בדיוק, זה פשוט מטריף , ואני מוסיף שחסר לנו ה 50:50 שיודע לצאת קדימה במהירות או לתת כדור ארוך לחלוצים.Eelect כתב: אחת הבעיות הבולטות ביותר בהתקפה שלנו. זה פשוט זועק.
כל כך הרבה פעמים חיפה עולה עם ערימה של שחקנים לחצי שלנו, חטפנו כדור ובמקום לטוס (לא רק זה שעם הכדור צריך לטוס, גם אלה שסביבו) מליקסון, אוחנה וטוני, כל אחד בתורו פשוט נעמד במקום ומסתובב סביב עצמו כשהאחרים נעמדים ובוהים בו.
שים לב שגם ברוב המקרים אנחנו מפעילים את המגנים לרוחב במקום לעומק. מוציא את כל העוקץ בשימוש בהם.
הפועל ב"ש- מכבי חיפה, שני, 21:00, טרנר
- simply-red
Re: הפועל ב"ש- מכבי חיפה, שני, 21:00, טרנר
הייתי רוצה שננסה את אלחמיד בעמדה הזאת פעם אחתsimply-red כתב: בדיוק, זה פשוט מטריף , ואני מוסיף שחסר לנו ה 50:50 שיודע לצאת קדימה במהירות או לתת כדור ארוך לחלוצים.
אף אחד פה לא דיבר על וואקמה ? חזר לוואקמה של תחילת שנה-הלך ראש בקיר כל המשחק ועל הגנה אין מה לדבר עושה בכאילו.
מפחד שהוא זורק
מטריף אותי לגמרי בערך מתחילת העונה (חוסר האונים שלנו לצאת מהר קדימה מול מאריבור עדיין צרוב לי בזיכרון).simply-red כתב: בדיוק, זה פשוט מטריף , ואני מוסיף שחסר לנו ה 50:50 שיודע לצאת קדימה במהירות או לתת כדור ארוך לחלוצים.
מסכים גם כמובן לגבי הצורך בקשר 50-50 שיידע להוסיף מימד יצירתי בהתקפה ולעזור ביציאה המהירה קדימה.
אגב אחת הסיבות שנתפסתי לאחרונה על דיא סבע היא היכולת המעולה שלו לזהות שטחים ריקים ולנוע לשם עם החמקמקות שלו (לא רק במתפרצות).
חושב שבמשחק כמו היום הוא היה עושה מטעמים מהשטחים שחיפה השאירה לנו.
נגמר אורי, חבל על הדיואורי אדום בנשמה כתב:טריוויה: היה זה מפגש הליגה ה-94 ביננו למכבי חיפה שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 40 נצחונות לחיפה, 27 נצחונות לנו, 27 תיקו ויחס שערים 105-132 לחיפה. שאנחנו מארחים עומד המאזן על 46 מפגשים - 19 נצחונות לנו, 10 נצחונות לחיפה, 17 תיקו. שחיפה מארחת עומד המאזן על 48 מפגשים - 30 נצחונות לחיפה, 8 נצחונות לנו, 10 תיקו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כל פעם שג׳ון אוגו מאבד את השחקן שלו זה חצי גול ליריבה, וזה קורה 2-3 פעמים בכל משחק לאחרונה. מקווה שבכר יאפס אותו מהר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
גם כשהוא לא חד היכולת שלו לשחרר פקק מצד שמאל לצד ימין פשוט מדהימהRedbull כתב:
הייתי רוצה שננסה את אלחמיד בעמדה הזאת פעם אחת
אף אחד פה לא דיבר על וואקמה ? חזר לוואקמה של תחילת שנה-הלך ראש בקיר כל המשחק ועל הגנה אין מה לדבר עושה בכאילו.
מפחד שהוא זורק
ליידי היו מלא אנשים שמחאו כפיים בטקס
הפתיעו לטובה
הפתיעו לטובה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ושום מילה על וואקמה? אוגו זה ה-M.V.P לעומתו.אסי, דגים כתב:כל פעם שג׳ון אוגו מאבד את השחקן שלו זה חצי גול ליריבה, וזה קורה 2-3 פעמים בכל משחק לאחרונה. מקווה שבכר יאפס אותו מהר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסוג המשחקים האלה שהדבר הכי חשוב בהם הוא 3 הנקודות.
אבל לדעתי יש לנו סיבות לא מעטות לדאגה,לא מדובר בשחקן אחד שמציג יכולת פחות טובה, לא מדובר בעמדה בעייתית וזה לא עניין של מערך. אין אף חלק בקבוצה שפועל בצורה מושלמת, לא ההגנה לא הקישור וגם לא ההתקפה.
מה שבולט זה שחזרנו להיות קבוצה ישראלית, מעבר לעובדה ששיחקנו אתמול עם 2 זרים בהרכב ועוד אחד בסגל, כמות איבודי הכדור שלנו היא בלתי נתפסת, אחוז ניצול המצבים הוא מעורר דאגה, אבל לפני זה כמות המצבים שאנו מגיעים אליה היא לא רבה ביחס לקבוצה שאנחנו התרגלנו אליה (תקופות של 18-19 איומים לשער במשחק), וגם המשחק מאבד קצב בשלבים ארוכים במשחק.
באמת שלמעט מכבי בטרנר ואולי קצת בית"ר בטדי (וגם את זה לא ניצחנו) אני לא זוכר משחק לקחת איתנו קדימה ו-וואלה אחרי 15 מחזורים זה קצת בעייתי.
אבל לדעתי יש לנו סיבות לא מעטות לדאגה,לא מדובר בשחקן אחד שמציג יכולת פחות טובה, לא מדובר בעמדה בעייתית וזה לא עניין של מערך. אין אף חלק בקבוצה שפועל בצורה מושלמת, לא ההגנה לא הקישור וגם לא ההתקפה.
מה שבולט זה שחזרנו להיות קבוצה ישראלית, מעבר לעובדה ששיחקנו אתמול עם 2 זרים בהרכב ועוד אחד בסגל, כמות איבודי הכדור שלנו היא בלתי נתפסת, אחוז ניצול המצבים הוא מעורר דאגה, אבל לפני זה כמות המצבים שאנו מגיעים אליה היא לא רבה ביחס לקבוצה שאנחנו התרגלנו אליה (תקופות של 18-19 איומים לשער במשחק), וגם המשחק מאבד קצב בשלבים ארוכים במשחק.
באמת שלמעט מכבי בטרנר ואולי קצת בית"ר בטדי (וגם את זה לא ניצחנו) אני לא זוכר משחק לקחת איתנו קדימה ו-וואלה אחרי 15 מחזורים זה קצת בעייתי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
יש משחק שהוא לא כזה ?ניב כתב:מסוג המשחקים האלה שהדבר הכי חשוב בהם הוא 3 הנקודות.

אנסח זאת אחרת -The red one כתב: יש משחק שהוא לא כזה ?
מסוג המשחקים שהדבר היחיד שאפשר להיות מרוצים ממנו הוא צבירת שלוש הנקודות.
- The red one
האמת שהתבלבלתי וחשבתי שהגבת את התגובה באשכול מול אשקלוןניב כתב: אנסח זאת אחרת -
מסוג המשחקים שהדבר היחיד שאפשר להיות מרוצים ממנו הוא צבירת שלוש הנקודות.

באיזה תפקיד שיחק אלחאמיד?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קמת שיכור מאוקטופאמיןThe red one כתב: האמת שהתבלבלתי וחשבתי שהגבת את התגובה באשכול מול אשקלון
אחד המשחקים הגרועים ביותר שלנו.
הרבה זמן לא ראיתי את הפועל בש משחקת בכזאת נרפות בלתי נסבלת.
מרכז הבעיה לדעתי היא הכושר הלא טוב שאוגו נמצא בו.
אתמול עברו אותו כמו מים וזה היה לא מובן.
אוגו זה העוגן ובכלל הקישור שלנו זה הלב ואם שם יש בעיה זה מקרין על כולם.
הרבה זמן לא ראיתי את הפועל בש משחקת בכזאת נרפות בלתי נסבלת.
מרכז הבעיה לדעתי היא הכושר הלא טוב שאוגו נמצא בו.
אתמול עברו אותו כמו מים וזה היה לא מובן.
אוגו זה העוגן ובכלל הקישור שלנו זה הלב ואם שם יש בעיה זה מקרין על כולם.