שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
Re: שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
לפי ספורט 5 גם אור אוסטוינד על הכוונת של אלונה.
מדברים עליו הרבה העונה, במספרים זה מתבטא ב5 בישולים (האמת בקבוצה שהבקיעה 23 שערים זה לא מעט)
מדברים עליו הרבה העונה, במספרים זה מתבטא ב5 בישולים (האמת בקבוצה שהבקיעה 23 שערים זה לא מעט)
תאמת לא מבין את ההתלהבות ממנו
- ForeverRed
לא השחקן שאנחנו צריכים.
אוסטוינד - נאסר בלי המהירות. יכול להיות לא רע לשבור בונקרים עם הבעיטות האדירות שלו.
אם כבר הפועל חיפה, גם רועי שוקרני קשר אחורי טוב. אם הפועל חיפה ירדו ליגה, הייתי שמח לראות אותו אצלנו כקשר רביעי-חמישי ברוטציה.
אם כבר הפועל חיפה, גם רועי שוקרני קשר אחורי טוב. אם הפועל חיפה ירדו ליגה, הייתי שמח לראות אותו אצלנו כקשר רביעי-חמישי ברוטציה.
חשבתי שסיימנו עם בינוניים , מאיפה הביאו את אוסטווינד עכשיו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לפי וואלה, וואקמה ייעלה בקיץ הקרוב רק מיליון שקל. איזו ירידה מטורפת מה-800 אלף יורו שעמדנו לשלם בינואר.
יאללה, להסתער לפני שאיזי גונב אותו.
שם כסף שזו שטות או טעות ותחליף שקל ביורו.הפועלעולה כתב:לפי וואלה, וואקמה ייעלה בקיץ הקרוב רק מיליון שקל. איזו ירידה מטורפת מה-800 אלף יורו שעמדנו לשלם בינואר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא כל כך בטוח. החוזה של וואקמה מסתיים בסוף העונה הבאה והוא לא מתכוון להישאר. כך שבקיץ זו ההזדמנות האחרונה שלהם לעשות עליו כמה גרושים.גדי כתב:
שם כסף שזו שטות או טעות ותחליף שקל ביורו.
לא יודע אם פורסם פה כבר אבל לפי וואינט נעשתה פנייה רישמית לשיר צדק.
ע"פ הכתוב שם הוא אמור להרוויח כ200 אלף דולר לעונה למשך 3 עונות ועם איזי כבר מתכוונים להגיע להסדר שיהיה בין 1-1.5 מיליון.
ע"פ הכתוב שם הוא אמור להרוויח כ200 אלף דולר לעונה למשך 3 עונות ועם איזי כבר מתכוונים להגיע להסדר שיהיה בין 1-1.5 מיליון.
גם פירסמו שם שהמקורבים שלו טוענים שזה מאוד ריאלי.RedHell כתב:לא יודע אם פורסם פה כבר אבל לפי וואינט נעשתה פנייה רישמית לשיר צדק.
הלוואי , אחלה בלם ורק בן 25
הלוואי.
לצערי אני מרגיש שיהיה פה מקרה אלירן עטר. ימרח אותנו ובסוף יחתום בחיפה או תל אביב.
לצערי אני מרגיש שיהיה פה מקרה אלירן עטר. ימרח אותנו ובסוף יחתום בחיפה או תל אביב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כבר מקרה יובל שפונגין, יחכה להצעה ממכבי חיפה ובסוף יקבל ויחתום שם.CrazyRed7 כתב:הלוואי.
אגב מעצבן אותי שהפועל תל אביב מציעה לכל המי ומי להיות אצלהם, גם גיא אסולין מועמד אליהם ולדעתי אם נסאר הולך הוא יכול להיות אופציה בכלל לא רעה במקום נסאר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחח הפועל תל אביב זה בדיחה עצובה מתחייבים לשחקנים על חוזים לכמה שנים קדימה ולא יודעים איך משלמים לשי אבוטבול את המשכורת של חודש אפריל.
אסולין אוברייטד.
אם כבר שחקן שיתפתח לכוכב זה אלטמן. עשה קפיצת מדרגה גדולה העונה.
אם כבר שחקן שיתפתח לכוכב זה אלטמן. עשה קפיצת מדרגה גדולה העונה.
שחקן עם סיכוי לקריירה רצינית שחותם בהפועל תל אביב של היום הוא מפגר. אריאל הרוש קופץ ממיטה חולה אחת לאחרת, כנראה שהיועצים שלו לא משהו.