המספרים שאנחנו מדברים עליהם גם ככה הם בברוטו . כך שאני לא מבין מה ההבדל הגדול.גדי כתב:
עלות שכר זה לא משכורת.
(מענקים?)
המספרים שאנחנו מדברים עליהם גם ככה הם בברוטו . כך שאני לא מבין מה ההבדל הגדול.גדי כתב:
עלות שכר זה לא משכורת.
250 עלות שכר הם בערך 180 נטו כפי שפורסם בוואן.yakar כתב: המספרים שאנחנו מדברים עליהם גם ככה הם בברוטו . כך שאני לא מבין מה ההבדל הגדול.
(מענקים?)
אם 180K$ זה נטו, הוספת 25% מס נעשית בדרך של גילום, דהיינו הברוטו זה 240K$ (ולא 225K$).dardasmiley כתב:
250 עלות שכר הם בערך 180 נטו כפי שפורסם בוואן.
קח k180 תוסיף להם 25% מס (זה מה שמשלם זר עד השנה השישית) הגעת לk225.
תוסיף ביטוח לאומי, ביטוח בריאות ועוד כל מיני קשקושים והגעת ל250k.
תודה על התיקון והדיוק. אני לא כלכלן, הלכתי על מספרים גדוליםdelta7 כתב: אם 180K$ זה נטו, הוספת 25% מס נעשית בדרך של גילום, דהיינו הברוטו זה 240K$ (ולא 225K$).
ביטוח לאומי לתושב חוץ הינו בשיעורים נמוכים מאזרח ישראלי, 3.42% בלבד ועד לתקרה שנתית של כ-130K$, מה שמוסיף עוד כ-4.5K$, כך ש-180K$ נטו אכן נותן עלות שכר של כ-250K$.
אתה בסדר אח שליdardasmiley כתב:
תודה על התיקון והדיוק. אני לא כלכלן, הלכתי על מספרים גדולים
התרסקות ענקית בטוח לא...The red one כתב:יש איזה מים כזה שרץ שאייל שני אומר "זה או הצלחה גדולה או התרסקות ענקית" או משהו כזה...
וזה בדיוק החלוץ הזה....ימים יגדו..
נקווה שלא ישדר אותנו בחיים יותרyedidel כתב:למי שראה את התמונה שלו והדמיון לשחקן אחר... יורם ארבל כבר בפאניקה
יורם ארבל מסוגל להתבלבל גם בין גיז׳רמו ישראלביץ׳ לטוני וואקמה...yedidel כתב:למי שראה את התמונה שלו והדמיון לשחקן אחר... יורם ארבל כבר בפאניקה
גם אני שמתי לב לזה , מוזר משהוsimply-red כתב:בתמונה שהמועדון פירסם הוא לא דומה בכלל לבחור שרואים בסרטונים ביו טיוב.. בסוף יתברר שהגיע מישהו אחר במקומו..