יש לנו היום משחק
Re: יש לנו היום משחק
מה שהורג אותי זה מאמנים שמנסים לסגור את זהבי ? אי אפשר לסגור את זהבי 90 דקות מה שכן אפשר לעשות זה לסגור את החברה שנותנים לו תכדור , דור מיכה הוא כזה וגם האריס הוא כזה שמרו אליהם ותראו איך מכבי יורדת ברמה ,זה שי !

במיוחד בשביל שייקהTotti כתב:תסגור מאחורה ידראפיץ.
לחץ על מובילי הכדור והשלכות קדימה, זהווווו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא רק לך חבר , צד שמאל שלהם בהגנה היה מוזר מאוד , ההתקפה עבדה וכבשה ככה שאם היה משהו זה לא קבוצתי.Totti כתב:רק אני לא נרגעתי מההופעה של מגבו ואייבינדר?
נתחיל בשני- לא חוגג בגולים שהקבוצה כבשה(זה חדש..) מתהלך במגרש, לא חוזר להגנה אחרי איבוד.
הראשון- החליק 4-5 פעמים בצורה הזויה ועמד באאוט האחרון באופן שאני פשוט מתקשה להבין.
רק לי זה הריח מוזר?
אני ראיתי את הגול השלישי כמה שניות לפני הוצאת החוץ שמדוניאנין הכיו לעצמו קפה עד שסגרו אותו בהוצאת חוץ
נערך לאחרונה על ידי red bend ב 12 אפריל 2016, 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא מיישר קו לנבדל?! מה הוא עושה?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- yanivnew91
תצחק אבל נוכחתי לדעת שיש המון שחקנים שחלקם גם משחקים בליגת העל ולא מכירים את החוקה לגמרי ובטוחים שמקרים כמו אלה הם אופסיידTotti כתב:הוא מיישר קו לנבדל?! מה הוא עושה?!
ולפני זה? כשהעיף את הכדור שמאלה והחוצה במקום קדימה? כבר כאן צעקתי מה הוא עושה.Totti כתב:הוא מיישר קו לנבדל?! מה הוא עושה?!
- ForeverRed
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אני כבר לא יכול לסבול עוד מחמאות למכבי. יש על זהבי היום יותר כתבות אליפות מאשר כתבות על פרשת המחזור של שרה נתניהו. בא לי להקיא עליהםגדי כתב:
אחי, למה ככה.
אתה לא חושב שהוא שחקן מצויין ששידרג אותם ?
זה כל מה שאמרתי.
לך שבוע שעבר. נגד רעננה. החשיבה שלך תשתנהשמעון א כתב:אני חושב שמכבי השתפרה מאוד מאז שהגיעו בוס ומדוניאנין, והיא מציגה יכולת מצויינת... השחקנים שלנו רואים את המשחקים שלהם בחודשיים האחרונים וזה כנראה מוריד להם את הביטחון(כמו לחלק גדול מאיתנו).
בדיוק על זה אני מדבר כשאני אומר שצמד המשחקים הקרוב הוא קריטי לרוח המועדון.ForeverRed כתב:https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html
כל מי שמקטין/מגמד אותנו, עושה את זה בצדק מבחינתו. זה לא כי אנחנו בארשבעים נחותים, אלא כי פעם שלישית ברצף שאנחנו נחנקים במאני טיים. למה שלא יחשבו ככה?
חייבים להסיר את התדמית הזו. קודם כל בשביל עצמנו.
כשקוראים את הטור זה מכניס אותך לפרופורציות.ForeverRed כתב:https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html
אתמול זאת הייתה נקודת שבר אצל כולנו ואני בטוח שגם אצל השחקנים.
בכל זאת,שאתה מרגיש כל כך קרוב ואתה רואה איך זה חומק ממך בא לך למות.
היום הדברים נכנסים לפרופורציה וצודק הבחור.
אם היה מדובר בכל קבוצה אחרת שהיא לא ב"ש אין מצב שהיו סוגרים את הסיפור.
היום אילו רגעי התהילה של מכבי וזהבי,אבל הגלגל יכול להשתנות וכל עוד ההפרש הוא נקודה,מה שיכריע יהיה הקרב ביניהן בבלומפילד.
בקיצור צריך להרים את הראש,הכל פתוח.
- dardasmiley
שוב, בפעם המי יודע כמה, אני נכנס במטרה להגיב, ואז קורא את התגובה שלך ומבין שהגבת גם בשמי ואין לי עוד מה להוסיף...אדום זקן כתב: כשקוראים את הטור זה מכניס אותך לפרופורציות.
היום אילו רגעי התהילה של מכבי וזהבי,אבל הגלגל יכול להשתנות וכל עוד ההפרש הוא נקודה,מה שיכריע יהיה הקרב ביניהן בבלומפילד.
אף אחד לא הכתיר את מכבי מלבדנו, אני אתה ועוד כמה...אדום זקן כתב: כשקוראים את הטור זה מכניס אותך לפרופורציות.
מבחינת התקשורת כרגע חוגגים את השיא שזהבי שבר וזהו. (ואגב זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו)
לא התחברתי לטור כי הוא לא חידש לי, גם ב5 הפרש לא הכתירו אותנו.
בתקשורת מבינים שאנחנו במשבר, המשבר שכל כך פחדנו שיגיע והוא הגיע. הבעיה היא שאף אחד בקבוצה לא מעז להסתכל על המשבר בעיניים ולהודות שהוא כאן ואם רוצים אליפות יוצאים ממנו כבר אתמול.
- The red one
בדיוק . אף אחד לא הכתיר אף אחד בתקשורת. היחידים שזרקו את העונה לפח אלה האוהדים שלנו.שיש כתב: אף אחד לא הכתיר את מכבי מלבדנו, אני אתה ועוד כמה...
מבחינת התקשורת כרגע חוגגים את השיא שזהבי שבר וזהו. (ואגב זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו)
לא התחברתי לטור כי הוא לא חידש לי, גם ב5 הפרש לא הכתירו אותנו.
בתקשורת מבינים שאנחנו במשבר, המשבר שכל כך פחדנו שיגיע והוא הגיע. הבעיה היא שאף אחד בקבוצה לא מעז להסתכל על המשבר בעיניים ולהודות שהוא כאן ואם רוצים אליפות יוצאים ממנו כבר אתמול.
- yanivnew91
אני חושב שזה קורה בעיקר בגלל הפחד ממכבי שנכנס לנו לתודעה עמוק בין אם נרצה ובין אם לא.אדום בלב בנשמהההה כתב: בדיוק . אף אחד לא הכתיר אף אחד בתקשורת. היחידים שזרקו את העונה לפח אלה האוהדים שלנו.
זה הכאילו מאבקי אליפות מולם בשני העונות שעברו וזה בעיקר הנוקאאוט באותו משחק מקולל.
כולם כאן מכתירים את מכבי כי כשאנחנו שומעים ערן זהבי זה מרתיע אותנו כי סבלנו ממנו כל כך הרבה בשלוש העונות האחרונות.
אחרי כל הפחד ממכבי מגיעה חוסר האמונה בקבוצה שלנו בגלל האכזבות הרבות שחווינו איתה.
שתחררו, זה הזמן לשכוח ולתת את הלב מהיציע כל שבת עד לשריקה האחרונה