דר אדום בנשמה כתב:
לא נשאר כסף לצבוע את הקירות האפורים אז עוד כסף ל20,000?
לצערי זה המצב ואם זה נצליח.
יש כסף, אל תאמין להם.
היו יכולים להוציא מהטוטו עוד כמה עשרות מיליונים.
אפרופו טוטו: קראתי איפשהו שהם מרוויחים 2.5 מיליארד שקל בעונה, מה הם עושים עם כל הכסף? עם הכסות כאלה והביאו רק 50 מיליון לאצטדיון שלנו? הטוטו העשיר יכל להכפיל לנו את המענק ל-100 מיליון לפחות.
red and white כתב:
דווקא לי אין בעיה עם ה16 אלף מקומות למרות שיהיו משחקים העונה שגם 20 אלף היו יכולים להגיע בהם, מה שיותר מפריע לי זה שאין אפשרות להרחיב את האיצטדיון.
אני ממש מקווה שלא יהיו זמנים שנבקש להקטין.
מרגיש לי שהוא תפור למידותינו
אני מהמר שתוך שנתיים תצא כתבה מפוצצת ב-ONE - ״מחדל אצטדיון טוטו-טרנר באר שבע״.
בכתבה הזו נשמע את מיטב בכייני באר שבע בוכים על האצטדיון הקטן. ומי לא יבכה ויגיד אמרתי לכם? אני!
יש משפט שאומר " העכבר עוד לא נכנס לחור וכבר הכנסתם מקל להוציא אותו".
לאט לאט,השנים הקרובות יהיו מבחן אם אכן האיצטדיון קטן למידותינו.
הכל תלוי בהישגים והיקפי ההשקעה.
אני לא מתרשם מכמות המנויים בעונה הנוכחית,יש כאן אפקט התלהבות גדול.
המבחן יהיה בעונות שלאחר מכן.
אם הייתי נתקע במעלית 5 דקות ביחד עם הזוג ברקת הייתי אומר להם להשקיע חלק מההכנסות כתוצאה מהמעבר לאצטדיון החדש בחנות אוהדים גדולה באחד הקניונים ואולי אפילו לבנות מסעדות, בתי קפה, וכו׳ כמו שעושות הקבוצות האנגליות.
חוץ מזה אני היחיד שחושב שצריך לקרוא ליציע הצפוני ״יציע וסרמיל״ ולהציב בסמוך שלט מידע בעברית ובאנגלית שמסביר עליו ועל הוריו שתרמו כסף לשיפוץ האצטדיון הישן?
או אפילו היית קורא לאצטדיון ״אצטדיון וסרמיל החדש״ ואם זה בלתי אפשרי אז: ״אצטדיון וסרמיל טוטו טרנר באר שבע (אל תשכחו להחנות את האוטו ליד האצטדיון ולא בתוכו) החדש״.
zahipan כתב:אם הייתי נתקע במעלית 5 דקות ביחד עם הזוג ברקת הייתי אומר להם להשקיע חלק מההכנסות כתוצאה מהמעבר לאצטדיון החדש בחנות אוהדים גדולה באחד הקניונים ואולי אפילו לבנות מסעדות, בתי קפה, וכו׳ כמו שעושות הקבוצות האנגליות.
חוץ מזה אני היחיד שחושב שצריך לקרוא ליציע הצפוני ״יציע וסרמיל״ ולהציב בסמוך שלט מידע בעברית ובאנגלית שמסביר עליו ועל הוריו שתרמו כסף לשיפוץ האצטדיון הישן?
או אפילו היית קורא לאצטדיון ״אצטדיון וסרמיל החדש״ ואם זה בלתי אפשרי אז: ״אצטדיון וסרמיל טוטו טרנר באר שבע (אל תשכחו להחנות את האוטו ליד האצטדיון ולא בתוכו) החדש״.
YallaHapoel כתב:אפשר תוך עבודה של כלום זמן להגדיל בעוד כמה אלפים.
התכנון המקורי היה גבוה יותר.
צריך לסגור יציעים ולפרק את הגג, ואז לבנות קומה נוספת.
נקווה שעד אז קריית גת ישחקו בליגת העל ויבנו להם אצטדיון חדש עם שני יציעים בלבד. לא יודע מה אתכם אני מעדיף לנסוע לקריית גת ולא לטדי/המושבה.
zahipan כתב:
צריך לסגור יציעים ולפרק את הגג, ואז לבנות קומה נוספת.
נקווה שעד אז קריית גת ישחקו בליגת העל ויבנו להם אצטדיון חדש עם שני יציעים בלבד. לא יודע מה אתכם אני מעדיף לנסוע לקריית גת ולא לטדי/המושבה.