הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.

שליחה על ידי Noam98 »

אם שהר ו/או גאדיר רוצים להצדיק את החוזה והמלחמה הגדולה עליהם, עוד העונה, זה הזמן.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני לא חושב שגאדיר, עם כל הכבוד, היה אי פעם ברמה של שהר. לא צריכה להיות פה התלבטות.
מה שכן - שהר רק בשפיץ.

סמל אישי של משתמש
Shayke10

שליחה על ידי Shayke10 »

אסי, דגים כתב:משחק קשה. מכבי עדיין לא הפסידה בחוץ העונה, וואקמה לא משחק, הם בכושר, אנחנו פחות. בקיצור אני צופה ניצחון 0-3 דחוק לנו.
אני על פרוזאק מהמשחק נגד רעננה. יצאתי ממנו עם כזה פרצוף תחת ששקלתי לא להתייצב למשחק הקרוב כי לא בטוח שאני אעמוד בזה.
הדבר היחיד שעוזר זה לקרוא תגובות שלך ושל ns75. אפשר קצת מהחומר שלכם?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Shayke10 כתב: אני על פרוזאק מהמשחק נגד רעננה. יצאתי ממנו עם כזה פרצוף תחת ששקלתי לא להתייצב למשחק הקרוב כי לא בטוח שאני אעמוד בזה.
הדבר היחיד שעוזר זה לקרוא תגובות שלך ושל ns75. אפשר קצת מהחומר שלכם?
+1

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

חחח מזל שביום ראשון יש לי יום צילום מלא
שלא אכנס לאתרים לקרוא
אגיע בדיוק למשחק

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

חחחחחח איזה אוהד מקקי חי בסרט עלה לשידור ב103fm והימר על תוצאה של 3:0 חלק למכבי באיצטדיון שלנו!!!
חחחחח מאיפה הביטחון הזה? שחצן חי בסרט!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

E.H.A כתב:חחחחחח איזה אוהד מקקי חי בסרט עלה לשידור ב103fm והימר על תוצאה של 3:0 חלק למכבי באיצטדיון שלנו!!!
מי היה מהמר על 6-2 בגמר גביע בהרכב שהם עלו איתו?

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

לפתוח עם ברדה באגף לפחות בהתחלה יכול להיות מפתיע מאוד במצב העניינים הנוכחי.. הייתי שוקל את זה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

E.H.A כתב:חחחחחח איזה אוהד מקקי חי בסרט עלה לשידור ב103fm והימר על תוצאה של 3:0 חלק למכבי באיצטדיון שלנו!!!
הרגע אוהד שלנו כתב 0-3 לנו באחת מקבוצות האוהדים.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הרגע אוהד שלנו כתב 0-3 לנו באחת מקבוצות האוהדים.
אסי דגים.
למען האמת 3:0 צהוב נשמע הרבה יותר הגיוני מתוצאה הפוכה. בלי קשר לאובייקטיביות וכו׳, הם יותר טובים, יש להם יותר ניסיון במעמדים האלה, יש להם את ההוא, הם באים בכושר יותר טוב, הם באים יותר רגועים, והם בריאים יותר.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

היה גם מי שאמר את זה לפני המשחק נגדם בבלומפילד. וטעה...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אביאל כתב: היה גם מי שאמר את זה לפני המשחק נגדם בבלומפילד. וטעה...
כן רק שלפניי המשחק בבלומפילד היינו בכושר נהדר.
היום אנחנו בכושר משחק פחות טוב ועם פציעה של וואקמה ומליקסון חצי רגל בפנים חצי בחוץ...
כן נכון שבוזגלו ובן שהר היו פצועים מולם במשחק ההוא אבל מליקסון ווואקמה הם השחקנים הכי משמעותיים שלנו יחד עם ברדה בפאן ההתקפי.
בלעדיהם ועוד עם כושר גרוע של רוב השחקנים 3-0 להם נראה יותר הגיוני...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

https://youtu.be/GDCX5W5JBp4" onclick="window.open(this.href);return false;
תראו את התקציר 5 פעמים רצוף. עשינו את זה כבר. שם, בבלומפילד. במגרש שהכי פחדנו ממנו. רוב הפעמים היינו כבר במינוס 2 בדקה 7. לא עוד, העונה אנחנו לא הקבוצה ההיא. יש לנו את ברק בכר שהצליח לתת בראש בבלומפילד לא פעם ולא פעמיים, אני סומך עליו שיכין הפתעות גם בבית המקדש טרנר.נגמר וימי התפאורה, את התפאורה תשאירו לדרומי (ואם חצי ממה ששמעתי יצא לפועל אתם תתקשו להוציא מילים בהתחלה). אנחנו הפועל באר שבע, זאתי שכולנו הגנו עליה בצבא, בלימודים ובעבודה - זאת שאמרנו חכה ותראה מי אנחנו שרק תהיה לנו עונה טובה, חכה ותראה איזה פוטנציאל. עכשיו זה הרגע, עכשיו זה הרגע להראות לכולם. אנחנו הפועל באר שבע שקמה לתחייה בזכות כל אחד מאיתנו, שמרנו על הגחלת בוערת. זה שלנו, הגענו לנחלה, אנחנו ממשיים את הפוטנציאל. אנחנו באמת גאוות הנגב, לא סתם ססמא. מקור גאווה לחבל ארץ שלם מאילת ועד צומת הקסטינה, איפה שמשאירים את הנקודות. מי אלה כמה גי'נגי'ם (ויסלחו לי הגי'נגי'ם) מהרצליה שכל החיים גדלו עם כפית זהב בפה?? אם את רונאלדו אפשר לעצור אז בטח שאת הערס ממערב ראשון אפשר לעצור. צאו מתחושת סוף העולם, תהפכו את הפחד ללחץ חיובי, להתפוצצות אנדרנלין. עכשיו תראו שוב את התקציר. עשינו את שם, קל וחומר, אנחנו עושים את זה פה. זה שלנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Guevara כתב:https://youtu.be/GDCX5W5JBp4
תראו את התקציר 5 פעמים רצוף. עשינו את זה כבר. שם, בבלומפילד. במגרש שהכי פחדנו ממנו. רוב הפעמים היינו כבר במינוס 2 בדקה 7. לא עוד, העונה אנחנו לא הקבוצה ההיא. יש לנו את ברק בכר שהצליח לתת בראש בבלומפילד לא פעם ולא פעמיים, אני סומך עליו שיכין הפתעות גם בבית המקדש טרנר.נגמר וימי התפאורה, את התפאורה תשאירו לדרומי (ואם חצי ממה ששמעתי יצא לפועל אתם תתקשו להוציא מילים בהתחלה). אנחנו הפועל באר שבע, זאתי שכולנו הגנו עליה בצבא, בלימודים ובעבודה - זאת שאמרנו חכה ותראה מי אנחנו שרק תהיה לנו עונה טובה, חכה ותראה איזה פוטנציאל. עכשיו זה הרגע, עכשיו זה הרגע להראות לכולם. אנחנו הפועל באר שבע שקמה לתחייה בזכות כל אחד מאיתנו, שמרנו על הגחלת בוערת. זה שלנו, הגענו לנחלה, אנחנו ממשיים את הפוטנציאל. אנחנו באמת גאוות הנגב, לא סתם ססמא. מקור גאווה לחבל ארץ שלם מאילת ועד צומת הקסטינה, איפה שמשאירים את הנקודות. מי אלה כמה גי'נגי'ם (ויסלחו לי הגי'נגי'ם) מהרצליה שכל החיים גדלו עם כפית זהב בפה?? אם את רונאלדו אפשר לעצור אז בטח שאת הערס ממערב ראשון אפשר לעצור. צאו מתחושת סוף העולם, תהפכו את הפחד ללחץ חיובי, להתפוצצות אנדרנלין. עכשיו תראו שוב את התקציר. עשינו את שם, קל וחומר, אנחנו עושים את זה פה. זה שלנו.
+10000000000000

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

Guevara כתב:https://youtu.be/GDCX5W5JBp4
הבאת פה וואחד נאום מוטיבציה, אם הפסימיות לא הייתה מושתת אצלי כ"כ עמוק זה אולי גם היה משפיע עליי...

שלח תגובה