שבת של כדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nir767676

Re: שבת של כדורגל?

שליחה על ידי nir767676 »

המשחקים בראשון ושני הם 2 משחקים בודדים שמשוחקים מאוחר מאוד בערב ולרוב המשחקים שמושכים הכי הרבה קהל.

איך תעשה מחזור שלם בראשון שני? כל המשחקים ביחד אי אפשר כי יש זכויות שידור וצריך לשדר כמות מסויימת של משחקים. זכויות שידור זה משהו שחתום שנים קדימה, לשנות אותו אי אפשר בלי לאנוס את האנף עם קנס כבד מאוד שישלמו לצ'רלטון.

אם תעשה את המחזור בראשון-שני בצהריים אף אחד לא יבוא למשחקים, אף אחד לא יראה את המשחקים בטלוויזיה, ובעצם חוץ מילדים בתיכון ותלמידי ישיבות, אף אחד לא יוכל ליהנות מהכדורגל כי אנשים עובדים.

איך פותרים את הבעיה הזאת?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

nir767676 כתב:המשחקים בראשון ושני הם 2 משחקים בודדים שמשוחקים מאוחר מאוד בערב ולרוב המשחקים שמושכים הכי הרבה קהל.

איך תעשה מחזור שלם בראשון שני? כל המשחקים ביחד אי אפשר כי יש זכויות שידור וצריך לשדר כמות מסויימת של משחקים. זכויות שידור זה משהו שחתום שנים קדימה, לשנות אותו אי אפשר בלי לאנוס את האנף עם קנס כבד מאוד שישלמו לצ'רלטון.

אם תעשה את המחזור בראשון-שני בצהריים אף אחד לא יבוא למשחקים, אף אחד לא יראה את המשחקים בטלוויזיה, ובעצם חוץ מילדים בתיכון ותלמידי ישיבות, אף אחד לא יוכל ליהנות מהכדורגל כי אנשים עובדים.

איך פותרים את הבעיה הזאת?
גם ילדים בתיכון לא יראו את המשחק כי הם לומדים עד שעות מאוחרות לרוב....
האנשים היחידים שיבואו זה מובטלים....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nir767676 כתב:אם תעשה את המחזור בראשון-שני בצהריים אף אחד לא יבוא למשחקים, אף אחד לא יראה את המשחקים בטלוויזיה, ובעצם חוץ מילדים בתיכון ותלמידי ישיבות, אף אחד לא יוכל ליהנות מהכדורגל כי אנשים עובדים

מי אמר בצהריים? למה שיעשו בצהריים?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אורי אדום בנשמה כתב:

אני לא רואה שהקהל מגיע פחות בימי ראשון-שני מאשר בשבת...
חוכמה גדולה. הרי לרוב מדובר במשחקים המרכזיים.

ומה תעשה עם הילדים? מתי ישחקו?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דר אדום בנשמה כתב:גם ילדים בתיכון לא יראו את המשחק כי הם לומדים עד שעות מאוחרות לרוב....
האנשים היחידים שיבואו זה מובטלים....

לעיתים אני תוהה אם אתה אמיתי, או שמישהו החליט למתג אותך כדבר ההזוי עלי אדמות :בלה:

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אורי אדום בנשמה כתב:

מי אמר בצהריים? למה שיעשו בצהריים?
כמו שכתבתי, אי אפשר לעשות את כל המחזור ב9 וחצי בערב כמו המשחק המרכזי, כי המשחקים צריכים להיות בשעות שונות לצורכי שידור
מה שאומר שצריך שיהיו משחקים בשעות מוקדמות יותר, כמו המשחקים בשבת, ובשעות האלה אנשים עובדים וגם הרבה רייטינג בטלוויזיה לא יהיה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:

וכדורגל זה לא בחירה?
זו בחירה, זה הקטע. שהבנאדם הדתי יכול לבחור בין הדת לכדורגל ואילו לצפות מכל המגזרים לפגוע בעבודה/לימודים שלהם במהלך השבוע (אני מניח שכל בר דעת יסכים איתי שפרנסה או לימודים הם הרבה יותר אמצעי הישרדות מאשר בחירה) זה מנקודת מבטי לפחות חשיבה מאוד אינטרסנטית שבאה לרצות מגזר אחד בלבד

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אורי אדום בנשמה כתב:

ההודעה הזו שלך היא אבן בוחן ליושר האינטלקטואלי של הגולשים: שהם כבר ישפטו - למרות שרובם בעמדה זהה לשלך - מי מסתכל רק על טובתו האישית מבין שנינו. שקוף הרי שהפגיעה בענף כביכול זה רק תירוץ בשבילך, ובשלך תשאר גם אם יוכח שחור על גבי לבן שאין בענף פגיעה ממשית.והשלבים הבאים שאתה צופה כביכול, זה המשך ישיר להטיית הדיון שעשית בהתייחס לדברים של ביאליק.
תשמע אורי אני מאוד מעריך אותך ובאמת די נהנה לקרוא את מה שאתה רושם, אבל במקרה הזה אתה היחידי שמסתכל על טובתו האישית ולא מוכן לקבל דעה אחרת. משפטים כמו אני מוכן שכל הענף יפגע העיקר שלא ישחקו בשבת די מראה שאתה היחידי שמסתכל על טובתו האישית, אני כבר מספר הודעות רושם שבוא תענה תכלס, בלי להפלצף ובלי להתחכם, בוא תן פתרונות, יש פה הרבה סוגיות שאנשים פה מעלים, תן פתרונות נורמליים ותאמין לי שאני אהיה הראשון שאגיד בוא נשנה, אבל אתה לא נותן פתרונות, במקום זה אתה עוד מגדיל ואומר שאין לך בעיה שתהיה פגיעה בענף. תן לי פתרונות למשחקים של הילדים והנוער, תן פתרונות לבעיות של השידור כלומר שלא כל המשחקים ישוחקו באותה השעה (מתי נתחיל את המשחקים בשבת ב 16:00? 17:00? האם גם אז לא תהיה פגיעה בכמות הצופים?)
אתה אומר שאין פגיעה בענף וכמות הצופים לא משתנה אם זה ראשון או מוצ"ש, אבל עצם זה שכמות הקהל לא עולה זה אומר שיש פגיעה, כי אני אישית (ומכיר עוד המון במצבי) שלא יכולים להגיע למשחקי חוץ רחוקים באמצע השבוע, זה אומר שיש ירידה מסוימת של אוהדים (נניח שבמקומם מגיעים האוהדים שומרי המסורת) עדיין זה אומר שיש פגיעה כי אוהדים כמוני אכן לא יכולים להגיע בגלל העבודה, אם לא הייתה פגיעה היינו אמורים לראות עליה בכמות הצופים.
הכי קל לבוא בטענות ולדרוש לשנות ולפגוע באחרים בטענה של זה אמונתנו, אבל תאמין לי שאם היית מביא גם פתרונות ריאליים כמות האנשים בפורום שהיית בדעה שלך הייתה עולה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא מתכוון לחפור ארוכות, רק אגיד משהו שיכול להיות שנכתב פה ואיתו תעשו מה שתרצו,

קם כאן סיכוי כמעט חד פעמי להפלת הממשלה החשוכה הזו בגלל "כדורגל" סו קולד.

אנשים רגילים יגידו "אבל מה, זה רק כדורגל, אין לנו צרות גדולות יותר?!",

אנשים חכמים יבינו שזה גדול פי כמה, שמדובר על צביון, על עתידה של מדינת ישראל כמדינה שמכבדת דת וערכים לצד פלורליזם ודמוקרטיה.

תזכרו מה שי אמר לכם, אם ממשלת בינימין חימאני תיפול בגלל יורם באומן, שלא תופתעו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:

ואתה עשית את ההשוואות הללו?
יש לי בשלוף השוואה אחת שגם הצגתי אותה בפייסבוק באחת הקבוצות:
מצד אחד משחק מרכזי נגד רמת השרון בבית, יום שני, 20:50, אחרי שתי ניצחונות גדולים, שיוויון נקודות עם מקום ראשון, כל ההתלהבות של העונה הראשונה בצמרת. על פניו ממש נוח ומסביר פנים לאוהד הכדורגל הישראלי הממוצע. בפועל? 5500 צופים (הייתי עדין) ו0-0 משמים.
5 ימים אחר כך, מכבי פתח תקווה בבית. ההבדלים מהמשחק הראשון שהשוואה הזו הם שתי נקודות ממכבי, תוצאה רעה מהמשחק האחרון ו... שבת ב18:00 (שעון חורף). כולם פחדו מכמות נמוכה במשחק הזה מזו של קודמו. בפועל? 7000 צופים. (נגמר 3-0 למי שלא זוכר)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:לא מתכוון לחפור ארוכות, רק אגיד משהו שיכול להיות שנכתב פה ואיתו תעשו מה שתרצו,

קם כאן סיכוי כמעט חד פעמי להפלת הממשלה החשוכה הזו בגלל "כדורגל" סו קולד.

אנשים רגילים יגידו "אבל מה, זה רק כדורגל, אין לנו צרות גדולות יותר?!",

אנשים חכמים יבינו שזה גדול פי כמה, שמדובר על צביון, על עתידה של מדינת ישראל כמדינה שמכבדת דת וערכים לצד פלורליזם ודמוקרטיה.

תזכרו מה שי אמר לכם, אם ממשלת בינימין חימאני תיפול בגלל יורם באומן, שלא תופתעו
ואז מה יקרה? מערכת בחירות:
ביבי- ״ביטחון, איראן, גרעין״
לבוז׳י כולם יזכרו את ״בואו נקבל פליטים סוריים״
זה יסתיים בדיוק כמו לפני חודשים ספורים ושוב בשביל להרכיב ממשלה את מי ביבי ייקח? תשובה נכונה- חרדים!
מה באמת זה ישנה? את המספר של הכנסת

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: ואז מה יקרה? מערכת בחירות:
ביבי- ״ביטחון, איראן, גרעין״
לבוז׳י כולם יזכרו את ״בואו נקבל פליטים סוריים״
זה יסתיים בדיוק כמו לפני חודשים ספורים ושוב בשביל להרכיב ממשלה את מי ביבי ייקח? תשובה נכונה- חרדים!
מה באמת זה ישנה? את המספר של הכנסת
יכול להיות ויכול להיות אחרת.

מה שבטוח שזה יצא מכיסנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: יכול להיות ויכול להיות אחרת.

מה שבטוח שזה יצא מכיסנו
כמובן

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

dor69 כתב: יש לי בשלוף השוואה אחת שגם הצגתי אותה בפייסבוק באחת הקבוצות:
מצד אחד משחק מרכזי נגד רמת השרון בבית, יום שני, 20:50, אחרי שתי ניצחונות גדולים, שיוויון נקודות עם מקום ראשון, כל ההתלהבות של העונה הראשונה בצמרת. על פניו ממש נוח ומסביר פנים לאוהד הכדורגל הישראלי הממוצע. בפועל? 5500 צופים (הייתי עדין) ו0-0 משמים.
5 ימים אחר כך, מכבי פתח תקווה בבית. ההבדלים מהמשחק הראשון שהשוואה הזו הם שתי נקודות ממכבי, תוצאה רעה מהמשחק האחרון ו... שבת ב18:00 (שעון חורף). כולם פחדו מכמות נמוכה במשחק הזה מזו של קודמו. בפועל? 7000 צופים. (נגמר 3-0 למי שלא זוכר)

זה כ"כ לא רציני להסיק מסקנות מדוגמא בודדת, שאני אפילו לא טורח לאמת או להפריך את הדוגמא שהבאת.

דוגמאות סותרות לא חסרות, האם הם יגרמו לך לשנות דעה בנושא? לא חושב...

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

הילדים והנוער ישחקו בימי שישי הבוגרים בשבת ראשון ושני בשעות 19:00-20:00 21:00-22:00 תלוי ביציאת השבתכ

שלח תגובה