זה לא קשור לשלישיות. זה קשור ליכולת.אסי, דגים כתב:אי אפשר כל משחק לתת שלישיות
בני יהודה רצתה היום יותר מהקבוצה שלנו
זה לא קשור לשלישיות. זה קשור ליכולת.אסי, דגים כתב:אי אפשר כל משחק לתת שלישיות
איך זה שאתה תמיד כאן אחרי איבודי נקודות? מעניין.באר שבעי באדום כתב:גורדנה וביטון עם כל הכבוד הם לא צריכים להיות הרוטציה בספסל, על גורדנה אפשר לוותר בינואר, את עזרא אפשרי להביא.
נוואקמה והובאן מאכזבים כבר משחק שלישי ברציפות...
ושוב רודפים אחרי מכבי,היה צפוי שזה יבוא, מכבי יברחו,ושוב עונה הולכת לפח.. משחקים כאלה חייבים לקחת,פראיירים.
הפועלעולה כתב: איך זה שאתה תמיד כאן אחרי איבודי נקודות? מעניין.
בסדר מה שתגיד...באר שבעי באדום כתב:
זה נותן לי להתחבר לפורום רק כאשר אנחנו מאבדים נק'
CrazyRed7 כתב: זה לא קשור לשלישיות. זה קשור ליכולת.
בני יהודה רצתה היום יותר מהקבוצה שלנו
קבוצה לא יציבה? 5 ניצחונות רצופים. לי אישית נמאס "מהצניעות" של אלישע והלוזריות שהתלוותה מהאמירות הצנועות והמסכנות שלו. לא תודהxboy כתב:אין לנו כרגע ספסל וזו בעיה רצינית.
חסר לנו מגן ימני והכי חסר לנו זה לחץ ואגרסיביות יש משחקים שזה פשוט מביך לראות את האדישות והחוסר חשק של השחקנים.
לגבי גורדנה הוא לא יכול להיות אפילו מחליף שלישי בקבוצה שרוצה אליפות ולא בגלל שאין לו כישרון אלא בגלל שהוא שחקן עצלן שלא יכול לרוץ יותר מעשר דקות.
ומשפט אחרון לבכר, קצת יותר צניעות לא תזיק,אנחנו קבוצה לא יציבה ולכן אנחנו לא הקבוצה הכי טובה בארץ כפי שאתה טוען.
הלאה למשחק הבא.
אני איתך. רוצה לראות ווינריות, לא התרפסות מגעילה וחברים בתקשורת...הפועלעולה כתב: קבוצה לא יציבה? 5 ניצחונות רצופים. לי אישית נמאס "מהצניעות" של אלישע והלוזריות שהתלוותה מהאמירות הצנועות והמסכנות שלו. לא תודה
ווינריות זה להגיד שאנחנו הטובים בארץ ואז להסריח את הדשא?dardasmiley כתב:
אני איתך. רוצה לראות ווינריות, לא התרפסות מגעילה וחברים בתקשורת...
לא יציבה מבחינת יכולת, יותר מידי נפילות תוך כדי משחק וממשחק למשחק.הפועלעולה כתב: קבוצה לא יציבה? 5 ניצחונות רצופים. לי אישית נמאס "מהצניעות" של אלישע והלוזריות שהתלוותה מהאמירות הצנועות והמסכנות שלו. לא תודה
לא אחי, ווינריות זה לא לפחד להגיד אליפות, זה לא להשתין במכנסיים בדרך לבלומפילד, זה לא להגיד בכל ראיון באד לאק, זה לבוא ולהגיד בפנים מה שאתה חושב, בלי פחד, עם אמונה.CrazyRed7 כתב: ווינריות זה להגיד שאנחנו הטובים בארץ ואז להסריח את הדשא?
ווינריות באה על הדשא.dardasmiley כתב:
לא אחי, ווינריות זה לא לפחד להגיד אליפות, זה לא להשתין במכנסיים בדרך לבלומפילד, זה לא להגיד בכל ראיון באד לאק, זה לבוא ולהגיד בפנים מה שאתה חושב, בלי פחד, עם אמונה.
קורה שמפסידים וקןרה גפ שנראים לא טוב ("מסריחים את הדשא") לא מקבל שאחרי משחק כזה ישנה את הגישה ויתחיל להתרפס.