פותחים את עונת24-25 בסמי עופר;מוצ״ש 20:30

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: פותחים את עונת24-25 בסמי עופר;מוצ״ש 20:30

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
21 יולי 2024, 08:58
תשמע יוסי, אפשר לסגור את הפורום עד מחזור 10.
ברור שזאת לא המטרה.
מה שנכתב, נכתב נכון להיום.
צריך לקחת בפרופורציות.

לגבי הביקורת עצמה, אני מאוד עקבי.
כשדרשת כדורגל טוב יותר בעונה שעברה הסברתי לך שהמאמן הגיע למסקנה שעם סגל השחקנים שעומד לרשותו זה או לשחקן מכוער ולהביא תוצאות (עד הקריסה המפוארת), או לנסות לפתח כדורגל ולקבל בראש.

שום דבר ממה שקרה אתמול לא שכנע אותי אחרת.
להפך, קבלה ראשונה לעונה שמודעות זה דבר חשוב מאוד בכדורגל וצריך לשחק בהתאם לכלים שיש לך.
רוצים כדורגל יותר טוב? תביאו שחקנים מתאימים.
ככה פשוט.
בשום שלב של העונה שעברה לא ראיתי ניסיון לשחק כדורגל.
הרצף היה על גלי המומנטום, להגיד שהייתה שם איזה עבודה קבוצתית טובה?
בעיניי פחות.

שוב, אפשר להגיד זה הכלים וזה מה יש, אתה בעצם אומר פה שברדה וההנהלה נכשלו כשלון טוטאלי בבניית הסגל, אם הוא מגיע למצב שאחרי כמה שנים בתפקיד מאמן + מנהל מקצועי, הוא מרכיב סגל שזר לגמרי לדרישות ולציפיות הבסיסיות שלו עצמו מהכדורגל שלו.

אני אישית חושב שזה פחות מסובך מזה, הסגל הזה לא הצליח להשיג שליטה כלשהי גם מול קבוצות פליאוף תחתון.
מעולם לא ביקרתי את ברדה על אי הצלחה במשחק מול המכביות, רק על הרכבים סופר הגנתיים שמלמדים על קבוצה ומאמן פסיביים שלא מנסים אפילו לשחק כדורגל, זה לא מקובל בשיט.
למה הוא לא הצליח?
כתבתי כבר שזיהיתי בברדה רגרסיה קשה בגישה למשחק. גם בסוף העונה הקודמת, הקבוצות תחתיו ברוב שלבי העונה שיחקו כדורגל לא טוב, לקח זמן לגבש זהות אחרי שלרוב פותחים קטסטרופה את העונה, וזה משפיע על כל השאר. מעולם לא נוצר בסיס מספיק טוב שעליו אפשר להישען.

האמת היא שאני מחזיק פחות מברדה כמאמן מאשר אתה או משה שמנקים אותו מכל רבב, ומפילים הכל על אלונה וההנהלה.
אין ספק שהם גם אשמים, אבל בטח לא בלעדיים.

אני ממש לא אומר לסגור את הפורום. פשוט הקפיצה למסקנות כמו שסומסום עושה ועוד כמה פה, היא מצחיקה בעיניי.
תחת בכר בהתחלה עפנו מאירופה, הפסדנו למכבי, המאזן היה לא משהו וטוני פתח על הספסל מול עכו.
אבל ראית גם דרך, ומי שהסתכל גם על דרך ולא רק על תוצאה היה יכול לשאוב אופטימיות.
בכדורגל גם לבכר זה יכל לכת למקום לא טוב, זה נזיל, אבל כשיש דרך ורצון לשחק אז גם יש זיכוי שהטוב הזה יקרה ואיתו הוא קרה.
אתמול ראיתי איזשהו ניצנים של רצון ודרך, ואחרי שלא ראיתי אותם הרבה זמן, אני לא כזה ממהר לבטל אותם בהינף יד. זכותי.
אולי זה יתברר ככשלון קולוסאלי בהמשך, יכול מאוד להיות. אבל אני מנסה לא להיות פרשן תוצאה.

אתמול הוכח למשל שגם הסגל הזה, עם זר אחד בהרכב וללא ויטור, מסוגל לעמוד קרוב אחד לשני, ללחוץ לא רע ולדחוף את היריב למטה.
למה לא ראיתי את זה מול קבוצה שבורה תחת כמו אשדוד בטרנר למשל?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
21 יולי 2024, 10:56
בעיניי פחות.

