למען הסר ספק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

Re: למען הסר ספק

שליחה על ידי gate5 »

משה אוחיון כתב:
הגיע הזמן שאנחנו כאוהדים נתחיל להציב רף גבוה לקבוצה, בטח אם גם בקבוצה אמרו מאז הקיץ שהמטרה היא פליאוף עליון.
הפועל רמת השרון ראויה לפליאוף עליון? באיזה תחום היא טובה מאיתנו שהיא ראויה להיות שם ואנחנו לא? תקציבית? קהל? היסטוריה?
הלוואי ונצליח לעשות רצף של משחקים ונגיע לפליאוף העליון אבל אם לא מדובר בכישלון, לא פחות.
סבבה אז בוא נציב רף של אליפות, היתכן? לא..מקומות 5-9 זה להיות ריאלי.

רמת השרון אגרה המון נקודות ומה לעשות שהיא ראויה לפליאוף עליון? לא צריך היסטוריה, קהל או תקציב כזה מפוצץ כדי להגיע לפליאוף עליון.
הפ' בש לולא העונה השחורה של דובב לפחות עם עוד 9 נק'..את זה אף אחד לא ידע שדובב פשוט יהיה חלש.

אין ספק שההנהלה בראשות אלונה ואלישע לוי התנהלו בצורה חובבנית מאד בינואר שלא הביאו חלוץ..היה להם חודשיים-שלוש כדי להביא לכאן מישהו וזה לא צלח..אין ספק שצריך להעביר ביקורת על ההתנהלות הזאת.

בקיצור שום כישלון לא יהיה אם לא נהיה בפליאוף עליון ונסיים מקום 9-7 .. זאת תהיה אכזבה זה בטוח אבל לא כישלון.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

gate5 כתב:

רמת השרון אגרה המון נקודות ומה לעשות שהיא ראויה לפליאוף עליון? לא צריך היסטוריה, קהל או תקציב כזה מפוצץ כדי להגיע לפליאוף עליון.
הפ' בש לולא העונה השחורה של דובב לפחות עם עוד 9 נק'..את זה אף אחד לא ידע שדובב פשוט יהיה חלש.

אין ספק שההנהלה בראשות אלונה ואלישע לוי התנהלו בצורה חובבנית מאד בינואר שלא הביאו חלוץ..היה להם חודשיים-שלוש כדי להביא לכאן מישהו וזה לא צלח..אין ספק שצריך להעביר ביקורת על ההתנהלות הזאת.

בקיצור שום כישלון לא יהיה אם לא נהיה בפליאוף עליון ונסיים מקום 9-7 .. זאת תהיה אכזבה זה בטוח אבל לא כישלון.
נכון זה לא יהיה כישלון, זאת תהיה בושה!!! עונה רביעית בליגת העל עם אחד מהתקציבים הכי גבוהים בליגה, ועדיין לא סיימנו עונה מעבר למקום התשיעי, שלא לדבר על התברגות בפלייאוף העליון. והכי גרוע אוהדים כמוך מצדיקים ומקבלים את זה בהבנה. אז איך אומרת הילה: ״בכיף שיהיה לך״ אם אתה נהנה מזה....

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

gate5 כתב:

אי הגעה לפלייאוף עליון זה כישלון.
האם זה אומר שצריך להעיף את כולם ולהביא חדשים במקומם? לא.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

בוא נעבור על השמות ונראה כמה שחקנים צריך להביא:
אג'ידה - סביר אבל לא מספיק טוב בשביל זר. 1
גביש - אולי כבלם שלישי ברוטציה צריך מישהו במקומו להרכב. 2
קלמי סבן - עגלה צריך מישהו במקםו (אילוז כמחליף). 3
מרקוביץ' - - באנקר, פשוט פגיעה בול.
דוידזאדה - מספיק טוב לליגה הישראלית, מה גם שיכול להשתפר הרבה, צריך מחליף בסגל. 4
סוארז - לא רוצה להיות פה וכנראה גם לא יהיה. 5
אוסיאקו - לטעמי מספיק טוב להשאר בהרכב.
ברוכיאן - לא השחקן שקיווינו שנקבל, טוב אולי לעומק בספסל. 6
נאסר/פלצ'וק - סבירים עם פוטנציאל, אין צורך להחליף.
גבאי/אקסברד - פח, פח, פח!!! 7+8
סוויסה - הראה שכדורגל הוא יודע רק צריך לוודא שיתאושש מהניתוח כמו שצריך.
בן שנן - טוב כשוער מחליף.
לוטם זינו - לדעתי הרבה יותר עדיף על סוארז בכושר הנוכחי, אבל עדיין לא הבאנקר להרכב, אולי כגיבוי מהספסל.
גזל - חתום פה עד סוף העונה שבסופה כנראה יעזוב - 9.
סביר להניח ששכחתי כמה.
בהנחה שזה מה שיקרה, כדי לעשות קפיצת מדרגה אמיתית לפחות 6 מה-9 חייבים להיות תותחים ברמה, אחרת צפויה לנו עונה נוספת כזו.
וזה בלי אף מילה על מצב שבו מישהו יקבל שכל ויחליט לבנות על שחקני בית...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הבלוף שוב מתגלה.
עוד עונה שבסופה המאמן הבא ייאלץ לבצע חריש עמוק בסגל ולשחרר לא מעט שחקנים.
איך אמר לי חבר? הקבוצה הכי דוחה ומגעילה בליגה. לא נותר לי אלא להסכים איתו.
כשבסוף העונה הזאת ננצל שוב מירידה - אל תשכחו להמשיך לצעוק "אלונה, אלונה" ולהניף אותה אל על.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

