ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי הראל »

CrazyRed7 כתב: טוני לא ״פצוע״. טוני פצוע באמת.
את הבולשיט על פציעות בשרירי החשק שמענו בעונה שעברה והבחור הזה שיחק פצוע לאורך כל הפלייאוף למרות שסבל מכאבים עצומים.
קצת הערכה לשחקנים שלכם לא תזיק.

לגבי חיימוב,
אתה כנראה לא יודע במי מדובר. לפני שהוא מקצוען אמיתי, מדובר בבחור זהב.
הוא לא ימציא פציעות ולא יעשה סבוטאז׳ים. הוא אדם ישר ואם לא ישחק יותר במדי הקבוצה זה רק בהחלטה משותפת עם הצוות המקצועי, הניהולי וחיינו עצמו.
זה לא משנה אם הוא בן אדם זהב, ואפילו מקצוען.
פגעו בו הוא פגוע, תקעו לו סכין בגב.

מה אתה חושב שקל יהיה לו היום לשחק בכייף שלא כשהוא יודע שהוא לא ממשיך במועדון?
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב:איך זה דומה למה שהיה לפני 3 שנים וחצי?
אז זה היה באמצע העונה ובאמצע ״מאבק אליפות״(למרות שלי היה ברור שאין שום מאבק) והיו מעורבים מספר מועדונים.
עכשיו זה בפגרת הקיץ. כנראה רוצים להחליף שוער(לפי דעתי מיותר לגמרי) מסיבות שאולי לא ידועות לנו.
אשמח לשמוע מה דומה פה.
מה דומה זה שנרקמת עסקה מורכבת מול בעלים בעייתים שלא תפורה עד הסוף וחושפת אותנו לטפל בריקושטים ושחקנים פגועים.
גם אז היו כוונות לשדרוג ולהפטר משחקן בשנת חוזה והגעה של טוני. פשוט הךכו על עסקה חצי אפויה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב: טוני לא ״פצוע״. טוני פצוע באמת.
את הבולשיט על פציעות בשרירי החשק שמענו בעונה שעברה והבחור הזה שיחק פצוע לאורך כל הפלייאוף למרות שסבל מכאבים עצומים.
קצת הערכה לשחקנים שלכם לא תזיק.

לגבי חיימוב,
אתה כנראה לא יודע במי מדובר. לפני שהוא מקצוען אמיתי, מדובר בבחור זהב.
הוא לא ימציא פציעות ולא יעשה סבוטאז׳ים. הוא אדם ישר ואם לא ישחק יותר במדי הקבוצה זה רק בהחלטה משותפת עם הצוות המקצועי, הניהולי וחיינו עצמו.
לא מודאג לגבי המקצוענות של חיימוב. הוא ייתן את הכל ואין לי ספק בכך. אבל הוא פגוע. זו עובדה. זה משבר אמון. להגיד שאין ךזה השלכות זה נגד הטבע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה שייך?
ברור בסיטואציה שנוצרה חיימוב ירצה לעזוב והוא גם יעזוב.
מכאן עד לזיוף פציעות או סבוטאז׳, הדרך ארוכה ואף לא קיימת כשמדובר באדם כמו חיימוב.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אם ייצא מכל זה שבסוף זובאס יחתום אז דיינו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם חייבים להפסיק עם המשפחתון גילה הזה.
פגוע,לא פגוע זה המשחק.
מי שרוצה להיות במגרש של הגדולים צריך לדעת שמעבר לשכר ולתנאים הבלתי רגילים שהוא יקבל,יש מצב שיחתכו אותו בצורה כזאת או אחרת באופן הכי קר שיש.
אתם גם כאוהדים צריכים להבין שככל שעולים התקציבים והכסף הגדול ומשכורות העתק,הפועל בש הופכת ליותר מסחרית וקרה,ככה זה בכל דבר.
קחו עסק של אוכל,שיש לו סניף אחד ןכולם עפים עליו והיחס שם הוא אישי ומשפחתי,ברגע שהוא הופך להיות רשת נפגעת המשפחתיות והיחס האישי כי הוא נהיה ממוסחר.
ככה גם בהפועל בש,זה התהליך שהקבוצה עוברת אם נאהב את זה או לאו.
ואגב אין שום קשר למה שהיה כאן לפני 3.5 שנים.
אז נזכרו ביום האחרון של ההעברות לעשות את הטרייד הזה וגם אלונה לא הסכימה להקפיא את פאיוביץ או לשחרר אותו מהקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:אם ייצא מכל זה שבסוף זובאס יחתום אז דיינו.
זובאס שוער אדיר עם משחק רגל חלש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם זה זובאס או שטקוס, אני אישית בוחר בשטקוס קל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

זובאס שוער מצוין אבל משחק רגל בינוני ונוטה לעשות שטויות. לא שווה להחליף את חיימוב בשבילו.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אני לא מבין למה הולכים על שוער זר. השוער שלנו לא היה הבעיה, וחבל לבזבז עמדה של זר.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

קארמה היא הזונה הכי גדולה בעולם.
אנחנו לא נגיע השנה לשלב בתים אירופי, תרשמו ותצטטו ותצחקו עליי אם נצליח לעשות זאת ואני מתחייב להתנצל ולא לצאת בהצהרות יותר.
ב-30 שנותיי על הכדור הזה למדתי שיש מצבים שבהם הקארמה היא לרעתך ואת זה הבאנו על עצמנו.

תחסכו ממני את הודעות "המועדון תמיד צודק וזה עסק קר והם מקבלים משכורת ובלה בלה בלה".
לא מסכים איתכם ולא אסכים איתכם לעולם, קודם כל אנושיות וצניעות, אחרי זה כל השאר ואת זה לא אני אמרתי זו דרך שהגברת מתווה ופועלת הפוך,זה יחזור אלינו כמו בומרנג ואני אחד האנשים שנשכבו על הגדר למען המועדון הזה יותר מ 99% מהאוהדים שלו ואני לא מדבר על התכתבויות בפורום תאמינו לי.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מבין את המהלך הזה.
אם רצו להחליף את חיימוב היו צריכים לעשות את זה לפני חודש וחצי.

עכשיו הפסדנו גם את חיימוב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב:קארמה היא הזונה הכי גדולה בעולם.
אנחנו לא נגיע השנה לשלב בתים אירופי, תרשמו ותצטטו ותצחקו עליי אם נצליח לעשות זאת ואני מתחייב להתנצל ולא לצאת בהצהרות יותר.
ב-30 שנותיי על הכדור הזה למדתי שיש מצבים שבהם הקארמה היא לרעתך ואת זה הבאנו על עצמנו.

תחסכו ממני את הודעות "המועדון תמיד צודק וזה עסק קר והם מקבלים משכורת ובלה בלה בלה".
לא מסכים איתכם ולא אסכים איתכם לעולם, קודם כל אנושיות וצניעות, אחרי זה כל השאר ואת זה לא אני אמרתי זו דרך שהגברת מתווה ופועלת הפוך,זה יחזור אלינו כמו בומרנג ואני אחד האנשים שנשכבו על הגדר למען המועדון הזה יותר מ 99% מהאוהדים שלו ואני לא מדבר על התכתבויות בפורום תאמינו לי.
מסכים.

במקרה שלנו, בשונה מעניין הניגרים, זה מרגיש לגמרי עקום
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

איך אפשר לתפוס צד כשאנחנו לא יודעים מה הולך מאחורי הקלעים?
אולי חיימוב בא בדרישות הזויות(באותה תקופה שמכבי חיפה גיששה) כלפי אלונה?אולי העובדה שבינואר יכול לחתום בכל קבוצה אחרת כשחקן חופשי גורמת למועדון לחפש טרייד שיבטיח שוער ל3-4 שנים?
אתם שופטים סיטואציה שאין לכם מושג מה קרה וקורה בה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כמה בלאגן יאללה.

המחזוריות נותת לנו חזק בראש וכנראה נצטרך להתרגל לראות באר שבע חדשה עם דינאמיקה חדשה ויותר לחץ של קהל ויותר שפיטה.

עד היום אוהדים לא השתחררו מהובאן ומהתבנית שאנחנו מכירים של הקבוצה איתו... תוסיפו את אוגו ומקרה חיימוב עכשיו ותקבלו ריענון פחות מרענן.. תמה תקופה של ״דור הזהב״ עכשיו צריך להתאקלם מחדש

קיץ מסורבל, לא חיובי ומדאיג.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 03 יולי 2018, 11:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה