דר אדום בנשמה כתב:זאת בדיוק הבעיה ששחקן זר אמור לשדרג אותך (ומספיק עם הבדיחה שוובה הוא שחקן זר, זאת בדיחה שמחזרה את עצמה יותר מדיי) לא להיות כמו השחקן המקומי, אחרת בשביל מה הבאת אותו?
בשביל שיהיה וובה בראון?
שתבין, יש לנו זר פצוע שכרגע מוקפא אבל התוכנית היא להחזיר אותו מהקפאה, שני זרים שבדרך החוצה, שוער זר שככל הנראה לא באמת שדרוג משני השוערים שיש לנו, אולי בפוטנציאל הוא שדרוג אבל בפועל הוא לא, קשר אחורי זר שברמת המשחק הוא כמו השחקן הישראלי, שני זרים מעולים שיש איתם בעיות של חוזה.
יוצא שבמקום לשדרג את הסגל, הסגל נהיה עמוס בעמדות שאין בהן צורך, במקום סטו שים את וובה, ותביא קשר 50-50 איכותי, במקום הבעיות עם חיימוב מביאים בלם או קשר ימני איכותי ופתאום דברים היו נראים יותר טוב, כי היה לך יותר איכות.
אבל הקיץ משום מה ויתרו על האיכות והלכו על הכמות.
שכחו שאיכות = יכולת, וכמות = כלום ושום דבר.
אתה אולי צודק (בדגש על אולי עם סטו כי אני לא חושב שצריך לקבור אותו מעכשיו) אבל גם סטו וגם יאניס חתמו פה לכמה שנים ויש שיקולים כלכליים לקחת בחשבון ואי אפשר להחתים ולשחרר ולשלם את החוזה בלי להניד עפעף.
במסגרת ההגבלות הקיימות אפשר לחיות עם סטו כזר שישי ושחרור של וובה בלי תשלום של פיצוי.
אפשר לחיות עם שחרור של קורהוט ופקהארט והשלמת שכר כנגד מכירה של כמה וכמה שחקנים שאין לנו צורך בהם.
אי אפשר לשחרר גם וגם וגם ולרכוש גם וגם וגם ולא למכור בכלל.
צריכים איזון כלכלי ומבחינתי בנקודת הזמן הזו שחרור של סטו עם תשלום של החוזה לא בא בחשבון.
דווקא אם וובה ימצא לעצמו קבוצה ולא נצטרך לפצות נשמע הרבה יותר סביר עם כמה שאני אוהב את וובה.
אם כבר מכניסים את היד לכיס אז הייתי משחרר את אנסטיס ומיישר הדורים עם חיימוב זה גם ישדרג את העמדה וגם יפנה מקום לזר.
נכון שמדובר בהרבה כסף אבל לדעתי אין מנוס.