תודה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: תודה!

שליחה על ידי RedRock »

דעתי על דעותיו של משה ידועה.
ובכל זאת - הוא לא נושא הטופיק.
אז בחייאת, חבל על האנרגיות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב:
תאמין לי שגם אני חשוף למה שקורה בתוך המועדון. יש הרבה דברים שדורשים שיפור, אבל בין המצב כיום לבין הביקורת הארסית ולרוב השגויה שנובעת מחוסר ידע על מה שבאמת קורה, יש מרחק גדול. מאוד. אני אישית מאמין ששנה אחת טובה מקצועית, תעשה את ההבדל שקולנו מייחלים לו ותצעיד את המועדון הזה קדימה.
הדבר החשוב ביותר היום (בכל העולם) בקבוצת כדורגל הוא יציבות כלכלית ובגלל זה הרבה מאיתנו "שומרים" על אלונה. שים לב שלאורך זמן, קבוצות בלי יציבות כלכלית נופלות וחזק. שום דבר ממה שאמרתי לא בא להגן על אלונה "על עיוור", אבל יש גבול לכמות הרפש שאפשר לשפוך על מי שמביאה כל שנה מהבית לפחות 8 מליון שקלים. אלונה עשתה המון טעויות ותעשה עוד בעתיד, אך בכל שנה היא מנסה לעשות את הטוב ביותר. הכי קל לצפות מהצד ולהגיד : פה טעו, שם טעו בלי להכיר את התמונה המלאה. לפעמים אני קורא פה ביקורת על הנהלת הקבוצה והצוות המקצועי וצוחק מהבורות וחוסר הידע של האנשים על מה שבאמת קורה מאחורי הקלעים. זה לדוגמא, סוג הביקורת שאני לא יכול לשמוע. קו דק מאוד מפריד בין ביקורת לגיטימית לקנטרנות סדרתית וגועלית. דבר אחרון, כשקורה דבר טוב במועדון, מותר לברך על כך בלי למצוא גם פה מה לא טוב.
עצם העובדה שקיבלת על כך הערה ממספר גולשים מצביעה על כך. לא בסדר אבל לא נורא.
נ.ב - אם אתה מדבר עם הרבה " לשעברים", קח בחשבון שיש סיבה מדוע הם "לשעברים".
1. אני מסתכל על התמונה הגדולה, תמיד. ההחתמה של ברדה הייתה נפלאה, אבל הרגשתי כשכתבתי את ההודעה שגם ההחתמה הזאת באה עם טעם מר בגלל הפרסום על מחירי המנוים כמה שעות קודם לכן.
את השמחה על ההחתמה של ברדה והעובדה שמדובר בהחתמה נהדרת כבר העלתי על כתב בטופיק הרשמי שדיבר על ברדה. יתכן וטעיתי והייתי צריך להחליף בין התגובות ולהביא אותה לכאן ואת ההודעה בטופיק הנוכחי לשים בטופיק שדיבר על ברדה.

2. מכיוון שאני חשוף להרבה מידע מתוך המועדון, אני נחשף להרבה ליקוים של המועדון. כל כך הרבה ליקוים עד שבשנה שעברה, למרות תקציב של קבוצת צמרת, שוב ניצלנו מירידה במחזור האחרון.
העובדה שיש לנו כסף היא חשובה, אבל אם אנחנו לא מנצלים את הכסף, אם המועדון מנוהל למרות התקציב הגדול בצורה חובבנית, אנחנו לא נצליח להגיע להישגים.

3. הביקורת שלי נועדה כדי לגרום לכך שהגורמים במועדון שמבקרים בפורום הזה יסיקו את המסקנות הנחוצות.
אני אמשיך לתמוך בקבוצה לאורך 90 דקות בכל משחק ומשחק, בבית ובחוץ, בחום ובקור, במשחקים קרובים יותר ורחוקים יותר, אבל אני גם אמשיך, לאחר המשחקים, להעלות נקודות שלדעתי המועדון צריך להשתפר בהם.

4. מי שלא לומד מטעויות בעבר, מי שלא מסיק את המסקנות הנדרשות, לא יכול להתקדם ובוודאי שלא יכול למצות את הפוטנציאל שלו.
עצם העובדה ששנה אחרי שנה אנחנו חוזרים למאבקי התחתית מלמדת שבמועדון לא מפיקים את המסקנות משנים עברו.

5. בשורה התחתונה, כולנו צריכים לזכור שאנחנו כאן מאהבה למועדון ומרצון שהוא יצליח, גם אם כל אחד מאיתנו מביע זאת בצורה אחרת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:הביקורת שלי

אני חי חי חי בשבילך, אני חי חי חי למענך, אני חי חי חי בזכותך
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני חושב ששמעתי את האסימון מתחיל להתגלגל מטה במעמקי המוח של אלונה...
שחקנים "חמים" שהיא החתימה + השינוי המרענן ביחס למחלקת הנוער, זה בהחלט מראה על תחילתו של שינוי מבורך, בציפייה שתהיה המשכיות.
אז למרות שאלו דברים שהיו אמורים להיעשות מההתחלה ולהיות מובנים מאליהם, עדיין צריך לומר תודה ולממש את ההערכה שלנו בזה שנרכוש מנוי, למרות המחיר הלא פשוט, וכמובן לדחוף את השחקנים, בתקווה שבשונה מהעבר, התלכיד הזה שמתבשל פה יביא אותנו למעלה סופסוף.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה