בשום שלב של העונה שעברה לא ראיתי ניסיון לשחק כדורגל.ForeverRed כתב: ↑21 יולי 2024, 08:58תשמע יוסי, אפשר לסגור את הפורום עד מחזור 10.
ברור שזאת לא המטרה.
מה שנכתב, נכתב נכון להיום.
צריך לקחת בפרופורציות.
לגבי הביקורת עצמה, אני מאוד עקבי.
כשדרשת כדורגל טוב יותר בעונה שעברה הסברתי לך שהמאמן הגיע למסקנה שעם סגל השחקנים שעומד לרשותו זה או לשחקן מכוער ולהביא תוצאות (עד הקריסה המפוארת), או לנסות לפתח כדורגל ולקבל בראש.
שום דבר ממה שקרה אתמול לא שכנע אותי אחרת.
להפך, קבלה ראשונה לעונה שמודעות זה דבר חשוב מאוד בכדורגל וצריך לשחק בהתאם לכלים שיש לך.
רוצים כדורגל יותר טוב? תביאו שחקנים מתאימים.
ככה פשוט.
הרצף היה על גלי המומנטום, להגיד שהייתה שם איזה עבודה קבוצתית טובה?
בעיניי פחות.
שוב, אפשר להגיד זה הכלים וזה מה יש, אתה בעצם אומר פה שברדה וההנהלה נכשלו כשלון טוטאלי בבניית הסגל, אם הוא מגיע למצב שאחרי כמה שנים בתפקיד מאמן + מנהל מקצועי, הוא מרכיב סגל שזר לגמרי לדרישות ולציפיות הבסיסיות שלו עצמו מהכדורגל שלו.
אני אישית חושב שזה פחות מסובך מזה, הסגל הזה לא הצליח להשיג שליטה כלשהי גם מול קבוצות פליאוף תחתון.
מעולם לא ביקרתי את ברדה על אי הצלחה במשחק מול המכביות, רק על הרכבים סופר הגנתיים שמלמדים על קבוצה ומאמן פסיביים שלא מנסים אפילו לשחק כדורגל, זה לא מקובל בשיט.
למה הוא לא הצליח?
כתבתי כבר שזיהיתי בברדה רגרסיה קשה בגישה למשחק. גם בסוף העונה הקודמת, הקבוצות תחתיו ברוב שלבי העונה שיחקו כדורגל לא טוב, לקח זמן לגבש זהות אחרי שלרוב פותחים קטסטרופה את העונה, וזה משפיע על כל השאר. מעולם לא נוצר בסיס מספיק טוב שעליו אפשר להישען.
האמת היא שאני מחזיק פחות מברדה כמאמן מאשר אתה או משה שמנקים אותו מכל רבב, ומפילים הכל על אלונה וההנהלה.
אין ספק שהם גם אשמים, אבל בטח לא בלעדיים.
אני ממש לא אומר לסגור את הפורום. פשוט הקפיצה למסקנות כמו שסומסום עושה ועוד כמה פה, היא מצחיקה בעיניי.
תחת בכר בהתחלה עפנו מאירופה, הפסדנו למכבי, המאזן היה לא משהו וטוני פתח על הספסל מול עכו.
אבל ראית גם דרך, ומי שהסתכל גם על דרך ולא רק על תוצאה היה יכול לשאוב אופטימיות.
בכדורגל גם לבכר זה יכל לכת למקום לא טוב, זה נזיל, אבל כשיש דרך ורצון לשחק אז גם יש זיכוי שהטוב הזה יקרה ואיתו הוא קרה.
אתמול ראיתי איזשהו ניצנים של רצון ודרך, ואחרי שלא ראיתי אותם הרבה זמן, אני לא כזה ממהר לבטל אותם בהינף יד. זכותי.
אולי זה יתברר ככשלון קולוסאלי בהמשך, יכול מאוד להיות. אבל אני מנסה לא להיות פרשן תוצאה.
אתמול הוכח למשל שגם הסגל הזה, עם זר אחד בהרכב וללא ויטור, מסוגל לעמוד קרוב אחד לשני, ללחוץ לא רע ולדחוף את היריב למטה.
למה לא ראיתי את זה מול קבוצה שבורה תחת כמו אשדוד בטרנר למשל?