מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: מוקדמות קונפרנס סיבוב 2 : הפועל ב"ש-צ'רנו מורה, חמישי 25.7, 20:00

שליחה על ידי RedRock »

Red Tiger כתב:
26 יולי 2024, 15:26
אתה יכול להמשיך לדבר בסיסמאות ולקבל כפיים מהבייס,
שורה תחתונה לבקר מאמן אחרי חודש בכזאת החלטיות זה
א. לא הגון
ב. לא טובת הפועל ב״ש
ואם תמשיך ככה לשמור על העסק הוא יפשוט את הרגל.
תודה.
אתה יכול להמשיך לעצום עיניים ולקבל כפיים ״מהבייס״,
שורה תחתונה לא לבקר שום גורם במועדון אף פעם זה
א. שאיפה לבינוניות
ב. לא טובת הפועל ב״ש
ואם תמשיך ככה לשתוק העסק יפשוט את הרגל.
תודה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

RedRock כתב:
26 יולי 2024, 15:57
אתה יכול להמשיך לעצום עיניים ולקבל כפיים ״מהבייס״,
שורה תחתונה לא לבקר שום גורם במועדון אף פעם זה
א. שאיפה לבינוניות
ב. לא טובת הפועל ב״ש
ואם תמשיך ככה לשתוק העסק יפשוט את הרגל.
תודה.
במה אני עוצם עיניים? דיברנו על מאמן שמבקרים אותו בצורה מבישה שהוא בקושי חודש בתפקיד.
על מה אתה מדבר? איך כל דיון בפורום המטומטם הזה הופך להיות על אלונה? אתם אשכרה כת.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Red Tiger כתב:
26 יולי 2024, 16:01
במה אני עוצם עיניים? דיברנו על מאמן שמבקרים אותו בצורה מבישה שהוא בקושי חודש בתפקיד.
על מה אתה מדבר? איך כל דיון בפורום המטומטם הזה הופך להיות על אלונה? אתם אשכרה כת.
אתה בוחר על מה הדיון כל פעם על בסיס מה שנוח לך.
הדיון אגב הוא על המשחק אתמול ואם כולנו מסכימים שזה נראה רע, מישהו כנראה אשם בזה, לא? זה בסדר לחשוב שאלה השחקנים, זה בסדר לחשוב שזה המאמן, זה בסדר לחשוב שזאת אלונה וזה בסדר לחשוב שזה אלוהים. זה בסדר גם לחשוב שהכל היה מעולה אתמול, אבל זה דורש כבר בדיקה רפואית 😁
מה שאני בא להגיד, שכל דעה היא לגיטימית ואין מה לפסול טענה רק על בסיס זהות מי שכתב אותה.

דעתי אגב שקוז׳וך לא עילוי בלשון המעטה על בסיס מה שעשה עד היום (הלוואי ואתבדה) אבל הוא בטח לא אשם במצבנו, כמו שאמרתי כבר אלף פעמים - הוא הסימפטום ולא הבעיה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תנו למאה אוהדים שלנו לקבוע את ההרכב אתמול, אפילו אחד לא היה עולה עם ההרכב שעלה, זה אומר הכל.
כדורגל זה משחק פשוט, מי שעולה שוב עם חלק התקפי כמו שעולה שלא יצפה לתוצאות אחרות וכן הוא יקבל ביקורת מקצועית גם אם הוא חודשיים בתפקיד וגם אם הוא שנתיים בתפקיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

צריך להגיד גם שגורדנה היה אתמול על הפנים ביחס למה שאנחנו רגילים ממנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

RedRock כתב:
26 יולי 2024, 13:59
אנחנו הפכנו את זה לבעד או נגד ברדה??????? אנחנו?????
בכל דיון שני אתה שולף נגד מי שמביע דעה על משהו ששנה שעברה כשברדה היה סתמנו את הפה... כשאתה מחליט להעלות דברים מהתקופה שלו, אל תצפה שלא נתייחס.
ואנחנו לא נתנצל על זה שברדה קיבל יותר קרדיט מכל אדם אחר בהפועל ב״ש. באותה מידה שאלונה קיבלה קרדיט שנים על גבי שנים, באותה מידה שברק קיבל קרדיט בעונת הנפילה וגם אחריה (מרובנו) כי בזכותם אנחנו בכלל יכולים לדבר על הפועל ב״ש בצורה הזו.

