השפיע על קצב המשחק ,זה שי !Totti כתב:אחלה שיפוט. לא השפיע על אף מהלך
הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
Re: הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר

די אתה לא אובייקטיבי.זה שי ! כתב: השפיע על קצב המשחק ,זה שי !
נתן חוק יתרון בהרבה מקרים, ונתן עבירה כשהיתרון לא עבד. היה מאוד טוב במיוחד ברמת השופטים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
חוץ מהצהוב שהוא היה צריך להוציא לקובאר על בזבוז זמן הוא היה בסדר גמור.
ייאמר לזכותו שהיו לו את הביצים להוציא לסוויסה צהוב שני על התחזות למרות שלדעתי אם זה שופט אחר הוא לא היה מוציא.
סה"כ שיפוט טוב של חכמון (:
שאלה:
למה דור מלול קיבל מגן הוקרה ותומר סוויסה לא?
ייאמר לזכותו שהיו לו את הביצים להוציא לסוויסה צהוב שני על התחזות למרות שלדעתי אם זה שופט אחר הוא לא היה מוציא.
שאלה:
גם סוויסה קיבל לפי מה שאמרו.E.H.A כתב:חוץ מהצהוב שהוא היה צריך להוציא לקובאר על בזבוז זמן הוא היה בסדר גמור.
שאלה:
היה מרגש הקטע עם רוסו.
מתי הוא קיבל?shovalb9 כתב: גם סוויסה קיבל לפי מה שאמרו.
היה מרגש הקטע עם רוסו.
לדעתי בגלל שהוא קיבל (? האמת לא זוכר אם קיבל) בעונה שעברה.
אבל רק בקיץ האחרון שיחררו אותו...הפועלעולה כתב:לדעתי בגלל שהוא קיבל (? האמת לא זוכר אם קיבל) בעונה שעברה.
בטלוויזיה אמרו שקיבל. אני מאמין להם.
shovalb9 כתב:בטלוויזיה אמרו שקיבל. אני מאמין להם.
בוא נגיד שאת הזילזול, הלעג ושריקות הבוז שהוא ספג מאיתנו היום ישכיחו אצלו בראש את מגן ההוקרה שהוא קיבל.
- dardasmiley
אני מגדולי הבכיינים על שיפוט ועוד יותר מגדולי העוינים לחכמון. אתמול היה שיפוט מעולה. נתן יתרון כשצריך, העיז להוציא צהןב שני על התחזות בדקה 83 כשהקבוצה קיבלה שער פיגור. לא איבד את המשחק לשניה, לא נגרר לפנקסנות. שרק בכל פעם שהפילו את מליקסון או ברדה, מיהר להוציא אותם בכל פעם ששכבו על הרצפה. כשמגיע, מגיע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לגביי השיפוט אין לי תלונות.
לשם שינוי חכמון שפט כמו שצריך ולא עשה טעויות ובשבילו זאת מחמאה...
לשם שינוי חכמון שפט כמו שצריך ולא עשה טעויות ובשבילו זאת מחמאה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
https://www.one.co.il/Article/260283.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אני רוצה גם ממה שהוא בולע.
בכלל, נהיה איזה סלוגן כזה עם "1-.."
אני רוצה גם ממה שהוא בולע.
בכלל, נהיה איזה סלוגן כזה עם "1-.."
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כל כדור שוער של הפועל חיפה אתמול היה לפחות שלושים ארבעים שניות. והיו הרבה כאלה.Dudu Azaria כתב: כתבתי את זה אחרי המשחק מול מכבי חיפה שנגמר ב 0-0.
אכתוב זאת היום דווקא אחרי ניצחון מתוק :
אחת הבעיות הכי גדולות של הכדורגל שלנו הוא קצב משחק.
קשה לייצר קצב משחק כשכל 2 וחצי דקות עוצרים לחצי דקה.
ומה לעשות שכל בעיטת שער לוקחת 25 שניות בממוצע וכל פאול 30 מטר מהשער של קבוצה לוקח חצי דקה?
משחקים פה כ"כ מעט דקות והמשחק נעצר לכ"כ הרבה פעמים שזה נורא.
אין לי טענות להפועל חיפה. אם נותנים לקבוצה פחות טובה לצמצם ב 8-10 דקות את זמן המשחק? הם יעשו את זה.
הבעיה שלי עם שופטים שמאפשרים את זה. אפשר לתת צהוב דקה 4 ואפשר שימו לב לתת לשוער צהוב שני על העברת זמן.
אחרי 3-4 אדומים יתחילו לשחק פה הרבה יותר מהר.
גם בקשר לנפילות, כל התקפה שנייה שחקן של הפועל חיפה נופל כאילו ירו בו. פשוט מגוחך. וחכמון לא עושה כלום בנושא.
לא מאשים את הפועל חיפה אלא את השופטים שמאפשרים זאת. אגב תוספת הזמן בסוף אחרי כל הנפילות והחילופים והעצירות הייתה רק 4 דקות ואני חוזר ואומר רק. לפחות שזה היה בא לידי ביטוי בתוספת זמן משמעותית אבל שופטים אשכרה נותנים לקבוצות כאלה פרס (גם אם אתמול זה עבד נגד הפועל חיפה שדווקא היא הייתה זקוקה לתוספת זמן גדולה ככל שניתן).
מה נעשה מושיקו? מה נעשה?Sir Alex Ferguson כתב: כל כדור שוער של הפועל חיפה אתמול היה לפחות שלושים ארבעים שניות. והיו הרבה כאלה.
גם בקשר לנפילות, כל התקפה שנייה שחקן של הפועל חיפה נופל כאילו ירו בו. פשוט מגוחך. וחכמון לא עושה כלום בנושא.
לא מאשים את הפועל חיפה אלא את השופטים שמאפשרים זאת. אגב תוספת הזמן בסוף אחרי כל הנפילות והחילופים והעצירות הייתה רק 4 דקות ואני חוזר ואומר רק. לפחות שזה היה בא לידי ביטוי בתוספת זמן משמעותית אבל שופטים אשכרה נותנים לקבוצות כאלה פרס (גם אם אתמול זה עבד נגד הפועל חיפה שדווקא היא הייתה זקוקה לתוספת זמן גדולה ככל שניתן).
זה נע על גבול החוקי ושופטים מעולם לא יתנו יותר מכרטיס צהוב לשוער. אגב, חכמון אתמול בשיפוט מצויין העניש את הפועל חיפה פעמיים:
1. כרטיס אדום על התחזות(צהוב שני)- די נדיר במחוזותינו
2. הוסיף 4 דק', שזה אומר רק 1 מעבר למה שהוא חייב(שישה חילופים). בעצם אמר להם "בזבזתם, בזבזתם ועכשיו כשאתם צריכים את הזמן- זדיינו"
זה הכדורגל שלנו לצערי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
משה אתה טועה,Sir Alex Ferguson כתב: כל כדור שוער של הפועל חיפה אתמול היה לפחות שלושים ארבעים שניות. והיו הרבה כאלה.
החל בערך מדקה 25-30, בכל פעם שהשוער שלהם תפס כדור, ספרתי בלב את השניות. כי באמת בהתחלה זה הרגיש כמו נצח. המקסימום שהגעתי אליו זה 9 שניות.
הרוב היו פשוט לנצל את מקסימום 6 השניות החוקיות שמותרות לו.
עד כמה שאני יודע מהחוקה, 6 שניות החזקת כדור של שוער נחשבת משחק, בדיוק כמו ריצה של וואקמה לקרן. לכן לא מגיעה עליה תוספת זמן.
אין מה לעשות אנחנו צמרת, הליגה פח, קבוצות יבואו לעשות הכל כדי לקחת תיקו. זה לא משנה אם משחקים 70 דקות נטו, אנחנו נצטרך לדעת להתמודד עם זה.
לחץ מהיר בתחילת המשחק, שמוביל לגול הם התשובה הטובה ביותר למחלה הזו של הכדורגל הישראלי.
כולנו ראינו איך מדקה 83 הובאר יודע לשחרר כדור תוך חצי שניה.