לא מעניין אותי מה יעלים ומה לא, רוצה פאקינג צלחת ואחר כך שישרף העולם מצידיForeverRed כתב: ↑07 אפריל 2026, 15:31זו לא רק שאלה של אליפות כן או לא.
אליפות לא תעלים את המגרעות של הצוות הזה, ולא תהפוך את סימני השאלה לסימני קריאה.
הם יצטרכו להתפתח ולעשות התאמות, או שלא תהיה להם זכות קיום. בלי קשר לתואר כזה או אחר.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- שיש
- Title: קרייזי-רד
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
- yossi
מדויק.הפועלעולה כתב: ↑07 אפריל 2026, 10:19עונה שעברה קוזוק עשה עבודה מדהימה.
מאז הקיץ הוא בלופ של החלטות נוראיות שהביאו למצב שהקבוצה המצוינת הזאת שהייתה צריכה 2-3 החתמות, מעבירה את רוב העונה ביכולת בינונית ועכשיו אנחנו מצפים להביא אליפות עם קאדר התקפי של גנאח רומי ואחמד.
דברים כאלו קורים, עולם הכדורגל דינאמי. סלוט בליברפול עונת בכורה חלומית, העונה קטסטרופה. ברדה בבת אחת הפך מבכר הבא לאבוקסיס הבא. בכר ב2023 עזב את ישראל כמלך הכדורגל הישראלי, איפה הוא עכשיו.
אם הייתי מאמין ביכולת של קוזוק להשתנות ולהשתדרג, הייתי רוצה שיישאר כאן גם עד 2035 גם אם לא יביא אליפות העונה. הכדורגל שלו מעולה והוא מתאים למה שצריך לבנות פה.
הבעיה שאני לא חושב שזה יקרה, ואז מה שאנחנו רואים עכשיו זה מה שיש לו לתת. ולדעתי אפשר לשאוף ליותר.
צריך להפסיק לבוא באישי. גם אם מה שאתם אומרים נכון על חלק מהיוזרים פה, הרוב תמכו בקוזוק ועם הזמן משנים את דעתם.
ראינו מהצד כמה מגוחכים כל אוהדי ברדה נראו כשהיה ברור שהוא איבד את זה, בואו לא נחזור על זה.
מאמן כדורגל זה טייטל שמורכב מכמה אספקטים. בכל הקישור לאימון במגרש האימונים קוזוך לא פחות ממדהים. הטוב בליגה.
בכל מיני אספקטים אחרים הוא מזעזע ברמה מחרידה של חסר מושג שכל אהבל ביציע היה מקבל החלטה טובה ממנו. אם הוא היה סתם סביר, באספקטים הללו, היה לנו יש מצב 2 דאבלים ברציפות שזה מופרע.
וזה מה שגורם לזעם כלפי רן. הוא לוקח את היתרון העצום שלו ומוריד אותו באסלה בהחלטות שרק הוא יכול להבין. והוא מסרב ללמוד משהו או להתפתח.
גם אם יביא תואר, לא אופטימי איתו. אישית אני חושב ששלב בתים באירופה בתדירות גבוהה זו מטרה לא פחות חשובה מאליפות, ולרוב גם יותר ריאלית. עם רן, אירופה זה תעודת ביטוח להתרסקות בליגה.
הבן אדם גם לא יודע לקחת את הקבוצה קדימה. יביאו לו מיליונים ואין לי ספק שהוא ישים אותם על מאור לוי ועוז בילו.
יש לו שריטה קשה עם שחקנים מסוימים.
אני באמת לא יודע איך אנחנו אמורים לקחת תואר עכשיו, כ2 מבין אחמד, רומי וסטויאנוב יהייו קבוע על הדשא ויובילו את ההתקפה. יש לנו את הכלים כנראה הכי חלשים מכל קבוצות הפליאוף.
וזה אך ורק על המאמן.
- Red Tiger
הסיבה שאני לא אוהב את השיח לא קשורה לשום עניין אישי כזה או אחר.
כולנו מבינים את היתרונות והחסרונות של רן,אבל כרגע בדגש על כרגע כולם צריכים להתכנס למטרה אחת והיא אליפות נקודה.
מה יהיה בקיץ? זה כרגע לא מעניין אותי.
מה יהיה באירופה? זה לא מעניין אותי.
מצידי שייקח אליפות ותחליט אלונה מה שתחליט,כרגע צריך לשים בצד את האנרגיות השליליות ולהתרכז במטרה.
זה הדבר שהכי מרגיז אותי כאן,קחו את הפועל תא כדורגל פח בחיי שאם היה משוחק כאן כולם היו מתאבדים,אבל כל הזמן יש שם את המטרה מול העיניים.
מספיק כבר לדבר כאילו כולנו כאן מנהלים ספורטיביים,אנחנו כולנו צריכים להתרכז במטרה שהיא אליפות מספר 6 ואליפות מספר 4 ב12 עונות בסוף זוכרים את הצלחת.
המלחמה נגמרה האנרגיות חוזרות,קדימה זה שלנו.
כולנו מבינים את היתרונות והחסרונות של רן,אבל כרגע בדגש על כרגע כולם צריכים להתכנס למטרה אחת והיא אליפות נקודה.
מצידי שייקח אליפות ותחליט אלונה מה שתחליט,כרגע צריך לשים בצד את האנרגיות השליליות ולהתרכז במטרה.
זה הדבר שהכי מרגיז אותי כאן,קחו את הפועל תא כדורגל פח בחיי שאם היה משוחק כאן כולם היו מתאבדים,אבל כל הזמן יש שם את המטרה מול העיניים.
מספיק כבר לדבר כאילו כולנו כאן מנהלים ספורטיביים,אנחנו כולנו צריכים להתרכז במטרה שהיא אליפות מספר 6 ואליפות מספר 4 ב12 עונות בסוף זוכרים את הצלחת.
- 4 לב אדום
- Title: CrazyRed
+ כמה שאתה רוצהRed Tiger כתב: ↑08 אפריל 2026, 11:20הסיבה שאני לא אוהב את השיח לא קשורה לשום עניין אישי כזה או אחר.
חבל שגופי התקשורת המקומיים לא מהדהדים את המסר הזה 24/7 . היחידים שאולי נרתמים ברמת השיח החיובי אלה וסרמיליה והפוטריה. איפה כל השאר בדגש על המועדון ורדיו דרום ? בתרדמת.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ReDo
+1Red Tiger כתב: ↑08 אפריל 2026, 11:20הסיבה שאני לא אוהב את השיח לא קשורה לשום עניין אישי כזה או אחר.
- Itay
2+Red Tiger כתב: ↑08 אפריל 2026, 11:20הסיבה שאני לא אוהב את השיח לא קשורה לשום עניין אישי כזה או אחר.
-
שמעון א
מקווה שהוא יצליח להביא לנו דאבל העונה. אפילו טראבל, עם האלוף אלופים שכבר לקחנו בקיץ.
הוא חייב להתאפס על עצמו. חשבון נפש.
יש משחק כל 3-4 ימים. זה מחייב לעשות רוטציות. לשרוף את איסט כמו שעשה לאלון תורג'מן, וממשיך לעשות לרועי לוי... לא ברור.
הנה תורג'מן חצי שנה נרקב בספסל, ויש לו כבר 3 שערים. עד סוף העונה הוא עוד מסוגל לעבור את איגור ואיסט.
יאללה.
מאני טיים.
הוא חייב להתאפס על עצמו. חשבון נפש.
יש משחק כל 3-4 ימים. זה מחייב לעשות רוטציות. לשרוף את איסט כמו שעשה לאלון תורג'מן, וממשיך לעשות לרועי לוי... לא ברור.
הנה תורג'מן חצי שנה נרקב בספסל, ויש לו כבר 3 שערים. עד סוף העונה הוא עוד מסוגל לעבור את איגור ואיסט.
יאללה.
מאני טיים.
- סימיוני
מה שהזקן אמר! מה ששיש אמר! מה ששמעון אמר!
ומה אני אומר? תנו לי לעבור בשלום את בני יהודה, שלא יעשו לנו סאותהמפטון!!!
ומה אני אומר? תנו לי לעבור בשלום את בני יהודה, שלא יעשו לנו סאותהמפטון!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הטנטרום שנהיה לאוהדים שלנו עם כמה משחקים פחות טובים בעונה טובה זה משהו מדהים והנה קוז'וך שוב מוכיח כמה הוא מאמן טוב
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Melikson24
זה המאמן הטוב בליגה. בפער. ושום מינוס כזה או אחר לא ישנה את זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כנראה שיש אוהדים שמתגעגעים לכדורגל בינוניMelikson24 כתב: ↑12 אפריל 2026, 21:37זה המאמן הטוב בליגה. בפער. ושום מינוס כזה או אחר לא ישנה את זה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
שחמט שלו להתאחדות
שחמט שלו לגרמנים
שחמט שלו ללייבוביץ.
כשמגיע מגיע, והיום בעבוה מגיע...
שחמט שלו לגרמנים
שחמט שלו ללייבוביץ.
כשמגיע מגיע, והיום בעבוה מגיע...
- שיש
רק שיביא אותם ככה לכל משחק מעכשיו. 10 גמרים
- Itay
כשמגיע מגיע.
עשה הכנה מדהימה למשחק, ידענו לשלוט בצורה מוחלטת על הנעשה בדשא ולסרס בצורה גדולה את מכבי שמלבד הפנדל התורן די לא עשתה כלום. לבוא למשחק כזה אחרי 120 דקות ולהציג כזו יכולת וכזו רוח לחימה זו לגמרי עבודה של מאמן.
לטוב ולרע הוא הכוכב של הקבוצה הזאת.
ברגע שישפר את הניהול משחק שלו הוא יהיה מאמן הרבה יותר בלתי ניתן לעצירה.
וגם לסיומת נתן יופי של ראיון עם אמירה ברורה (בפעם ה-30) שהוא שמח פה וגם מאוד רוצה להישאר.
עשה הכנה מדהימה למשחק, ידענו לשלוט בצורה מוחלטת על הנעשה בדשא ולסרס בצורה גדולה את מכבי שמלבד הפנדל התורן די לא עשתה כלום. לבוא למשחק כזה אחרי 120 דקות ולהציג כזו יכולת וכזו רוח לחימה זו לגמרי עבודה של מאמן.
לטוב ולרע הוא הכוכב של הקבוצה הזאת.
ברגע שישפר את הניהול משחק שלו הוא יהיה מאמן הרבה יותר בלתי ניתן לעצירה.
וגם לסיומת נתן יופי של ראיון עם אמירה ברורה (בפעם ה-30) שהוא שמח פה וגם מאוד רוצה להישאר.
- red guy