקר מחליף 3, כשייכנס הגביע הוא גם ככה ישתלב.
having that said, אני מאוד מאוכזב ממנו, ובשיטתנו הנוכחית הוא מאוד לא מתאים. הוא שחקןאמור. אמור לרוץ לעומק אבל כל בלם מקדים אותו, גם כשדן נותן לו כדור גאוני כשהוא מקדים את הבלם שלו הבלם השני גם מצמצם פער, וגם השליטה בכדור שלו מסורבלת נורא. זה בסיסי. הוא סידר לדן מצב מהלחץ שלו, והוא אמור להיות כתובת כשיוצאים קדימה, אבל בפועל הוא לא מתמודד עם הבלמים של היריבה, יורד הרבה יותר מדי אחורה, ומאפשר ליריבה כמו ריינה לשבת עלינו עם קו הגנה גבוה. אני רוצה לראות את ריינה עם קו הגנה כזה מול סטויארט. בחיים לא.
אני באמת תוהה לעצמי מכל ההתקפות שלנו שהיו, מה היה כבר קורה אם זלאטנוביץ לא היה שם והיינו עם 10 שחקנים? לא יותר מדי. הוא המון פעמים מתחבא מאחורי הבלם הרחוק לצד שממנו אנחנו תוקפים, ממש בורח מהכדור כמו מאש. אני אופטימי איכשהו כי הבן אדם כן תפר אותנו. מקווה שהוא לא עקיצה, ומקווה מאוד שהמאמן שהביא אותו יתחיל להוציא אותו דקה 60 ולהכניס את איילון אלמוג עם דקות קבועות כמו שאיגור קיבל, וזה לא בושה משחק לתת לאיילון לפתוח כ9, כי הוא להבדיל מאיגור כן יודע לקבל כדור ולהסתובב ולהיות מסוכן עם הכדור, ולדעתי הוא הרבה יותר מתאים לקבוצה הטכנית מניעת הכדור שלנו מאשר הנגר ההוא שלוחץ כי הוא מקבל משכורת עתק.
ושתורג'מן יישאר ג'וקר מחליף 3, כשייכנס הגביע הוא גם ככה ישתלב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
350 אלף יורו.
לא מתאים לנו?לדעתי הוא דווקא בול לכדורגל שלנו.
לטעמי החלוץ הכי טוב מאז ברדה ושהר. אני לא רואה איך הוא מסיים עם פחות מ12 שערים אבל התרומה שלו מסביב(אתמול אם זוכר נכון העמיד 2 שחקנים מול השוער) היא מצוינת.
הוא עושה המון עבודה שסייעה לאחרים כשהיו בכושר אישי קצת יותר טוב.
איילון אלמוג שחקן פח ומישהו צריך להגיד את זה. מספיק. הוא לא שווה דקה אחת.
לטעמי החלוץ הכי טוב מאז ברדה ושהר. אני לא רואה איך הוא מסיים עם פחות מ12 שערים אבל התרומה שלו מסביב(אתמול אם זוכר נכון העמיד 2 שחקנים מול השוער) היא מצוינת.
מכבד את דעתך. לא מסכים בכלל.Melikson24 כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 23:05350 אלף יורו.
א. איזה בושה של משכורת. מקווה שיקבל תעודה כחולה וגם אז זה לא יחליק בגרון.
ב. הייתי מת היום שיהיה לנו את אנסה בחוד. גם את אלטון אקולטסה, וגם פול ארנולד גריטה. רותם בעונה הטובה שלו, עם כל הגמלוניות, היה עושה תנועה לעומק ומביא שערים. זה מה שחסר לי, לא לחץ ולא דחיקות שגם ת'ורגמן יודע לעשות. הוא אמור להיות חיזוק, אני לא רואה את זה.
מדברים פה על הלחץ שהוא עושה, על כל העבודה שלא נראית לעין, וכן זה יתרון שהוא מביא אבל זה מאוד מתגמד ביחס ליכולת הנדרשת ממנו, שמשנה סדרי עולם באיך שכל קבוצה בין אם היא נחותה או גדולה מאיתנו יכולה להרשות לעצמה ללחוץ אותנו כי להפועל באר שבע אין חלוץ מסוכן.
מבחינת משכורת לפי מה שאתה אומר - זה שווה לקלימלה, שגם עדיף עליו כי הוא היה מהיר לפחות, ופלופ ברמת סלימני.
הסיטואציה היא שיש לנו 3 מוסרים מצוינים בהרכב שאין להם למי לשלוח עומק, וכשלוחצים אותנו גבוה, אין שום חלוץ מטרה לתת לו כדורים. הוא לא פה ולא שם, ונגיד ונתנו לו מסירה, הכי טוב שעשה זה להחזיר.
לגבי איילון דעתך, אבל מהרגע שנכנס עשה ב10 דק' דברים פשוטים שלא ראיתי מאיגור בכל המשחקים שלו - הוא פותח ועושה תנועה לקבל כדור אם זה באגף, בין הבלם למגן, שומר עליו ומשחרר הצידה. היה אפילו פעם שהיה ממש לבד ודחף ושמר את הכדור עד שמצא למי לשחרר ולא התפתה לבעוט מרחוק. הדבר השני זה שהוא עשה תנועה והגיע למצב נגיחה. הוא היה חוגג מכל הקרוסים של רועי לוי.
גריטה גם לוחץ כמוהו, אבל גם היה מפחיד את היריבה שידהור קדימה, והוא מחמיצן בדיוק כמו איגור.
יש פה קנוניה של הקבוצה צריכה לעבוד עבורו, לא מכניסים לו כדורים. זה בולשיט. הכל נמדד אם הוא שחקן או לא - והוא לא שחקן. כרגע הוא בקצב של 8 שערי ליגה, חסר לי לפחות 4 שערים ממנו כדי שאהיה מרוצה, ולפחות 6-7 כדי שיהיה הפתעה גמורה. זה לא המקרה לכן צריך להגיב בהתאם ולהתחיל לאפס אותו כי רצו איתו תקופה ובתקופה הזו הוא לא הביא שטרות.
דווקא הכניס כדור לרשת אתמול...
אבל נפסל בגלל נבדל.
אולי זה הקאמבק ?
אבל נפסל בגלל נבדל.
אולי זה הקאמבק ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
סליחה אבל להשוות אותו לאנסה וקלימלה זה עוול עצום.
נו אז הם מהירים, המהירות אצל אנסה לא שווה כלום שאין טכניקה.
אצל קלימלה הוא בכלל היה לא קשור לכלום, המהירות הזו תרמה כלום ושום דבר.
איגור צריך לכבוש יותר, אבל בעבודה של המסביב - מאז פלט לא היה לנו חלוץ שתורם כמוהו לשטף של המשחק. חד משמעית.
איגור צריך לכבוש יותר, אבל בעבודה של המסביב - מאז פלט לא היה לנו חלוץ שתורם כמוהו לשטף של המשחק. חד משמעית.
המהירות והתנועה מאחורי הבלם היא מה שמחזיקה יריבות נמוך. יריבות תחתית של ריינה וקש שיחקו עם קו של ברצלונה כי אין לנו כלום מקדימה.yossi כתב: ↑28 אוקטובר 2025, 07:11סליחה אבל להשוות אותו לאנסה וקלימלה זה עוול עצום.
אגב מחזיר אותך לצ׳יפ של קלימלה, ולבעיטות לחיבורים של אנסה, או אנסה לבד, אנסה לבד.
השטף במשחק שאתה מדבר עליו, הוא נכון וקורה בלעדיו ב10 שחקנים. לא זוכר פעם אחת שזרקו לו כדור ארוך, או לרגל והסתובב ושחרר לצד, אפילו לא עומק אני מצפה. הכל אחורה או טאטוא של ההגנה. ליטרלי קינגס הורגים אותו בכל כדור אפשרי והבן אדם מגיע לזה. לגבי קרוסים, היו יותר מדי ותמיד התנועה שלו רעה. אני ממש לא מתלהב מהגול שנפסל.
וכל זה לא משנה, אם הוא מכניס או אתמול או מול קש אני מדבר אחרת, הבן אדם חייב לנו שערים, וספסל זה הכרחי עבורו. לא מבין את ההגנה בחירוף נפש.