חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
- ForeverRed
Re: חמודי כנאען- חתם ל-4 עונות
מקובל או לא, זו החותמת לכך שהשחקן מרגיש שהמאמן לא סופר אותו. והוא מרגיש ככה בצדק.
- Itay
- Title: CrazyRed
גם אם המאמן לא סופר אותך זה לא נותן לך אשראי להחליט אם בא לך לקום להתחמם או שלא בא לך לקום, אם כבר זה איזושהי מראה למקצוענות של השחקן.
לגמרי מבין את ההחלטה, מי שעושה פרצופים וחושב על התחת של עצמו בשיא המאני הטיים אז שיעוף ליציע.
לגמרי מבין את ההחלטה, מי שעושה פרצופים וחושב על התחת של עצמו בשיא המאני הטיים אז שיעוף ליציע.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 05 מאי 2026, 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 4 לב אדום
וככה מתנהג מקצוען ? שביתה איטלקית ?ForeverRed כתב: ↑05 מאי 2026, 17:07מקובל או לא, זו החותמת לכך שהשחקן מרגיש שהמאמן לא סופר אותו. והוא מרגיש ככה בצדק.
ראה ערך רועי לוי ואיתן טיבי ואפילו ויטור.
קודם כל תן ת'תחת - בלי פוזות .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- varum99
- Title: קרייזי-רד
מה יצא להם מזה שהם נותנים את התחת?
כשהמאמן הזה שורף אותך אין לך דרך חזרה גם אם תהיה מסי, טעות אחת נוספת ואתה בחוץ לחודש.
כשהמאמן הזה שורף אותך אין לך דרך חזרה גם אם תהיה מסי, טעות אחת נוספת ואתה בחוץ לחודש.
- שיש
- Title: קרייזי-רד
מסלול התנגשות
מבין את התסכול של כנעאן אבל זו לא הדרך , אין מצב שאתה לא קם להתחמם
מבין את התסכול של כנעאן אבל זו לא הדרך , אין מצב שאתה לא קם להתחמם
- delta7
- delta7
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
אני האחרון שיצדיק התנהגות כזאת של ישראלים, אבל אי אפשר להאשים אותו.
חתם פה כדי לגדול ביחד עם הקבוצה ולהתקדם לאירופה. במקום זה הוא רואה את אליאס ואחמד מועדפים עליו כל העונה. זה מרתיח ומטמטם את המוח. לעלות אותו בכל פעם בגארבץ' כאילו זה שחקן נוער זה מעליב ועדיף כבר לשבת בצד וביי.
זה היה ברור שמתישהו זה יתפוצץ. גם הוא מבין שאם קוזוק נשאר אז עדיף לו לעזוב בעונה הבאה.
אכזבה ענקית. אחד מהישראלים הטובים בליגה, לטעמי הטוב ביותר גם בהתקפה. ובזבזנו את זה על כלום.
נותר רק לתהות איפה היינו אם המאמן הזה היה נותן 40% מהקרדיט שאליאס, אחמד וגנאח מקבלים לחזות, כנעאן ורועי לוי.
חתם פה כדי לגדול ביחד עם הקבוצה ולהתקדם לאירופה. במקום זה הוא רואה את אליאס ואחמד מועדפים עליו כל העונה. זה מרתיח ומטמטם את המוח. לעלות אותו בכל פעם בגארבץ' כאילו זה שחקן נוער זה מעליב ועדיף כבר לשבת בצד וביי.
זה היה ברור שמתישהו זה יתפוצץ. גם הוא מבין שאם קוזוק נשאר אז עדיף לו לעזוב בעונה הבאה.
אכזבה ענקית. אחד מהישראלים הטובים בליגה, לטעמי הטוב ביותר גם בהתקפה. ובזבזנו את זה על כלום.
נותר רק לתהות איפה היינו אם המאמן הזה היה נותן 40% מהקרדיט שאליאס, אחמד וגנאח מקבלים לחזות, כנעאן ורועי לוי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא צריך להפוך אותו לקדוש מעונה ואני רחוק מלהצדיק את קוזוך על כל דבר.
