אין מצב שמודיעים שצדק קיבל חומרים מאיטי מחשבה לפני מאריבור, מבטלים את הטעות שלו ומעלים אותנו לצמפיונס?eitam כתב:הפנטזיות שלי בסדר יורד:
1) מבחנה שתיים תתן תשובה שונה
2) בסוף יסתבר ששיר קיבל תוספים במינונים הנכונים ומה שקרה הוא שמרכיב מסויים נמצא בשני תוספים שונים ששילוב בינהם הביא לאובר דוז שלו. במקרה כזה באמת שקשה לבוא בטענות לשחקן אלה רק למי שמאשר את התוספים עבור השחקנים.
3) שלישיה עם בר רפאלי וגל גדות
שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור
Re: היום ב19:30 - מסיבת עיתונאים של אלונה ברקת
- The red one
כנלשמעון א כתב: אחי, אין לך מושג מכמה קבוצות וואטסאפ קיבלתי את ההודעה שכתבת פה.
לא יאמן באיזה מהירות זה מתפשט
חחחחחחחeitam כתב:הפנטזיות שלי בסדר יורד:
1) מבחנה שתיים תתן תשובה שונה
2) בסוף יסתבר ששיר קיבל תוספים במינונים הנכונים ומה שקרה הוא שמרכיב מסויים נמצא בשני תוספים שונים ששילוב בינהם הביא לאובר דוז שלו. במקרה כזה באמת שקשה לבוא בטענות לשחקן אלה רק למי שמאשר את התוספים עבור השחקנים.
3) שלישיה עם בר רפאלי וגל גדות
על זה אפילו המח הפנטזיונרי שלי לא הצליח לחשוב, שיחקת אותה...yedidel כתב:
אין מצב שמודיעים שצדק קיבל חומרים מאיטי מחשבה לפני מאריבור, מבטלים את הטעות שלו ומעלים אותנו לצמפיונס?
אם באמת מה שהוא נתפס זה על צמחים שגורמים לזרימת דם מוגברת מה שעוזר לשפר ביצועים צריך להשתמש בתקדים שראפובה. היא לקחה את זה במודע וידעה מה זה עושה התרופה שהיא לקחה והיא הורחקה רק לשנה, אז לקיחת חומר שגורם לאותו דבר אבל בתום לב צריך לגרור לעונש מופחת
- The red one
אמן ומישהו כבר ישנה את הכותרת - ועל הדרך תקראו את זה, מסכם את הכל
https://www.facebook.com/israelsportlaw ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/israelsportlaw ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
The red one כתב:אמן ומישהו כבר ישנה את הכותרת - ועל הדרך תקראו את זה, מסכם את הכל
יכול להיות מצב שהוא מושהה רק מהמסגרת האירופאית ולא מהליגה בארץ?
- The red one
לא, משעים מכל פעילות
Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק
שומע בספורט 5 את העו"ד של מהארן לאלה
וואלה אני לא אופטימי בכלל
נשמע כאילו שנתיים הרחקה זה מה שהם נותנים, לא משנה תום לב לא תום לב וכו'
רוצים להרתיע ולא מעניין אותם כלום
טוען שממה שהוא מבין, המקרה של לאלה מאוד דומה, גם אצל לאלה היה מדובר בתוספות מזון ושהוכיחו שהוא לא היה מודע לזה
וואלה אני לא אופטימי בכלל
נשמע כאילו שנתיים הרחקה זה מה שהם נותנים, לא משנה תום לב לא תום לב וכו'
רוצים להרתיע ולא מעניין אותם כלום
טוען שממה שהוא מבין, המקרה של לאלה מאוד דומה, גם אצל לאלה היה מדובר בתוספות מזון ושהוכיחו שהוא לא היה מודע לזה
תפסיקו כבר להשוות את שיר ללאלה, כמה פעמים אפשר להסביר שסטרואידים אנאבוליים זה החומר הכי קיצוני שספורטאי יכול להשתמש בו ואי אפשר לצרוך אותו בטעות?
שיר נפל בבדיקת סמים על חומר שנמצא בתוסף תזונה או רכיב מזון כלשהוא, אולי אפילו מדובר ברכיב שקיים אצל כולנו במינונים שונים ואצלו המינון חורג מהנורמה של אופ"א.
סמים זה שם גנרי וקשה מדי, זה יכול להיות כמעט כל תוסף תזונה או תרופה או מזון ששיר צורך ולרוב זה גם לא במודע (ואין לי ספק בכלל ששיר לא השתמש בחומר אסור במודע).
העורך דין של לאלה, ממש מצאת את האדם הכי אובייקטיבי סביב הנושא, הם רק רוצים לרכב על המקרה ולצמצם נזק בגזרה שלהם.
שיר נפל בבדיקת סמים על חומר שנמצא בתוסף תזונה או רכיב מזון כלשהוא, אולי אפילו מדובר ברכיב שקיים אצל כולנו במינונים שונים ואצלו המינון חורג מהנורמה של אופ"א.
סמים זה שם גנרי וקשה מדי, זה יכול להיות כמעט כל תוסף תזונה או תרופה או מזון ששיר צורך ולרוב זה גם לא במודע (ואין לי ספק בכלל ששיר לא השתמש בחומר אסור במודע).
העורך דין של לאלה, ממש מצאת את האדם הכי אובייקטיבי סביב הנושא, הם רק רוצים לרכב על המקרה ולצמצם נזק בגזרה שלהם.
- ForeverRed
1+South Boy כתב:תפסיקו כבר להשוות את שיר ללאלה, כמה פעמים אפשר להסביר שסטרואידים אנאבוליים זה החומר הכי קיצוני שספורטאי יכול להשתמש בו ואי אפשר לצרוך אותו בטעות?
שיר נפל בבדיקת סמים על חומר שנמצא בתוסף ת**** או רכיב מזון כלשהוא, אולי אפילו מדובר ברכיב שקיים אצל כולנו במינונים שונים ואצלו המינון חורג מהנורמה של אופ"א.
סמים זה שם גנרי וקשה מדי, זה יכול להיות כמעט כל תוסף ת**** או תרופה או מזון ששיר צורך ולרוב זה גם לא במודע (ואין לי ספק בכלל ששיר לא השתמש בחומר אסור במודע).
מקרים שונים לחלוטין להבנתי.
רק אומר לכם מה אמר העו"ד של לאלה ברדיו
הלקוח שלו הזריק טסטוסטרון לתחת בגיל 35 כדי להמשיך לסחוב, עזוב אותך זה סיפור אחר.ns75 כתב:רק אומר לכם מה אמר העו"ד של לאלה ברדיו
ממה שאני יודע אז שיר ממש מרוסק. אי אפשר לדמיין בכלל את ההשלכות הצפויות ברמה האישית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה