רן קוז'וך חתם לשנתיים
- yossi
- Title: קרייזי-רד
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
לא מצליח להבין למה כולם סופרים את אבו רומי עם 30% הצלחה בדריבל כווינגר. הוא הרבה יותר חלוץ ושחקן ליד השער ממה שקראתי.
הווינגר בין הטובים בליגה נמצא אצלנו ויושב ביציע. איכשהו הוא אופציה 4 אחרי שחקנים שלא מסוגלים לעשות אחד על אחד או להוציא קרוס נורמלי אחד.
רן מאמן מצוין, טופ. אין ספק בזה בכלל.
כמו לכל בן אדם גם לו יש חסרונות, אצלו הם פשוט צורמים כל כך שזה כואב באוזן. ועדיין איתם הוא מצליח להיות מקום 1 עם סגל מוגבל באיזה 90% מהזמן שלו פה, הישג כביר.
אנחנו משלמים על חוסר בפלאן בי, אין שום יכולת ורצון ליצור מעברים.
משלמים על זה שלשחקנים יש טאבו בהרכב, משלמים על זה שכבר חלון שני ברציפות לא מצליחים להביא אף שחקן שיאתגר קצת את אלה שדבוקים בבטון להרכב. ואיסט זה שחקן טוב, אבל כבר נאמר שלא פותר שום בעיה, רק מוסיף עומק שלא כזה מאסט, כי אם תורגמן לא היה מקבל 5 דק בלחץ.בנשחק, גם לו היה מה לתרום. רכש לאמצע, לקו או להגנה היה עוזר בהרבה מעוד חלוץ.
אתמול ספציפית השינוי היה צריך להגיע דקה 30 גג.
כלום לא עבד, הם סגרו אותנו פיקס והיה חייב לשנות. זמן תגובה איטי מאוד, וגם השינוי עם קוומם שלא מסוכלים לדחוף כלום.
איסט ואיגור יחד על הבלמים, רועי לוי בימין ואופיר/אחמד/יוני בשמאל - ואולי היה מסה עם אגפים שאשכרה מסוגלים להעביר כדור נורמלי, ושטח לקינגס, דן/כנעאן בין הבלמים לקישור האחרוי כי יש לל 2 חלוצים פיזיים במרכז.
הווינגר בין הטובים בליגה נמצא אצלנו ויושב ביציע. איכשהו הוא אופציה 4 אחרי שחקנים שלא מסוגלים לעשות אחד על אחד או להוציא קרוס נורמלי אחד.
רן מאמן מצוין, טופ. אין ספק בזה בכלל.
כמו לכל בן אדם גם לו יש חסרונות, אצלו הם פשוט צורמים כל כך שזה כואב באוזן. ועדיין איתם הוא מצליח להיות מקום 1 עם סגל מוגבל באיזה 90% מהזמן שלו פה, הישג כביר.
אנחנו משלמים על חוסר בפלאן בי, אין שום יכולת ורצון ליצור מעברים.
משלמים על זה שלשחקנים יש טאבו בהרכב, משלמים על זה שכבר חלון שני ברציפות לא מצליחים להביא אף שחקן שיאתגר קצת את אלה שדבוקים בבטון להרכב. ואיסט זה שחקן טוב, אבל כבר נאמר שלא פותר שום בעיה, רק מוסיף עומק שלא כזה מאסט, כי אם תורגמן לא היה מקבל 5 דק בלחץ.בנשחק, גם לו היה מה לתרום. רכש לאמצע, לקו או להגנה היה עוזר בהרבה מעוד חלוץ.
אתמול ספציפית השינוי היה צריך להגיע דקה 30 גג.
כלום לא עבד, הם סגרו אותנו פיקס והיה חייב לשנות. זמן תגובה איטי מאוד, וגם השינוי עם קוומם שלא מסוכלים לדחוף כלום.
איסט ואיגור יחד על הבלמים, רועי לוי בימין ואופיר/אחמד/יוני בשמאל - ואולי היה מסה עם אגפים שאשכרה מסוגלים להעביר כדור נורמלי, ושטח לקינגס, דן/כנעאן בין הבלמים לקישור האחרוי כי יש לל 2 חלוצים פיזיים במרכז.
- Itay
- Title: CrazyRed
לא יקום העיתונאי שישאל אותו על רועי לוי, הדביליים האלה מעדיפים להתעסק באיזה סוודרים אשתו קונה לו.
רן מאמן מעולה שלא מעניין אותו שמות, הייתי מאוד שמח להבין ממנו איך לוי הפך לגלגל חמישי בקבוצה אחרי מזרחי, נגר כמו אחמד, בינוני כמו אבו רומי ויוני שחזר רק מצולבת. מבין כל הדברים המוזרים שרן עושה לפעמים זה הכי בולט שראיתי, לא הגיוני לי שהוא כל כך גרוע באימונים.
לא שלוי זה איזה דני קרבאחל, מלבד ריינה בגארבג׳ הוא היה חלש מאוד בכל ההזדמנויות שקיבל אבל עדיין המחיקה שלו דורשת תשובות.
רן מאמן מעולה שלא מעניין אותו שמות, הייתי מאוד שמח להבין ממנו איך לוי הפך לגלגל חמישי בקבוצה אחרי מזרחי, נגר כמו אחמד, בינוני כמו אבו רומי ויוני שחזר רק מצולבת. מבין כל הדברים המוזרים שרן עושה לפעמים זה הכי בולט שראיתי, לא הגיוני לי שהוא כל כך גרוע באימונים.
לא שלוי זה איזה דני קרבאחל, מלבד ריינה בגארבג׳ הוא היה חלש מאוד בכל ההזדמנויות שקיבל אבל עדיין המחיקה שלו דורשת תשובות.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
nitsande כתב: ↑23 פברואר 2026, 09:29אני חושב שקוזוך מאמן טוב.
בונה יופי של פילוסופיית משחק, מטמיע אותה נהדר ומייצר תלכיד חזק שמבין מצוין מה המאמן מבקש ממנו.
מצד שני הוא פחות טוב בהתאמות טקטיות, נגד מאמנים ומערכים שמתכוננים אליך טוב ונגד מצבים נייחים בהם צריך כושר אלתור.
כן קוזוך מקובע וזה חיסרון מאוד גדול שלו אבל חיסרון מוכר וידוע. הוא חייב לידו מישהו שמסוגל להוסיף יצירתיות מחשבתית.
זה בא לידי ביטוי גם בניהול החילופים וניהול הסגל,
בסוף, אף אחד לא צריך להרגיש שהמקום שלו במגרש מובטח לא משנה מה הוא יעשה על הדשא ואף אחד לא צריך להרגיש שהמקום שלו בספסל קבוע לא משנה מה.
זה לצערינו המצב כרגע בקבוצה, זה פוגע גם בשחקני הספסל וגם בשחקני ההרכב.
לדעתי, אתמול, היה חייב לבצע לפחות שינוי אחד במחצית.
לדעתי, לא הגיוני שדן מסיים 90 דקות, שגאנח ואליאל מוחלפים רק בדקה 70 ושאיסט נכנס על חשבון איגור ולא לידו.
בסופו של דבר מאמן פרגמטי היה מכניס בחצי את חמודי על חשבון גאנח ואת איסט (או אחמד) על חשבון דן או אליאל.
דקה 55 אם זה לא עבד מוסיף את אבו רומי על דן (או אליאל) ואת סטויאנוב על לופז.
עובר ל3-5-2 עם סטויאנוב ואבו רומי בקווים, לוקאס קינגס וחמודי באמצע כשאיסט ואיגור יחד למעלה.
ככה מגוונים ומשים את המשחק ומנסים לייצר משהו שהיריב לא מוכן אליו.
