בן שהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בן שהר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

כשתבין את מציאות השוק הישראלי אולי תבין כמה ישראלי כמו שהר חשוב.
כשתשיג את חמד/דאבור אחרי זה תתפנה לרדת על שחקנים כמו שהר. נותן לי את שכטר כדוגמא, מביך.

אם היו לנו יותר שהרים על חשבון חבורת הבינוניים שהתגבשה סביבו וסביב מליקסון וכו׳, אז היינו במקום אחר לגמרי היום.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בפעם ה100, שהר לא אשם שהוא בודד בחוד.
אשם מי שהביא למצב ההזוי הזה.
כמו שהוא לא אשם שהציעו לו חצי מיליון יורו ל5 שנים והתחרטו אחרי שלושה חודשים.
אחלה מראה לניהול שלנו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yossi כתב:בפעם ה100, שהר לא אשם שהוא בודד בחוד.
אשם מי שהביא למצב ההזוי הזה.
כמו שהוא לא אשם שהציעו לו חצי מיליון יורו ל5 שנים והתחרטו אחרי שלושה חודשים.
אחלה מראה לניהול שלנו.
תודה על קצת שפיות.

ואוסיף - הוא ממש לא אשם שלא מביאים חלוץ ראוי מאז ברדה שמסוגל להושיב אותו על הספסל.
רק זה חסר לנו, להפסיד גם את שהר על חשבון עוד איזה ישראלי בינוני עם אופי של ילדה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב:כשתבין את מציאות השוק הישראלי אולי תבין כמה ישראלי כמו שהר חשוב.
כשתשיג את חמד/דאבור אחרי זה תתפנה לרדת על שחקנים כמו שהר. נותן לי את שכטר כדוגמא, מביך.

אם היו לנו יותר שהרים על חשבון חבורת הבינוניים שהתגבשה סביבו וסביב מליקסון וכו׳, אז היינו במקום אחר לגמרי היום.
הזלזול שלך בשכטר הוא שמביך.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב:כשתבין את מציאות השוק הישראלי אולי תבין כמה ישראלי כמו שהר חשוב.

לא טענתי מעולם שלא צריך להיות פה. מעריך אותו מאוד,בטח אחרי מה שעבר בקיץ. הטענות לא אליו. הטענות הן למי שהביא את עצמו למצב שאין לו שום כלי אחר חוץ משהר. וכן, לוקח בכל יום את שכטר לפני שהר. תראה כמה הוא משפיע על המשחק.
רק אל תקפיצו כשנוח לכם ותקבעו שהוא החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה. אין לזה שום קשר למציאות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב: לא טענתי מעולם שלא צריך להיות פה. מעריך אותו מאוד,בטח אחרי מה שעבר בקיץ. הטענות לא אליו. הטענות הן למי שהביא את עצמו למצב שאין לו שום כלי אחר חוץ משהר. וכן, לוקח בכל יום את שכטר לפני שהר. תראה כמה הוא משפיע על המשחק.
רק אל תקפיצו כשנוח לכם ותקבעו שהוא החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה. אין לזה שום קשר למציאות.
אז תקפיץ את הנושא של בכר.

שהר נתן עונה טובה. במיוחד כשמאחוריו יש קישור של נכים.
יכול היה לתת עוד כמה גולים?יכול. אבל אין חלוץ מושלם בליגה הישראלית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: אז תקפיץ את הנושא של בכר.

שהר נתן עונה טובה. במיוחד כשמאחוריו יש קישור של נכים.
יכול היה לתת עוד כמה גולים?יכול. אבל אין חלוץ מושלם בליגה הישראלית.
גניבת דעת גדולה מאוד.
בוא ננחת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כל אוהדי מכבי שדיברתי איתם אומרים ששכטר העונה כישלון עצום אצלם, יש שם כאלה שקוראים לו בן בסט 2.
אני עדין הייתי מביא אותו בשמחה לאור השוק הישראלי הדל, אבל הוא העונה נתן עונה רעה מאוד במכבי.
ברכות לבן שסיים מלך שערים, מקווה שבקיץ לא נוותר עליו אלא נוסיף עוד איכות לידו כי הוא לא מספיק איכותי להיות באנקר כמו שהיה השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

הפועלעולה כתב:שכטר שחקן כדורגל יותר טוב. אמרנו את זה גם בקיץ
יש מצב ששכטר חלוץ טוב יותר, אפילו מצב טוב. מעדיף את בן שהר פי 20. האמת שהייתי נגעל אם היו מחתימים שחקן כמו שכטר. נכנס לקטגוריה של טל בן חיים חלוץ, הבלם, אלירן עטר ועוד....

סמל אישי של משתמש
elia
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי elia »

לא מאמין שיעזוב, אין מי שישלם לו מה שאנחנו משלמים.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

izguy83 כתב: מקווה שראית היום את החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה. זה שמוציא מהבלמים שלך 3 צהובים, זה שמשפיע על המשחק. זה שמעורב בכל התקפה.
שכטר.
היום?
בסיכום העונה כולה ראיתי את מלך השערים. בקבוצה חלשה מנטאלית עם שחקן שהיה רגל וחצי מחוץ למועדון ופתח את העונה ביציע.

שכטר עם כל התפאורה שלו, וכל הטררם. היה שחקן משנה ביותר במכבי תל אביב. לא בקטע של להרוד משכטר כדי להעצים משהר כמו שאתה מנסה להרים לשכטר כדי להוריד משהר. זה פשוט סתם בקטע של לציין עובדות ולדבר תאכלס.

במבחן התוצאה. מלך השערים.

רוצים חלוץ טוב יותר? תביאו חלוץ טוב יותר... כבר עונה רביעית שאף אחד לא מוצא כזה... תעדכן אם מצאת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

איתי שכטר היה למכבי תל אביב מה שבן שהר היה להפועל באר שבע בעונות האליפות.
חלוץ רוטציה יחסית בכיר שנתן תפוקה לא רעה ביחס לדקות משחק.

אחת הבעיות של הפועל באר שבע העונה הייתה ששחקנים מרכזיים עזבו, ומי שנאלץ למלא את החלל ולקחת צעד קדימה בתרומה הקבוצתית הם אותם שחקני רוטציה.
בן שהר לא צלח את המעבר התודעתי הזה ודווקא עונת השיא שלו כמלך שערים שמה דגש על ההבנה שהוא לא מסוגל לקחת קבוצה על הגב ולהוביל.

אם בעונת "שיא" הוא מופיע לשלושה חודשים בזמן נטו (ופירגנתי), מגלה חוסר יציבות כל כך גדול ונעלם למשחקים שלמים, אז כנראה שזה לא מספיק.
הוא חייב לקבל תחרות.

במאמר מוסגר אציין את הנתונים של השניים כהשוואה.
בן שהר כבש 12 שערי שדה, 3 בפנדלים, ובישל 3 נוספים.
לאיתי שכטר 8 שערי שדה ו-6 בישולים במעט פחות דקות (זניח).

כלומר, לשהר מעורבות ישירה ב-15 שערי שדה, לשכטר מעורבות ישירה ב-14.

אם מתחשבים גם בתרומה למשחק השוטף ולערך המוסף בדברים הקטנים, ברור שלכל הפחות שכטר לא נופל משהר.

תפסיקו להקטין. תלמדו לפרגן.
הזלזול שלכם לא במקום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:איתי שכטר היה למכבי תל אביב מה שבן שהר היה להפועל באר שבע בעונות האליפות.
חלוץ רוטציה יחסית בכיר שנתן תפוקה לא רעה ביחס לדקות משחק.

אחת הבעיות של הפועל באר שבע העונה הייתה ששחקנים מרכזיים עזבו, ומי שנאלץ למלא את החלל ולקחת צעד קדימה בתרומה הקבוצתית הם אותם שחקני רוטציה.
בן שהר לא צלח את המעבר התודעתי הזה ודווקא עונת השיא שלו כמלך שערים שמה דגש על ההבנה שהוא לא מסוגל לקחת קבוצה על הגב ולהוביל.

אם בעונת "שיא" הוא מופיע לשלושה חודשים בזמן נטו (ופירגנתי), מגלה חוסר יציבות כל כך גדול ונעלם למשחקים שלמים, אז כנראה שזה לא מספיק.
הוא חייב לקבל תחרות.

במאמר מוסגר אציין את הנתונים של השניים כהשוואה.
בן שהר כבש 12 שערי שדה, 3 בפנדלים, ובישל 3 נוספים.
לאיתי שכטר 8 שערי שדה ו-6 בישולים במעט פחות דקות (זניח).

