גיל שגיב כתב:מישהו קרא לי ??? חחחחח....
ועכשיו ברצינות - לא אמרתי מעולם שמיגל לא בארץ, אפשר לבדוק.
כתבתי שטוטי מחרטט בנוגע לזה שאני לא דובר אמת.
אז למען ההגינות - שאפו לטוטי ולאורן על הידיעה הבלעדית !
בנוגע לסטיב - יש תכנית מגירה שעדיין חיה ובועטת והכל כהכנה לסירוב של מיגל לחתום בקבוצה.
לא לחינם נושא הגעתו נשמר על אש קטנה ואפילו טיסתו למחנה האימונים לא סגורה מכיוון שהוא הגיע יחד עם אשתו להתרשמות מהמדינה ומהעיר... וכפי שאתם מבינים המצב הנתון נזיל.
חיזוק לדברים שלי בנוגע למיגל בכתבה - https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... leApp=true" onclick="window.open(this.href);return false;
עכשיו אפשר להתלהם חופשי זה מדגדג לי את אשך ימין.
שבוע דבש !
זו לא תחרות מביא הידיעה הבלעדית. אין צורך לחלק מחמאות.
אני מתחבר יותר למה שאמר נוה, בכר לא ידע בכלל מי זה סטיב כששאלו אותו.
Totti כתב:
זו לא תחרות מביא הידיעה הבלעדית. אין צורך לחלק מחמאות.
אני מתחבר יותר למה שאמר נוה, בכר לא ידע בכלל מי זה סטיב כששאלו אותו.
שבוע דבש
לגיטימי בהחלט מבחינת בכר ואפילו מתיישב עם התנהלות הקבוצה בתקופת אלונה.
החשאיות היא ערך עליון בנוגע למרבית ההחתמות בקבוצה בעבר, כך היה בזמנו עם מליקסון, בקיץ שעבר עם נסיון החתמת מרציאנו וגם עכשיו עם סטיב לנוכח ההתעניינות בו מצד חיפה ומכבי.
גיל שגיב כתב:מישהו קרא לי ??? חחחחח....
ועכשיו ברצינות - לא אמרתי מעולם שמיגל לא בארץ, אפשר לבדוק.
כתבתי שטוטי מחרטט בנוגע לזה שאני לא דובר אמת.
אז למען ההגינות - שאפו לטוטי ולאורן על הידיעה הבלעדית !
בנוגע לסטיב - יש תכנית מגירה שעדיין חיה ובועטת והכל כהכנה לסירוב של מיגל לחתום בקבוצה.
לא לחינם נושא הגעתו נשמר על אש קטנה ואפילו טיסתו למחנה האימונים לא סגורה מכיוון שהוא הגיע יחד עם אשתו להתרשמות מהמדינה ומהעיר... וכפי שאתם מבינים המצב הנתון נזיל.
חיזוק לדברים שלי בנוגע למיגל בכתבה - https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... leApp=true" onclick="window.open(this.href);return false;
גיל שגיב כתב:
לגיטימי בהחלט מבחינת בכר ואפילו מתיישב עם התנהלות הקבוצה בתקופת אלונה.
החשאיות היא ערך עליון בנוגע למרבית ההחתמות בקבוצה בעבר, כך היה בזמנו עם מליקסון, בקיץ שעבר עם נסיון החתמת מרציאנו וגם עכשיו עם סטיב לנוכח ההתעניינות בו מצד חיפה ומכבי.
מה לגיטימי מבחינת בכר?
להגיד"steve who?"
להגיד "לא עונה לגבי רכש" זה לגיטימי לשיטתך.להגיד "כשיהיה מה להגיד, נגיד" זה לגיטימי.
לא להבין על מי מדברים איתו זה לא לגיטימי במועדון שהמאמן הוא הסמכות המקצועית הבלעדית בו.
גיל שגיב כתב:
לא חמוד.
אתה ממתין להשתלת עמוד שידרה.
או בקיצור - חפש לך זהות.
בכל הקשור לפרסום על שחקנים אתה דיי יוצא טמבל כל פעם מחדש בכל שאר הדברים אתה בין המשתמשים האהובים עליי ככה שלא זה לא קשור לעמוד שדרה אלא לעובדה שיש לי דעה משלי והדבר האחרון שחסר לי זה עמוד שדרה.
דר אדום בנשמה כתב:בכל הקשור לפרסום על שחקנים אתה דיי יוצא טמבל כל פעם מחדש בכל שאר הדברים אתה בין המשתמשים האהובים עליי ככה שלא זה לא קשור לעמוד שדרה אלא לעובדה שיש לי דעה משלי והדבר האחרון שחסר לי זה עמוד שדרה.
דר אדום בנשמה כתב:בכל הקשור לפרסום על שחקנים אתה דיי יוצא טמבל כל פעם מחדש בכל שאר הדברים אתה בין המשתמשים האהובים עליי ככה שלא זה לא קשור לעמוד שדרה אלא לעובדה שיש לי דעה משלי והדבר האחרון שחסר לי זה עמוד שדרה.
אין עליך. אתה לא שוכח את אותו יום של גשם בו שגיב שכב על הגדר בשבילך וספג אש מכל עבר.