בני יהודה- הפועל באר שבע, יום שבת, 21.11, 19:30.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: בני יהודה- הפועל באר שבע, יום שבת, 21.11, 19:30.

שליחה על ידי dardasmiley »

CrazyRed7 כתב: ווינריות באה על הדשא.
רוצה להצהיר שאתה הולך על אליפות?תעשה את זה בראיון תחילת עונה.
מה נתן לנו כל הפסטיבל מאז אותו מחזור שעלינו למקום הראשון וכאילו כבר זכינו באליפות?
ברק בכר והשחקנים נופלים למלכודת של מכבי והתקשורת.
אני בדעה שצריך לדבר על המגרש. על הדשא.
אנחנו לא באנגליה או ספרד. לדיבורים מיותרים יש השפעה ישירה על השחקנים(לחץ, יהירות, שאננות וכו')
בוא תגיד לי אתה מה אתה עונה במקום ברק בכל ראיון כשעולה השאלה על האליפות, השאלה על היכולת והשאלה על מכבי?
עוד פעם קלישאות, להיגה ארוכה מסתכלים על עצמנו, משחקים משבת לשבת??

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אין קשר לראיונות ולאיך שנראנו.
ברק מדבר לעניין.

הייתי שמח אם גם התגובות שלו למתפתח במגרש היו לעניין. היום זה לא קרה.

משחק האגפים שלנו לא קיים.
בן ביטון היה חייב להיות חילוף ראשון.
שבוע שני שאני חוזר על זה, אבל וואקמה צריך לשחק יותר ליד ברדה.
אנחנו חסרי מחץ ואין אף אחד שיכול לעלות מהספסל ולשנות.

קשה לי להגיד שאני מופתע מהתוצאה היום. זה היה כתוב על הקיר.
אבל ביום שמכבי שוב זוכה לפנדל הזוי, אדום עוד יותר הזוי ועוד ניצחון בחסות השופטים, קצת קשה לי אפילו להתאכזב.
ההרגשה היא של ייאוש.
מכבי היא משוכה מספיק גבוהה בפני עצמה.
עם העזרה של השופטים יהיה בלתי אפשרי להתמודד איתה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

תפסיקו כל הזמן להתעסק במכבי תל אביב.
נכון שזה מבאס שהם בחצי קלאצ' מנצחים משחקים ונכון שהם מסריחים את הדשא ועדיין בפער 2 נק' מאיתנו, אבל הליגה עוד ארוכה ארוכה, אם נהיה מספיק טובים כדי לעשות את העבודה ש ל נ ו גם השופטים לא יעזרו להם.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

בוודאי ובוודאי שיש להתעסק במכבי

קח את המשחק שלך מול הפועל חיפה וקח את המשחק שלהם:

אתה מתאמץ קורע את עצמך הם סוגרים ויכולים לעקוץ ואז בא שלומי ובמבצע אישי מציל אותך,סיטואציה נדירה אבל זה מה שיש בינתיים נגד בונקר. שבוע אחרי זה מכבי לא ממש מתאמצת ומקבלת פנדל ואדום שמסיים את המשחק במצב שהיא אמורה לעשות תיקו במקרה הטוב וזו לא הפעם הראשונה.

אז התעלית על עצמך, שיחקת טוב ופרצת בונקרים כשהיריבה שלך אמורה להפסיד נק' ולתת לך איזה ספייס מסויים לירידה טבעית ביכולת ובמקום זה הם מקבלים אין סוף מתנות פותחים עליך פער בטבלה ובדרך להתאוששות מהתקופה הרעה שלהם.

איך מנצחים דבר כזה? הליגה עוד ארוכה אבל מבחינתי התשובה ברורה- כל עוד אתה לא 3 רמות מעליהם (ואתה ממש לא) אז אין לך סיכוי במאבק הזה.

אין לי הרבה טענות לקבוצה, נכון שיחקו רע אבל אי אפשר תמיד להיות בשיא היכולת וגם משחקי נפילה ותקופות רעות באות וזה לגיטמי, אבל כשהיריבה שלך לא צריכה כלום כדי לנצח זה כבר לא כוחות ודורש ממך להיות 300 אחוז ממה שאתה. אין סיכוי!

