פאוליניו חתם לשנה וחצי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: פאוליניו חתם לשנה וחצי

שליחה על ידי שמעון א »

Tal_Hbs כתב:אני לא מנסה להתנגח בך או לריב, המועדון עשה הרבה טעויות, אבל אי אפשר להאשים במה שלא אשמים
אני מרגיש שאתה כן מתנגב בי, ולא עשיתי לך כלום.
בסה"כ התכוונתי להגיד שפאוליניו הגיע פצוע. זה מה שאני יודע. אתה מאמין לזה? סבבה. לא מאמין? גם סבבה. זכותך.

מה הפריע לך? המילה בושה? חובבנות?
אבל זה באמת מה שאני חושב.
אתה מאמין למועדון שהוא סובב את הברך באימון ועכשיו יהיה במעקב של הצוות הרפואי? סבבה אחי.
אני לא מאמין למועדון במקרה הזה. מותר לי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה שייך איך הגיע?הוא המשיך לשחק כדורגל ולהתאמן, זה סיכון שלוקחים כשמחתימים שחקנים מראש.

כשחתם הוא היה בריא?כן, זה הכל.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

שמעון א כתב: אני מרגיש שאתה כן מתנגב בי, ולא עשיתי לך כלום.
בסה"כ התכוונתי להגיד שפאוליניו הגיע פצוע. זה מה שאני יודע. אתה מאמין לזה? סבבה. לא מאמין? גם סבבה. זכותך.

מה הפריע לך? המילה בושה? חובבנות?
אבל זה באמת מה שאני חושב.
אתה מאמין למועדון שהוא סובב את הברך באימון ועכשיו יהיה במעקב של הצוות הרפואי? סבבה אחי.
אני לא מאמין למועדון במקרה הזה. מותר לי.
השאלה היא לא אם הוא הגיע פצוע, השאלה היא אם הוא היה פצוע כשהוא הוחתם לפני כמה חודשים, כי זאת לא פעם ראשונה שקבוצות מחתימות כמה חודשים מראש.
אם הוא נפצע בשוודיה מה המועדון יכל לעשות ?

סמל אישי של משתמש
gooner
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי gooner »

שמעון א כתב: לא אומר כלום.
גם מליקסון שיחק לפני שלושה שבועות מול בית"ר בטרנר.
לפי טרנספרמרקט היו לו פציעות ברכיים קשות לפני 3 שנים.
מאז נראה שהוא היה די בריא.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

שימו לב לזה, פאוליניו באפריל הקרוב עוד 3 חודשים יהיה בן 34.
בדיקה פשוטה שכל אוהד רגיל יכול לעשות הייתה מגלה שיש לו 3 פציעות ברך, מתוכן 2 קשות עם היעדרות ממושכת.
2 הפציעות הללו היו בגיל 30 ומעלה! לא גיל צעיר להיפצע בו.
פציעה אחת השביתה אותו ל-3 חודשים, הפציעה השנייה שבאה רק 9 ימים אחרי הפציעה הקשה הראשונה השביתה אותו ליותר מ-4 חודשים.
יש פה היסטוריית פציעות במקום ספציפי, גם הפציעה ה-3 שלו הייתה קשורה איכשהו לברך (המסטרינג).
בגיל כזה, עם הסטוריה כזאת, יש פה בעייתיות ברכישה. לא משנה אם הוא הבקיע אחרי זה 20 שערים, אין לו גם ככה עוד הרבה לתת, אבל הסיכון של פציעה היה לא נמוך וצריך הרבה ביצים להביא שחקן עם הסטוריה כזאת אחרי שרשרת של כשלונות ברכש. יש לנו בעיה במחלקת הסקאוטינג והאנליסטים, רצף גדול מדי של שחקנים שהגיעו ואפילו לא נתנו מעט וכבר היו צריכים לעזוב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

לא יודע מה אתה רוצים,
סקורר, בן 25, עם רקע נקי מפציעות, בחינם?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gooner כתב:לא יודע מה אתה רוצים,
סקורר, בן 25, עם רקע נקי מפציעות, בחינם?
מחשבה מאחורי החתמות, זה הכל

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

לדעתי זה ברור שזאת לא הייתה רכישה מתוכננת.
חיפשו הזדמנות וזה הימור לגיטימי לדעתי.
קבוצה בסדר גודל שלנו צריכה להמר לפעמים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
מחשבה מאחורי החתמות, זה הכל
אין מחשבה מאחורי זה?
שחקן התקפה מנוסה, עם מספרים, בתקופה טובה, מנהיג, סמל בקבוצה שלו(במדינה זרה לו)..נשמע כמו הימור סביר+

