אלישע לא ממשיך!?
Re: אלישע לא ממשיך!?
תפסיקו להגיב לו, חרם...כמו בכיתה ד'
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 89968.html" onclick="window.open(this.href);return false; פרימו
שילך להזדמבר ויביא לי קבלה.YallaHapoel כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 89968.html פרימו

זה פרימו, שבוע הבא הוא אומר שזה מהלך גאוני.
אפילו הערב ברדיו ללא הפסקה
אפילו הערב ברדיו ללא הפסקה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עם כל הקללות שלכם אתם מוכחים לי כמה אני צודק...
תמשיכו לקלל אותי זה רק מוכי לי שאני צודק.כי בדיון מתורבת אתם לא יכוךים אז אתם מקללים במקום...
במה טעיתי אהא בזה שאנו מעיז לבקר את אלונה?
תמשיכו לקלל אותי זה רק מוכי לי שאני צודק.כי בדיון מתורבת אתם לא יכוךים אז אתם מקללים במקום...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- OMERREMO33
חחח אחרי הכותרת-"פרימו מנתח"..פה חשדתיYallaHapoel כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 89968.html פרימו
די כבר די שחרר אתה מדבר שטויות במיץ ואתה ממשיך בשלך כשמסבירים לךדר אדום בנשמה כתב:עם כל הקללות שלכם אתם מוכחים לי כמה אני צודק...
עולם הזוי.
פרימו מטיף לאתיקה.
מה השלב הבא:
בר רפאלי על לבוש צנוע?
קצב על פמניזם ?
אולמרט על שחיתות ונזקיה ?
פרימו מטיף לאתיקה.
מה השלב הבא:
בר רפאלי על לבוש צנוע?
קצב על פמניזם ?
אולמרט על שחיתות ונזקיה ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בוא תקשיב ציפומפו.דר אדום בנשמה כתב:עם כל הקללות שלכם אתם מוכחים לי כמה אני צודק...
במה טעית? קודם כל כי אדם נורא מכצבן,כל מה שאומרים חייב לתת תגובה הפוכה,משהו בסגנון תמר זנדברג.
עכשיו תקשיב,מהיום עד יום שלישי אתה תראה תוכניות,פרשנויות וזיבולי ביצים על אלונה.
אתה יודע למה? כי היום הוא יום כיפור של העיתונאים,איך יכול להיות שסקופ כזה ברח להם מהידיים??
דבר נוסף,בתקשורת יש שתיים מוגנים שרצקי ושחר,הם עשו מהלכים לא פחות מסריחים וכל עדת הזבלה שלהם הגנה עליהם.
מאלונה עדיין מחזיקים אשה שאין לה מושג ובשורה התחתונה עושה בי"ס לכולם.
אם אנחנו האוהדים חושבים שהמהלכים הללו נכונים,כולם יכולים לקפוץ.
הבנת את זה?
https://sports.walla.co.il/item/2854408" onclick="window.open(this.href);return false;
איציק יצחקי שופך עוד שמן....אבל אומר דברים שכולנו ידענו
"העובדה שהיא פנתה לברק ולרוני מלמדת שברקת לא חושבת שאלישע לוי הוא סיפור הצלחה. לכל אורך הדרך היא רצתה מאמן אחר, אבל שידרה מסר מפויס לאלישע כדי להטעות את כולם"
הסערה הזו תחלוף, קדימה ברק.
איציק יצחקי שופך עוד שמן....אבל אומר דברים שכולנו ידענו
"העובדה שהיא פנתה לברק ולרוני מלמדת שברקת לא חושבת שאלישע לוי הוא סיפור הצלחה. לכל אורך הדרך היא רצתה מאמן אחר, אבל שידרה מסר מפויס לאלישע כדי להטעות את כולם"
הסערה הזו תחלוף, קדימה ברק.
תפסיקו להגיב לו, חרם...כמו בכיתה דאדום זקן כתב: בוא תקשיב ציפומפו.
במה טעית? קודם כל כי אדם נורא מכצבן,כל מה שאומרים חייב לתת תגובה הפוכה,משהו בסגנון תמר זנדברג.
עכשיו תקשיב,מהיום עד יום שלישי אתה תראה תוכניות,פרשנויות וזיבולי ביצים על אלונה.
אתה יודע למה? כי היום הוא יום כיפור של העיתונאים,איך יכול להיות שסקופ כזה ברח להם מהידיים??
דבר נוסף,בתקשורת יש שתיים מוגנים שרצקי ושחר,הם עשו מהלכים לא פחות מסריחים וכל עדת ה***ה שלהם הגנה עליהם.
מאלונה עדיין מחזיקים אשה שאין לה מושג ובשורה התחתונה עושה בי"ס לכולם.
אם אנחנו האוהדים חושבים שהמהלכים הללו נכונים,כולם יכולים לקפוץ.
הבנת את זה?
דר אני אוהב אותך ויודע עד כמה הקבוצה יקרה לך אבל עד לפני 24 שעות כתבת פה אין ספור פעמים שאלישע זה "אסון" ושאתה אפילו שוקל לא לעשות מנוי אם הוא נשאר. פתאום כשחלום חייך מתגשם אתה מתחיל לחפש מתחת לשטיח את ה"רע" החדש.דר אדום בנשמה כתב:עם כל הקללות שלכם אתם מוכחים לי כמה אני צודק...
תרגע, תהנה מזה שאלישע לא יהיה פה וזה מה שרצית והכי חשוב שלא תחפש בכח להיות אנטי - זה לא בריא.
אין פה שום קללה או קנטרנות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תפסיקו להגיב לו, חרם...כמו בכיתה דגדי כתב:
דר אני אוהב אותך ויודע עד כמה הקבוצה יקרה לך אבל עד לפני 24 שעות כתבת פה אין ספור פעמים שאלישע זה "אסון" ושאתה אפילו שוקל לא לעשות מנוי אם הוא נשאר. פתאום כשחלום חייך מתגשם אתה מתחיל לחפש מתחת לשטיח את ה"רע" החדש.
תרגע, תהנה מזה שאלישע לא יהיה פה וזה מה שרצית והכי חשוב שלא תחפש בכח להיות אנטי - זה לא בריא.
אין פה שום קללה או קנטרנות.
שמע הפעם באמת כבר הגזמתדר אדום בנשמה כתב:אם לאלונה היה מקצועיות היא הייתה פונה קודם לשירצקי ורק אז לדבר עם דודו דהאן וברק בכר.
ואגב הסיפור הזה לא מוציא את ברק בכר באור יפה.
הוא מסכם בק"ש ומנהל מגעים מאחוריי הגב בשביל להגיע לקבוצה חדשה מי אמר שגם לנו הוא לא יעשה ויברח כזה מאחוריי הגב של אלונה?
אבל העיקר שתלקקו את התחת של אלונה...
חצי שנה אתה מזיל פה ריר על ברק בכר והחילופים המוקדמים שלו
עד שאלונה מביאה לך מה שאתה רוצה, אתה מתחיל לבדוק לה בציציות ולהתלונן?
מותר גם לפרגן לפעמים בנאדם, לא חייב לחפש כל הזמן מה לא בסדר
טעית בזה שאתה קנטרן וחפרן.דר אדום בנשמה כתב:עם כל הקללות שלכם אתם מוכחים לי כמה אני צודק...
אתה במגמתיות מעביר על כל דבר ביקורת.
תן קצת קרדיט לאנשים שעושים את עבודתם!
לא צריך לחפש בכוח את עשירית הכוס הריקה בכל צעד שהמועדון עושה. זה לגבי הקנטרן.
לגבי החפרן- אתה מציף את הפורום בהודעות שחוסרות על עצמן בכל טופיק. כבר מגעיל לקרוא פה בגלל ההצפות שלך.
חלאס!