שוב, אפשר להגיד זה הכלים וזה מה יש, אתה בעצם אומר פה שברדה וההנהלה נכשלו כשלון טוטאלי בבניית הסגל, אם הוא מגיע למצב שאחרי כמה שנים בתפקיד מאמן + מנהל מקצועי, הוא מרכיב סגל שזר לגמרי לדרישות ולציפיות הבסיסיות שלו עצמו מהכדורגל שלו.

אני אישית חושב שזה פחות מסובך מזה, הסגל הזה לא הצליח להשיג שליטה כלשהי גם מול קבוצות פליאוף תחתון.
מעולם לא ביקרתי את ברדה על אי הצלחה במשחק מול המכביות, רק על הרכבים סופר הגנתיים שמלמדים על קבוצה ומאמן פסיביים שלא מנסים אפילו לשחק כדורגל, זה לא מקובל בשיט.
למה הוא לא הצליח?
כתבתי כבר שזיהיתי בברדה רגרסיה קשה בגישה למשחק. גם בסוף העונה הקודמת, הקבוצות תחתיו ברוב שלבי העונה שיחקו כדורגל לא טוב, לקח זמן לגבש זהות אחרי שלרוב פותחים קטסטרופה את העונה, וזה משפיע על כל השאר. מעולם לא נוצר בסיס מספיק טוב שעליו אפשר להישען.

האמת היא שאני מחזיק פחות מברדה כמאמן מאשר אתה או משה שמנקים אותו מכל רבב, ומפילים הכל על אלונה וההנהלה.

אני ממש לא אומר לסגור את הפורום. פשוט הקפיצה למסקנות כמו שסומסום עושה ועוד כמה פה, היא מצחיקה בעיניי.
תחת בכר בהתחלה עפנו מאירופה, הפסדנו למכבי, המאזן היה לא משהו וטוני פתח על הספסל מול עכו.
בכדורגל גם לבכר זה יכל לכת למקום לא טוב, זה נזיל, אבל כשיש דרך ורצון לשחק אז גם יש זיכוי שהטוב הזה יקרה ואיתו הוא קרה.
אתמול ראיתי איזשהו ניצנים של רצון ודרך, ואחיר שלא ראיתי אותם הרבה זמן, אני לא כזה ממהר לבטל אותם בהינף יד. זכותי.
אולי זה יתברר ככשלון קולוזאלי בהמשך, יכול מאוד להיות. אבל אני מנסה לא להיות פרשן תוצאה.
מה שאתה מתאר אצל בכר היה בתקופה מאוד ראשונית של ההצלחות וכשהיה ניכר שעושים את כל המאמצים להביא את הטוב ביותר. לא סתם התמיכה אז בקבוצה הייתה מקיר לקיר.
ברדה לא מושלם ונכשל בעונה שעברה בצורה קטסטרופלית, על ידיי זה נאמר גם בזמן אמת. גם אין לי שום טענה גדולה נגד קוז׳וק כרגע, על פניו נראה שיש טביעת אצבע. הבעיות היו ונשארו בסגל ואף החמירו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
21 יולי 2024, 10:56
בעיניי פחות.

למה הוא לא הצליח?

אתמול ראיתי איזשהו ניצנים של רצון ודרך, ואחרי שלא ראיתי אותם הרבה זמן, אני לא כזה ממהר לבטל אותם בהינף יד. זכותי.
אולי זה יתברר ככשלון קולוסאלי בהמשך, יכול מאוד להיות. אבל אני מנסה לא להיות פרשן תוצאה.

אתמול הוכח למשל שגם הסגל הזה, עם זר אחד בהרכב וללא ויטור, מסוגל לעמוד קרוב אחד לשני, ללחוץ לא רע ולדחוף את היריב למטה.
למה לא ראיתי את זה מול קבוצה שבורה תחת כמו אשדוד בטרנר למשל?
ברור שהכל מתחיל מבניית הסגל.
אני לא חושב שנכון לשפוט את ברדה לפי העונה האחרונה שהייתה תאונת שרשרת אחת גדולה.
כשמסתכלים על שלוש שנים שהוא סיים כאן כמאמן, הוא עשה יופי של הישגים ביחס לכלים שעמדו לרשותו וגם שיחק כדורגל לפרקים.

