בקטע החיובי, ההמשכיות מהעונה שעברה בולטת...
לא משנה באיזה הרכב, משחקים באותה שיטה, לחץ ותקיפת הכדור עוד בשטח היריב.
הניתוח שבשיטה הזו צריך בלם/ים מהירים כמובן נכונה. עובדים על זה.
בולט גם החוסר בחלוץ קו מהיר שאוהב לקבל כדור לשטח (אנסה משופר).
צריך להפתיע כמה פעמים במשחק, בעיקר כשנשחק מול קבוצות ברמתנו או ברמה טובה יותר.
כנעאן עוד לא תפס פיקוד. חשבתי שהיום בהיעדרו של המלך ייקח פיקוד. כנראה שייקח לו מעט יותר זמן.
בסך הכל תצוגות לא רעות, שבועיים בלבד מתחילת האימונים. אופטימיות זהירה.
לקראת עונת 2025/26 : אירופה ושאר עדכונים
Re: לקראת עונת 2025/26 : אירופה ושאר עדכונים
המבנה עדיין שם ואפשר לזהות את הכדורגל של קוזוק למרות הירידה ברמת החדות והאינטנסיביות באופן טיפוסי לשלב הזה של העונה.
מבין החדשים אף אחד עדיין לא הותיר רושם חריג. אולי קצת אלמוג למרות שאני מצפה ממנו להרבה יותר.
מניח שההתלבטות של קוזוק מול לבסקי תהיה לפתוח עם 3 בלמים ואז רועי לוי על הקו או 433 בתקווה שעם כנעאן בשמאל.
מקווה לא לראות את גנאח ואחמד בהרכב.
מבין החדשים אף אחד עדיין לא הותיר רושם חריג. אולי קצת אלמוג למרות שאני מצפה ממנו להרבה יותר.
מניח שההתלבטות של קוזוק מול לבסקי תהיה לפתוח עם 3 בלמים ואז רועי לוי על הקו או 433 בתקווה שעם כנעאן בשמאל.
מקווה לא לראות את גנאח ואחמד בהרכב.
הבעיה שלנו שהמאני טיים מגיע מוקדם מאוד, כבר ב10.7 וזה עם הכנה מחורבנת וקינגס פצוע.
שבוע של 2 מפגשים מול סופיה, כשבאמצע מכבי, וטיסה לפני כל משחק.
ושבוע אחרי זה מצפה מפגש כפול מול קבוצה סופר חזקה בכל מקרה.
וזה עם הגנה סופר בעייתית.
מקווה שנעבור את הדבר הזה בשלום.
אם לא, זה מכה לתחילת העונה. אם שחקנים חלשים כמו אחמד וגאנח יקבלו דקות אנחנו בבעיה.
שבוע של 2 מפגשים מול סופיה, כשבאמצע מכבי, וטיסה לפני כל משחק.
ושבוע אחרי זה מצפה מפגש כפול מול קבוצה סופר חזקה בכל מקרה.
וזה עם הגנה סופר בעייתית.
מקווה שנעבור את הדבר הזה בשלום.
אם לא, זה מכה לתחילת העונה. אם שחקנים חלשים כמו אחמד וגאנח יקבלו דקות אנחנו בבעיה.
העיקר הוא לעבור את לבסקי , המשחק מול מכבי מעניין את הישבן וככה ההרכב מולם גם יצטרך להיראות.
אם בע״ה נעבור את סופיה אין לנו מה להיות בלחץ לפני בראגה, ההיפך, זה עוד זמן עבורנו להכין את הקבוצה לקונפרנס.
במשחקי אימון היה ניכר שהאינטנסיביות עולה ככל שהזמן עובר, מאמין שהיכולת והכושר הנוכחי אמורים להספיק, הפחד הגדול הוא משחק ההגנה, מבקיעים לנו בלי להתאמץ וזה לא טוב בכלל.
לא הייתי פוסל לעלות ב-532.
אם בע״ה נעבור את סופיה אין לנו מה להיות בלחץ לפני בראגה, ההיפך, זה עוד זמן עבורנו להכין את הקבוצה לקונפרנס.
במשחקי אימון היה ניכר שהאינטנסיביות עולה ככל שהזמן עובר, מאמין שהיכולת והכושר הנוכחי אמורים להספיק, הפחד הגדול הוא משחק ההגנה, מבקיעים לנו בלי להתאמץ וזה לא טוב בכלל.
לא הייתי פוסל לעלות ב-532.
- ForeverRed
בגדול המחנה הזה קצת עשה לי פלאשבקים לקדם של עונה קודמת. כמובן שזה לא מעיד הרבה על ההמשך אבל הסוויצ צריך להיות מהיר.
אין זיין מוח כמוך, אין.
אליאל הגיע כשחקן רכש ומראש בנו עליו.
לפי המחנה הקודם, בדש היה אמור להיות באנקר, לא?!