רן קוז'וך חתם לשנתיים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
אני דווקא חושב שהחילופים היו בסדר גמור. במינימום זה להחליף על מנת לקבל שחקנים עם אוויר.
-
שמעון א
יאללה עכשיו לתרגל מערך 3 בלמים לקראת הכוכב
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
לגבי זאדה מסכים. אני רואה אותו כמגן הגנתי, ויכול להיות שבלטקסה ביקש חילוף אבל עדיין. דווקא בחילוף של גנאח הוא שיחק אותה, גנאח עם שטחים מול הגנה עייפה, שחקן מייצר.yossi כתב: ↑29 יולי 2026, 22:36דודזאדה בשבוע שעבר היה אוויר. הוא במומנטום רע מאוד ולהכניס אותו בדקות שאסור לך לקבל גול זה מרים גבות ובצדק.
גם ככה ההגנה לא יציבה, בוא נוסיף עוד לחוסר איזון. במזל גדול הוא לא שינה את הערב הזה מקצה לקצה.
גם לא אהבתי את הכניסה של גאנח וכמובן שמי שיוצא זה איסט למרות שאיגור אוויר.
רן מבין כדורגל מצוין, אבל הוא עקשן גדול. כשהקבוצה לא טובה, זה פשוט לא מרגיש שהוא יודע לעזור לשחקנים, בדיוק להפך. מכריח אותם ומקשה.
היה היום מאוד מתבקש לשחק בצורה ישירה יותר על המרכז שלהם עם איסט ורומי, כשקינגס עשה תנועות הוא פירק אותם בקלות.
הגולים באו בסוף מהאגפים, אבל היה קל יותר ליצור דרך המרכז. התוצאה הסופית לא משנה בעיניי את הקטע הזה שהוא פשוט לא יודע להודות שמשהו לא עובד ולנסות להתאים לסיטואציה.
אני ראיתי גם שהם ישבו מאוד גבוה וצופפו למרכז, וזה לא פעם ראשונה קבוצות בסדר גודל של טבריה עשו לנו את זה עונה שעברה, הם בגדול אמרו - אנחנו לא מפחדים אם תשלחו את איגור לעומק, ותתנו את הכדור לאגפים בכיף אנחנו יודעים שאתם חזקים באמצע ולא תייצרו משם כלום. כשביטון היה (משחק לאמצע) גם גנאח, גם אבו רומי, בגלל זה פתאום שחקנים בינוניים שמשחקים לרוחב (אחמד/לוי/סטויאנוב) קיבלו דקות ואם הוא עושים תנועה אלכסונית מאחורי הקווים זה פתאום פותח לנו את הצקרות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- delta7
-
שמעון א
- delta7
- Itay
קוז׳וך לוסרמיליה:
״דיבורים מסביב כל הזמן יש. אנחנו מתעסקים בלייצר כדורגל.שיחקנו נגד יריבה מצוינת במחזור ה-16 שלה. זה תמיד קשה.
במשחק הקודם הקבוצה שלנו עשתה יותר מ-122 ק״מ שזה מספרים שאנחנו עושים פעם או פעמיים בעונה ואולי באמצע או לקראת סוף עונה ואנחנו בשלב ההכנה כביכול של הליגה הישראלית.
תוך כדי אנחנו גם בונים את הקבוצה כי יש המון דברים שאנחנו צריכים לשנות ולשפר חלקם הגדול הוא בעל כורחנו״.
״אנחנו עובדים מאוד קשה בהנהלה ובצוות שלי כדי שתהיה קבוצה טובה ותהיה קבוצה טובה״.
"אני גאה בשחקנים שלי על ההופעה היום, אני שמח בשביל המועדון שהבטיח קמפיין אירופי חם אחרי הרבה זמן״
״תוכנית המשחק שלנו הייתה שככל שהזמן יעבור במזג האוויר ובדשא הזה. הם יפלו מהרגליים. כל מה שעשיתי במחצית זה להרגיע את החבר׳ה ולהכניס אותם שוב לעקרונות משחק שלנו.״
״אני מאוד שמח על שלב הבתים של הקונפרנס אבל השאיפות שלנו הם יותר גבוה מזה״.