עם כל כמה שאני חושב שקוזוך לא השתמש מספיק בסגל לאורך העונה, לכנען אין שום פריווילגיה לעשות פרצופים\להתמרמר בכלל. בטח ובטח כשיש צלחת על הפרק שיותר גדולה מכל אחד מהשחקנים.
הוא לא היה כשיר לפחות ב60% מהמשחקים, יכול לבוא בטענות לעצמו ולחוסר המזל\גנטיקה שלו בלבד. לקחנו איתו ריזיקה וזה התפוצץ לנו בפנים לצערי הרב מאוד
עם כל כמה שאני חושב שקוזוך לא השתמש מספיק בסגל לאורך העונה, לכנען אין שום פריווילגיה לעשות פרצופים\להתמרמר בכלל. בטח ובטח כשיש צלחת על הפרק שיותר גדולה מכל אחד מהשחקנים.
הוא לא היה כשיר לפחות ב60% מהמשחקים, יכול לבוא בטענות לעצמו ולחוסר המזל\גנטיקה שלו בלבד. לקחנו איתו ריזיקה וזה התפוצץ לנו בפנים לצערי הרב מאוד
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
רק הוא וקוזוק יודעים את האמת. אני לא מאמין לזה שהוא היה פצוע כל כך הרבה.
המאמן לא מחזיק ממנו ועושה הכל כדי לא לשחק איתו. עשו וואחד פרויקט כדי להביא אותו ואת רועי לוי בקיץ, ומתייחסים אליהם בצורה פח.
אז על רועי לוי אפשר לדרוך כי הוא שחקן אלמוני עם עונה אחת טובה, כנעאן שחקן מוביל בליגה. אם הייתי במקומו הייתי מפוצץ את הסיפור הזה עוד בינואר.
מה יש להגיד, ההפסד כולו שלנו. בהצלחה עם אחמד ואליאס. זה מה שהמאמן רוצה, וזה מה שנקבל.
המאמן לא מחזיק ממנו ועושה הכל כדי לא לשחק איתו. עשו וואחד פרויקט כדי להביא אותו ואת רועי לוי בקיץ, ומתייחסים אליהם בצורה פח.
אז על רועי לוי אפשר לדרוך כי הוא שחקן אלמוני עם עונה אחת טובה, כנעאן שחקן מוביל בליגה. אם הייתי במקומו הייתי מפוצץ את הסיפור הזה עוד בינואר.
מה יש להגיד, ההפסד כולו שלנו. בהצלחה עם אחמד ואליאס. זה מה שהמאמן רוצה, וזה מה שנקבל.
- 4 לב אדום
אל תאכילו את עצמכם בקונספירציות.
כל מאמן רוצה שחקן כמו חמודי.
עצם העובדה שהוא מכניס אותו לסגל ומצהיר בו זמנית ש-"הוא לא יכול לשחק דקות משמעותיות" אומר שהוא כן מחזיק ממנו וכן רוצה לתת לו צ'אנס גם אם למעט דקות, אחרת היה משאיר אותו מחוץ לסגל.
חמודי בעונה שראינו בה קמצוץ ממה שהוא מסוגל.
הוא בעונת הסתגלות לדרישות של הרמה הגבוהה ואם אני לא טועה גם חתום פה לעוד 3 שנים.
שלא נעיז לשחרר/להשאיל אותו כי אז נעשה שירות לקבוצות אחרות ( שכאילו אצלנו הוא הסתגל לרמות הגבוהות ומישהי אחרת נהנתה מזה ).
כל מאמן רוצה שחקן כמו חמודי.
עצם העובדה שהוא מכניס אותו לסגל ומצהיר בו זמנית ש-"הוא לא יכול לשחק דקות משמעותיות" אומר שהוא כן מחזיק ממנו וכן רוצה לתת לו צ'אנס גם אם למעט דקות, אחרת היה משאיר אותו מחוץ לסגל.
חמודי בעונה שראינו בה קמצוץ ממה שהוא מסוגל.
הוא בעונת הסתגלות לדרישות של הרמה הגבוהה ואם אני לא טועה גם חתום פה לעוד 3 שנים.
שלא נעיז לשחרר/להשאיל אותו כי אז נעשה שירות לקבוצות אחרות ( שכאילו אצלנו הוא הסתגל לרמות הגבוהות ומישהי אחרת נהנתה מזה ).
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
כמה קל לדבר מהצד.
אני רוצה לראות כל אחד ואחד פה, שהבטיחו לו הבטחות ובמקום לקיים מחקו לו עונה שלמה מהקריירה.
לא מצדיק את המעשה שאסור שיקרה. ובאותה מידה קשה להאשים.
לא יודע איך הייתי נוהג במקומם.
ומעבר למקרה עצמו, זה פותר צוהר שמלמד אותנו לא מעט על ההתנהלות מאחורי הקלעים.
חבל מאוד. ההפסד כולו שלנו.
אני רוצה לראות כל אחד ואחד פה, שהבטיחו לו הבטחות ובמקום לקיים מחקו לו עונה שלמה מהקריירה.
- Melikson24
הוא היה פצוע 70% מהעונה. כל פעם שהיה אמור לחזור החזרה התעכבה בגלל רגישות וכאבים.ForeverRed כתב: ↑05 מאי 2026, 20:03כמה קל לדבר מהצד.
"מחקו לו עונה שלמה".
- ForeverRed
לא דיברתי רק עליו.Melikson24 כתב: ↑05 מאי 2026, 20:13הוא היה פצוע 70% מהעונה. כל פעם שהיה אמור לחזור החזרה התעכבה בגלל רגישות וכאבים.
"מחקו לו עונה שלמה".
ועצם המעשה מוכיח שהוא כשיר הרבה יותר מהטענות שלך.
המאמן לא סופר אותו.
- Itay
״מחקו לו עונה שלמה״- למעלה מ-3 פציעות כולל הליך כירורגי
אבל לא נפריע עם העובדות.
אשמח לראות איפה כתוב שמישהו הבטיח לקיליאן כנאען משהו, כמו בכל מועדון כדורגל מכובד הוא כשחקן צריך להילחם כדי לקבל את הדקות שלו, וכמקצוען שמכניס לכיסו 300 אל״ד בשנה אני מצפה לקום לחימום כשהוא מתבקש, כל ניסיון להלבין את המעשה הוא מגוחך בעיניי, אף שחקן איכותי ככל שיהיה לא אמור לכופף עבירות משמעתיות.
חמודי שחקן מעולה עם יכולות מצוינות אבל בואו גם לא נעשה ממנו יותר ממה שהוא, שחקן שבגיל 26 הפסגה שלו זה פלייאוף עליון... קצת פרופורציות.
לקחת את הסיטואציה ולהפיל אותה ב-1000% על המאמן
כשאף אחד לא יודע באיזה צד נמצאת האמת זה פשוט לא רציני.
אבל לא נפריע עם העובדות.
אשמח לראות איפה כתוב שמישהו הבטיח לקיליאן כנאען משהו, כמו בכל מועדון כדורגל מכובד הוא כשחקן צריך להילחם כדי לקבל את הדקות שלו, וכמקצוען שמכניס לכיסו 300 אל״ד בשנה אני מצפה לקום לחימום כשהוא מתבקש, כל ניסיון להלבין את המעשה הוא מגוחך בעיניי, אף שחקן איכותי ככל שיהיה לא אמור לכופף עבירות משמעתיות.
חמודי שחקן מעולה עם יכולות מצוינות אבל בואו גם לא נעשה ממנו יותר ממה שהוא, שחקן שבגיל 26 הפסגה שלו זה פלייאוף עליון... קצת פרופורציות.
לקחת את הסיטואציה ולהפיל אותה ב-1000% על המאמן
כשאף אחד לא יודע באיזה צד נמצאת האמת זה פשוט לא רציני.