סילבס התכונן אלינו נהדר, היה חייב לשנות המון כדי לבלבל את התוכנית משחק שלו.
שורה תחתונה, קוזוך צריך עזרה.
אחת ההודעות המדויקות שנכתבו כאן.
צריך גם להגיד שגם שפירקנו דיברת על העובדה שזאת הייתה טעות לא להכניס את הספסל מוקדם יותר באותם משחקים ולהרוויח אותו לרגעים בהמשך שנצטרך אותו.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
מדויק.
הבעיה שככל שהזמן עובר התקווה לשינוי אצלו הולכת ונעלמת ולאט לאט מתקבעת המחשבה שהוא לא ישתנה.
וזה מעבר למאבק אליפות בעונה הנוכחית.
מה יהיה בקיץ כשיצטרך באותו זמן נתון להכין את הקבוצה לעונה הבאה, להכין אותה ליריבות באירופה, ובמקביל למלא את מכסת הזרים בזמן שנצטרך מהפכה בהגנה? איך זה יסתדר עם גישת ה"פינצטה" שלפעמים גם אחרי שנה שלמה לא מצליחה להביא זר שהצוות המקצועי שלם איתו?
ונגיד והצלחנו לעשות שלב בתים באירופה, איך מאמן שלא מסוגל לנהל סגל במסגרת וחצי יצליח לנהל סגל כשיש גם אירופה עם אפשרות לקמפיין בלי משחקים בישראל כלומר שכל המשחקים הם בחוץ עם טיסות והתאוששות?
- Red Tiger
אינשאללה ייקח דאבל על הראש שלך ואז תיעלם עוד פעם שנה ואף יותר רק שהפעם קח איתך את הסוס הטרויאני ותתמרמרו ביחד ואולי אפילו תבינו שאתם זוג.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:25מדויק.
הבעיה שככל שהזמן עובר התקווה לשינוי אצלו הולכת ונעלמת ולאט לאט מתקבעת המחשבה שהוא לא ישתנה.
וזה מעבר למאבק אליפות בעונה הנוכחית.
מה יהיה בקיץ כשיצטרך באותו זמן נתון להכין את הקבוצה לעונה הבאה, להכין אותה ליריבות באירופה, ובמקביל למלא את מכסת הזרים בזמן שנצטרך מהפכה בהגנה? איך זה יסתדר עם גישת ה"פינצטה" שלפעמים גם אחרי שנה שלמה לא מצליחה להביא זר שהצוות המקצועי שלם איתו?
ונגיד והצלחנו לעשות שלב בתים באירופה, איך מאמן שלא מסוגל לנהל סגל במסגרת וחצי יצליח לנהל סגל כשיש גם אירופה עם אפשרות לקמפיין בלי משחקים בישראל כלומר שכל המשחקים הם בחוץ עם טיסות והתאוששות?
- Red Tiger
מה שכן הקבוצה איבדה את חדוות המשחק שלה, אני לא מאמן ולא מבין באימון כמו חלק גדול מאוד מהמשתמשים כאן שסיימו בהצטיינות קורס פרו אבל אני כן מזהה לחץ במערכת שהוא לא מובן ומובל ע״י המאמן.
אין את חדוות המשחק שהייתה עונה שעברה עד הפלייאוף ולא את זאת שהייתה בתחילת העונה,הכל מאוד רובוטי וזה לא יילך.
אולי זה הלחץ מדבר אני לא יודע, מה שכן אני יודע שהמאמן במקום להקרין לחץ צריך להוריד לחץ.
אין את חדוות המשחק שהייתה עונה שעברה עד הפלייאוף ולא את זאת שהייתה בתחילת העונה,הכל מאוד רובוטי וזה לא יילך.
אולי זה הלחץ מדבר אני לא יודע, מה שכן אני יודע שהמאמן במקום להקרין לחץ צריך להוריד לחץ.
