סופר קאפ :: הפועל באר שבע - הפועל חיפה, שבת, 21:00
Re: סופר קאפ :: הפועל באר שבע - הפועל חיפה, שבת, 21:00
איינבינדר עשה את תפקיד ה 50:50 מצויין בחצי השני של העונה שעברה(מבחינה הגנתית). צריך לקבל כאפה להתעורר על עצמו.
צריך גם לתת עוד זמן התאקלמות לסטו. לא כל שחקן זר שמגיע לארץ מצליח להראות את היכולות שלו כבר בהתחלה. יש כאלה שלוקח קצת להם זמן.
תזכרו שרצו להעיף מכאן את דייווי קורמן כשהיינו בלאומית, ובסוף הוא היה אחד הטובים בליגת העל. אני יכול להבין את הכעס כלפי אנסטיס והרצון להעיף אותו... אבל חלקכם מחמירים קצת עם סטו.
צריך גם לתת עוד זמן התאקלמות לסטו. לא כל שחקן זר שמגיע לארץ מצליח להראות את היכולות שלו כבר בהתחלה. יש כאלה שלוקח קצת להם זמן.
תזכרו שרצו להעיף מכאן את דייווי קורמן כשהיינו בלאומית, ובסוף הוא היה אחד הטובים בליגת העל. אני יכול להבין את הכעס כלפי אנסטיס והרצון להעיף אותו... אבל חלקכם מחמירים קצת עם סטו.
אם אוחנה רוצה להתפתח, הוא חייב להחליף דיסקט ולשאוף להיות 50/50. יש לו את כל הנתונים. אני חושב שבתחילת העונה, כשעוד שיחק, הפתיע בעזרה לקישור האחורי ולהגנה.
שיסתכל על המחוייבות של מליקסון וילמד.
שיסתכל על המחוייבות של מליקסון וילמד.
אתם עושים קצת עוול לאוחנה (ויודע שהוא האשם העיקרי בחוסר ההתפתחות שלו אצלנו).
העמדה הכי טובה בשבילו היא העמדה של ממן. אממה, התחלנו לשחק בשיטה הזו (שממן קרוב לשער ודי פטור ממשימות הגנה) רק מאזור פברואר.
אוחנה לא באמת קיבל הזדמנות בשיטה הזו.
העמדה הכי טובה בשבילו היא העמדה של ממן. אממה, התחלנו לשחק בשיטה הזו (שממן קרוב לשער ודי פטור ממשימות הגנה) רק מאזור פברואר.
אוחנה לא באמת קיבל הזדמנות בשיטה הזו.
+1ForeverRed כתב: מה שאתה כותב פה מעיד יותר על איכות הרכש שהגיע ופחות על איכות השחקנים שציינת.
אני עדיין מנסה להבין איך איש מקצוע רציני כמו בכר נופל עם שחקנים בצורה כזאת.
כנראה שלא הכל אנחנו יודעים.
אנחנו לא יודעים מה קורה עם המשאים ומתנים ומנהלים את הדיון רק סביב המקצועי - טוב או לא טוב.
צריך לזכר שברק לא עם פנקס פתוח וללא מגבלות, כשצריך להלך בין הטיפות זה קצת יותר מורכב.
זה לא בא ל"תרץ" את הכישלון לכאורה ברכש אלא להסביר.
בסופו של דבר כנראה שהקיץ הזה התפתח להיות תכנית מגירה אחת גדולה עם אמונה עצמית קצת מופרזת.
כל הסיפור עם חיימוב הוא לא מקצועי טהור אחרת הוא כבר היה חוזר לשער במוצש. את ההבאה של אנסטיס אני קצת הרבה מתקשה להסביר.
בן בסט ועזרא שהיו במבצע הם רכש תקציבי. שניהם יכולים לתרום כמובן, אבל היינו צריכים שחקני קלאץ'.
ההבאה של סטו היא על תקן הזר 5-6 שעולה זול ביחס לזרים 1-4. קורהוט ולוסיו הם שניים שהיו על המשבצת הזו לפניו.
התהייה שלי היא למה התעלמו מזה שצריך זרים 2 ו-3 אחרי ששנה שעברה סחנו עם בקושי שניים וחצי.
גם כאן מה שאנחנו קוראים בנייה לרוחב.
אי ניהול אסטרטגיה ברורה של להביא 2-3 שחקני first team quality היא לדעתי הטעות המרכזית.
תמיד התגאו שלא מתפשרים ושלא מביאים רק כדי להגיד הבאנו.
בהרבה חלונות קודמים עשו את זה הפעם לא
- ForeverRed
עלתה פה טענה מעניינת.
אני בהחלט מסכים שהעמדה ממנה יוכל אוחנה להפיק מעצמו הכי הרבה היא 50:50. אם יצליח לעשות את הסוויץ ולדלג שלב אחד אחורה הוא יגיע רחוק מאוד.
עם זאת יש לזכור שכרגע הוא ממש לא שם. רחוק מאוד מכך. לטעון שלא מחתימים זר לעמדה הזאת כדי לשמור לו את המקום זה פשוט עוד אחד מאותם הסברים שאונסים את המציאות על מנת שתתאים לתפיסת עולם מסוימת.
אני בהחלט מסכים שהעמדה ממנה יוכל אוחנה להפיק מעצמו הכי הרבה היא 50:50. אם יצליח לעשות את הסוויץ ולדלג שלב אחד אחורה הוא יגיע רחוק מאוד.
עם זאת יש לזכור שכרגע הוא ממש לא שם. רחוק מאוד מכך. לטעון שלא מחתימים זר לעמדה הזאת כדי לשמור לו את המקום זה פשוט עוד אחד מאותם הסברים שאונסים את המציאות על מנת שתתאים לתפיסת עולם מסוימת.
לא ראיתי ממנו יכולות הגנתיות כלשהןForeverRed כתב:עלתה פה טענה מעניינת.
- ForeverRed
בגלל זה הוא לא שם.Noam98 כתב: לא ראיתי ממנו יכולות הגנתיות כלשהן
למען האמת אני גם לא חושב שזה ישתנה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הגיע זר 50/50 אז מנסים לחשוב למה. לא מנותק לחשוב שאוחנה שאמור לחזור בדצמבר - ינואר הוא חלק מהמשוואה.ForeverRed כתב:עלתה פה טענה מעניינת.
אף אחד מאיתנו הוא לא ברק בכר לכן אפשר רק לנהל דיון בנושא...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איזה 50/50 חברים השחקן לא עשה הגנה בחייו.
אתם מדברים איתי על 50/50?
על לרדוף אחרי שחקנים באמצע, לסגור שטחים ימינה או שמאלה לפי דרישה של מאמן ולחפות על המגן שלו? על מה אתם מדברים?
ב 9 מתוך 10 פעמים שהוא מאבד כדור הוא אפילו לא רץ לקחת בחזרה.
מי שאמר שהוא צריך ללמוד מהמחויבות של מליקסון אז הוא צודק בהחלט ואם אוחנה ילמד ממליקסון זה ישפר אותו כשחקן אבל זה לא יהפוך אותו ל 50/50 בדיוק כפי שמליקסון לעולם לא יכול להיות 50/50.
מדובר בשחקנים עם אוריינטציה התקפית שמוטבעת מהם מלידה.
אני לא מצליח להבין איך אתם רואים אותו מסוגל בכלל לעמוד במשימות טקטיות ומתישות סטייל הובאן/אייבינדר/ראדי/מוחמד/גולסה וכו'.
אלה השחקנים שמשחקים 50/50 ואוחנה לא קשור בשום צורה לרשימה הזאת.
על לרדוף אחרי שחקנים באמצע, לסגור שטחים ימינה או שמאלה לפי דרישה של מאמן ולחפות על המגן שלו? על מה אתם מדברים?
מי שאמר שהוא צריך ללמוד מהמחויבות של מליקסון אז הוא צודק בהחלט ואם אוחנה ילמד ממליקסון זה ישפר אותו כשחקן אבל זה לא יהפוך אותו ל 50/50 בדיוק כפי שמליקסון לעולם לא יכול להיות 50/50.
אני לא מצליח להבין איך אתם רואים אותו מסוגל בכלל לעמוד במשימות טקטיות ומתישות סטייל הובאן/אייבינדר/ראדי/מוחמד/גולסה וכו'.
לפי דעתי נקבל שחקן אחר הפציעה אבל כמה דברים:oranu כתב:איזה 50/50 חברים השחקן לא עשה הגנה בחייו.
אוחנה שחקן בעל יכולות פיזיות ואגרסיביות בשביל עמדת הקשר,
גם ראיית משחק יש לו ועוד יכולה להגיע לרמות גבוהות
על המגרש גם מדבור בבחור חרוץ שרץ ,עובד ועושה קילומטרז
שמוכח סטטיסטית
אבל כן גם לדעתי העמדה שלו מבין שלישיית הקישור היא הקשר בעל האופי ההתקפי והקדמי ביותר מבין ה3 , לפעמים גם הוא עושה תנועות חכמות לרחבה כמו שקשר התקפי צריך לעשות.
אם בכר ידע לשלב אותו ואת ממן באמצע כשיש קשר אחורי מאחוריהם זה יכול חזק מאוד. הבעיה שממן לא מספי מעורב אצלנו למרות שיש לו יכולות לבנות משחק מסירות.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 30 יולי 2018, 03:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסכים כמובן עם כל מילה שרשמת אחי היקר.oranu כתב:איזה 50/50 חברים השחקן לא עשה הגנה בחייו.
רק צריך לציין לגבי גולסה שהוא החל את הקריירה בתור קשר התקפי ועם הזמן עבר אחורה.
אוחנה קשר התקפי קלאסי , מאוהב בכדור , מאוהב בדריבל שלו בצורה אחרת, 50-50 הוא לא היה ולא יהיה .
זה שהרבה טוענים פה שאוחנה קשר התקפי ולא 50 50 ,לא סותר בכלל את זה שבא יכול לשחק בקישור של באר שבע הרי הוא שחקן קישור ולא התקפה.
למה אינסייטה הגנתי ? אריקסן הגנתי ? די בריינה הגנתי ?
כולם קשרים התקפיים שמשחקים בשלישיית קישור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אף אחד לא אמר שזה סותר.REDZED כתב:זה שהרבה טוענים פה שאוחנה קשר התקפי ולא 50 50 ,לא סותר בכלל את זה שבא יכול לשחק בקישור של באר שבע הרי הוא שחקן קישור ולא התקפה.
אבל אם בגלל שמחכים לאדוןן מיכאל אוחנה לא מביאים קשר 50-50 איכותי אז זאת בעיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
המשוואה פשוטה.
אוחנה זה כמו חנן ממן, וקישור של אוחנה ממן ואוגו לא יכול להיות ביחד באף משחק, רק במשחק של התאבדות.
אוחנה זה כמו חנן ממן, וקישור של אוחנה ממן ואוגו לא יכול להיות ביחד באף משחק, רק במשחק של התאבדות.
"בחור חרוץ שרת ושעובד ועושה קילומטראז מבחינה סטטיסטית"REDZED כתב:
לפי דעתי נקבל שחקן אחר הפציעה אבל כמה דברים:
אוחנה שחקן בעל יכולות פיזיות ואגרסיביות בשביל עמדת הקשר,
גם ראיית משחק יש לו ועוד יכולה להגיע לרמות גבוהות
על המגרש גם מדבור בבחור חרוץ שרץ ,עובד ועושה קילומטרז
שמוכח סטטיסטית
אבל כן גם לדעתי העמדה שלו מבין שלישיית הקישור היא הקשר בעל האופי ההתקפי והקדמי ביותר מבין ה3 , לפעמים גם הוא עושה תנועות חכמות לרחבה כמו שקשר התקפי צריך לעשות.
אם בכר ידע לשלב אותו ואת ממן באמצע כשיש קשר אחורי מאחוריהם זה יכול חזק מאוד. הבעיה שממן לא מספי מעורב אצלנו למרות שיש לו יכולות לבנות משחק מסירות.
אוקיי בוא תגבה את זה בעובדות ותספר לי על הסטטיסטיקה ההגנתית של מיכאל אוחנה מהרגע שנחת בהפועל ב"ש.
כמה פעמים ירד בספרינט להגנה, כמה חילוצי כדור, כמה סגירות על הקו כדי לחפות על המגן שלו?
דבר נוסף - יש הבדל עצום בין פיסיות לאגרסיביות, אוחנה שחקן פיסי אבל בהגנה הוא ממש לא אגרסיבי, במקרה הטוב הוא בינוני באגרסיביות שלו ובמקרה הרע הוא רך מאוד.
אם בכר ידע לשלב אותו ואת ממן?
אפשר גם להרכיב שלישיית קישור מאוחנה ממן ומליקסון זה בכלל יהיה סקסי, אבל שוב זה לא יהיה מאוזן והסיכוי שתראה את אוחנה וממן פותחים יחד במרכז הקישור הוא אפסי.
לאינייסטה היה את צאבי ובוסקטס/יאיא טורה מאחוריו, לאיסקו את מודריץ וקסאמירו/קרוס או אפילו שלושתם שיחקו ביחד באמצע על חשבון שחקן התקפה.
בנבחרת ברזיל קסאמירו הוא באנקר ולידו פרננדיניו/אגוסטו/קשר אחר.
מעטות עד כמעט לא קיימות קבוצות או נבחרות שמשחקות עם שלישיית קישור שמתוכה 2 שחקנים הם בעלי אוריינטציה התקפית, זה לא קורה בכדורגל המודרני למרות שזה סקסי ונעים לעין כשמסתכלים על הנייר.