סופר קאפ :: הפועל באר שבע - הפועל חיפה, שבת, 21:00
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: סופר קאפ :: הפועל באר שבע - הפועל חיפה, שבת, 21:00
לדעתי בליגה הישראלית, עם אוגו מאחור, ברוב המשחקים אפשר בהחלט לשחק עם אוחנה וממן ביחד. באירופה זה כבר נושא אחר לגמרי, ועדין, אוחנה יצטרך להקשיב לברק כדי להתפתח כשחקן, בתחילת הדרך זה בהחלט קרה וראינו מאוחנה דברים אחרים מאשר שראינו באשדוד, בשלב מסוים (בעיקר כשהתעורר נושא החוזה) זה נעצר ואפילו הייתה חזרה אחורה מבחינת אוחנה לכל מיני דברים שלילים מהתקופה באשדוד (החזקת הכדור יותר מידי לדוגמא).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אוחנה וממן יכולים לשחק ביחד (בהנחה ולא ידרכו אחד על הרגליים של השני) רק עם ויטור מאחורה. אוגו לבד לא מספיק.Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי בליגה הישראלית, עם אוגו מאחור, ברוב המשחקים אפשר בהחלט לשחק עם אוחנה וממן ביחד. באירופה זה כבר נושא אחר לגמרי, ועדין, אוחנה יצטרך להקשיב לברק כדי להתפתח כשחקן, בתחילת הדרך זה בהחלט קרה וראינו מאוחנה דברים אחרים מאשר שראינו באשדוד, בשלב מסוים (בעיקר כשהתעורר נושא החוזה) זה נעצר ואפילו הייתה חזרה אחורה מבחינת אוחנה לכל מיני דברים שלילים מהתקופה באשדוד (החזקת הכדור יותר מידי לדוגמא).
- ForeverRed
גם לגבי זה אני בספק רב.izguy83 כתב: אוחנה וממן יכולים לשחק ביחד (בהנחה ולא ידרכו אחד על הרגליים של השני) רק עם ויטור מאחורה. אוגו לבד לא מספיק.
משאלת לב של אוהדים ולא יותר מזה.ForeverRed כתב: גם לגבי זה אני בספק רב.
ב 3 שנים של ברק בכר פה מעולם לא פתחנו בקישור עם אוגו ו 2 שחקנים התקפיים לידו, מעולם.
אין שום סיבה שזה יקרה עכשיו.
אחד מאייבינדר/סטו/קבהא ישחק בקישור ליד אוגו ב 95% מהמשחקים שלנו העונה.
מצחיק להגיד אבל לא הייתי מתנגד לדן ביטון בסגל שלנו עכשיו.
+1oranu כתב: "בחור חרוץ שרת ושעובד ועושה קילומטראז מבחינה סטטיסטית"
אוקיי בוא תגבה את זה בעובדות ותספר לי על הסטטיסטיקה ההגנתית של מיכאל אוחנה מהרגע שנחת בהפועל ב"ש.
כמה פעמים ירד בספרינט להגנה, כמה חילוצי כדור, כמה סגירות על הקו כדי לחפות על המגן שלו?
דבר נוסף - יש הבדל עצום בין פיסיות לאגרסיביות, אוחנה שחקן פיסי אבל בהגנה הוא ממש לא אגרסיבי, במקרה הטוב הוא בינוני באגרסיביות שלו ובמקרה הרע הוא רך מאוד.
אם בכר ידע לשלב אותו ואת ממן?
אפשר גם להרכיב שלישיית קישור מאוחנה ממן ומליקסון זה בכלל יהיה סקסי, אבל שוב זה לא יהיה מאוזן והסיכוי שתראה את אוחנה וממן פותחים יחד במרכז הקישור הוא אפסי.
לאינייסטה היה את צאבי ובוסקטס/יאיא טורה מאחוריו, לאיסקו את מודריץ וקסאמירו/קרוס או אפילו שלושתם שיחקו ביחד באמצע על חשבון שחקן התקפה.
בנבחרת ברזיל קסאמירו הוא באנקר ולידו פרננדיניו/אגוסטו/קשר אחר.
מעטות עד כמעט לא קיימות קבוצות או נבחרות שמשחקות עם שלישיית קישור שמתוכה 2 שחקנים הם בעלי אוריינטציה התקפית, זה לא קורה בכדורגל המודרני למרות שזה סקסי ונעים לעין כשמסתכלים על הנייר.
אוחנה לא היה ולא יהיה 50/50, הוא כן צריך לשחק במרכז אבל חייב 6 מאחור וסוס עבודה לצידו.
הבישול שלו מול מכבי בפליאוף אלה המהלכים שאני רוצה לראות ממנו. לקיחת כדור ופריצה ששוברת קווי הגנה ולחץ בדריבל כשהוא מקנח בפס לגול.
גם בעונת הבכורה בישל ככה מול מכבי.
אם ידע לשכלל את זה ולהוסיף לעיתים הצטרפות וסיומת, יהיה שחקן על בליגה הזו.
היחידים ששיחקו בלי קשר עם תרומה הגנתית מובהקת זו ריאל של אנצ'לוטי ששיחק עם קרוס, מודריץ', איסקו וחאמס יחדיו.
זה התאפשר רק בזכות מודריץ' שהוא שחקן של פעם בדור, ברגע שנפצע הכל קרס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחלה בדיחה.Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי בליגה הישראלית, עם אוגו מאחור, ברוב המשחקים אפשר בהחלט לשחק עם אוחנה וממן ביחד. באירופה זה כבר נושא אחר לגמרי, ועדין, אוחנה יצטרך להקשיב לברק כדי להתפתח כשחקן, בתחילת הדרך זה בהחלט קרה וראינו מאוחנה דברים אחרים מאשר שראינו באשדוד, בשלב מסוים (בעיקר כשהתעורר נושא החוזה) זה נעצר ואפילו הייתה חזרה אחורה מבחינת אוחנה לכל מיני דברים שלילים מהתקופה באשדוד (החזקת הכדור יותר מידי לדוגמא).
ממן ואוחנה ביחד זה הפקרות הנגתית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כן,הפקרות הגנתית,אתה צודק.דר אדום בנשמה כתב: אחלה בדיחה.
ממן ואוחנה ביחד זה הפקרות הנגתית.
אותה הפקרות שניצחה את מכבי בנתניה שנה שעברה וניצחה.
כזה חסר מושג ברמת ההזיה.
מעניין מי יהיה הסניגור התורן שלך היום.
- דר אדום בנשמה
ברור יש לי סינגורים.אדום זקן כתב: כן,הפקרות הגנתית,אתה צודק.
כזה חסר מושג ברמת ההזיה.
אתה צודק לגמריי.
ממן ואוחנה נגד מכבי פתחו כשאוגו ודן מאחוריהםאדום זקן כתב: כן,הפקרות הגנתית,אתה צודק.
כזה חסר מושג ברמת ההזיה.
נכון, זה טוני שלא פתחbs war כתב:
ממן ואוחנה נגד מכבי פתחו כשאוגו ודן מאחוריהם
מה זה משנה? זה מוכיח שהם כן יכולים לשחק ביחד.bs war כתב:
ממן ואוחנה נגד מכבי פתחו כשאוגו ודן מאחוריהם
לא מת על זה אבל זה אפשרי.
בכלל אוחנה זה שחקן שאם מישהו מתכוון להפוך אותו ל50:50 זה לסרס אותו לגמרי.
אוחנה חייב להיות שחקן חופשי.
חופשי מפעולות הגנתיות,חופשי ממטלות.
פשוט קח כדור ובע קדימה ילד.
עם כל הזלזול בו של חלק מהאנשים אני חושב שהוא אחד השחקנים הגדולים שצמחו כאן
קצת סדר בראש ואתם עוד תראו את זה.
- דר אדום בנשמה
לא.אדום זקן כתב: מה זה משנה? זה מוכיח שהם כן יכולים לשחק ביחד.
זה מוכיח שהם יכולים לשחק ביחס שאחד מהם באגף והשני באמצע.
זה לא מוכיח שהם יכולים לשחק מעל אוגו ששניהם משחקים כקשרי אמצע.
מסכים לגבי זה שאסור להפוך אותו ל 50/50.אדום זקן כתב: מה זה משנה? זה מוכיח שהם כן יכולים לשחק ביחד.
במקרה הזה דר צודק, אוחנה וממן וגם מליקסון יכולים לשחק ביחד, אבל בשום צורה לא במצב שהם מחזיקים 2 מתוך ה 3 עמדות בקישור.
יש 4 עמדות התקפיות ואוחנה ממן ומליקסון ישחקו אך ורק באחת מהעמדות הללו, אף אחד מהם הוא לא קשר 50/50 (כמו שאמרת).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם על גולסה אמרו שאסור לסרס אותו ולהפוך אותו לקשר 50/50. והוא היה לא פחות מאוהב בכדור מאוחנה ועם אופי בעייתי יותר (מי אמר לנסוע לאיטליה ולחתום בלאציו בלי אישור של מכבי חיפה?).
במשך שנים גולסה היה הקשר עם הכישרון שבפועל לא עושה איתו כלום, ובלי שינוי העמדה הוא עוד היה הופך לאיזה רייכרט. אבל אז הסבו אותו לעמדת ה-50/50, ומאז כשהוא כשיר הוא מהישראלים הכי טובים בארץ (לצערו ולשמחתנו הוא נפצע לעיתים קרובות).
למיכאל אוחנה יש את כל התכונות כדי להיות קשר 50/50 איכותי, ואני חושב שגם ברק חושב את זה. האם זה יצא לפועל? אני לא יודע, זה תלוי בעיקר באיך אוחנה יחזור מהפציעה וברצון שלו לעבוד קשה יותר ולבצע יותר פעולות הגנתיות. ראינו בעבר שכאשר הוא רוצה הוא יכול לרדוף אחרי שחקנים ולחלץ כדורים ולעשות הכל מהכל, אבל בתקופות פחות טובות הוא חוזר לבסיס למה שקל לעוד נגיעה ועוד נגיעה בכדור.
האם אוחנה יכול להיות קשר התקפי/מאחורי החלוץ איכותי? ברור שכן, אבל משום מה ברק לא שיחק איתו בצורה הזאת, ורק שממן הגיע ראינו קשר שלישי התקפי יותר למרות שלפני ממן היה לנו את אוחנה שהיה יכול לקבל את אותו תפקיד ואותו חופש אבל ברק העדיף לא לשחק איתו בתפקיד שממן ממלא אצלנו.
במשך שנים גולסה היה הקשר עם הכישרון שבפועל לא עושה איתו כלום, ובלי שינוי העמדה הוא עוד היה הופך לאיזה רייכרט. אבל אז הסבו אותו לעמדת ה-50/50, ומאז כשהוא כשיר הוא מהישראלים הכי טובים בארץ (לצערו ולשמחתנו הוא נפצע לעיתים קרובות).
למיכאל אוחנה יש את כל התכונות כדי להיות קשר 50/50 איכותי, ואני חושב שגם ברק חושב את זה. האם זה יצא לפועל? אני לא יודע, זה תלוי בעיקר באיך אוחנה יחזור מהפציעה וברצון שלו לעבוד קשה יותר ולבצע יותר פעולות הגנתיות. ראינו בעבר שכאשר הוא רוצה הוא יכול לרדוף אחרי שחקנים ולחלץ כדורים ולעשות הכל מהכל, אבל בתקופות פחות טובות הוא חוזר לבסיס למה שקל לעוד נגיעה ועוד נגיעה בכדור.
האם אוחנה יכול להיות קשר התקפי/מאחורי החלוץ איכותי? ברור שכן, אבל משום מה ברק לא שיחק איתו בצורה הזאת, ורק שממן הגיע ראינו קשר שלישי התקפי יותר למרות שלפני ממן היה לנו את אוחנה שהיה יכול לקבל את אותו תפקיד ואותו חופש אבל ברק העדיף לא לשחק איתו בתפקיד שממן ממלא אצלנו.
- דר אדום בנשמה
נו באמת.Sir Alex Ferguson כתב:גם על גולסה אמרו שאסור לסרס אותו ולהפוך אותו לקשר 50/50. והוא היה לא פחות מאוהב בכדור מאוחנה ועם אופי בעייתי יותר (מי אמר לנסוע לאיטליה ולחתום בלאציו בלי אישור של מכבי חיפה?).
לבנות עונה על שחקן דחוזר מפציעה בינואר ושלא בטוח איך הוא יחזור זה טיפשות.
ואני מאוד מקווה שברק בכר לא חושב ככה.