אז מה עושים? לא יודע. אולי לקוות לנס ולשיפוט מאוזן :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא:

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

קח את המשחק שלך נגד ביתר קח את שלהם.. יש גם שבתות כאלה שלך כלום לא הולך גם אם היינו משחקים עוד 90 דק' ומכבי נהנים מטעויות שיפוט על בסיס שבועי.
אם נהיה כנים ונסתכל על המצב מתחילת העונה אז אנחנו נראים יותר טוב מהם ובהחלט הפער הקטן שביננו כרגע הוא בעיקר תולדה של דברים שלא קשורים ליכולת המקצועית שלנו מול מכבי.
לאורך זמן זה יתאזן, אנחנו חייבים לעשות את העבודה ולהסתכל רק על עצמנו. במחזור 22 נרצה או לא,אנחנו נסתכל עם זכוכית מגדלת על התוצאות של מכבי, עד אז 2 נקדות לפה או לפה לא יכריעו את גורל האליפות.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

simply-red כתב:קח את המשחק שלך נגד ביתר קח את שלהם.. יש גם שבתות כאלה שלך כלום לא הולך גם אם היינו משחקים עוד 90 דק' ומכבי נהנים מטעויות שיפוט על בסיס שבועי.
אם נהיה כנים ונסתכל על המצב מתחילת העונה אז אנחנו נראים יותר טוב מהם ובהחלט הפער הקטן שביננו כרגע הוא בעיקר תולדה של דברים שלא קשורים ליכולת המקצועית שלנו מול מכבי.
לאורך זמן זה יתאזן, אנחנו חייבים לעשות את העבודה ולהסתכל רק על עצמנו. במחזור 22 נרצה או לא,אנחנו נסתכל עם זכוכית מגדלת על התוצאות של מכבי, עד אז 2 נקדות לפה או לפה לא יכריעו את גורל האליפות.
המשחק שלנו נגד בית"ר הוא בדיוק דוגמא לתסכול שאני מדבר עליו

מכבי היו צריכים לאבד הרבה נקודות והם לא איבדו ואין שום קשר ליכולת מקצועית, נטו שופטים/מזל.

מי מבטיח לך שזה יתאזן? שיבטיח גם לי אני אצא מהייאוש

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

simply-red כתב:קח את המשחק שלך נגד ביתר קח את שלהם.. יש גם שבתות כאלה שלך כלום לא הולך גם אם היינו משחקים עוד 90 דק' ומכבי נהנים מטעויות שיפוט על בסיס שבועי.
אם זה היה תצוגת שיפוט חד פעמית מבטיח לך שלא היית שומע פה חצי מילה על הדברים האלו. אבל רק מהזיכרון אני יכול לשלוף לך 3 משחקים עם תבנית זהה. מכבי משחקת רע, בקושי מגיע לה נקודה על תיקו, בא שופט נותן פנדל ופשוט מגיש למכבי את המשחק על מגש של כסף כמו שאמרה שרון פרי אתמול בשירים ושערים. במשחקים נגד הפועל חיפה, נגד מכבי פת ונגד נתניה לא מגיע להם יותר מ 3 נקודות בכל המשחקים יחד, בפועל בעזרת פנדלים ואדומים הזויים הם עם 9 נקודות במשחקים האלו

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב: אם זה היה תצוגת שיפוט חד פעמית מבטיח לך שלא היית שומע פה חצי מילה על הדברים האלו. אבל רק מהזיכרון אני יכול לשלוף לך 3 משחקים עם תבנית זהה. מכבי משחקת רע, בקושי מגיע לה נקודה על תיקו, בא שופט נותן פנדל ופשוט מגיש למכבי את המשחק על מגש של כסף כמו שאמרה שרון פרי אתמול בשירים ושערים. במשחקים נגד הפועל חיפה, נגד מכבי פת ונגד נתניה לא מגיע להם יותר מ 3 נקודות בכל המשחקים יחד, בפועל בעזרת פנדלים ואדומים הזויים הם עם 9 נקודות במשחקים האלו
מאידך גם אם השופט היה רוצה לתת לנו פנדל אתמול הוא לא היה מוצא מתי..., בקושי נכנסנו לרחבה שלהם.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

