הכי חשוב זה לעבור שלבים כשהיכולת לא וואו, סוף סוף קצת תחתsimply-red כתב:
אי אפשר לדעת מה היה קורה, אבל במשחק כזה שיש לך יתרון 2:0 אתה לא הולך אחורה ומזמין התקפות, אתה לוחץ ומנסה להשיג גול שיגמור את המשחק, למה לפתוח במערך שלושה בלמים שכמעט תמיד עושה לנו רק נזק? בלי לזלזל בקזחים אבל לא שיחקנו באליאנץ ארנה. ברק לא הכין את הקבוצה בצורה טובה למשחק הזה ואני מצפה ממנו בתור מאמן עם ניסיון לא קטן באירופה שיידע כבר איך משחקים במשחקי חוץ באירופה ובטח שיש לך מקדמה לא רעה ביד. המשחק היום מאוד הזכיר לי את לודוגורץ בחוץ ששם היה נס גלוי, אמרתי שהתחת של ברק קצת חזר עם הפסילה של הגול החוקי במשחק הראשון והאדום היום.
קאיראט- הפועל ב"ש, חמישי, 17:30, קאיראט
Re: קאיראט- הפועל ב"ש, חמישי, 17:30, קאיראט
יום שני, אנחנו לא מדורגים.BaRdA10 כתב:מישהו יודע מתי ההגרלה לפלייאוף?
מאוד מדאיגה אותי היכולת שלנו בחלק הקידמי.
כל שער זה לידת עכוז.
כל שער זה לידת עכוז.
- dardasmiley
להקיא עליכם.
הקבוצה הלכה לאחד המגרשים הקשים ששיחקנו בהם בשנתיים האחרונות, בתנאים מסביב לרעתנו, מול קבוצה טובה, עברה בזכות ולא בחסד (לא ראיתי יותר מדי כדורים שורקים לששטוס) ואתם רק מתלוננים ומייללים.
זה לא טוב, ההוא טיפש, ההוא חבל שהביאו, ומההוא לא ראיתי יותר מדי, רק פוטנציאל.
יאללה שחררו לרגע מהמנג'ר, תלבשו את הצעיף של האוהד ותשמחו שעברנו, תשמחו על הניצחון, תשמחו על חבורת הגברים שלמרות שבאו מולם דותראקים (אהבתי) משוגעים שחיפשו לקחת רגל לא נשברו והשאירו הכל על המגרש.
בשלבים האלה כל קבותה ישראלית שחיפשה כדורגל יפה עפה, לכו לישון שמחים, נבנה פה משבו טוב, גם אם לא מושלם כמו הפנטזיות שלכם...
הקבוצה הלכה לאחד המגרשים הקשים ששיחקנו בהם בשנתיים האחרונות, בתנאים מסביב לרעתנו, מול קבוצה טובה, עברה בזכות ולא בחסד (לא ראיתי יותר מדי כדורים שורקים לששטוס) ואתם רק מתלוננים ומייללים.
זה לא טוב, ההוא טיפש, ההוא חבל שהביאו, ומההוא לא ראיתי יותר מדי, רק פוטנציאל.
יאללה שחררו לרגע מהמנג'ר, תלבשו את הצעיף של האוהד ותשמחו שעברנו, תשמחו על הניצחון, תשמחו על חבורת הגברים שלמרות שבאו מולם דותראקים (אהבתי) משוגעים שחיפשו לקחת רגל לא נשברו והשאירו הכל על המגרש.
בשלבים האלה כל קבותה ישראלית שחיפשה כדורגל יפה עפה, לכו לישון שמחים, נבנה פה משבו טוב, גם אם לא מושלם כמו הפנטזיות שלכם...
חצי השעה האחרונה שבה לא גמרנו את המשחק למרות השכונה בהגנה שלהם צריכה להדליק כמה נורות אדומות אצל הצוות.
חייבים לדעת להרוג משחקים כאלה. לא הגיוני שכל כך הרבה מתפרצות עם יתרון מספרי של שחקני התקפה על שחקני הגנה לא מסתיימות בגול.
חייבים לדעת להרוג משחקים כאלה. לא הגיוני שכל כך הרבה מתפרצות עם יתרון מספרי של שחקני התקפה על שחקני הגנה לא מסתיימות בגול.
+1אדום זקן כתב:חברים כנסו לפרופורציות.
מדובר כאן בקבוצה חדשה לגמרי,נטולת מניירות וכוכבים,קבוצה שמגיעה לעבוד ולא לעבודה.
הקבוצה הזאת עברה עוד שלב באירופה מול קבוצה שנמצאת כבר באמצע העונה שלה ומהדיבורים כאן הייתי בטוח שזאת יובנטוס הקזחית.
זה עוד מבחן אופי לחבורה הזאת שהולכת ומתפתחת לקבוצה של חיילים ממושמעים.
אין חדש תחת השמש,אמרנו את זה כבר כמה פעמים,זאת קבוצה שיהיה קשה מאוד לנצח אותה אבל בחלק ההתקפי היא תהיה אפורה מאוד.
אם הפועל בש רוצה לעשות מהלך זה הזמן.
חייבים עוד שחקן בחלק ההתקפי שיהיה השובר שיוויון,היום החלק ההתקפי מורכב מחבורה של לא אפויים.
בסוף שלב בתים לא נעשה, צריך לראות בזה כמין מחנה אימונים מורחב/טורניר הכנה לליגה. לא מוותר על שום דבר מראש מן הסתם, אבל אם נהיה ריאליים זה המצב.
יש דברים רעים, אבל גם לא מעט חיוביים.
חוזר על ההודעה שלי מלפני, הגנתית עמדנו בסדר גמור, הבעיה הייתה באי היכולת לצאת קדימה.
- ForeverRed
אתם תצחקו, אבל חסרים לנו המשחקים של גביע הטוטו.
אני לא יודע כמה אירופה משמשת מדד לליגה. זה סגנון אחר לגמרי.
עם יותר דקות משחק בזירה המקומית היה ניתן להסיק יותר מסקנות לגבי מצב הסגל.
כרגע נראה שגם הצוות לא מצליח להחליט מה חסר ועל חשבון מי.
קשה לי להאמין שהצוות עד עכשיו לא הבין מה חסר לו.ForeverRed כתב:אתם תצחקו, אבל חסרים לנו המשחקים של גביע הטוטו.
כי אם כן אז כדאי שיאמנו נבחרות דוק.
זה מאוד ברור והיה ברור מהמשחק הראשון.
אין לנו שום יצירתיות בחלק הקדמי,הקישור האחורי לא מה שהורגלנו אבל בהחלט נותן עבודה.
לליגה שלנו שבה בכל משחק לשים גול תהיה כמו לידת עכוז אנחנו חייבים חיזוק וחיזוק איכותי לחלק הקדמי.
עלה המשחק המלא ?
- The red one
https://www.youtube.com/watch?v=Z_KpkEXF2Hk" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה כותרת יפה בידיעות של היום, "ירוק בחוץ, אדום בפנים".
- simply-red
אחד החזקיםdelta7 כתב:איזה כותרת יפה בידיעות של היום, "ירוק בחוץ, אדום בפנים".
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חחח תופס גם על גביע השוקו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אפשר הסבר בבקשה על האדום הראשון
- המשוגע האדום
עשה עבירה על קלנטיס ששווה צהוב (סחב צהוב מהמחצית הראשונה)arn כתב:אפשר הסבר בבקשה על האדום הראשון
השופט נתן יתרון להתקפה במקום לעצור את המשחק ןסימן לשחקן של קרייאט שהולך לתת לו את הצהוב השני.
באותו רגע אסור היה לשחקן לגעת בכדור עד שהמשחק ייעצר(חוץ,פאול וכד') ואז השופט ישלוף את האדום
מקרה דומה היה למכבי ודסה עם זניט