מתישהו תבינו,
אין חוסר חיבה לאלונה, חייבים לה המון על כל מה שהיא עשתה בשביל הפועל ב״ש.
יש הרבה תלונות *מוצדקות*, לא משנה איך תהפוך את זה, על ההתנהלות, על הדרך, על השיטה ועל מצב המועדון כתוצאה מזה. הסיכוי היחיד שמשהו ישתנה זה שאנחנו לא נשתוק, זה לא עסק פרטי רגיל ואנחנו נמשיך לשמור עליו
אני חושב שזה כבר מזמן עבר את שלב הביקורת המוצדקת.
יש כאן מסע שלם נגדה ונגד המועדון, בכוונת תחילה או לא, זה לא משנה.

אני אפילו לא מדבר על הפייסבוק והרשתות. אני מדבר כאן על הפורום שהיה לאורך שנים מקום שפוי של ביקורת איכותית ורצינית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
26 יולי 2024, 18:11
אני חושב שזה כבר מזמן עבר את שלב הביקורת המוצדקת.
יש כאן מסע שלם נגדה ונגד המועדון, בכוונת תחילה או לא, זה לא משנה.

אני אפילו לא מדבר על הפייסבוק והרשתות. אני מדבר כאן על הפורום שהיה לאורך שנים מקום שפוי של ביקורת איכותית ורצינית.
אפשר לחשוב מהדברים שלך שמנהלים פה קמפיין במימון זר עוין. קוראים לזה ביקורת והיא הייתה פה תמיד. לאחרונה הווליום עלה וזה טבעי כי קשה הרבה יותר לתרץ כישלון מלתרץ למה ההצלחה היא חלקית ולא כמו שיכלה להיות.
ה״מסע״ היחיד שמתנהל פה הוא נגד כותבים שמעזים לבקר את ההתנהלות בטון טיפה חריף

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

dor69 כתב:
26 יולי 2024, 18:19
אפשר לחשוב מהדברים שלך שמנהלים פה קמפיין במימון זר עוין. קוראים לזה ביקורת והיא הייתה פה תמיד. לאחרונה הווליום עלה וזה טבעי כי קשה הרבה יותר לתרץ כישלון מלתרץ למה ההצלחה היא חלקית ולא כמו שיכלה להיות.
מה שנהיה כאן זה חרפה לא פחות.
הפורום הזה הוא המראה של החברה ישראלית,במקום להתאחד ולהבין שהפועל בש היא מעל הכל יוצרים מחנאות מטונפת שחוץ מחורבן הבית לא יקרה בה כלום.
ביקורת עאלק,אין כאן כלום חוץ ממרמור שמובילים כאן כמה מהאנשים שבטוחים שהפועל בש זה שלהם בטאבו.
תתחילו להתעשת ואל תקשקשו לנו במוח עם מסע שמתנהל נגד כמה כותבים,יש לי הרושם ולא רק לי שאנשים מחכים לנפילה.
חרפה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Red Tiger כתב:
26 יולי 2024, 19:15
הפורום הזה הוא המראה של החברה ישראלית,במקום להתאחד ולהבין שהפועל בש היא מעל הכל יוצרים מחנאות מטונפת שחוץ מחורבן הבית לא יקרה בה כלום.
ביקורת עאלק,אין כאן כלום חוץ ממרמור שמובילים כאן כמה מהאנשים שבטוחים שהפועל בש זה שלהם בטאבו.
תתחילו להתעשת ואל תקשקשו לנו במוח עם מסע שמתנהל נגד כמה כותבים,יש לי הרושם ולא רק לי שאנשים מחכים לנפילה.
חרפה
מחנאות? בינתיים אתה זה שמחלק ציונים לאוהדים אחי לא אני. אני חושב שניתן לנהל את העסק הזה הרבה יותר טוב וזאת ביקורת לגיטימית. מחכים לנפילה זה טיעון ילדותי, לא רק שאתה עושה דה לגיטימציה לאנשים שאתה סך הכל לא מסכים עם דעתם אלא אתה גם לא מכיר בכלל את מושאי הביקורת שלך.
תחזור לדיון ענייני ואתווכח איתך בכיף ובצורה מכבדת על כל סעיף וסעיף, גם אם לא נגיע להסכמה.

שבת שלום❤️

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

dor69 כתב:
26 יולי 2024, 18:19
עובדה שלא מעט כאן מרגישים את זה. אין כבר דיונים מקצועיים וענייניים בגלל זה.

נסכים שלא להסכים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
26 יולי 2024, 19:15
חרפה
מ.ש.ל

סתם שתדעו, אתם יוצרים את הווליום בעצם הניסיון שלכם לסתום לאנשים את הפה. לא רק שזה לא עובד לכם, זה גם משיג בדיוק את ההפך מהמטרה שלכם.

תעבור קצת על התגובות שלך לאחרונה.
כמה חוסר כבוד, אטימות, זלזול. איבדת את זה לגמרי.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
26 יולי 2024, 20:15
מ.ש.ל

סתם שתדעו, אתם יוצרים את הווליום בעצם הניסיון שלכם לסתום לאנשים את הפה. לא רק שזה לא עובד לכם, זה גם משיג בדיוק את ההפך מהמטרה שלכם.

תעבור קצת על התגובות שלך לאחרונה.
כמה חוסר כבוד, אטימות, זלזול. איבדת את זה לגמרי.
אח שלי,שחרר
הבנו כולנו מה המטרות שלכם,שחרר
אין צורך להגיב לי יותר,אתם חרפה.
אני בניגוד לאחרים לא סופר אתכם

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

שאפו לכל העוסקים במלאכה שלא התעייפתם אחד מהשני עד עכשיו :סייף:

קחו סיכום:
*העונה שעברה של אליה ברמה המקצועית הייתה עלובה, הכדורגל שלו הרגיש הרבה יותר רוני לוי מאשר ברק בכר.
וכן זה אליה וברור שיהיה אליו בפער הרבה יותר סבלנות מאשר מול אחרים(ובצדק).

*המצב העלוב של הסגל הזה הוא ברובו לא פחות על הנשיאה והביקורת עליה לגיטימית ומוצדקת, היא טענה שהפועל באר שבע מעולם לא נלחמה עם חיפה ומכבי על שחקנים, קשקוש רצח זוכר את השנים היפות של אלונה שבהם כשהיא החליטה להביא לכאן מישהו הוא היה מגיע ויהי מה, אז כל ביקורת אפשרית עליה כיום מוצדקת.

*הביקורות על רן ועל ההרכב שהוא מתעקש להעלות כרגע גם היא מוצדקת, אין סרט בעולם שבדש העגל עולה לפניי קניונס, שחתול עדיף על גאנח, שהבלם שירד עם הפועל ת"א ליגה עדיף על בריירו, שאין אפילו מקום לפחות להשתמש בספר ושושנאצב כשהתחליפים כרגע זה תורגמן שפרש מכדורגל לפניי שנתיים ויוני שממשחק למשחק מתחיל נחלש יותר ויותר.

כולם אשמים, כל אחד וסיבותיו.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 26 יולי 2024, 20:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
26 יולי 2024, 19:33
עובדה שלא מעט כאן מרגישים את זה. אין כבר דיונים מקצועיים וענייניים בגלל זה.

נסכים שלא להסכים.
ומנגד המון פה מרגישים ההפך, שמונעים ביקורת ודיון בנושאים שהם הלב של מועדון כדורגל.
לצייר את זה כאיזה קליקה מרושעת שזוממת להפיל את אלונה זה אבסורד. מעבר לזה שהמבקרים פה לרוב אפילו לא מכירים אחד את השני אין לאף אחד שום אינטרס שהפועל באר שבע תיכשל, ההפך הוא הנכון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:
26 יולי 2024, 20:55
שאפו לכל העוסקים במלאכה שלא התעייפתם אחד מהשני עד עכשיו :סייף:

קחו סיכום:
*העונה שעברה של אליה ברמה המקצועית הייתה עלובה, הכדורגל שלו הרגיש הרבה יותר רוני לוי מאשר ברק בכר.
וכן זה אליה וברור שיהיה אליו בפער הרבה יותר סבלנות מאשר מול אחרים(ובצדק).

*המצב העלוב של הסגל הזה הוא ברובו לא פחות על הנשיאה והביקורת עליה לגיטימית ומוצדקת, היא טענה שהפועל באר שבע מעולם לא נלחמה עם חיפה ומכבי על שחקנים, קשקוש רצח זוכר את השנים היפות של אלונה שבהם כשהיא החליטה להביא לכאן מישהו הוא היה מגיע ויהי מה, אז כל ביקורת אפשרית עליה כיום מוצדקת.

*הביקורות על רן ועל ההרכב שהוא מתעקש להעלות כרגע גם היא מוצדקת, אין סרט בעולם שבדש העגל עולה לפניי קניונס, שחתול עדיף על גאנח ושאין מקום לפחות להשתמש בספר ושושנאצב כשהתחליפים כרגע זה תורגמן שפרש מכדורגל לפניי שנתיים ויוני שממשחק למשחק מתחיל נחלש יותר ויותר.
אישית אני לא מתעייף כי אני לא רואה את זה כקרב בכלל, מבחינתי זה פשוט חלק מהדיון הגדול פה בכל הנושאים - מה מקדם את הפועל באר שבע ומה לא

שלח תגובה