איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: איגור זלאטנוביץ' - חתם ל3 שנים

שליחה על ידי yossi »

shovalb9 כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:35
המהירות והתנועה מאחורי הבלם היא מה שמחזיקה יריבות נמוך. יריבות תחתית של ריינה וקש שיחקו עם קו של ברצלונה כי אין לנו כלום מקדימה.

אגב מחזיר אותך לצ׳יפ של קלימלה, ולבעיטות לחיבורים של אנסה, או אנסה לבד, אנסה לבד.

השטף במשחק שאתה מדבר עליו, הוא נכון וקורה בלעדיו ב10 שחקנים. לא זוכר פעם אחת שזרקו לו כדור ארוך, או לרגל והסתובב ושחרר לצד, אפילו לא עומק אני מצפה. הכל אחורה או טאטוא של ההגנה. ליטרלי קינגס הורגים אותו בכל כדור אפשרי והבן אדם מגיע לזה. לגבי קרוסים, היו יותר מדי ותמיד התנועה שלו רעה. אני ממש לא מתלהב מהגול שנפסל.

וכל זה לא משנה, אם הוא מכניס או אתמול או מול קש אני מדבר אחרת, הבן אדם חייב לנו שערים, וספסל זה הכרחי עבורו. לא מבין את ההגנה בחירוף נפש.
אין הגנה בחירוף נפש. ממש לא.
בשיטה של רן מה שמוריד את היריב נמוך זה הקישור ואפילו ההגנה שלנו, לא שחקני ההתקפה.
המשחק שלנו כדי שיהיה באמת יעיל דורש עבודה ותרומה התקפית טובה של הרביעייה האחורית בדגש על הבלמים. בחסימת ההשתחררות של היריב ופס מקדם מהיר שמחזיר את הכדור לאזור רחבת היריב.
לא חושב שמהירות של החלוץ תתרום במשהו לזה.

איגור בלא מעט פעמים בזכות הפיזיות שלו שימש קיר ונתן לשחקנים לעשות תנועה פנימה ולקבל כדור. סתם מהזיכרון, השער הראשון של קינגס מול טבריה.
היו עוד לא מעט התקפות מסוכנות שקרו בזכות הפיזיות שלו, או נגיעה שלו. זה משהו שקלימלה, אנסה, גריטה והשאר לא קרובים אפילו לעשות.

הוא צריך לכבוש יותר? כן חד משמעית. זה הקפיצה שהוא חייב לעשות כי גולר הוא לא.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:43
בשיטה של רן מה שמוריד את היריב נמוך זה הקישור ואפילו ההגנה שלנו, לא שחקני ההתקפה.
המשחק שלנו כדי שיהיה באמת יעיל דורש עבודה ותרומה התקפית טובה של הרביעייה האחורית בדגש על הבלמים. בחסימת ההשתחררות של היריב ופס מקדם מהיר שמחזיר את הכדור לאזור רחבת היריב.

איגור בלא מעט פעמים בזכות הפיזיות שלו שימש קיר ונתן לשחקנים לעשות תנועה פנימה ולקבל כדור. סתם מהזיכרון, השער הראשון של קינגס מול טבריה.
היו עוד לא מעט התקפות מסוכנות שקרו בזכות הפיזיות שלו, או נגיעה שלו. זה משהו שקלימלה, אנסה, גריטה והשאר לא קרובים אפילו לעשות.

אתה רושם יפה וגם מקצועי, וזה גם דברים שרן אמר בראיון שלו.
קודם כל, אם אני חוזר לרוני לוי, אז כשהיה לנו חוד של רוקאביצה/יחזקאל קבוצות היו עם קו נמוך בדיוק בגלל זה.

בעיניי העניין הוא שקבוצות למדו אותנו, מצופפות עם קו הגנה גבוה ומורידות את החלוץ שלהן כך שיש להם 7 שחקנים באמצע, עם אגפים דלילים.
איבדנו 10 כדורים יותר מהם בשליש אמצעי למרות שהחזקנו 2/3 מהזמן בכדור. הכל מתנקז לאמצע.
פתרון אחר זה אם היה לנו מהירות+יכולת אישית מהאגפים, היינו יכולים פשוט לרוץ עם הכדור כמו שרועי לוי עשה באין מפריע. זה גנאח ודן שחותכים לאמצע, זה קינגס שחותך לאמצע, פרץ כשבורח לקו ימין גם בולט כי הוא נשאר פנוי יחסית.

אז לכל הפחות אפשר לתת לקינגס הוראה להישאר גבוה קרוב לבלמים ולרוץ לעומק ושאליאל ודן יחפשו אותו. גם כשאנחנו מתגוננים, הוא חייב להישאר למעלה מוכן להוציא אותנו קדימה.

שיהיה אחלה יום
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:43

לא מסכים עם הניתוח על המהירות.
הקבוצה חד גונית. כשאתה יודע לעשות רק דבר אחד, בסוף תתקע. קצת נמאס לי לראות את הקבוצה חוצבת התקפות ומורידה יריבות לרחבה. עוד פס ועוד מסירה חסרת תכלית כמו נבחרת ספרד פוסט ברצלונה הגדולה. בא לי מדי פעם לראות התקפה מתפרצת, רחמנה ליצלן. שלא לדבר על הנזק שזה מייצר מול יריבות שלמדו אותנו.
צודק שובל שאומר שקו ההגנה לא מורתע.
יש לנו התקפה של צבים.

שלח תגובה