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

בפיפא 19 יצא לו קלף של שחקן העונה בשוודיה, 84 עם נתונים פסיכיים
לא לפני 4 שנים

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

ran כתב:שימו לב לזה, פאוליניו באפריל הקרוב עוד 3 חודשים יהיה בן 34.
בדיקה פשוטה שכל אוהד רגיל יכול לעשות הייתה מגלה שיש לו 3 פציעות ברך, מתוכן 2 קשות עם היעדרות ממושכת.
פציעה אחת השביתה אותו ל-3 חודשים, הפציעה השנייה שבאה רק 9 ימים אחרי הפציעה הקשה הראשונה השביתה אותו ליותר מ-4 חודשים.
יש פה היסטוריית פציעות במקום ספציפי, גם הפציעה ה-3 שלו הייתה קשורה איכשהו לברך (המסטרינג).
בגיל כזה, עם הסטוריה כזאת, יש פה בעייתיות ברכישה. לא משנה אם הוא הבקיע אחרי זה 20 שערים, אין לו גם ככה עוד הרבה לתת, אבל הסיכון של פציעה היה לא נמוך וצריך הרבה ביצים להביא שחקן עם הסטוריה כזאת אחרי שרשרת של כשלונות ברכש. יש לנו בעיה במחלקת הסקאוטינג והאנליסטים, רצף גדול מדי של שחקנים שהגיעו ואפילו לא נתנו מעט וכבר היו צריכים לעזוב.
תמונה
חחחחחח אנליסטים..
בדיחה טובה אחי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ran כתב:שימו לב לזה, פאוליניו באפריל הקרוב עוד 3 חודשים יהיה בן 34.
תמונה
רן אתה מחפש את המועדון בכוח.
פציעה בברך היא אחת הפציעות הנפוצות ביותר היום (19% מהפציעות הם בברך לפי מאמר של דסקל).
אצלנו מאור בוזגלו שנפצע בברך בבלגיה נתן 3 שנים גדולות.
אצלנו ב-3 שנים 4 שחקנים קרעו את הרצועה בברך (ויטור, בוזגלו, אורן ביטון ומיכאל אוחנה), את בוזגלו ואוחנה מקצועית רובנו היינו משאירים גם אחרי הפציעה, מיגל ואורן עדין פותחים אצלנו בהרכב.
רוברטו באג׳יו בגיל 34 חזר לשחק אחרי שקרע את הרצועה (בפעם השנייה) והשלים 24 שערים ב-58 משחקים.
היום יש הרבה מאוד שחקנים שקורעים את הרצועה וגם ממשיכים לשחק אחריה, גם פאוליניו מאז הפציעה השלים כמעט שלוש שנים מלאות בשבדיה בלי פציעה רצינית (30 יום בכמעט שלוש עונות זה כלום, ניב זריהן עושה את זה בחצי סיבוב).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

לא מחפש את המועדון, שם לך עובדה מול הפנים.
נתת רשימה יפה של שחקנים שהיו פצועים מתחת לגיל 30, הרבה יותר צעירים מגיל 30 אפילו.
עליהם היה שווה לקחת את ההימור. בכלל בעצם חוץ ממאור בוזגלו כולם כבר היו אצלנו לפני שהייתה להם פציעה אז אל תייפה את הדברים כי היה להם עבר נקי.
להביא שחקן בגיל 33, עוד חודשיים 34, עם 2 פציעות לא פשוטות בברך זה לא משהו הגיוני איך שלא תסובבו את זה. מילא היה בגיל 30 היום ניחא. שחקנים עם קסם נעורים כמו של מליקסון שיכולים לשחק עד גיל 35 ותחשוב שהם בני 27 קשה למצוא בימינו.
אם זה כישלון את זה נדע בהמשך, אני עוד לפני הפציעה חושב שהוא לא ממש מתאים לנו אחרי שראיתי 2 משחקים מלאים שלו לפני סוף העונה בשבדיה, חוץ מבעיטה טובה אין לו משהו שחסר להפועל ב״ש.
אבל מי אני, סה״כ אוהד פשוט שלא מבין בכדורגל. מזל שיש סקאוטרים ״במשרה מלאה״ שכל שחקן שהם מביאים פוגעים בו. ושוב הם לא אשמים, אין להם כלים מספיק טובים ולא מתייחסים במועדון לתחום הזה כמשהו רציני.
תמשיכו להגן בכל נושא על המועדון. המועדון שוגה בכל דרך ובכל תחום. אף אחד לא מחפש אותם, הם חוזרים על טעויות שוב ושוב ומצפים לתוצאות שונות, קוראים לזה טיפשות. יש משפט על זה תחפשו בגוגל.
ככל שהקהל ישלים עם הטעויות האלה שום דבר לא ישתפר. אם הקהל ידע לתת את הביקורת במקומות הנכונים אתם תראו שלא יוכלו להתעלם מזה וישפרו איפה שצריך! קל לפסול עובדות בשניה עם משפט ״אתה מחפש בכוח את המועדון״.
קשה לכם לקבל ביקורת וממש לא ברור לי מאיפה זה בא לכם. אנשים פה מדברים לטובת המועדון, טעויות שהרבה אוהדים רגילים רואים ובמועדון עוד לא לצערנו. זה לא הגיוני שיקרה.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

באמת נראה לך שמשהו ישתנה בגלל הםורום ?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ran כתב:לא מחפש את המועדון, שם לך עובדה מול הפנים.
נתת רשימה יפה של שחקנים שהיו פצועים מתחת לגיל 30, הרבה יותר צעירים מגיל 30 אפילו.
עליהם היה שווה לקחת את ההימור. בכלל בעצם חוץ ממאור בוזגלו כולם כבר היו אצלנו לפני שהייתה להם פציעה אז אל תייפה את הדברים כי היה להם עבר נקי.
להביא שחקן בגיל 33, עוד חודשיים 34, עם 2 פציעות לא פשוטות בברך זה לא משהו הגיוני איך שלא תסובבו את זה. מילא היה בגיל 30 היום ניחא. שחקנים עם קסם נעורים כמו של מליקסון שיכולים לשחק עד גיל 35 ותחשוב שהם בני 27 קשה למצוא בימינו.
אם זה כישלון את זה נדע בהמשך, אני עוד לפני הפציעה חושב שהוא לא ממש מתאים לנו אחרי שראיתי 2 משחקים מלאים שלו לפני סוף העונה בשבדיה, חוץ מבעיטה טובה אין לו משהו שחסר להפועל ב״ש.
אבל מי אני, סה״כ אוהד פשוט שלא מבין בכדורגל. מזל שיש סקאוטרים ״במשרה מלאה״ שכל שחקן שהם מביאים פוגעים בו. ושוב הם לא אשמים, אין להם כלים מספיק טובים ולא מתייחסים במועדון לתחום הזה כמשהו רציני.
תמשיכו להגן בכל נושא על המועדון. המועדון שוגה בכל דרך ובכל תחום. אף אחד לא מחפש אותם, הם חוזרים על טעויות שוב ושוב ומצפים לתוצאות שונות, קוראים לזה טיפשות. יש משפט על זה תחפשו בגוגל.
ככל שהקהל ישלים עם הטעויות האלה שום דבר לא ישתפר. אם הקהל ידע לתת את הביקורת במקומות הנכונים אתם תראו שלא יוכלו להתעלם מזה וישפרו איפה שצריך! קל לפסול עובדות בשניה עם משפט ״אתה מחפש בכוח את המועדון״.
קשה לכם לקבל ביקורת וממש לא ברור לי מאיפה זה בא לכם. אנשים פה מדברים לטובת המועדון, טעויות שהרבה אוהדים רגילים רואים ובמועדון עוד לא לצערנו. זה לא הגיוני שיקרה.
כשצריך לבקר את המועדון אני מבקר.
אם כבר הייתי מבקר את העובדה שבקיץ החליטו על מדיניות מסוימת (ללכת עם פרוספקט כמו מרין) ואחרי תקופה קצרה החליטו להנחית על העמדה של מרין שחקן בקיצוניות השנייה לגמרי (מבוגר, חוזה קצר טווח).
מקצועית, באותה נקודת זמן ההחתמה הייתה נכונה על הנייר, שחקן עם ניסיון, רקורד שערים מצוין, למרות הגיל כמעט ולא נעדר בכלל בשלוש השנים האחרונות, אם עכשיו עדין היינו צמודים למכבי אף אחד לא היה מבקר את המועדון, בגלל התקופה קל יותר לבקר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה