האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
שוב פעם במקום להתעסק בעיקר מתעסקים בטפל ומורידים את הפוקוס מיום ראשון.
אם לא ננצח,לא טדי ולא טרנר יעזרו לנו.
כמה רעש על כלום.
אם לא ננצח,לא טדי ולא טרנר יעזרו לנו.
כמה רעש על כלום.
- ForeverRed
אגב המחדל האמיתי הוא לא חוסר הכשירות של האצטדיון לארח את מכבי, אלא שמלכתחילה הגענו למצב הזה.
אני כבר אמרתי ממזמן שאנכנו נארח את מכבי בטדי שהוא כמו בית בשבילו ולא כזה נורא גם לארח שם את חיפה קופה יפה שתיתן לנו להנחית פה עוד רכש מפוצץ בינואר בשלוש מיליון שקל
- The red one
אביאל, אני לא אמרתי ערמה של אפסים. אל תכניס לי מילים לפה. זה שקראת את זה מאנשים בפייסבוק זה לא אומר שכולם ככה. כשכתבתי לפני כמה עמודים שאני מסכים עם שי זה היה ברוח הדברים הכללית שלו, לא ספציפית בדברים שהוא כתב (אם היו רוצים היו מכניסים שבוע עובדים ומסיימים וכד').אביאל כתב: אוקי, אז אתה מתאר אכזבה. גדולה ואם שמת לב - אז כולם פה באותה סירה.
כולם מאוכזבים ואין שום בעיה להביע אכזבה.
רמת השיח משגעת אותי - כמו בטלוויזיה כמו בפייסבוק וגם כאן - בושה, ערמה של אפסים, שרמוטות להמשיך?
אתה מאוכזב? זה בדיוק המקום לדבר על זה אבל טיפה פרופורציות זה כל מה שביקשתי.. טוב אולי גם קצת אופטימיות לא תזיק(אבל זה כבר מוגזם כנראה)
מה בסה"כ אמרתי? בושה? כן, זכותי להגיד כך! הלוואי וכולם היו אומרים 'בושה' ולא דברים שאתה ראית ואני קראתי בפייסבוק. אני לא מתלהם, לא רוצה לפטר אף אחד, לא דורש להחליף את רוביק ולא מלגלג "אם זו הייתה מזרקה זה היה מוקם ב4 שעות". ממש לא. ובכל זאת - פרוייקט כזה גדול שסוף סוף הוקם וידוע כבר לפני המון זמן שעד סוף אוגוסט יצטרכו להעמיד, לדעתי זה פאק שלא הצליחו להעמיד אותו כראוי!
סליחה אביאל, אבל אם באמת הסיבה של משה היא הנכונה וזה דרכי גישה, אתה לא חושב שזו בושה? אתה לא חושב שזו העבודה של העירייה לסדר את העניין הזה? אנחנו כבר שנה מתריעים על זה פה ממש באשכול הזה. אז זה מה שיפיל את משחק הפתיחה החגיגי? נשמע לך הגיוני? אתה חושב שאם האנשים שאחראים על הקטע הספציפי הזה היו עובדים כמו שצריך זה היה קורה? כי לדעתי לא. יודע להוקיר את העירייה הנפלאה שלנו ובעיקר את ראש העיר הכי טוב בארץ, אבל שצריך להעביר ביקורת מעבירים. ואם "בושה" זה לדעתך מילה לא לגיטימית ומתלהמת, אז סבבה.
לטעמי הביקורת שלך עניינית ומוצדקת אבל מרשה לעצמי להגיד שאין צורך להוסיף סופרלטיבים שגורמים לפחות לי לתייג את הביקורת כמתלהמת.אדום בלב בנשמהההה כתב: אביאל, אני לא אמרתי ערמה של אפסים. אל תכניס לי מילים לפה. זה שקראת את זה מאנשים בפייסבוק זה לא אומר שכולם ככה. כשכתבתי לפני כמה עמודים שאני מסכים עם שי זה היה ברוח הדברים הכללית שלו, לא ספציפית בדברים שהוא כתב (אם היו רוצים היו מכניסים שבוע עובדים ומסיימים וכד').
מה בסה"כ אמרתי? בושה? כן, זכותי להגיד כך! הלוואי וכולם היו אומרים 'בושה' ולא דברים שאתה ראית ואני קראתי בפייסבוק. אני לא מתלהם, לא רוצה לפטר אף אחד, לא דורש להחליף את רוביק ולא מלגלג "אם זו הייתה מזרקה זה היה מוקם ב4 שעות". ממש לא. ובכל זאת - פרוייקט כזה גדול שסוף סוף הוקם וידוע כבר לפני המון זמן שעד סוף אוגוסט יצטרכו להעמיד, לדעתי זה פאק שלא הצליחו להעמיד אותו כראוי!
סליחה אביאל, אבל אם באמת הסיבה של משה היא הנכונה וזה דרכי גישה, אתה לא חושב שזו בושה? אתה לא חושב שזו העבודה של העירייה לסדר את העניין הזה? אנחנו כבר שנה מתריעים על זה פה ממש באשכול הזה. אז זה מה שיפיל את משחק הפתיחה החגיגי? נשמע לך הגיוני? אתה חושב שאם האנשים שאחראים על הקטע הספציפי הזה היו עובדים כמו שצריך זה היה קורה? כי לדעתי לא. יודע להוקיר את העירייה הנפלאה שלנו ובעיקר את ראש העיר הכי טוב בארץ, אבל שצריך להעביר ביקורת מעבירים. ואם "בושה" זה לדעתך מילה לא לגיטימית ומתלהמת, אז סבבה.
