שמעון א כתב:
נשבע לך, כל המשפחה שלי אופטימים. כולם! אני היחיד שתמיד פסימי ולחוץ. ואין סיבה שזה יהיה ככה אם כולם במשפחה אופטימים תמיד. אני בטוח שזה רק בגלל הקבוצה שהפכה אותי לבן אדם כזה. אפילו שמעלים טופיק של נוסטלגיה - ישר עולים לי משחקים כואבים.
הרסו לי את החיים.
באמא שלי אם לא מביאים העונה תואר אני שוקל לתבוע את המועדון
אני קורא כאן את התגובות ואני פשוט מתבייש!
מה זה התגובות התבוסתניות האלה?
"אנחנו מפסידים", " יש להפועל חיפה התקפה מפחידה", "ייגמר בתיקו"...
אנחנו פאקינג הקבוצה הכי טובה בליגה!
הקבוצה שכל הליגה מפחדת להגיע לבית שלה!
איצטדיון טרנר זה מבצר שאי אפשר לנצח בו כי הקהל ירים את הקבוצה בכל פעם שהיא תיפול!
אם אוהדי קבוצות ליגת העל יראו את התגובות האלה הם יהיו בשוק.
האריה מפחד מהנמלה?!
כאילו WTF
הגיע הזמן שהאוהדים יתעלו על עצמם ויישרו קו ולא יפחדו מאף קבוצה שתבוא לטרנר כי זה מתחיל לעצבן כל הלוזריות הזאת!
E.H.A כתב:אני קורא כאן את התגובות ואני פשוט מתבייש!
מה זה התגובות התבוסתניות האלה?
"אנחנו מפסידים", " יש להפועל חיפה התקפה מפחידה", "ייגמר בתיקו"...
אנחנו פאקינג הקבוצה הכי טובה בליגה!
הקבוצה שכל הליגה מפחדת להגיע לבית שלה!
איצטדיון טרנר זה מבצר שאי אפשר לנצח בו כי הקהל ירים את הקבוצה בכל פעם שהיא תיפול!
אם אוהדי קבוצות ליגת העל יראו את התגובות האלה הם יהיו בשוק.
האריה מפחד מהנמלה?!
כאילו WTF
הגיע הזמן שהאוהדים יתעלו על עצמם ויישרו קו ולא יפחדו מאף קבוצה שתבוא לטרנר כי זה מתחיל לעצבן כל הלוזריות הזאת!
לא מפחדים מאף קבוצה אחרת. מפחדים מהקבוצה שלנו בעיקר.
אנחנו ידועים כפראיירים ולוזרים גדולים במשחקים "קלים" אנחנו תמיד נופלים. בטח אחרי 4 ניצחונות רצופים.
חובת ההוכחה עוד קיימת על הקבוצה. 4 ניצחונות זה יפה אבל זה עדיין לא ההוכחה לשינוי.
אם ננצח את שאר המשחקים עד סוף הסיבוב הראשון אז אוריד את הכובע בפני ברק והשחקנים ואולי אפסיק לכתוב "מפסידים היום" לפני משחקים
שמעון א כתב:
נשבע לך, כל המשפחה שלי אופטימים. כולם! אני היחיד שתמיד פסימי ולחוץ. ואין סיבה שזה יהיה ככה אם כולם במשפחה אופטימים תמיד. אני בטוח שזה רק בגלל הקבוצה שהפכה אותי לבן אדם כזה. אפילו שמעלים טופיק של נוסטלגיה - ישר עולים לי משחקים כואבים.
הרסו לי את החיים.
באמא שלי אם לא מביאים העונה תואר אני שוקל לתבוע את המועדון