האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי red and white »

Sir Alex Ferguson כתב:1. העירייה מאוד מאכזבת אותי.
יש דברים שעדין לא פורסמו, ולכן אני רק יכול להגיד שבמקרה הנוכחי שי צודק, ואם הדברים ששמעתי אכן נכונים, אז מדובר בבושה ובביזון, לא פחות.
.
מעוד מעניינות השמועות ששמעת ויכולים להאיר את עינינו במקרה ( או הביזיון) הזה .

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

תסלחו לי אבל אני עם שי בנושא הזה, כן, לא בושה להגיד בושה! במקרה הזה זה גם מגיע. ואת זה אני אומר עוד לפני שאתם תספרו כאן דברים...

היה דד ליין X לסיום, דחו. קיבלו לםפני חודש ומשהו ידיעה שב31.8 צריך להרים אצטדיון, ועדיין זה לא מוכן!

אם בסוף קרה שהדשא כן מוכן ודברים שמסביב לא? אז זו בהחלט בושה ובזיון, ללא צל של ספק!!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אדום בלב בנשמהההה כתב:תסלחו לי אבל אני עם שי בנושא הזה, כן, לא בושה להגיד בושה! במקרה הזה זה גם מגיע. ואת זה אני אומר עוד לפני שאתם תספרו כאן דברים...

היה דד ליין X לסיום, דחו. קיבלו לםפני חודש ומשהו ידיעה שב31.8 צריך להרים אצטדיון, ועדיין זה לא מוכן!

אם בסוף קרה שהדשא כן מוכן ודברים שמסביב לא? אז זו בהחלט בושה ובזיון, ללא צל של ספק!!
בוא תספר מה עשו לא בסדר(מתוך מה שאתה יודע).
הקבלן דשא חירבן את העסק? החליפו.
מה עוד יכלו לעשות?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אז זהו, שאני לא יודע. כתבתי "אם בסוף קרה שהדשא מוכן ודברים שמסביב לא" אז זה בלה בלה.

אני בטוח ב1000% גם מבלי לדעת, שאם הדשא אושר אז יכלו גם לסיים את כל העבודות בזמן וכל בעיה שיציגו לנו כאן (בהמשך אולי תצא איזה כתבה מפורטת או הודעה מפורטת יותר בנוגע ל'למה לא משחקים בטרנר') תסתיים בפאשלה של עובד מסויים/מנהל מסויים/קבוצה מסויימת/ספק מסויים שגרמה לכך.

כרגע, מה שאני שומע, זה שהעירייה לא מוכנה לפתוח את טרנר מבלי לעשות ניסוי כלים. שזה קצת מוזר כי .. לשום ניסוי כלים היא לא תביא 16,000, ואם זה 16,000 זה כבר לא ניסוי כלים...

אז מה זה משנה אם יעשו אימון פתוח ויגיעו אליו 4K אנשים או לא יעשו לפני המשחק מול מכבי? נכון, זה קצת מפחיד לחנוך בבום מתקן חדש, אבל הלו, עשו את זה בעבר ורבאק על מה אנחנו משלמים למשטרה ועירייה אם לא כדי לעמוד בסדר גודל של אירועים כאלה ??

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז זהו, שאני לא יודע. כתבתי "אם בסוף קרה שהדשא מוכן ודברים שמסביב לא" אז זה בלה בלה.

אני בטוח ב1000% גם מבלי לדעת, שאם הדשא אושר אז יכלו גם לסיים את כל העבודות בזמן וכל בעיה שיציגו לנו כאן (בהמשך אולי תצא איזה כתבה מפורטת או הודעה מפורטת יותר בנוגע ל'למה לא משחקים בטרנר') תסתיים בפאשלה של עובד מסויים/מנהל מסויים/קבוצה מסויימת/ספק מסויים שגרמה לכך.

כרגע, מה שאני שומע, זה שהעירייה לא מוכנה לפתוח את טרנר מבלי לעשות ניסוי כלים. שזה קצת מוזר כי .. לשום ניסוי כלים היא לא תביא 16,000, ואם זה 16,000 זה כבר לא ניסוי כלים...

אז מה זה משנה אם יעשו אימון פתוח ויגיעו אליו 4K אנשים או לא יעשו לפני המשחק מול מכבי? נכון, זה קצת מפחיד לחנוך בבום מתקן חדש, אבל הלו, עשו את זה בעבר ורבאק על מה אנחנו משלמים למשטרה ועירייה אם לא כדי לעמוד בסדר גודל של אירועים כאלה ??
אוקי, אז אתה מתאר אכזבה. גדולה ואם שמת לב - אז כולם פה באותה סירה.
כולם מאוכזבים ואין שום בעיה להביע אכזבה.

רמת השיח משגעת אותי - כמו בטלוויזיה כמו בפייסבוק וגם כאן - בושה, ערמה של אפסים, שרמוטות להמשיך?

אתה מאוכזב? זה בדיוק המקום לדבר על זה אבל טיפה פרופורציות זה כל מה שביקשתי.. טוב אולי גם קצת אופטימיות לא תזיק(אבל זה כבר מוגזם כנראה)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביאל כתב: מושיקו, אם יש משהו, זה המקום לפרסם.
השמועות שהסיבה האמיתית שהמשחק יתקיים בירושלים היא בגלל דרכי הגישה. הציעו לעירייה לממן שאטלים כדי להתגבר על הבעיה אבל הם סירבו בגלל העלות הכלכלית.

לפי השמועות, גם התנהלו בצורה חובבנית בעירייה בנוגע לדרכי הגישה, ועכשיו גם לא מוכנים להשקיע כספים לשאטלים. או במילים אחרות, מעדיפים לחסוך את עלות השאטלים גם אם זה אומר שהמשחק יתקיים בטדי עם כל מה שקשור לנושא...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גם לפי השמועות האיצטדיון היה אמור להיות מוכן.
נמאס לשמוע על שמועות ומקורבים למיניהם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תודה רבה למברכים! (אביאל אני תמיד גולש מהאייפון ;) )

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
באסה להתעורר לבוקר של יום הולדת עם בשורה מסריחה כזאת :(
מזל טוב אח יקר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

במקום לבכות שהאצטדיון נפתח לאחר 6 חודשי איחור, ואת מכבי אנחנו מארחים בירושלים, תגידו תודה שהאצטדיון לא נפתח רק בעוד 3 שנים בגלל קבלן שברח/פשט רגל/בנה אצטדיון עקום.

קצת פרופורציות, אנחנו לא כמו הסינים שבונים רכבת תחתית בשנה וחצי, ואצטדיונים בחודשיים (וכן, חבל שלא הביאו קבלן סיני לבנות את האצטדיון).

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אביאל כתב: אוקי, אז אתה מתאר אכזבה. גדולה ואם שמת לב - אז כולם פה באותה סירה.
כולם מאוכזבים ואין שום בעיה להביע אכזבה.

רמת השיח משגעת אותי - כמו בטלוויזיה כמו בפייסבוק וגם כאן - בושה, ערמה של אפסים, שרמוטות להמשיך?

אתה מאוכזב? זה בדיוק המקום לדבר על זה אבל טיפה פרופורציות זה כל מה שביקשתי.. טוב אולי גם קצת אופטימיות לא תזיק(אבל זה כבר מוגזם כנראה)
מה אתה מתפלא? זאת רמת השיח פה, בערוצי הספורט שלך, בכנסת שלך, בבתי קפה וגם בכביש.
פורום של אוהדים זה מדגם מייצג. אנשים שלא היו בעמדה של מוכר נעליים באים ונותנים עצות על כל דבר,
עכשיו מילא עצות, התלהמות שלא הייתה מביישת את שלמה שרף ופרימו שהם כ"כ יורדים עליהם יום ולילה,
הפוסל במומו פוסל.
אל תתפלא, תתעלם, יש אנשים שלא ישתנו לעולם.

ואגב, מידת האהדה היא לא פקטור פה, אני מכיר אוהדים כבר 40 שנה שיותר גרועים מהאנשים בטיסה של השוקולד.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

האמת היא שהשנתיים האחרונות חיסנו אותי.
שריפות של פעם בחודש הן דבר שבשגרה וכמו שהלהבות פורצות תוך דקות ואז כל מי שנמצא ברדיוס הארועים מועף לאש כך חוזר השקט עד השאיפה הבאה.

כל דבר מתפרש כניסיון לדפוק אותנו האוהדים ואז הקונספירציות על רצח רבין נשמעות הגיוניות לעומת הקונספירציות של אוהדי באר שבע לגבי הכוונות של המושכים בחוטים.

מעניין מה תהיה השרפה הבאה?

אני מנחש שהשאלה של הדר ברד לקריית גת לא תעבור בשקט.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

OMERREMO33 כתב: 18 בטדי פחות מופרך מ 2500 בק"ש אחי..אבל לדעתי יגיעו באיזור 11-14 אלף..
בכל מקרה לנסות לשמור על ביתיות לתת להם רק את הדרומי בלי הגג
בבאר שבע כמו בבאר שבע או סקנדל או פסטיבל. יש בערך 12,000 מנויים. שיווק טוב וממוקד, מחיר סביר ונצחון בק"ש ואפשר להגיע ל-18,000.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ונגד חיפה כן יהיו דרכי גישה משודרגים?

לא מבין למה לא לעשות נקודות הסעה ממקומות מרכזיים בעיר ישירות לאצטדיון בעלות סמלית של 2 שקלים נניח. יכול להוריד לא מעט עומס.

מבחינתי הבאסה הנוספת שעל מי שאבד לו המנוי לא יכול להוציא חדש עד הכניסה לטרנר.
נעזוב את ה-100 ש"ח המיותרים בצד, אם לא יוציאו כרטיסים למזרחי כמו נגד ת'ון זה יהיה מעצבן בטירוף.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 18 אוגוסט 2015, 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

גדי כתב:האמת היא שהשנתיים האחרונות חיסנו אותי.
שריפות של פעם בחודש הן דבר שבשגרה וכמו שהלהבות פורצות תוך דקות ואז כל מי שנמצא ברדיוס הארועים מועף לאש כך חוזר השקט עד השאיפה הבאה.

כל דבר מתפרש כניסיון לדפוק אותנו האוהדים ואז הקונספירציות על רצח רבין נשמעות הגיוניות לעומת הקונספירציות של אוהדי באר שבע לגבי הכוונות של המושכים בחוטים.

מעניין מה תהיה השרפה הבאה?

אני מנחש שהשאלה של הדר ברד לקריית גת לא תעבור בשקט.
ישראלים ככלל הדבר האחרון שהם זה יציבים, או מאניה או דיפרסיה.
או לפטר את כולם או 'יחי המלך החדש', אין פרופורציות.

שלח תגובה