כלומר, לשהר מעורבות ישירה ב-15 שערי שדה, לשכטר מעורבות ישירה ב-14.

אם מתחשבים גם בתרומה למשחק השוטף ולערך המוסף בדברים הקטנים, ברור שלכל הפחות שכטר לא נופל משהר.

תפסיקו להקטין. תלמדו לפרגן.
הזלזול שלכם לא במקום.
הביקורת על בן שהר במקום, הוא לא מתאים להוביל קבוצה ולא מתאים להיות באנקר בהרכב, ובוודאי לא שווה את העלות שלו למועדון. עם זאת, לא הייתי משחרר אותו לאור השוק הישראלי הדל והועבדה שיש הרבה מאוד שחקנים שצריכים ללכת לפניו + הוא חלוץ ליגה טוב.
בנוגע לשכטר, אני גם יכול להביא את הנתונים של מלמד שנה שעברה שהיו רובם כשהליגה כבר נגמרה ולהציג אותו כחלוץ הישראלי הכי טוב בארץ. מי שמשבח את שכטר על העונה הנוכחית לא ראה את מכבי תל אביב. האוהדים שלהם טוענים לאורך כל העונה שהוא הציג יכולת נוראית השנה וכרגע הוא רכש כושל מאוד. התרומה היחידה שלו מבחינתם הייתה לחדר ההלבשה ומנטלית.
בעונה כמו הנוכחית שמכבי דורסת את הליגה ובחלקים גדולים של העונה הוא פתח בהרכב הוא היה צריך להיות באיזור 20 שערים. הביקורת עליו היא מאוד גדולה ולכן הוא לא דוגמא רלוונטית.
דווקא עטר העונה בפחות דקות משהר היה מרשים יותר (והוא גם שחקן חופשי הקיץ, השאלה האם במועדון אחרי העונה הנוכחית ירצו ללכת על שחקן עם האופי והשכר של עטר).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: הביקורת על בן שהר במקום, הוא לא מתאים להוביל קבוצה ולא מתאים להיות באנקר בהרכב, ובוודאי לא שווה את העלות שלו למועדון. עם זאת, לא הייתי משחרר אותו לאור השוק הישראלי הדל והועבדה שיש הרבה מאוד שחקנים שצריכים ללכת לפניו + הוא חלוץ ליגה טוב.
בנוגע לשכטר, אני גם יכול להביא את הנתונים של מלמד שנה שעברה שהיו רובם כשהליגה כבר נגמרה ולהציג אותו כחלוץ הישראלי הכי טוב בארץ. מי שמשבח את שכטר על העונה הנוכחית לא ראה את מכבי תל אביב. האוהדים שלהם טוענים לאורך כל העונה שהוא הציג יכולת נוראית השנה וכרגע הוא רכש כושל מאוד. התרומה היחידה שלו מבחינתם הייתה לחדר ההלבשה ומנטלית.
בעונה כמו הנוכחית שמכבי דורסת את הליגה ובחלקים גדולים של העונה הוא פתח בהרכב הוא היה צריך להיות באיזור 20 שערים. הביקורת עליו היא מאוד גדולה ולכן הוא לא דוגמא רלוונטית.
דווקא עטר העונה בפחות דקות משהר היה מרשים יותר (והוא גם שחקן חופשי הקיץ, השאלה האם במועדון אחרי העונה הנוכחית ירצו ללכת על שחקן עם האופי והשכר של עטר).
בשליש הראשון של העונה, כשכלום עדיין לא היה מחובר ואף אחד לא הבין לאיזה כיוון מכבי הולכת, שכטר היה אחד המצטיינים של מכבי עם שערים, בישולים ותרומה למשחק.
אחר כך באה ירידה. יציבות זו כנראה תכונה לא ישראלית.
לא הייתי ממהר לזלזל גם בתרומה למנטליות ולחדר ההלבשה.
דווקא אנחנו צריכים להבין את החשיבות של זה אחרי עונה כזאת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הייתי מביא את שכטר בלי לחשוב פעמיים אם היה על המדף, אבל אל תנסו לפאר אותו כדי לגמד את בן כי אני כבר חודשים אני קורא ושומע את אוהדי מכבי שטוענים שהוא כישלון גדול אצלם השנה.

שלח תגובה