- Itay
גם השחקנים שלנו הם בני אדם שמרגישים היטב את הלחץ שאפילו כפול מאשר אצל היריבות בגלל החשש שנסיים את זה חלילה שוב כפי שהסתיימה עונה שעברה.Red Tiger כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:09מה שכן הקבוצה איבדה את חדוות המשחק שלה, אני לא מאמן ולא מבין באימון כמו חלק גדול מאוד מהמשתמשים כאן שסיימו בהצטיינות קורס פרו אבל אני כן מזהה לחץ במערכת שהוא לא מובן ומובל ע״י המאמן.
הלוואי ורן היה משדר יותר לחץ לשחקנים במשחקים שדברים לא הולכים, אתמול זו לא פעם ראשונה שאנחנו צריכים להקיז דם בשביל ניצחון ואין מספיק טירוף על הדשא כדי להשיג את זה, להוציא את הבליץ באיזור הדקה ה-60 לא עשינו יותר מדי.
וזה גם על הקהל החלש שחזר להירדם כצפוי, ראויים לכל ירידה של ורמוט וזריהן.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Red Tiger כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:09מה שכן הקבוצה איבדה את חדוות המשחק שלה, אני לא מאמן ולא מבין באימון כמו חלק גדול מאוד מהמשתמשים כאן שסיימו בהצטיינות קורס פרו אבל אני כן מזהה לחץ במערכת שהוא לא מובן ומובל ע״י המאמן.
מי אתה שתדבר על חוסר מנהיגות אצל קוזוך וכניסה ללחץ?
אמן נקח דאבל על הראש שלך ותלמד שברמות האלה לחץ זה חלק מהמשחק וטוב שמאמן נותן בראש למי שלא מספק את הסחורה.
- Red Tiger
לך תישן על האף, אל תנסה לחקותז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:53מי אתה שתדבר על חוסר מנהיגות אצל קוזוך וכניסה ללחץ?
אמן נקח דאבל על הראש שלך ותלמד שברמות האלה לחץ זה חלק מהמשחק וטוב שמאמן נותן בראש למי שלא מספק את הסחורה.
אוהד של הביצה שלי
- ForeverRed
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:53מי אתה שתדבר על חוסר מנהיגות אצל קוזוך וכניסה ללחץ?
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
הרבה כאן עוברים ל3-5-2 אם הם נכנים לנעליים של רן. אני עובר למעיין 442 כשקינגס על קו שמאל, ואיגור לצד איסט בחוד, כשרועי לוי במקום מזרחי. מי שיהנה מזה הכי, זה דן ביטון שפשוט יוכל לחזור למה שהוא טוב בו - לדחוק עומק לשחקני ההתקפה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- 4 לב אדום
יש מצב שזה השינוי שדרוש לפלייאוף ועדיף אפילו להתחיל כבר נגד פ"ת.
ככה גם נרוויח את ויטור לפינאלה.
דיופ+ויטור+בלוריאן זו אחלה חומה כשלפניהם ונטורה.
לוי+לופז באגפים
קאנגווה ודן באמצע
איסט וזלאטנוביץ' בחוד
מי יכול על הרכב כזה ?
איום מכל עמדה כמעט כולל בנייחים
זה מרגיש נכון
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- yossi
בפליאוף יהיה לא מעט 3 בלמים עם אחמד וסטויאנוב.
אלה אגפים לא מספיק טובים בעיניי וחלק ממה שגרם לנו לאבד את זה בעונה שעברה. נתפלל שהפעם יהיה שונה.
אלה אגפים לא מספיק טובים בעיניי וחלק ממה שגרם לנו לאבד את זה בעונה שעברה. נתפלל שהפעם יהיה שונה.
- שיש
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
נמאס מהפרות הקדושות.
אפשר לעבור ל 3 - 5 - 2 עם איסט ואיגור בהרכב (ודן בספסל).