דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש
Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: זה יעבוד גם מול מכבי?
אלגרבלי אומנם גבוה ונראה חסון למדי, אבל במשחק מול אשדוד הוא הפסיד את רוב מאבקי הגובה.
בנוסף חוסר הניסיון שלי מסוכן מאוד, לדעתי כדאי לשקול לתת להוברט לשחק בתור בלם, אני יודע שהתיאום בהגנה יפגע, אבל גם בו אלגרבלי לא הכי מתואם בהגנה.
בנוסף חוסר הניסיון שלי מסוכן מאוד, לדעתי כדאי לשקול לתת להוברט לשחק בתור בלם, אני יודע שהתיאום בהגנה יפגע, אבל גם בו אלגרבלי לא הכי מתואם בהגנה.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
לפתוח במערך הזה :4-2-2-2 .אילוז סוארס אלגרבילי דויזאדה אראל דגאני(דוד הובר) בוזגלו נאסר ברדה פלט
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

מכבי משחקים עם 3 בהגנה ו3 בקישורסתיו רווח!.! כתב:לפתוח במערך הזה :4-2-2-2 .אילוז סוארס אלגרבילי דויזאדה אראל דגאני(דוד הובר) בוזגלו נאסר ברדה פלט
אוטומטית הפסדת בקרב על הקישור ובהתקפה
איך תתאם את זה שזה יעבוד?
תסביר את עצמך קצת ותפרט לעומק

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
המערך הזה הוביל אותנו למקום שני עד כה. משחקים אם 3 שחקני הגנה ? מצויין.יהיה להם קשה להתמודד עם הרביעיה התקפית שלנו.לדעתי אסור לשנות מערך בגלל שזו מכבי.אם המערך הזה סחב אולנו למקום השני צריך להמשיך איתו.shovalb9 כתב:
מכבי משחקים עם 3 בהגנה ו3 בקישור
אוטומטית הפסדת בקרב על הקישור ובהתקפה
איך תתאם את זה שזה יעבוד?
תסביר את עצמך קצת ותפרט לעומק
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

אתה טועה אבל, ברדה אינו משחק כחלוץ, מאז סכנין בערך הוא לא משחק כחלוץ כי אין פליימייקר שיעשה את העבודה במקומו ובנוסף גם דרושה עבודה הגנתית כי כמעט כל קבוצות הליגה משחקות עם 3 קשרים..סתיו רווח!.! כתב: המערך הזה הוביל אותנו למקום שני עד כה. משחקים אם 3 שחקני הגנה ? מצויין.יהיה להם קשה להתמודד עם הרביעיה התקפית שלנו.לדעתי אסור לשנות מערך בגלל שזו מכבי.אם המערך הזה סחב אולנו למקום השני צריך להמשיך איתו.
אנחנו משחקים עם
4 מאחור
2 קשרים אחורים
כנף קשר התקפי/חלוץ 2 כנף
חלוץ
אני מסכים עם האמירה שלא צריך לשנות הרכב וטקטיקה רק בגלל שזו מכבי ת"א
4 התקפית? יש להם 4 הגנתית, טיבי,ייני,קרלוס וגל אלברמן/מיטרוביץ שתמיד נשארים מאחור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
3 הרכבים שלדעתי יכולים לתת פייט למכבי:
ההרכב המוזר והיותר הגנתי:
אג'ידה
תורג'מן, אלגרבלי/הוברט, סוארס, ביטון
דוידזאדה, אראל, דג'אני, אילוז
בוזגלו (שישחק את השחקן החופשי)
ברדה
ההרכב שככל הנראה יפתח:
אג'ידה
דוידזאדה, אלגרבלי/הוברט, סוארס, ביטון/אילוז
בוזגלו, אראל, דג'אני, גבאי
פלט וברדה
ההרכב עם הקישור המעובה:
אג'ידה
דוידזאדה,אלגרבלי/הוברט, סוארס, ביטון/אילוז
דג'אני, אראל
בוזגלו, ז'ינו (כמו זהבי רק יותר הגנתי), גבאי
ברדה
במערך האחרון שכתבתי אפשר לשחק עם הוברט מאחור ועם אראל ודג'אני לפניו, זה גם יכול להיות.
מה שבטוח לדעתי במשחק כזה פלט לא צריך לשחק, חייבים להשתמש בנשק העיקרי שלנו קרי מהירות מהירות ומהירות.
אג'ידה
ברדה
ההרכב שככל הנראה יפתח:
אג'ידה
פלט וברדה
ההרכב עם הקישור המעובה:
אג'ידה
דג'אני, אראל
ברדה
במערך האחרון שכתבתי אפשר לשחק עם הוברט מאחור ועם אראל ודג'אני לפניו, זה גם יכול להיות.
מה שבטוח לדעתי במשחק כזה פלט לא צריך לשחק, חייבים להשתמש בנשק העיקרי שלנו קרי מהירות מהירות ומהירות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הגול המכריע של המשחק בא מכדור שוער, לאחר שיחק עם הגב לכדור והתחמק ממנו(תרגיל דלת אחורית), הבלם השני החליק מרטיבות הדשא(עוד דבר ערמומי שהב"שים חשבו עליו) ואת הבלם השלישי עבר עם ההמהירות, לכן דעת הרוב היא שהמהירות תתן לנו את המשחקדר אדום בנשמה כתב:3 הרכבים שלדעתי יכולים לתת פייט למכבי:
אג'ידה
ברדה
ההרכב שככל הנראה יפתח:
אג'ידה
פלט וברדה
ההרכב עם הקישור המעובה:
אג'ידה
דג'אני, אראל
ברדה
למרות זאת, כולם יודעים שגבאי ביום נתון עם הפנים לשער לא יכול לגבור על 3 שחקנים(במיוחד בלמים) ולהבקיע שער, למעט מקרים ספיציפים שלו שנרשמו כענקיים כמו הגול הענק מול נתניה.
ההרכב הראשון מותיר אותך ל1 על 1 של מגן מול בלם, לא מאמין שיהיה לנו יותר מדי איומים מהאגפים דרך זה(כשהאגפים זה דרך המשחק שלנו)
הדרך השניה היא המקובלת, וזאתי שאלישע יתכנן ללכת עליה כנראה(עם אלגרבלי, מאיפה הבאתם שהוברט בלם? כמו שהבאתם שאראל בלם? זה שהוא פרח אצל קלינגר הבונקריסט כבלם שלישי(בכלל לא קשור לפה) ותחנה אחרונה, לא אומר שהוא יפרח גם פה ככזה, כולם יודעים שהוא פרץ אצלנו כקשר אחורי.לא רוצה לתת לשחקן מטר 80 לשחק על פריצה/בדש.
הדרך השלישית יותר בזויה מהראשונה, המשפט ז'ינו הוא כמו זהבי רק הגנתי יותר הרג אותי

למה גבאי כנף ימין? מה התועלת שלו משם? הוא הרי לא יודע להרים, והעומק שהוא ידוע איתו מבוזבז שם
- דר אדום בנשמה
לא אמרתי שז'ינו כמו זהבי אבל הוא יכול להיות על תקן זהבי כלומר קשר באמצע המגרש שנוטה להתקפה הכוונה שלי לא הייתה לומר שהוא ביכולת של זהבי אלא שהוא יכול להיות במשחק הזה על תקן זהבי.shovalb9 כתב:
הגול המכריע של המשחק בא מכדור שוער, לאחר שיחק עם הגב לכדור והתחמק ממנו(תרגיל דלת אחורית), הבלם השני החליק מרטיבות הדשא(עוד דבר ערמומי שהב"שים חשבו עליו) ואת הבלם השלישי עבר עם ההמהירות, לכן דעת הרוב היא שהמהירות תתן לנו את המשחק
למרות זאת, כולם יודעים שגבאי ביום נתון עם הפנים לשער לא יכול לגבור על 3 שחקנים(במיוחד בלמים) ולהבקיע שער, למעט מקרים ספיציפים שלו שנרשמו כענקיים כמו הגול הענק מול נתניה.
ההרכב הראשון מותיר אותך ל1 על 1 של מגן מול בלם, לא מאמין שיהיה לנו יותר מדי איומים מהאגפים דרך זה(כשהאגפים זה דרך המשחק שלנו)
הדרך השניה היא המקובלת, וזאתי שאלישע יתכנן ללכת עליה כנראה(עם אלגרבלי, מאיפה הבאתם שהוברט בלם? כמו שהבאתם שאראל בלם? זה שהוא פרח אצל קלינגר הבונקריסט כבלם שלישי(בכלל לא קשור לפה) ותחנה אחרונה, לא אומר שהוא יפרח גם פה ככזה, כולם יודעים שהוא פרץ אצלנו כקשר אחורי.לא רוצה לתת לשחקן מטר 80 לשחק על פריצה/בדש.
הדרך השלישית יותר בזויה מהראשונה, המשפט ז'ינו הוא כמו זהבי רק הגנתי יותר הרג אותי![]()
למה גבאי כנף ימין? מה התועלת שלו משם? הוא הרי לא יודע להרים, והעומק שהוא ידוע איתו מבוזבז שם
ומה רע בהרכב הראשון?
הרכב קצת יותר הגנתי אבל עם אגפים מובהקים, אילוז ודוידזאדה בקלות יכולים לשחק גם בקישור, ובגלל שהם יותר הגנתיים מבוזגלו וגבאי אז הם עדיפים במשחק כזה.
אבל ההגנתיות שם לא זקוקה, כי מכבי קבוצת מרכז שמשחקת רק עם 2 אגפים- כך תפקיר את המרכז וישאר לך עומס אגפים מיותרדר אדום בנשמה כתב:לא אמרתי שז'ינו כמו זהבי אבל הוא יכול להיות על תקן זהבי כלומר קשר באמצע המגרש שנוטה להתקפה הכוונה שלי לא הייתה לומר שהוא ביכולת של זהבי אלא שהוא יכול להיות במשחק הזה על תקן זהבי.
ומה רע בהרכב הראשון?
הרכב קצת יותר הגנתי אבל עם אגפים מובהקים, אילוז ודוידזאדה בקלות יכולים לשחק גם בקישור, ובגלל שהם יותר הגנתיים מבוזגלו וגבאי אז הם עדיפים במשחק כזה.
ולא הסברת את עצמך כמו עכשיו בפעם הראשונה לגבי ז'ינו, פירוט הוא חלק רציני מהטקטיקה
- דר אדום בנשמה
אילוז יכול בעת הצורך לשחק כקשר אחורי שלישי, הוא שחקן מאוד ורסטילי יהמר לזכותו, אילוז יכול לנוע מהאגף לקישור האחורי אני אעשה לך את זה יותר קל:shovalb9 כתב:
אבל ההגנתיות שם לא זקוקה, כי מכבי קבוצת מרכז שמשחקת רק עם 2 אגפים- כך תפקיר את המרכז וישאר לך עומס אגפים מיותר
ולא הסברת את עצמך כמו עכשיו בפעם הראשונה לגבי ז'ינו, פירוט הוא חלק רציני מהטקטיקה
שהקבוצה עולה להתקפה הקישור+התקפה נראה ככה:
בוזגלו
וברדה
וכאשר הקבוצה יורדת להגנה זה ככה:
אילוז
דוידזאדה אראל, דג'אני, בוזגלו
ברדה
רשום שאלישע מתלבט בין נאסר לפלט, בהתחשב ביכולות ההגנתיות של נאסר אז באמת כדאי.

אני אפילו הייתי מקצין והולך עליו כמגן שמאלישי האדום כתב:רשום שאלישע מתלבט בין נאסר לפלט, בהתחשב ביכולות ההגנתיות של נאסר אז באמת כדאי.
- דר אדום בנשמה
פלט פלט פלט! פלט יכול לעזור לבלמים בעת הצורך והוכיח שגם הגנה יש לו שהוא רוצה
הכי טוב לפתוח עם ההרכב שפתח נגד אשדוד..זה מה שיש והדבר האחרון שחסר לנו זה עוד ניסויים ועוד אילתורים..
נקווה ששלושת ה-בנים יתעלו ביחד עם שאר הקבוצה.
נקווה ששלושת ה-בנים יתעלו ביחד עם שאר הקבוצה.
- דר אדום בנשמה
מול סכנין חייבים לעלות עם ההרכב הבא:
אג'ידה
אביתר אילוז (כמגן שמאלי), סוארז, אראל, בן ביטון
בוזגלו, הוברט, דג'אני, גבאי
ברדה
פלט
ההרכב שלדעתי יהיה הכי מתאים מול סכנין.
אג'ידה
אביתר אילוז (כמגן שמאלי), סוארז, אראל, בן ביטון
בוזגלו, הוברט, דג'אני, גבאי
ברדה
פלט