אל תהיה מצחיק.nir767676 כתב:כבר שרפנו לבלם צעיר אחד שלנו את הקריירה בחור השחור הזה שנקרא הפועל תל אביב,
חבל שאנחנו עושים את זה לעוד אחד.
מושאלים 2016/2017
- ForeverRed
Re: מושאלים 2016/2017
לא שרפנו שום קריירה לאף אחד, הוא פשוט שחקן ברמה של ליגה א׳nir767676 כתב:כבר שרפנו לבלם צעיר אחד שלנו את הקריירה בחור השחור הזה שנקרא הפועל תל אביב,
חבל שאנחנו עושים את זה לעוד אחד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כרגע זה לא מועדון כדורגל ששחקן יכול להצליח בו.
בהצלחה לחושבים אחרת.
בהצלחה לחושבים אחרת.
רז רחמים פתח בהרכב של הפועל רובי שפירא חיפה בליגה א'
אם אתה חושב שביטון ברמה שונה מאלגרבלי בזמנו למרות שאין לו שום ניסיון רציני בקבוצה בוגרת אני מזמין אותך לצפות באחד ממשחקי גביע הטוטו שלנו העונה בו הוא פתח(לא זוכר איזה) ונתן תצוגה הגנתית שהיא לא בדיוק ברמה של ויטור בוא נגיד ככה. היה לו שם אפילו רגע אחד שהוא כבר עמד בין הכדור לשחקן היריבה ובכל זאת איבד איכשהו.yossi כתב: היא הייתה נשרפת בכל מקרה. הוא רחוק מהרמה הנדרשת.
כמו שנאשים אותם גם בגמירת הקריירה של לוטם.
שורה תחתונה הוא שחקן ללא ניסיון, בין אם יש לו פוטנציאל להיות נסטה הבא ובין אם לא זה לא משנה אחרי הטעות הראשונה שלו שם הוא לא יראה עוד דקה אחד של דשא עד השחרור ואז תידרש עבודת מחקר לדעת בכלל לאיזה קבוצה הוא עבר
המאמן ישפוט אותו לפי מה שהוא רואה באימונים.nir767676 כתב: אם אתה חושב שביטון ברמה שונה מאלגרבלי בזמנו למרות שאין לו שום ניסיון רציני בקבוצה בוגרת אני מזמין אותך לצפות באחד ממשחקי גביע הטוטו שלנו העונה בו הוא פתח(לא זוכר איזה) ונתן תצוגה הגנתית שהיא לא בדיוק ברמה של ויטור בוא נגיד ככה. היה לו שם אפילו רגע אחד שהוא כבר עמד בין הכדור לשחקן היריבה ובכל זאת איבד איכשהו.
שורה תחתונה הוא שחקן ללא ניסיון, בין אם יש לו פוטנציאל להיות נסטה הבא ובין אם לא זה לא משנה אחרי הטעות הראשונה שלו שם הוא לא יראה עוד דקה אחד של דשא עד השחרור ואז תידרש עבודת מחקר לדעת בכלל לאיזה קבוצה הוא עבר
אם יתרשם ויחזיק ממנו, גם אחרי טעות הוא יקבל קרדיט (אפשר לחשוב מי מחכה שם על הספסל). אם הוא יטעה פעם אחר פעם אז זה באמת לא משנה לאן יעבור כי אלינו הוא לא מתאים.
הוא נאבק על מקום מול שחקנים שהם בכלל מגנים ועוד מישהו מהנוער.
אין עוד חיה כזאת בליגת העל.
- The red one
ניצחו 1-3 והוא ספג שער עצמי בדקות הסיום.E.H.A כתב:רז רחמים פתח בהרכב של הפועל רובי שפירא חיפה בליגה א'
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
nir767676 כתב:כרגע זה לא מועדון כדורגל ששחקן יכול להצליח בו.
בהצלחה לחושבים אחרת.
יתכן, אבל היינו יותר בכיוון הזה שאתה מטיל עליו את האשם שאלגרבלי לא מעלה ניצוצות מפרנקו בראזי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
עמית ביטון עולה בהרכב של הפועל ת"א למשחק מול אשקלון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קודם כל, שחקן בגילו צריך לשחק. לשבת אצלנו ביציע לא יתן לו כלום, רק יעצור את ההתפחות שלו.The red one כתב:תרשו לי להפתיע ולצאת נגד הקוזנצוס (כן כן פעם ראשונה אז אנא תגיבו בנועם) - אני מאוד נגד המהלך.
לזרוק שחקן כזה לגוב האריות של הפועל תל אביב יכול לרסק קריירה. האוהדים שלהם מצפים ממנו (ומכל אחד אחר שחתם) לירוק דם כדי להשאיר את הקבוצה שלהם בליגה. טעות אחת קטנה שתעלה בנקודות והקריירה שלו עלולה להיות גמורה. ובכלל, לחוות (ככל הנראה) ירידת ליגה בגיל כזה צעיר עם חדר הלבשה כל כך לא מגובש ומפורק ועם קהל אוהדים חם ביותר זה דבר נורא.
אז אם בסוף גם לא ישחק זו בהחלט תהיה אחת ההחלטות הגרועות בעידן אלונה.
שנית כל, הוא אומנם מגיע לקבוצה במשבר, אבל קבוצה עם לוח משחקים נוח מאוד בתקופה הקרובה, אתמול אשקלון החלשה, משחק הבא הפועל כפר סבא, לאחר מכאן אשדוד, שלוש מההתקפות הכי חלשות בליגה, ככה שיש לו הזדמנות מצוינת להתאקלם ולהוכיח את עצמו.
כל התנאים למשחק נוח עבור בלם התממשו אתמול, נגד קבוצה שלא עברה את החצי כמעט.
מצד שני, שתי תהיות;
1. מה גורם להפועל תל אביב לחשוב בכיוונו בכלל? שחקן בלי ניסיון, לא היה עילוי בנוער ובמעט ששיחק היה בסדר. למה לא לנסות ולהשאיל את מתן אוחיון למשל? או שחקנים קצת יותר מנוסים כמו חבשי או דור פרץ?
2. בהמשך לסעיף 1. אתמול נפל לי אסימון רציני, שמעון ביטון הוא מאמן קבוצת הנוער של הפועל תל אביב
מצד שני, שתי תהיות;
1. מה גורם להפועל תל אביב לחשוב בכיוונו בכלל? שחקן בלי ניסיון, לא היה עילוי בנוער ובמעט ששיחק היה בסדר. למה לא לנסות ולהשאיל את מתן אוחיון למשל? או שחקנים קצת יותר מנוסים כמו חבשי או דור פרץ?
2. בהמשך לסעיף 1. אתמול נפל לי אסימון רציני, שמעון ביטון הוא מאמן קבוצת הנוער של הפועל תל אביב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נראה לי ענית לעצמך.Totti כתב:כל התנאים למשחק נוח עבור בלם התממשו אתמול, נגד קבוצה שלא עברה את החצי כמעט.
מצד שני, שתי תהיות;
- ForeverRed
איזה משקוף של ביטון..
יש לו מסירות על 40 מטר מדויקות עד הרגל של שחקניו לקבוצה והוא גם משמש כפליימייקר.ForeverRed כתב:איזה משקוף של ביטון..