gate5 כתב:

לא יודע כמה שנים אתה אוהד הקבוצה, אולי אני ואתה אוהדים של קבוצה אחרת, אבל מקומות 7-9 זה כישלון.
הפועל באר שבע הנוכחית, עם הניהול המסודר של אלונה מבחינת המשכורות והתנאים שמקבלים השחקנים, עם התקציב הגבוה, עם 3,500 מנוים בקיץ ואלפי אוהדים שמלווים אותה בכל משחק, עם ההיסטוריה הארוכה, לא צריכה אלא חייבת לסיים בפליאוף העליון. בטח ובטח בליגה חלשה כמו השנה.

מי שרוצה לשחק בקבוצות ששואפות למקומות 7-9 או מסתפקות בהם מוזמן ללכת לקבוצות כמו הפועל עכו והפועל רמת גן. מי שרוצה לשחק בבאר שבע צריך לעמוד בציפיות מסוימות, ואחת מהציפיות זה לסיים בצמרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יש לי תחושה שבמידה ובמועדון יחליטו ללכת על שחקני הבית והסיפור יגמר בירידת ליגה נניח, גם אז תבואו בטענות למאמן ולאלונה.
די כבר. גם אלישע וגם אלונה רוצים להצליח לא פחות מאף אוהד ביציע!
בנושא השחקנים שמגיעים, אין לכם שום זכות לבוא בטענות לאלונה על כמות הכספים שהיא משקיעה, היא לא חייבת כלום לאף אחד, לכן על אגורה שמגיעה מכיסה אנחנו צריכים להעריך. אני רוצה לראות את האוהדים שותקים כשבמועדון יחליטו להעלות את מחירים המינויים והכטיסים למחירים שמשלמים אוהדי מכבי ת"א נניח. שחקנים ברמה הזו אתם רוצים, לשלם אתם לא מוכנים..

יאללה תפסיקו להתבכיין כבר אחרי כל הפסד. בסוף המועדון יפרח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:יש לי תחושה שבמידה ובמועדון יחליטו ללכת על שחקני הבית והסיפור יגמר בירידת ליגה נניח, גם אז תבואו בטענות למאמן ולאלונה.
די כבר. גם אלישע וגם אלונה רוצים להצליח לא פחות מאף אוהד ביציע!
בנושא השחקנים שמגיעים, אין לכם שום זכות לבוא בטענות לאלונה על כמות הכספים שהיא משקיעה, היא לא חייבת כלום לאף אחד, לכן על אגורה שמגיעה מכיסה אנחנו צריכים להעריך. אני רוצה לראות את האוהדים שותקים כשבמועדון יחליטו להעלות את מחירים המינויים והכטיסים למחירים שמשלמים אוהדי מכבי ת"א נניח. שחקנים ברמה הזו אתם רוצים, לשלם אתם לא מוכנים..

מספיק להציג אותנו כבכיינים ולהכניס לנו לפה דברים שאנחנו לא אומרים. מספיק להציג אותנו כקיצונים במקום להבין שאנחנו בסך הכל מציבים ראי בפני הקהל כדי שכולם יבינו את המצב האמיתי של הקבוצה.

אלונה היא אישה יקרה ואני מעריך כל שקל ושקל שהיא משקיעה בקבוצה. אבל אם הניהול לא נכון, אם הכספים מושקעים בצורה לא נכונה, אז גם עם תקציב גדול יחסית אפשר להגיע לפליאוף התחתון שנה אחרי שנה כפי שקורה לנו.

מי שמסתכל על המועדון במהלך התקופה של אלונה ואומר שהסיבה שלא הגענו למקומות שחלמנו עליהם היא חוסר מזל לא מבין בכדורגל. בכדורגל אין שקרים, בטח לא לאורך זמן. מי שטוב יצליח ומי שלא יכשל. זאת הסיבה שאנחנו כל כך מתחברים לספורט הזה.

הפועל באר שבע לא תגיע השנה לפליאוף העליון כי לא הגיע לה. כי הקבוצה לא טובה מקצועית. כי הקבוצה עשתה טעויות ניהוליות. כדי שהמועדון "יפרח" אלונה צריכה או לשנות את צורת הניהול שלה מהקצה אל הקצה או להשקיע סכומי כסף גדולים הרבה יותר, סכומי כסף שיהפכו אפילו קבוצה שמנוהלת לא נכון לקבוצה לגיטימית בפליאוף העליון.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

משה אוחיון כתב: מספיק להציג אותנו כבכיינים ולהכניס לנו לפה דברים שאנחנו לא אומרים. מספיק להציג אותנו כקיצונים במקום להבין שאנחנו בסך הכל מציבים ראי בפני הקהל כדי שכולם יבינו את המצב האמיתי של הקבוצה.

אלונה היא אישה יקרה ואני מעריך כל שקל ושקל שהיא משקיעה בקבוצה. אבל אם הניהול לא נכון, אם הכספים מושקעים בצורה לא נכונה, אז גם עם תקציב גדול יחסית אפשר להגיע לפליאוף התחתון שנה אחרי שנה כפי שקורה לנו.

מי שמסתכל על המועדון במהלך התקופה של אלונה ואומר שהסיבה שלא הגענו למקומות שחלמנו עליהם היא חוסר מזל לא מבין בכדורגל. בכדורגל אין שקרים, בטח לא לאורך זמן. מי שטוב יצליח ומי שלא יכשל. זאת הסיבה שאנחנו כל כך מתחברים לספורט הזה.

הפועל באר שבע לא תגיע השנה לפליאוף העליון כי לא הגיע לה. כי הקבוצה לא טובה מקצועית. כי הקבוצה עשתה טעויות ניהוליות. כדי שהמועדון "יפרח" אלונה צריכה או לשנות את צורת הניהול שלה מהקצה אל הקצה או להשקיע סכומי כסף גדולים הרבה יותר, סכומי כסף שיהפכו אפילו קבוצה שמנוהלת לא נכון לקבוצה לגיטימית בפליאוף העליון.
מי אמר שאתה צודק?יש אנשים שחושבים אחרת ואתה לא יכול לקבוע שאתה צודק והשאר טועים.
ניהול לא נכון?אוקיי, אף אחד לא אומר שהניהול הוא מצוין, יש הרבה מה לתקן והרבה מה לשנות..אבל!אנחנו לא משחקים פה בפוטבול מנג'ר, הדברים לפעמים לא עובדים כמו שאנחנו רוצים או חושבים..לפעמים זה לוקח טיפה יותר זמן.
העונה, למרות שאנחנו לא עומדים במטרות, אני חושב שיש שיפור לא קטן, במיוחד מקצועית ולכן צריך סבלנות.
אגב, אני באופן אישי חושב שיש בעיה גדולה עם המנכ"ל שלנו ובפחות בבעלים ובמאמן.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

CrazyRed7 כתב: בנושא השחקנים שמגיעים, אין לכם שום זכות לבוא בטענות לאלונה על כמות הכספים שהיא משקיעה,על אגורה שמגיעה מכיסה אנחנו צריכים להעריך. אני רוצה לראות את האוהדים שותקים כשבמועדון יחליטו להעלות את מחירים המינויים והכטיסים למחירים שמשלמים אוהדי מכבי ת"א נניח. שחקנים ברמה הזו אתם רוצים, לשלם אתם לא מוכנים..
א. היא כן חייבת לנו, זאת עדיין לא קבוצה של אבא שלה ועדיין לא קוראים לקבוצה הזאת הפועל אלונה. כל עוד היא מקבלת כסף מהעירייה ולא משלמת על שימוש במתקנים עירוניים - אז כן יש לה חבות כזאת.
ב. מי אמר לך שלא רוצים לשלם? אתה אולי מתבלבל עם זה שאנחנו לא רוצים לשלם כסף על הבלופים שמאכילים אתנו פה או על כל מיני פחים שמביאים לפה בסיטונאות, על זה שאין שיווק, על זה שהניהול פה הולך מדחי לדחי - אם אתה מוכן לשלם על זה הרבה - וולקאם.
ג. "צריך סבלנות","בסוף המועדון יפרח" - בסדר. שמענו על זה כבר יותר מידי פעמים ככה שתרשה לנו להיות סקפטים לגבי ה"פריחה" הזאת...
ד. מעניין שכל השכירים במועדון (מאמן, מנכ"ל יועץ מקצועי או איך שלא תקרא לו) טועים - רק מי שמינתה אותם לא טועה או לא פשוט מתעקשת להמשיך לטעות.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה