ליגת ווינר : מחזור 28
Re: ליגת ווינר : מחזור 22
שונא מכבי יחיה. טפי
סיפטומים של אלופה : שני שחקני הרכש כבשו בבכורה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זה עצוב שכמה שהליגה הזאת חלשה...
הליגה חלשה ומכבי רמה מעל הליגה אין מה לעשות
- dardasmiley
אני ממש לא מסכים עם הקביעה שמכבי מעל הליגה, כשבאה וקבוצה ומסתכלת לה בעיניים, בלי רגשי נחיתות, בלי לעשות כבוד ובלי שופט מטונף שבא עם תוצאה מהבית מכבי מתקשה מאוד!
מכבי השנה זה שני דברים מאיימים: בלומפילד והתקשורת.
בלומפילד מלא ורועש מקשה על היריבות.
התקשורת בארץ לא מפסיקה לאונן מילולית על מכבי, זה מרתיע את השחקנים בליגה הזאת וגורם למאמנים לעלות בצורה מבוקרת יותר וכמובן גם לחטוף.
עוד לא ראיתי 3-4 משחקים גדולים של מכהי העונה...
התקשורת בארץ לא מפסיקה לאונן מילולית על מכבי, זה מרתיע את השחקנים בליגה הזאת וגורם למאמנים לעלות בצורה מבוקרת יותר וכמובן גם לחטוף.
צריך לפרגן למכבי. הם באמת חזקים.
אני מקווה שדויד הובר הוא השחקן שיגרום לנו להראות חזקים יותר ולשלוט במרכז המגרש מול כל קבוצה. כי זה מה שעושה את מכבי לחזקים בליגה. אלברמן וראדי. לדעתי בכל אופן.
אני מקווה שדויד הובר הוא השחקן שיגרום לנו להראות חזקים יותר ולשלוט במרכז המגרש מול כל קבוצה. כי זה מה שעושה את מכבי לחזקים בליגה. אלברמן וראדי. לדעתי בכל אופן.
בול בול בול!!!!!!dardasmiley כתב:אני ממש לא מסכים עם הקביעה שמכבי מעל הליגה, כשבאה וקבוצה ומסתכלת לה בעיניים, בלי רגשי נחיתות, בלי לעשות כבוד ובלי שופט מטונף שבא עם תוצאה מהבית מכבי מתקשה מאוד!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
למכבי יש צוות מקצועי שמשאיר מאחור כל מועדון בארץ.
אני קצת לא מסכים איתך,קודם כל היא רמה מעל בליגה עובדתית,בסגל השחקנים,בכשרון ובתוצאות.dardasmiley כתב:אני ממש לא מסכים עם הקביעה שמכבי מעל הליגה, כשבאה וקבוצה ומסתכלת לה בעיניים, בלי רגשי נחיתות, בלי לעשות כבוד ובלי שופט מטונף שבא עם תוצאה מהבית מכבי מתקשה מאוד!
אל תסתכל על קריית שמונה כהוכחה,כל מי שבא מול מכבי לשחק,קיבל בראש,חיפה קיבלו פעמיים 3,ב"ש ניסתה לשחק וקיבלה אחרי 10 דקות שער ופנדל,והפועל ת"א שניסתה לשחק,גם הפסידה.
התקשורת-שתדע לך בתור אחד שעוקב הרבה אחרי התקשורת,הם "מתים" שמכבי יפסידו כדי שהליגה תהיה צמודה ומעניינת,זה שהם מדברים על האיכות של מכבי? כן,הם איכותיים,אני רק לא מבין את האוננות על סוזה,כי גם יוסי מזרחי עשה אותו דבר עם בית"ר בעידן גאיידמק.
למכבי יש כסף ומדיניות וחזון להשתלט על הליגה,לצערי בניגוד לעידן גאיידמק שהיה ברור שהוא מגיע לשרת אינטרסים אישיים,אני לא רואה את גולדהאר הולך מתישהוא.
היריבה שח מכבי בשנים הקרובות תהיה אך ורק מכבי עצמה,בקבלת החלטות לא נכונות,בבחירת שחקנים לא טובה ובחירת מאמן לא מתאים.
זאת האמת וכל מחשבה אחרת היא בגדר פנטזיה.
רק אוסיף ואומר,שזה רק מראה איזו עונה מטורפת אנחנו עושים,שאנחנו עדיין מזנבים בהם ומציקים להם עד כה.
שאם לא מכבי באוחזי הצלחה וסגל מטורף כזה,האליפות כבר היום הייתה מובטחת
שאם לא מכבי באוחזי הצלחה וסגל מטורף כזה,האליפות כבר היום הייתה מובטחת
מסכים עם אדום זקן וידידאל
שמעון- אני חושב שמי שעושה אצלם את ההבדל זה זהבי
בלי זהבי הם כבר לא מעל הליגה
שמעון- אני חושב שמי שעושה אצלם את ההבדל זה זהבי
בלי זהבי הם כבר לא מעל הליגה
- dardasmiley
מכבי לא משחקת כל כך טוב, זה היריבים שעושים להם כבוד, אגב אם השופט לא בא מסומם למשחק נגדנו אנחנו לא מקבלים את הגול הראשון ואז המשחק נראה אחרת לגמרי. מזכיר לך שגם באנו עם הגנת המחליפים. אני מזכיר לך את המשחק עם מכבי פ'ת בסיבוב הקודם שנגמר 2-2 ולא היה רחוק מהפסד של מכבי, הפועל רמה"ש 'הנמושה של הליגה' מקשה מאוד על מכבי לשדוד 1-0 מגעיל. ויש עוד...
מכבי פחות מאיימת מהשם שנוצר לה, שים שחקן על זהבי שבדקה ראשונה נכנס לו חזק ברגל ומראה לו מי בעל הבית ותראה איך מכבי נראית כמו כל קבוצה אחרת בארץ.
אגב אם ראית את מרבית המשחקים שלהם השנה ראית גם שקבוצות מפחדות לעשות פאולים על השחקנים שלהם (בניגוד לברדה ובוזי שחוטפים וחוטפים כל משחק), לא רק התקשורת גם השופטים שומרים עליהם ומאתרגים אותם. אותה עבירה שעל זהבי תזכה שחקן באדום על ברדה היא תזכה בצהוב, ועבירה של צהוב על ראדי, אם תתבצע על בוזגלו תזכה במקרה הטוב בנזיפה.
חלק ניכר מאוד מההצלחה של הקבוצה הזו העונה זה החיבוק התקשורתי שהם מקבלים (גם אם חלק מהפרשנים רוצים 'ליגה צמודה'), חיבוק כזה שמפחיד גם את השופטים שפשוט מגנים עליהם בקנאות.
מכבי פחות מאיימת מהשם שנוצר לה, שים שחקן על זהבי שבדקה ראשונה נכנס לו חזק ברגל ומראה לו מי בעל הבית ותראה איך מכבי נראית כמו כל קבוצה אחרת בארץ.
אגב אם ראית את מרבית המשחקים שלהם השנה ראית גם שקבוצות מפחדות לעשות פאולים על השחקנים שלהם (בניגוד לברדה ובוזי שחוטפים וחוטפים כל משחק), לא רק התקשורת גם השופטים שומרים עליהם ומאתרגים אותם. אותה עבירה שעל זהבי תזכה שחקן באדום על ברדה היא תזכה בצהוב, ועבירה של צהוב על ראדי, אם תתבצע על בוזגלו תזכה במקרה הטוב בנזיפה.
חלק ניכר מאוד מההצלחה של הקבוצה הזו העונה זה החיבוק התקשורתי שהם מקבלים (גם אם חלק מהפרשנים רוצים 'ליגה צמודה'), חיבוק כזה שמפחיד גם את השופטים שפשוט מגנים עליהם בקנאות.
dardasmiley, לא מסכים בכלל.
אותו משחק נגד מכבי פ"ת היה צריך להיגמר ב4-0, החזרה שלהם למשחק זה דבר שקורה פעם בכמה שנים. חוסר מזל ותו לא.
חיבוק תקשורתי אין שם, אלא בדיוק להפך. מכבי הודחה מהגביע בגלל החלטה מזעזעת של יפת, אף אחד לא דיבר על השופט.
את משיח לעומת זאת, תלו ושפטו בכל במה אפשרית.
במשחק נגדנו סוזה עשה הכנה מעולה לקבוצה שלו, אנחנו לעומת זאת באנו לא מוכנים ועשינו המון טעויות.
סוזה הוא מאמן גדול, אחד הגדולים שהיו פה.
הרבה זמן לא ראיתי קבוצה כל כך גמישה מבחינה טקטית, בטח בישראל שהמילה הזו עדיין נחשבת לגסה.
מאמנים פשוט לא יודעים מול מה הם הולכים לשחק וזה יתרון גדול.
הוא גם מתאים את סגנון המשחק בהתאם ליריבה, פשוט לוחץ על נקודות התורפה והקבוצה שלו מנצחת ללא קושי.
גם ההצלחה באירופה עומדת לזכותו, יהיה מעניין לראות אותם נגד באזל.
לא מסכים שהליגה חלשה.
הרבה ליגיונרים איכותיים חזרו לארץ, לכל הגדולות יש ישראלים מעולים והעונה יש פה רשימה מכובדת מאוד של זרים ברמה שהרבה זמן לא הייתה פה.
הבעיה היא יותר במאמנים. עם יותר מאמנים טובים הליגה תמשיך ללכת קדימה, יש פה חומר שחקנים טוב.
איזה גול אדיר של דמארי. שחקן ענק.
אותו משחק נגד מכבי פ"ת היה צריך להיגמר ב4-0, החזרה שלהם למשחק זה דבר שקורה פעם בכמה שנים. חוסר מזל ותו לא.
חיבוק תקשורתי אין שם, אלא בדיוק להפך. מכבי הודחה מהגביע בגלל החלטה מזעזעת של יפת, אף אחד לא דיבר על השופט.
את משיח לעומת זאת, תלו ושפטו בכל במה אפשרית.
במשחק נגדנו סוזה עשה הכנה מעולה לקבוצה שלו, אנחנו לעומת זאת באנו לא מוכנים ועשינו המון טעויות.
סוזה הוא מאמן גדול, אחד הגדולים שהיו פה.
הרבה זמן לא ראיתי קבוצה כל כך גמישה מבחינה טקטית, בטח בישראל שהמילה הזו עדיין נחשבת לגסה.
מאמנים פשוט לא יודעים מול מה הם הולכים לשחק וזה יתרון גדול.
הוא גם מתאים את סגנון המשחק בהתאם ליריבה, פשוט לוחץ על נקודות התורפה והקבוצה שלו מנצחת ללא קושי.
גם ההצלחה באירופה עומדת לזכותו, יהיה מעניין לראות אותם נגד באזל.
לא מסכים שהליגה חלשה.
הרבה ליגיונרים איכותיים חזרו לארץ, לכל הגדולות יש ישראלים מעולים והעונה יש פה רשימה מכובדת מאוד של זרים ברמה שהרבה זמן לא הייתה פה.
הבעיה היא יותר במאמנים. עם יותר מאמנים טובים הליגה תמשיך ללכת קדימה, יש פה חומר שחקנים טוב.
איזה גול אדיר של דמארי. שחקן ענק.
טעות בידיך,אתה מתעלם מעובדות,שאומרות 80% הצלחה,אתה מדבר בכובע של אוהד ב"ש,תנסה רגע להיות אובייקטיבי,עכשיו למעט שתי הדוגמאות שהבאת על פ"ת ורמה"ש, מה עוד יש? אז זהו שפה סיימת את טענתך,כי למעט שתיים שלושה משחקים מתוך 22 אילו היו הנפילות שלהם.
עכשיו לגבי העניין של כבוד,זה חלק מהעניין,חלק מהעוצמה,חלק מהאימפריה שהם בנו שם.
לגבי זהבי,זה היה נכון עד לפני חודש,חודש וחצי.
הוא כבר לא בפוקוס הרבה זמן,יש להם את יצחקי,בן חייים,דור מיכה שעג היום בן ת'ורגמן מקבל טיפולים נגד סחרחורות ממה שהוא עשה לו.
הם ממש לא צריכים לדרוס כל משחק,בטח שבאים לסגור מולם מלכתחילה.
בסוף מה שאני אומר זה שארגון ולא משנה אם הוא קבוצת כדורגל,או חברת היי טק,צריך שיהיה לו מטרות,יעדים וחזון
ולמכבי יש את זה ובענק.
הלוואי שנלמד מהם בקטע הזה,זה לא בושה.
עכשיו לגבי העניין של כבוד,זה חלק מהעניין,חלק מהעוצמה,חלק מהאימפריה שהם בנו שם.
לגבי זהבי,זה היה נכון עד לפני חודש,חודש וחצי.
הוא כבר לא בפוקוס הרבה זמן,יש להם את יצחקי,בן חייים,דור מיכה שעג היום בן ת'ורגמן מקבל טיפולים נגד סחרחורות ממה שהוא עשה לו.
הם ממש לא צריכים לדרוס כל משחק,בטח שבאים לסגור מולם מלכתחילה.
בסוף מה שאני אומר זה שארגון ולא משנה אם הוא קבוצת כדורגל,או חברת היי טק,צריך שיהיה לו מטרות,יעדים וחזון
ולמכבי יש את זה ובענק.
הלוואי שנלמד מהם בקטע הזה,זה לא בושה.