״אני אומר את זה ולא בפעם הראשונה, אנחנו צריכים תמיכה . השחקנים צריכים תמיכה גדולה, הצוות צריך תמיכה גדולה, אני צריך תמיכה גדולה. אנחנו חזקים. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לעשות. בסוף המשפחה הזאת של הפועל ב״ש היא לא רק שחקנים, צוות ואלונה, היא כולם ביחד. האוהדים הם לפני הכל בכל מועדון ובטח ובטח שבהפועל ב״ש והם צריכים להבין את זה. יש אחריות גדולה על האוהדים. אני שמח שהגיעו היום 200 ומשהו. אני מקווה שבמשחק הבא יגיעו עוד. יתמכו בנו, יעודדו אותנו גם ברגעים הקשים, זה סופר חשוב לנו ואני כל כך שמח שהצלחנו לשמח אותם״
״זה לא סוד, אנחנו נצטרך להתחזק״
״אנחנו נפגוש את הכוכב האדום, זה לא יהיה פשוט אבל בכדורגל הכל יכול להיות, אנחנו נהיה שם, אנחנו נילחם, נהיה אמיצים, נשחק את הכדורגל שלנו ובע״ה הקדוש ברוך ה׳ מכין לנו הפתעות טובות, לשם אנחנו שואפים. צריך לחלום אבל חלומות מתחילים בעבודה קשה וזה מתחיל במשחק הראשון מולם״
״דיבורים מסביב כל הזמן יש. אנחנו מתעסקים בלייצר כדורגל.שיחקנו נגד יריבה מצוינת במחזור ה-16 שלה. זה תמיד קשה.
במשחק הקודם הקבוצה שלנו עשתה יותר מ-122 ק״מ שזה מספרים שאנחנו עושים פעם או פעמיים בעונה ואולי באמצע או לקראת סוף עונה ואנחנו בשלב ההכנה כביכול של הליגה הישראלית.
תוך כדי אנחנו גם בונים את הקבוצה כי יש המון דברים שאנחנו צריכים לשנות ולשפר חלקם הגדול הוא בעל כורחנו״.
״אנחנו עובדים מאוד קשה בהנהלה ובצוות שלי כדי שתהיה קבוצה טובה ותהיה קבוצה טובה״.
"אני גאה בשחקנים שלי על ההופעה היום, אני שמח בשביל המועדון שהבטיח קמפיין אירופי חם אחרי הרבה זמן״
״תוכנית המשחק שלנו הייתה שככל שהזמן יעבור במזג האוויר ובדשא הזה. הם יפלו מהרגליים. כל מה שעשיתי במחצית זה להרגיע את החבר׳ה ולהכניס אותם שוב לעקרונות משחק שלנו.״
״אני מאוד שמח על שלב הבתים של הקונפרנס אבל השאיפות שלנו הם יותר גבוה מזה״.
״אני אומר את זה ולא בפעם הראשונה, אנחנו צריכים תמיכה . השחקנים צריכים תמיכה גדולה, הצוות צריך תמיכה גדולה, אני צריך תמיכה גדולה. אנחנו חזקים. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לעשות. בסוף המשפחה הזאת של הפועל ב״ש היא לא רק שחקנים, צוות ואלונה, היא כולם ביחד. האוהדים הם לפני הכל בכל מועדון ובטח ובטח שבהפועל ב״ש והם צריכים להבין את זה. יש אחריות גדולה על האוהדים. אני שמח שהגיעו היום 200 ומשהו. אני מקווה שבמשחק הבא יגיעו עוד. יתמכו בנו, יעודדו אותנו גם ברגעים הקשים, זה סופר חשוב לנו ואני כל כך שמח שהצלחנו לשמח אותם״
״זה לא סוד, אנחנו נצטרך להתחזק״
״אנחנו נפגוש את הכוכב האדום, זה לא יהיה פשוט אבל בכדורגל הכל יכול להיות, אנחנו נהיה שם, אנחנו נילחם, נהיה אמיצים, נשחק את הכדורגל שלנו ובע״ה הקדוש ברוך ה׳ מכין לנו הפתעות טובות, לשם אנחנו שואפים. צריך לחלום אבל חלומות מתחילים בעבודה קשה וזה מתחיל במשחק הראשון מולם״
-
שמעון א
זה מה שתפס לי את העין...
שקוז'וך שופך את הלב
״אני אומר את זה ולא בפעם הראשונה, אנחנו צריכים תמיכה. השחקנים צריכים תמיכה גדולה, הצוות צריך תמיכה גדולה, אני צריך תמיכה גדולה. אנחנו חזקים. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לעשות. בסוף המשפחה הזאת של הפועל ב״ש היא לא רק שחקנים, צוות ואלונה, היא כולם ביחד. האוהדים הם לפני הכל בכל מועדון ובטח ובטח שבהפועל ב״ש והם צריכים להבין את זה. יש אחריות גדולה על האוהדים"
מודה שלא נתתי תמיכה אחרי שבוע שעבר
לא יכולתי
זה היה מופע אימים, וגם אתמול במחצית הראשונה
כל כך פחדתי שנפספס את זה
שקוז'וך שופך את הלב
״אני אומר את זה ולא בפעם הראשונה, אנחנו צריכים תמיכה. השחקנים צריכים תמיכה גדולה, הצוות צריך תמיכה גדולה, אני צריך תמיכה גדולה. אנחנו חזקים. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לעשות. בסוף המשפחה הזאת של הפועל ב״ש היא לא רק שחקנים, צוות ואלונה, היא כולם ביחד. האוהדים הם לפני הכל בכל מועדון ובטח ובטח שבהפועל ב״ש והם צריכים להבין את זה. יש אחריות גדולה על האוהדים"
מודה שלא נתתי תמיכה אחרי שבוע שעבר
לא יכולתי
זה היה מופע אימים, וגם אתמול במחצית הראשונה
כל כך פחדתי שנפספס את זה
- nitsande
שמעון היקר אתה הבעיה האחרונה בנושא הזה.
מה יותר ברור מזה שהמאמן שלנו מבקש יותר תמיכה מהקהל?
כל "כלבי השמירה" של הקבוצה שטוענים שהביקורת מקדמת אותנו ולא מבינים שלכל דבר יש גבול והכל צריך להיעשות במידה.
ביקורת בלתי פוסקת לקבוצה שעשתה בשנתיים גביע, אליפות, גמר גביע ואליפות גנובה.
לרן אני אומר, תודה!
אתה גורם לנו לחייך ולשמוח שוב כמו שלא שמחנו כבר עשור.
תודה מלך!
מה יותר ברור מזה שהמאמן שלנו מבקש יותר תמיכה מהקהל?
כל "כלבי השמירה" של הקבוצה שטוענים שהביקורת מקדמת אותנו ולא מבינים שלכל דבר יש גבול והכל צריך להיעשות במידה.
ביקורת בלתי פוסקת לקבוצה שעשתה בשנתיים גביע, אליפות, גמר גביע ואליפות גנובה.
לרן אני אומר, תודה!
אתה גורם לנו לחייך ולשמוח שוב כמו שלא שמחנו כבר עשור.
תודה מלך!
רק אהבה תנצח...
- Itay
https://www.facebook.com/share/v/1WZ58F ... tid=wwXIfr
ראיון מעניין של אסף דידי הפיזיותרפיסט של הקבוצה שנותן הצצה לעבודה מאחורי הקלעים. ובהזדמנות הזאת נגיד להם ולצוות של רן שאפו על הכנה פיזית נהדרת פעם אחר פעם.
ראיון מעניין של אסף דידי הפיזיותרפיסט של הקבוצה שנותן הצצה לעבודה מאחורי הקלעים. ובהזדמנות הזאת נגיד להם ולצוות של רן שאפו על הכנה פיזית נהדרת פעם אחר פעם.
- ReDo
עם קינגס בלי קינגס, כל עוד הוא פה אני רגוע.
- Itay
הכנה וניהול משחק 100\100.
לא היה לי ספק שהסיכוי היחיד שלנו לצמצם פערים מהכוכב זה הוא, נקווה לעוד קסם שלו במראקנה.
כלפי האהבל והלוזרים למיניהם שמדברים על אולי פלייאוף עליון
ימשיכו לאכול כובעים, אין לי ספק שיעמיד גם העונה קבוצה חזקה, הוא דיבר בראיון על תהליך של בנייה מחדש, אין לי ספק שהניצחון הזה ייתן עוד רעב לאלונה בגזרת הרכש כדי לספק לו את הצרכים.
לא היה לי ספק שהסיכוי היחיד שלנו לצמצם פערים מהכוכב זה הוא, נקווה לעוד קסם שלו במראקנה.
כלפי האהבל והלוזרים למיניהם שמדברים על אולי פלייאוף עליון
ימשיכו לאכול כובעים, אין לי ספק שיעמיד גם העונה קבוצה חזקה, הוא דיבר בראיון על תהליך של בנייה מחדש, אין לי ספק שהניצחון הזה ייתן עוד רעב לאלונה בגזרת הרכש כדי לספק לו את הצרכים.
- ForeverRed
מצב שני לא נשמע מהדברים שלו שיש משהו על הפרק.
והוא דיבר על שני שחקנים (בלם, קשר). זה לא מספיק.
והוא דיבר על שני שחקנים (בלם, קשר). זה לא מספיק.
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
הוא לא מקבל את הכבוד שראוי לו בעיקר מהאוהדים שלנו.
מאמן טופ
מאמן טופ
- delta7