הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת 20:15, טרנר
- simply-red
Re: הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת,20:00, טרנר
במכבי פ"ת כנראה שיערוך הופעת בכורה הזר החדש מונטרוי במקום קאניוק, שחקן מאוד מעניין שלדעתי יעזור המון למכבי פת בהמשך.
אצלנו מאור ווקאמה בכנפיים, ברדה חלוץ.
שלמה, אני מבקש שתתמקד ביציע העיתונותTotti כתב: אתה יודע מצויין את דעתי על היחס שבין המאמן לתוצאות המשחק.
גוננו איתה יחד על אלישע שנתיים, שכבנו בשבילו במארבי זיג ורק חיכינו לפתוח באש תמי שאיים לחסלו.
אני מאוכזב מהרבה דברים שעושה ועשה ברק, אבל השחקנים שלנו היו צריכים לנצח את קבוצת המתנסים מעכו גם עם ג'ימי אבוחצירה על הקווים.
מבלבלים לי פה את המוח על 4-3-3 גמיש, על 2 קיצוניים ודן ביטון מנהל משחק אללאה-צאבי, בתחת שלי.
אם שחקנים של 300 אלף דולר לעונה בממוצע צריכים סימונים טקטיים של סימאונה על הלוח כדי לבעוט לשער, אז אני לא מבין כלום בכדורגל.
אין צורך להתחזות למשתמשים בפורום שלנו ולהגיב בשמם
אני הבנתי את הרעיון ולכן כתבתי מה שכתבתי, והאמת אני די מאוכזב שזה מגיע ממך כי אתה מבין כדורגל.Totti כתב: הבנתצאת הרעיון ואתה סתם מתפלסף
ברור שאנחנו עדיפים על עכו ואמורים לנצח אותם בכל מערך ובכל הרכב ובכל שיטה שנעלה מולם, אבל יש הרכבים ומערכים ושיטות משחק שעושים לך את החיים קלים ויש שיטות ומערכים והרכבים שעושים לך את החיים קשים ונותנים לעכו את ההזדמנות לגנוב ניצחון וזה מה שהיה בשבת שעברה.
בכדורגל המקצועני של היום, מי שמזלזל וטועה משלם על טעויות, לא משנה אם זה מכבי תל אביב בבלומפילד מול רעננה או באר שבע בעכו.
התפקיד של בכר, ועל זה אלונה משלמת לו כסף, זה לא לעשות טעויות שמובילות לצמצום פערים ונותנות ליריבה את ההזדמנות לגנוב ניצחון, אלא לדאוג שהשחקנים יעלו מפוקסים בהרכב ובמערך שיבליט את הפערים בין הקבוצות, וזה לא קרה במשחק האחרון מול עכו.[/quote]
לא מנקה את בכר נרשמה, אבל עדיין ראית מחוייבות נמוכה מצד השנים כך שאין לו הרבה לעשות במקרה שכזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הופעת בכורה בהרכב אולי..הוא כבר שיחק כמחליףsimply-red כתב:במכבי פ"ת כנראה שיערוך הופעת בכורה הזר החדש מונטרוי במקום קאניוק, שחקן מאוד מעניין שלדעתי יעזור המון למכבי פת בהמשך.
- ForeverRed
Re: הפועל ב״ש- מכבי פ״ת, שבת 20:15, טרנר
בואו נדבר רגע מקצועית.
מליקסון ונוואקמה יפתחו כנראה בכנפיים, שילוב שעד כה לא ממש תפס בעיקר כי שניהם מרבים להיכנס לאמצע העמוס ממילא.
הייתי מנסה את נוואקמה בעמדה המקורית של מליקסון, ואילו את מליקסון עמוק יותר בשטח היריב, בעמדה של בוזגלו.
אני מאמין שזה יאזן את ההתקפה שלנו ויגרום לנו להיות מסוכנים יותר.
פחות אוהב את נוואקמה בעמדת החלוץ.
אין לו קילריות והוא לא שחקן של שערים (מצד שני מי אצלנו כן?).
גם הגובה שלו פחות רלוונטי כי בהיעדרו של בוזגלו אנחנו נראה פחות קרוסים מהאגפים.
ברדה צריך לקבל את ההזדמנות.
בהגנה, צריך להמשיך עם סוארס בהרכב.
נכון שהוא בכושר רע, אבל יש יותר מדי שינויים מאולצים בהרכב לעומת שבועות קודמים ולכן עדיף למנוע זעזועים נוספים.
מליקסון ונוואקמה יפתחו כנראה בכנפיים, שילוב שעד כה לא ממש תפס בעיקר כי שניהם מרבים להיכנס לאמצע העמוס ממילא.
הייתי מנסה את נוואקמה בעמדה המקורית של מליקסון, ואילו את מליקסון עמוק יותר בשטח היריב, בעמדה של בוזגלו.
אני מאמין שזה יאזן את ההתקפה שלנו ויגרום לנו להיות מסוכנים יותר.
פחות אוהב את נוואקמה בעמדת החלוץ.
אין לו קילריות והוא לא שחקן של שערים (מצד שני מי אצלנו כן?).
גם הגובה שלו פחות רלוונטי כי בהיעדרו של בוזגלו אנחנו נראה פחות קרוסים מהאגפים.
ברדה צריך לקבל את ההזדמנות.
בהגנה, צריך להמשיך עם סוארס בהרכב.
נכון שהוא בכושר רע, אבל יש יותר מדי שינויים מאולצים בהרכב לעומת שבועות קודמים ולכן עדיף למנוע זעזועים נוספים.
1. וואקמה או מליקסון, אחד מהם יצטרך לתפקד כשחקן כנף 'פרופר' ופחות להתערב בניהול המשחק, יותר לדאוג לדריבלים, אחד-על-אחד והכנסות כדור מהאגפים.
2. לא סגור על האיכות ההתקפית של אוחיון, אבל אם היא פלוס-מינוס ברמה של ביטון הייתי מצוות אליו את מליקסון בימין. מליקסון ומגן תוקף רציני ביחד זה נשק קטלני.
2. לא סגור על האיכות ההתקפית של אוחיון, אבל אם היא פלוס-מינוס ברמה של ביטון הייתי מצוות אליו את מליקסון בימין. מליקסון ומגן תוקף רציני ביחד זה נשק קטלני.
- yanivnew91
מישהו יודע מאיזה גיל ילדים קטנים צריכים כרטיס?
- red and white
- Title: Almog
הפתיח לנושא של ב"ש ביציע העיתונות מתאים בדיוק לאווירה שהייתה פה בשבוע האחרון.
כל גיל לדעתיyanivnew91 כתב:מישהו יודע מאיזה גיל ילדים קטנים צריכים כרטיס?
יש כסא לכל אוהד
האמצע הוא המפתח.
ניהול משחק טוב של ראדי והובאן, ומליקסון יסתובב פחות בעיגול האמצע. משחק טוב ואחראי הגנתית ולא נגיע למצבים בהם רצים 3 שחקני יריב לפחות עם הפנים לשער, סיטואציה בה אנחנו לא מתמודדיםם טוב עד עכשיו.
רגליים מאופסות של ראדי והובאן הם עוד דרך לכיבוש שער.
בעניין של שערים חייב להודות, מסתכל על השלישייה הקדמית ואף אחד מהם לא שחקן של גולים. התלות שלנו בפן הזה בשהר פשוט עצומה.
מליקסון לא מטיב לשחק בימין, עוד נקודה מדאיגה.
ברדה חייב להיות חד. יותר מדי פעמים הנגיעה הראשונה שלה פשוט רעה ומול צפיפות זה פשוט הורג אותך.
ניהול משחק טוב של ראדי והובאן, ומליקסון יסתובב פחות בעיגול האמצע. משחק טוב ואחראי הגנתית ולא נגיע למצבים בהם רצים 3 שחקני יריב לפחות עם הפנים לשער, סיטואציה בה אנחנו לא מתמודדיםם טוב עד עכשיו.
רגליים מאופסות של ראדי והובאן הם עוד דרך לכיבוש שער.
בעניין של שערים חייב להודות, מסתכל על השלישייה הקדמית ואף אחד מהם לא שחקן של גולים. התלות שלנו בפן הזה בשהר פשוט עצומה.
מליקסון לא מטיב לשחק בימין, עוד נקודה מדאיגה.
ברדה חייב להיות חד. יותר מדי פעמים הנגיעה הראשונה שלה פשוט רעה ומול צפיפות זה פשוט הורג אותך.
- The red one
30 שעות לפני המשחק והוא לא סולד אאוט.
מישהו אמר אצטדיון יותר גדול ?
עריכה: איך שכתבתי גם שער 10 נחסם, אבל לא אפתלא אם עוד שעתיים ייפתח שוב עם כרטיסים נוספים.
מישהו אמר אצטדיון יותר גדול ?
עריכה: איך שכתבתי גם שער 10 נחסם, אבל לא אפתלא אם עוד שעתיים ייפתח שוב עם כרטיסים נוספים.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 02 אוקטובר 2015, 13:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
ארבייטמן חייב לפתוח מחר לדעתי.
הזוי אם נעלה עם ברדה, וואקמה ומליקסון בשלישיה הקדמית.
מעניין איך מתן אוחיון. אני לא מכיר אותו.
- simply-red
יצחקי מפרסם שווילי יורד לספסל ובמקומו יפתח טאהא.
- red and white
- Title: Almog
מה הזוי בזה , שלומי היה חלש בשני המשחקים ושיירד לספסלשמעון א כתב:ארבייטמן חייב לפתוח מחר לדעתי.
- simply-red
גורש
אוחיון, טאהא, צדק ודוידזאדה
הובאן, אוגו, ראדי
מליקסון, ברדה, ווקאמה
אוחיון, טאהא, צדק ודוידזאדה
הובאן, אוגו, ראדי
מליקסון, ברדה, ווקאמה