delta7 כתב: מאידך גם אם השופט היה רוצה לתת לנו פנדל אתמול הוא לא היה מוצא מתי..., בקושי נכנסנו לרחבה שלהם.
לא רוצה לקבל פנדל שלא היה. רוצה שיפוט הוגן. מישהו פה אמר בתגובות הקודמות, מכבי קבוצה טובה גם בלי עזרת השופטים, וברגע שבתקופה הפחות טובה שלהם, במשחקים שהם חייבים לאבד נקודות באים השופטים ו"עוזרים" להם לא לאבד את הנקודות האלו אז אין לנו באמת סיכוי כי מתישהו התקופה הרעה שלהם תיגמר ואז הם לא יצטרכו את עזרת השופטים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

delta7 כתב: מאידך גם אם השופט היה רוצה לתת לנו פנדל אתמול הוא לא היה מוצא מתי..., בקושי נכנסנו לרחבה שלהם.
אני זוכר שני מצבים של נגיעה זהה ביד במשחק נגד מכבי במחזור השני.
היו עוד הרבה כאלה במשחקים אחרים.
מה קיבלנו?

מה שמטריף זה חוסר האחידות.
יש הנחייה ברורה להימנע משריקה לפנדל במצבים כאלה.
אבל כשמדובר במכבי...

מייאש!!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב: אני זוכר שני מצבים של נגיעה זהה ביד במשחק נגד מכבי במחזור השני.
היו עוד הרבה כאלה במשחקים אחרים.
מה קיבלנו?

מה שמטריף זה חוסר האחידות.
יש הנחייה ברורה להימנע משריקה לפנדל במצבים כאלה.
אבל כשמדובר במכבי...

מייאש!!
קודם שהקבוצה שלך תנצח, אח"כ תתלונן על קבוצות אחרות.
בכל אופן זה ידוע שהשיפוט מוטה לטובת מכבי, אתה מופתע משחיתות במדינה שלך?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תעשו לי טובה שופטים נתנו למכבי 7 נקודות במתנה...
בניצחון על מכבי פתח תקווה פתח תקווה היו צריכים לקבל מול מכבי פנדל ובנוסף הפנדל שמכבי קיבלו לא היה ולא נברא.
מול מכבי נתניה...
מול הפועל חיפה במצב של 0-0 שהפועל חיפה היו מסוכנים יותר מכבי תל אביב מקבלת במתנה פנדל וגם הרחקת שחקן יריב...
והיה עוד שני משחקים אם אני זוכר נכון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
קודם שהקבוצה שלך תנצח, אח"כ תתלונן על קבוצות אחרות.
בכל אופן זה ידוע שהשיפוט מוטה לטובת מכבי, אתה מופתע משחיתות במדינה שלך?
אבל זה בדיוק העיניין שאתה לא יכול לנצח תמיד, אתה עושה סדרה של חמישה נצחונות ומקווה למעידה של היריבה שלך, אבל שבשני משחקים מתוך ה 5 שהם משחקים גרוע נותנים להם פנדלים הזויים שגורמים להם לנצח ואז במשחק שאתה מאבד נקודות כי הרי מתישהו זה יגיע אז גם נותנים להם פנדל הזוי ואדום אין לך מה לצפות כבר. נכון שאתמול שיחקנו פחות טוב, אבל גם בתקופה האחרונה ששיחרת מצויין והם היו גרועים היינו אמורים לפתוח פער של לפחות 5 נקודות והיום האיבוד נקודות שלנו לא היה משמעותי

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

רק אני לא מבין מה השופט עשה לא בסדר במשחק של מכבי אתמול?

אפשר אולי להתווכח קצת על הפנדל, למרות שהרבה מאוד שופטים היו שורקים על זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:רק אני לא מבין מה השופט עשה לא בסדר במשחק של מכבי אתמול?

אפשר אולי להתווכח קצת על הפנדל, למרות שהרבה מאוד שופטים היו שורקים על זה.
והאדום זה בסדר נכון?
והעובדה ש5 דקות אחריי הפנדל הוא לא שרק לנגיעת יד של דסה ליד הרחבה...
והיו עוד כל מיני דברים.

ואם כבר מדברים על שופטים אז וקסברגר אתמול הגזים עם השריקות לטובת בני יהודה, כל נסיון לקחת להם את הכדור הוא שרק לעבירה...
נכון שזאת לא הסיבה שסיימנו בתיקו אבל לעזאזל זה היה מייגע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה