ליגת ווינר : מחזור 28
Re: ליגת ווינר : מחזור 22
לא מבין על מה הויכוח פה בכלל, מכבי קבוצה עם כ״כ עומק שאפילו הספסל שלה יכול לקחת אליפות.
רק תראו כמה משחקים הם גומרים בחצי שעה הראשונה זה מדהים.
ד״א מסכים עם מה שנאמר פה על סוזה, מחזיק ממנו טקטיקן ברמה גבוה מאוד, אולי אחד הגדולים שהיו פה.
רק תראו כמה משחקים הם גומרים בחצי שעה הראשונה זה מדהים.
ד״א מסכים עם מה שנאמר פה על סוזה, מחזיק ממנו טקטיקן ברמה גבוה מאוד, אולי אחד הגדולים שהיו פה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מכבי לא קבוצה עמוקה יותר מאיתנו ונמאס לי מהמנטרה השחוקה הזאת אין להם סגל כל כך עמוק כמו שמתיימרים לצייר בתקשורת ההבדל ביננו לבינם זה צוות אימון וייתכן שגם המאמן פאולו סוזה הוא טקטיקן בחסד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אתה מדבר שטויות ובטונות, לפני שבוע דור מיכה עשה בית ספר לכדורגל להגנה שלנו והשבת הוא בכלל לא שיחק. יש למישהו ספק עד כמה מכבי עוצמתית ?
ברגע שיהיה לנו את הפריבילגיה לעלות את יצחקי וטל בן חיים מהספסל במשחק העונה אני אוכל להגיד לך שאנחנו ברמה שלהם.
כרגע זה לא רלוונטי כל הדיבורים האלו להשוות אותנו אליהם, לדעתי גם כולם יקבלו הוכחה במשחק הקרוב נגד באזל עד כמה הם חזקים.
ברגע שיהיה לנו את הפריבילגיה לעלות את יצחקי וטל בן חיים מהספסל במשחק העונה אני אוכל להגיד לך שאנחנו ברמה שלהם.
כרגע זה לא רלוונטי כל הדיבורים האלו להשוות אותנו אליהם, לדעתי גם כולם יקבלו הוכחה במשחק הקרוב נגד באזל עד כמה הם חזקים.

דור איזה שטויות אתה מדבר למכבי יש סגל של שני קבוצות שיכולות להתנודד על האליפות .
דר,מכבי עמוקה ומאוד! ואם זה לא סגל מספיק עמוק בשבילך,אז אני רוצה שתגדיר לי מחדש מה זה עמוק,כנראה שאצלי ההגדרה היא שונה.
לעצם העניין,אין פה בכלל שאלה לגבי הסגל,היכולת,והתקציב,אני בדבריי יותר מכוון לתפיסה וחזון של מועדון.
הרי אנשי צוות,סגל שחקנים וניהול מועדון בכלל,מגיע ממשהו,והמשהו הזה הוא החזון והיעדים של המועדון.
ברגע שגולדהאר קבע שהחזון הוא שמכבי תשלוט בכדורגל הישראלי,מכאן הגיעה הבנייה של הצוות המקצועי,החל במנהל המקצועי ועד אחרון השחקנים ואנשי הסקאוט נבחרו בקפידה על מנת לעמוד במטרות.
לפעמים לא צריך לעבוד קשה מדיי,אלה רק לראות מה עובד טוב אצל היריבים שלך ופשוט לעשות העתק/הדבק.
לעצם העניין,אין פה בכלל שאלה לגבי הסגל,היכולת,והתקציב,אני בדבריי יותר מכוון לתפיסה וחזון של מועדון.
הרי אנשי צוות,סגל שחקנים וניהול מועדון בכלל,מגיע ממשהו,והמשהו הזה הוא החזון והיעדים של המועדון.
ברגע שגולדהאר קבע שהחזון הוא שמכבי תשלוט בכדורגל הישראלי,מכאן הגיעה הבנייה של הצוות המקצועי,החל במנהל המקצועי ועד אחרון השחקנים ואנשי הסקאוט נבחרו בקפידה על מנת לעמוד במטרות.
לפעמים לא צריך לעבוד קשה מדיי,אלה רק לראות מה עובד טוב אצל היריבים שלך ופשוט לעשות העתק/הדבק.
היום הם שיחקו ללא פריצה , אלברמן ומיכה ובכל זאת מכבי פ"ת לא הגיעו למצב.
האליפות שלהם , תנו לי מקום 2 וגביע וזאת עונה ענקית.
אל תיקח את היום כדוגמא, פתח תקווה באה אחרי 120 דקות בגביע יום רביעי ולא ממש התאמצה, יותר הייתה בכיוון של לתת למכבי את המשחק. העוצמה של מכבי תימדד בפלייאוף ומול באזל. אני באמת מצטער חברים אבל הסגל של מכבי לדעתי לא כזה טוב בחלקו: אם היו מציעים לכם שחקנים כמו אייבינדר, טיבי, בן הרוש, ראדי וכו׳ לפני שהם הגיעו למכבי הייתם בוכים שאנחנו הולכים על שחקנים בינוניים. העוצמה של מכבי היא בצוות המקצועי שלה (שהוא מקצועי בכל רמ״ח איבריו, פה אנחנו לוקים בחסר ברוב הצוות) ובהרתעה שיצרה לעצמה שמנצחת לבדה משחקים לפעמים.גיא חניה כתב:היום הם שיחקו ללא פריצה , אלברמן ומיכה ובכל זאת מכבי פ"ת לא הגיעו למצב.
- דר אדום בנשמה
נו ואנחנו ביום רביעי העלנו מהספסל את ברדה ודג'אני מול כפר סבא בו וואט הסגל שלהם מטאומן היטב לא כזה עמוק תאר לעצמך עכשיו שני שחקניפ שלהם נפצעים נניח טיבי וגארסיה מי ישחק אצלהם כבלם בנוסף לייני? סגל עמוק זה סגל שעל כל תפקיד במגרש יש 4 שחקנים שיכולים להתמודד על אותו תפקיד חוץ מהשוער ששניים זהמספיק כלומר 4 בלמים 4 מגנים וכו' אגב מארן ראדי ממש לא שחקן בינוני ושחקן כזה זה בדיוק מה שהיה חסר לנו בסגל ונניח אם אתם מביאים לנו מגן שמאלי מחליף טוב יותר מתורג'מן הסגל שלנו לא נופל מזה של מכבי במצב כזה מה שעושה את ההבדל זה האיכויות של צוות האימון והאיכויות של סוזה.
אף אחד לא ספר את ראדי כשחקן מוביל בליגה לפני מכבי. כנ״ל טיבי. חסר לנו עומק אך ורק בעמדת הבלם, מכבי נחשבת יותר עמוקה כי יש לה כמה שחקני כלבו וככה לא מרגישים בהבדל כמעט.דר אדום בנשמה כתב:נו ואנחנו ביום רביעי העלנו מהספסל את ברדה ודג'אני מול כפר סבא בו וואט הסגל שלהם מטאומן היטב לא כזה עמוק תאר לעצמך עכשיו שני שחקניפ שלהם נפצעים נניח טיבי וגארסיה מי ישחק אצלהם כבלם בנוסף לייני? סגל עמוק זה סגל שעל כל תפקיד במגרש יש 4 שחקנים שיכולים להתמודד על אותו תפקיד חוץ מהשוער ששניים זהמספיק כלומר 4 בלמים 4 מגנים וכו' אגב מארן ראדי ממש לא שחקן בינוני ושחקן כזה זה בדיוק מה שהיה חסר לנו בסגל ונניח אם אתם מביאים לנו מגן שמאלי מחליף טוב יותר מתורג'מן הסגל שלנו לא נופל מזה של מכבי במצב כזה מה שעושה את ההבדל זה האיכויות של צוות האימון והאיכויות של סוזה.
- דר אדום בנשמה
דווקא בעמדת הבלם יש לנו את אראל את אלגרבלי את פאיו ואת סוארס 4 שחקנים שיכולים לשחק כבלמים שלא לדבר על הוברט.dor69 כתב: אף אחד לא ספר את ראדי כשחקן מוביל בליגה לפני מכבי. כנ״ל טיבי. חסר לנו עומק אך ורק בעמדת הבלם, מכבי נחשבת יותר עמוקה כי יש לה כמה שחקני כלבו וככה לא מרגישים בהבדל כמעט.
אם היה לנו מגן שמאלי יותר טוב כמחליף ושחקן כמו ראדי (אלא אם הוברט יתגלה כאחד כזה) אני בטוח במאה אחוז שההבדל בין הסגלים היה הבדל של איכות צוות האימון וגם עכישו זה ההבדל, סוזה מתרגל את כל השחקנים ובגלל זה כל מי שעולה בהרכב יכול לבצע עבודה של שחקן אחר ולהראות אותו הדבר פחות או יותר.
אצלנו אלישע הוא חסיד של קיבעון טקטי וקיבעון של הרכב מסוים וזאת התוצאה...
אבל תסתכלו על ההגנה של מכבי בלי טיבי איך הם נראו מול אשדוד...
מה שאני מנסה לומר שעושים ממכבי ומהסגל שלהם יותר ממה שהם, אין להם שחקנים נוצצים מדיי, יש להם סגל טוב שעושים ממנו יחידה שלמה ומובחרת.
אתם חייבים להבין משהו צוות האימון שלהם בזכות הכסף של גולדהאר הוא צוות אימון אירופי לכל דבר ועניין ולא בגלל ג'ורדי אלא כמכלול, יש להם תנאים אירופאים לכל דבר ועניין וגם מבחינת מיכשור, הם לא מתאמנים בחדר כושר, הם מתאמנים עם מכשירים מיוחדים בדשא תוך כדיי ריצה הם גם קופצים וגם מזיזים משקולות, זה לא דבר של מה בכך, זה האימון הכי חדשני שיש היום, תוסיפו לזה את העוזר מאמן מברצלונה ואת סוזה הטקטיקן המעולה וקיבלתם קבוצה מאומנת שיודעת בדיוק מה היא רוצה מעצמה בכל משחק ובכל רגע נתון ועושה את זה על הצד הטוב ביותר...
אלישע לא יודע להכין קבוצה מבחינה טקטית ודרך התגובה שלו לפיגור היא זריקת כל הקאדר ההתקפי פנימה. בעמדת הבלם אלגרבלי לא מספיק טוב כבלם שלישי לקבוצה שמתמודדת על האליפות, גל אראל לא מספיק מתורגל העונה כבלם בשביל להיות מחליף קבוע. חוץ מעמדת הבלם יש גיבוי ראוי וענק בכל עמדה במגרש אצלנו. למכבי אין מגן ימני טבעי בהרכב בכלל שתדעו. זה נראה כאילו הסגל שלהם עמוק יותר אבל זה בגלל ייני שיכול לשחק בכל עמדות ההגנה והקישור ההגנתי/מרכזי וזיו שיכול לשחק בכל עמדה על שני הקווים.דר אדום בנשמה כתב:דווקא בעמדת הבלם יש לנו את אראל את אלגרבלי את פאיו ואת סוארס 4 שחקנים שיכולים לשחק כבלמים שלא לדבר על הוברט.
אם היה לנו מגן שמאלי יותר טוב כמחליף ושחקן כמו ראדי (אלא אם הוברט יתגלה כאחד כזה) אני בטוח במאה אחוז שההבדל בין הסגלים היה הבדל של איכות צוות האימון וגם עכישו זה ההבדל, סוזה מתרגל את כל השחקנים ובגלל זה כל מי שעולה בהרכב יכול לבצע עבודה של שחקן אחר ולהראות אותו הדבר פחות או יותר.
אצלנו אלישע הוא חסיד של קיבעון טקטי וקיבעון של הרכב מסוים וזאת התוצאה...
אבל תסתכלו על ההגנה של מכבי בלי טיבי איך הם נראו מול אשדוד...
מה שאני מנסה לומר שעושים ממכבי ומהסגל שלהם יותר ממה שהם, אין להם שחקנים נוצצים מדיי, יש להם סגל טוב שעושים ממנו יחידה שלמה ומובחרת.
אתם חייבים להבין משהו צוות האימון שלהם בזכות הכסף של גולדהאר הוא צוות אימון אירופי לכל דבר ועניין ולא בגלל ג'ורדי אלא כמכלול, יש להם תנאים אירופאים לכל דבר ועניין וגם מבחינת מיכשור, הם לא מתאמנים בחדר כושר, הם מתאמנים עם מכשירים מיוחדים בדשא תוך כדיי ריצה הם גם קופצים וגם מזיזים משקולות, זה לא דבר של מה בכך, זה האימון הכי חדשני שיש היום, תוסיפו לזה את העוזר מאמן מברצלונה ואת סוזה הטקטיקן המעולה וקיבלתם קבוצה מאומנת שיודעת בדיוק מה היא רוצה מעצמה בכל משחק ובכל רגע נתון ועושה את זה על הצד הטוב ביותר...
אגב, למכבי ולנו יש את אותו רוחב סגל מבחינת מספר השחקנים אולי אפילו יותר לנו
- דר אדום בנשמה
על זה אני מדבר דור אני מסכים איתך במאה אחוז אבל זה לא רק כי אלישע לא טוב טקטית אלא כל המכלול של הצוות המקצועי של מכבי לעומת זה שלנו עושה את ההבדל.
מספר שחקנים לא אומר כלום בכל קבוצה בליגת העל מספר השחקנים כמעט זהה ההבדל הוא איכות השחקנים , יואב זיו ושירן ייני מגנים גרועים ועדיין טובים יותר מביטון אילוז ותורג׳מן .
ושכחתם שראדי היה בדרך לפה לפני שהחליט ללכת למכבי ולמרות שאלונה הציעה לו יותר כסף. וכולנו שמחנו שיש התענינות בראדי והוא ממש לא בינוני ! וגם לא היה כזה בסכנין !
ושכחתם שראדי היה בדרך לפה לפני שהחליט ללכת למכבי ולמרות שאלונה הציעה לו יותר כסף. וכולנו שמחנו שיש התענינות בראדי והוא ממש לא בינוני ! וגם לא היה כזה בסכנין !
יותר טובים מבן תורג׳מן וביטון נכון ללא ספק. אבל אילוז הוא המגן הימני הטוב בליגה. כשכל ההגנה הראשונה שלנו משחקת ביחד עד עכשיו(10 משחקים בערך) ספגנו שני שערים. בכלל אם תבחן הרכבים ראשונים עמדה עמדה ותנסה לראות מי הכי טוב בליגה בעמדה שלו תגלה שחצי מגיעים מפה וחצי משם. בוזגלו, ברדה, פלט, אג׳ידה, סוארס, אילוז ודוידזאדה הם הטובים בליגה בעמדות שלהם.הראל כתב:מספר שחקנים לא אומר כלום בכל קבוצה בליגת העל מספר השחקנים כמעט זהה ההבדל הוא איכות השחקנים , יואב זיו ושירן ייני מגנים גרועים ועדיין טובים יותר מביטון אילוז ותורג׳מן .