הכשל לא קרה השבוע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רוביק אמר "בעקיפין" את הסיבה האמיתית. הכניס אותה יפה בלי שאף אחד שם לב.אביאל כתב: מצד שני גם אמר שקיבלו מהמשטרה תוכניות תנועה חדשות "ומוצדקות" - מה שמרמז על סיבה שכן קשורה
עליתי אחריו בשידור ואמרתי את האמת בצורה ישירה. דרכי הגישה לא מוכנות והעירייה לא מוכנה לממן שאטלים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל הכבודSir Alex Ferguson כתב: רוביק אמר "בעקיפין" את הסיבה האמיתית. הכניס אותה יפה בלי שאף אחד שם לב.
עליתי אחריו בשידור ואמרתי את האמת בצורה ישירה. דרכי הגישה לא מוכנות והעירייה לא מוכנה לממן שאטלים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
משה, הבנתי שהמועדון הולך להוציא הודעה מטעמו בשעה שעתיים הקרובות ועדיין לא הוחלט האם לפוצץ את הסיפור ולהאשים את רוביק בפומבי על כל הקטע עם השטאלים או לעשות בעצמו שאטלים ולהחזיר את המשחק לטרנר.Sir Alex Ferguson כתב: רוביק אמר "בעקיפין" את הסיבה האמיתית. הכניס אותה יפה בלי שאף אחד שם לב.
אתה יודע משהו על זה?
- The red one
מתקשה מאוד להאמין שאלונה תאשר הודעה שכזו.blueman כתב: משה, הבנתי שהמועדון הולך להוציא הודעה מטעמו בשעה שעתיים הקרובות ועדיין לא הוחלט האם לפוצץ את הסיפור ולהאשים את רוביק בפומבי על כל הקטע עם השטאלים או לעשות בעצמו שאטלים ולהחזיר את המשחק לטרנר.
אתה יודע משהו על זה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה זאת אומרת דרכי הגישה לא מוכנות?Sir Alex Ferguson כתב: רוביק אמר "בעקיפין" את הסיבה האמיתית. הכניס אותה יפה בלי שאף אחד שם לב.
הריי זה היה ידוע מתחילת הבנייה, אז מה פתאום בדקה ה90 כל הסיפור הזה מתפוצץ ולמה נגד מכבי חיפה הכל יהיה יותר טוב?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
לפי השמועות שהגיעו אלי, במועדון רותחים על העייריה, אבל כרגע לא מוציאים הודעה כדי שלא יהיה פיצוץ עם העירייה.
מצד שני, גם אם יקחו את השאטלים על עצמם הם יפתחו חזית עם רוביק, ולמעשה יגרמו לכולם להבין מה הסיבה האמיתית שהמשחק מול מכבי לא מתקיים בבאר שבע...
מצד שני, גם אם יקחו את השאטלים על עצמם הם יפתחו חזית עם רוביק, ולמעשה יגרמו לכולם להבין מה הסיבה האמיתית שהמשחק מול מכבי לא מתקיים בבאר שבע...
אוקיי אז בנו לנו איצטדיון באיחורים בוא נישתוק כי סוף סוף הפריחו את השממה בנגב , יאללה בחייאת ,זה שי !

ופיצוץ עם העירייה יגרום ל.....Sir Alex Ferguson כתב:לפי השמועות שהגיעו אלי, במועדון רותחים על העייריה, אבל כרגע לא מוציאים הודעה כדי שלא יהיה פיצוץ עם העירייה.
- Sir Alex Ferguson
העלאת דמי השימוש באיצטדיון.שיש כתב: ופיצוץ עם העירייה יגרום ל.....
פיצוץ המשא ומתן בקשר לכסאות ה - VIP/העלאת המחירים שהקבוצה דורשת עבור אותם מושבים.
סירוב שהקבוצה תבנה באיצטדיון תמשרדים שלה.
הורדת תקציב הקבוצה מהעייריה.
הערמת קשיים על כל בקשה של הקבוצה בקשר לאיצטדיון.
אין מה לעשות, האיצטדיון הוא של העירייה, הקבוצה רק עושה בו שימוש, וזה נותן את כל הכוח לעירייה.
פיצוץ עכשיו יעשה נזק גם בטווח הקרוב וגם בטווח הרחוק.
רוביק מקבל אהבה אינסופית מהאזרחים פה ועדיין גם הוא יודע שלפתוח חזית מול המועדון, בטח בתקופה הנוכחית שאנחנו בנסיקה קדימה יהיה גזר דין מוות בשבילו.Sir Alex Ferguson כתב: העלאת דמי השימוש באיצטדיון.
פיצוץ המשא ומתן בקשר לכסאות ה - VIP/העלאת המחירים שהקבוצה דורשת עבור אותם מושבים.
סירוב שהקבוצה תבנה באיצטדיון תמשרדים שלה.
הורדת תקציב הקבוצה מהעייריה.
הערמת קשיים על כל בקשה של הקבוצה בקשר לאיצטדיון.
אין מה לעשות, האיצטדיון הוא של העירייה, הקבוצה רק עושה בו שימוש, וזה נותן את כל הכוח לעירייה.
פיצוץ עכשיו יעשה נזק גם בטווח הקרוב וגם בטווח הרחוק.