בשורה התחתונה, אני לא מאמין שאפשר לייצר כדורגל מהנה בכלים הקיימים מבלי שיהיה לזה מחיר כואב בצד השני. השמיכה קצרה ומוגבלת מדי. אתה סבלת מכדורגל במשך עונה שלמה ולכן אתה כנראה נאחז במעט הטוב שראית מבלי להסתכל על התמונה הרחבה. לגיטימי. יש לי תחושה שגם כאן, האסימון יפול בסוף. אם קוזוך לא יקבל שחקנים שמתאימים לפילוסופיה שלו אנחנו נחזור הרבה לנושא הזה. קוסם הוא לא.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
21 יולי 2024, 08:58
תשמע יוסי, אפשר לסגור את הפורום עד מחזור 10.
ברור שזאת לא המטרה.
מה שנכתב, נכתב נכון להיום.

לגבי הביקורת עצמה, אני מאוד עקבי.
כשדרשת כדורגל טוב יותר בעונה שעברה הסברתי לך שהמאמן הגיע למסקנה שעם סגל השחקנים שעומד לרשותו זה או לשחקן מכוער ולהביא תוצאות (עד הקריסה המפוארת), או לנסות לפתח כדורגל ולקבל בראש.
צריך להיות מודע לכלים שלך וזה עדיין לא אומר שהיה רישיון לברדה לטנף את הדשא נגד קבוצות כמו אשדוד והפועל פתח תקווה...
זה לא או שמגרדים ניצחון בכדורגל מבוקר ופחדני או שמקבלים בראש (בטח נגד יריבות בלבל שציינתי).

אתה עושה הרבה הנחות לברדה בעניין הזה, תפקידו של מאמן כפי שנכתב כאן הוא לצמצם פערי איכות באמצעות עבודה על הדשא, ברדה לא צלח בכך בלשון המעטה ואף נכשל לצערנו גם במשחקים שהיינו צריכים לקחת עם הרכב שני, גם אם חצי סגל היה נמכר לברדה לא היינו צריכים להתבזות כמו שהתבזינו לא במשחק אחד ולא בשניים.

ולא מסכים עם האמירה שבשביל כדורגל טוב חייב רק שחקנים טובים, אנגליה דוגמה פנטסטית לסגל נהדר עם מחבל על הקווים
וספרד דוגמה נהדרת לסגל שאמנם כישרוני אבל בלי המאמן סביר להניח שלא היה מצליח באותה מידה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
21 יולי 2024, 12:26
צריך להיות מודע לכלים שלך וזה עדיין לא אומר שהיה רישיון לברדה לטנף את הדשא נגד קבוצות כמו אשדוד והפועל פתח תקווה...
זה לא או שמגרדים ניצחון בכדורגל מבוקר ופחדני או שמקבלים בראש (בטח נגד יריבות בלבל שציינתי).

אתה עושה הרבה הנחות לברדה בעניין הזה, תפקידו של מאמן כפי שנכתב כאן הוא לצמצם פערי איכות באמצעות עבודה על הדשא, ברדה לא צלח בכך בלשון המעטה ואף נכשל לצערנו גם במשחקים שהיינו צריכים לקחת עם הרכב שני, גם אם חצי סגל היה נמכר לברדה לא היינו צריכים להתבזות כמו שהתבזינו לא במשחק אחד ולא בשניים.

ולא מסכים עם האמירה שבשביל כדורגל טוב חייב רק שחקנים טובים, אנגליה דוגמה פנטסטית לסגל נהדר עם מחבל על הקווים
וספרד דוגמה נהדרת לסגל שאמנם כישרוני אבל בלי המאמן סביר להניח שלא היה מצליח באותה מידה.
אתה מודע לזה שאתה מדבר על סגל של פאקינג נבחרת ספרד ולא על הפועל ירושלים? ברור שהמאמן לקח אותם קדימה אבל יש גבול לכמה שמאמן יכול לקחת קדימה לבד.
ניסינו לשחק אתמול כדורגל יפה, לוחץ ואטרקטיבי ושורה תחתונה באנו בחצי עם שלישייה קלילה מחיפה ביום מגעיל ובלי הקהל שלהם - התוצאה היא אותה תוצאה.
לא מספיק קבוצה שתנסה, צריך קבוצה שתצליח. את זה עושים עם שחקנים איכותיים

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ברדה בשלב מסויים התחיל להפוך לרוני לוי אבל בלי התוצאות וזה היב כואב מידי ומאכזב
כרגע קוז'וך הולך אול אין על השיטה שלו למרות שהסגל לא מתאים לה ובניסןי כלים ראשון קיבל 3 מחיפה מנומנמת שלא לומר ישנה

בסופו של דבר הוא יבחן על תוצאות ולא על דרך כי ככה זה אצלנו ואל תספרו סיפורים

נראה באיזו גישה יעלה באירופה ששם חשוב לעבור קודם כל

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לטעמי אין יותר מדי מה להסיק מסקנות ממשחק האימון אתמול.
דבר אחד ברור לי. שנה שעברה אם היינו עולים עם אותו הרכב למשחק כזה בשלב כזה של העונה היינו מקבלים את אותה שלישיה, רק עם לעבור את החצי פעמיים ב90 דקות.

מעדיף לנסות לשחק כדורגל מאשר להתמקד בבכי ונהי על זה שההוא לא מספיק טוב וההוא לא מספיק טוב.

אין באמור סתירה לכך שהסגל חייב חיזוק בהול.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
21 יולי 2024, 13:11
מעדיף לנסות לשחק כדורגל מאשר להתמקד בבכי ונהי על זה שההוא לא מספיק טוב וההוא לא מספיק טוב.
איזה ערך יש בזה? התוצאה היא אותה תוצאה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מהעונה הקרובה אין יותר מגבלת זרים להרכב , אושר שאפשר לשחק עם 6 זרים בו זמנית.

עכשיו תביאו לנו זרים טובים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:
21 יולי 2024, 13:42

אז אפשר להפסיק להביא זרים שישיים?

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
21 יולי 2024, 12:42
אתה מודע לזה שאתה מדבר על סגל של פאקינג נבחרת ספרד ולא על הפועל ירושלים? ברור שהמאמן לקח אותם קדימה אבל יש גבול לכמה שמאמן יכול לקחת קדימה לבד.
ניסינו לשחק אתמול כדורגל יפה, לוחץ ואטרקטיבי ושורה תחתונה באנו בחצי עם שלישייה קלילה מחיפה ביום מגעיל ובלי הקהל שלהם - התוצאה היא אותה תוצאה.
לא מספיק קבוצה שתנסה, צריך קבוצה שתצליח. את זה עושים עם שחקנים איכותיים
הכל כמובן בפרופורציה.
אף אחד לא משווה בין ספרד להפועל י-ם.
כן אפשר לחזור חודש אחורה ולראות כמה היו מאמינים שהזוכה לא תהיה ספרד/גרמניה/צרפת. רמז- מעט מאוד.
לדעתי לדה לה פואנטה יש מניות רבות בזכייה הלא צפויה שלהם.

וברור שצריך שחקנים איכותיים, גם רשמתי אתמול, עם הרמת איכות הנוכחית לא נגיע לכלום, אולי אפילו נרד עוד יותר למטה, נחכה לראות בסוף החלון איזה סגל יעמוד לרשות קוזוק ונהיה יותר חכמים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
21 יולי 2024, 13:50
הכל כמובן בפרופורציה.
אף אחד לא משווה בין ספרד להפועל י-ם.
כן אפשר לחזור חודש אחורה ולראות כמה היו מאמינים שהזוכה לא תהיה ספרד/גרמניה/צרפת. רמז- מעט מאוד.
לדעתי לדה לה פואנטה יש מניות רבות בזכייה הלא צפויה שלהם.

וברור שצריך שחקנים איכותיים, גם רשמתי אתמול, עם הרמת איכות הנוכחית לא נגיע לכלום, אולי אפילו נרד עוד יותר למטה, נחכה לראות בסוף החלון איזה סגל יעמוד לרשות קוזוק ונהיה יותר חכמים.
ובינתיים אירופה בורחת, העונה התחילה כבר השבוע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:

מייתר לחלוטין את הקיום של ספר.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מעניין מה זה אומר על קולוסאלי הזר מהנוער
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הראל כתב:

אתמול עלינו עם זר אחד......חסר עוד 5 תותחים ויאללה

שלח תגובה