לא ראיתי את המשחק באשדוד. אבל סוארס, אראל ודג'אני הם שחקני הרכב בליגת העל ולקבוצה ברמה שלנו. גם אם במשחק אימון אחד הם לא הרשימו אותך.גיל שגיב כתב:לא חסר קשר אחורי ???
הצחקתם את שחקני אשדוד !
כמו חמאה הם חתכו שוב ושוב ושוב ושוב....את הקישור בדרך לאג'ידה ורק בנס כבשו שער אחד.
מצטער, אבל קשר אחורי ברמה של סוארס (ולא שהוא מי יודע מה) אין לנו בקישור בהרכב שפתח וגם לא ראיתי כזה שחקן גרזן בין המחליפים שנכנסו כולל אראל (אני מתפלל שלא מדובר בפלופ...)
בנוגע לקשר מרכזי....לא חסר לנו ??? נו באמת !
לא ראיתם איך ברדה ירד כמעט עד ה- 16 שלנו כדי לקבל כדור ?
אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !
Re: אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !
bs war כתב:
לא ראיתי את המשחק באשדוד. אבל סוארס, אראל ודג'אני הם שחקני הרכב בליגת העל ולקבוצה ברמה שלנו. גם אם במשחק אימון אחד הם לא הרשימו אותך.
הנושא לא נפתח בנוגע לאיכותם של השחקנים שציינת....
אלא בנוגע לאילוצים שנגרמים מהחזקתו של זר על הספסל, הן בהיבט השיבוץ של השחקנים במגרש והן בהיבט צירוף זרים נוספים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גיל מה שהיה צריך להביא זה בלם ישראלי מוכח ואז להסיט את סוארס לקישור האחורי ואז היה אפשרי להביא קשר קדמי.
אבל אלישע עקשן ומעדיף לשחק עם סוארס כבלם...
זאת העקשנות שתעלה לנו ביוקר, לא מרקוביץ' ולא בטיח...
אבל אלישע עקשן ומעדיף לשחק עם סוארס כבלם...
זאת העקשנות שתעלה לנו ביוקר, לא מרקוביץ' ולא בטיח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צריך להחזיר את מרקוביץ' להרכב ולגמור את הבלאגן. כל כך פשוט.
פשוט ?bs war כתב:צריך להחזיר את מרקוביץ' להרכב ולגמור את הבלאגן. כל כך פשוט.
זה פשוט רק בהנחה שהמאמן טועה בגדול וזה אומר שאין לו הבחנה מקצועית.
הרי אם המאמן כבר כמעט חצי שנה מחזיק ממרקוביץ' שחקן ספסל, שחקן שלא מתאים להרכב הפותח מכיוון שהמאמן מצא בו ליקויים מקצועיים כאלה ששחקן צעיר כמו והבה הועדף על פניו....אז עכשיו תחזיר אותו כדי שזה יסתדר לך עם כל שאר הבעיות המקצועיות ?
כלומר עד עכשיו אלישע טעה ?
אם ככה, אתה ממש לא מחזיק מאלישע.
אני נותן לאלישע רספקט מקצועי וחושב שההשארה של מרקוביץ' היא משיקולים שעיקרם כלכליים ומקציתם מקצועיים ואני חושב שזה שיקול מוטעה.
- dardasmiley
גיל, המאמן טעה בענק כשהושיב את מרקוביץ בספסל. כן אין לו הבחנה מקצועית, אין לו הבנה בסיסית בעמדות ויכולות של שחקנים. אלישע ממשיך לטעות כשהוא מתעקש להושיב את מרקוביץ בספסל והוא עוד יותר חוטא למטרה כשהוא משאיר את סןארז בלם וכתוצאה מכך מחפש שחקן הגנתי. מה שהוא לא מבין עכשיו זה שהשנה אין לו תירוצים, הוא קיבל כל שחקן שרצה, הוא קיבל שחקנים טובים, היה לו מספיק זמן איתם, הכלללללל. וגם השטות הזאת שכל הזמן מזכירים לזכותו שהוא עקץ שתי אליפויות עם חיפה כבר לא תעמוד לו, כי הבנו במי מדובר... 5-7 מחזורים ראשונים, לא יראה כמו קבוצת כדורגל שרוצה לנצח ולא רק לא להפסיד ילך הביתה על טיל.
אני לא ממהר לחרוץ את גורלו של אלישע...dardasmiley כתב:גיל, המאמן טעה בענק כשהושיב את מרקוביץ בספסל. כן אין לו הבחנה מקצועית, אין לו הבנה בסיסית בעמדות ויכולות של שחקנים. אלישע ממשיך לטעות כשהוא מתעקש להושיב את מרקוביץ בספסל והוא עוד יותר חוטא למטרה כשהוא משאיר את סןארז בלם וכתוצאה מכך מחפש שחקן הגנתי. מה שהוא לא מבין עכשיו זה שהשנה אין לו תירוצים, הוא קיבל כל שחקן שרצה, הוא קיבל שחקנים טובים, היה לו מספיק זמן איתם, הכלללללל. וגם השטות הזאת שכל הזמן מזכירים לזכותו שהוא עקץ שתי אליפויות עם חיפה כבר לא תעמוד לו, כי הבנו במי מדובר... 5-7 מחזורים ראשונים, לא יראה כמו קבוצת כדורגל שרוצה לנצח ולא רק לא להפסיד ילך הביתה על טיל.
ואם כבר, אז הוא הצליח בענק גם בסכנין לא רק בחיפה.
- דר אדום בנשמה
ואלישע הצליח גם באשדוד, ולא עונת הגלאקטיקוס לא באמת נחשבת, הוא הוכיח שהוא יכול לקחת קבוצה ברמת פח ולהפוך אותה תוך עונה וקצת לקבוצת צמרת לגיטימית, הוא לקח את בני סכנין והפך אותה לקבוצה אטרקטיבית הרבה יורת שלא לדבר על מה שהוא עשה במכבי חיפה, ובעוד קבוצות.
הוא לא מהאמן הכי טוב בליגה אבל הוא בין הטובים...
אם גם העונה הוא יטעה אז כנראה שהוא לא מספיק טוב לנו...
הוא לא מהאמן הכי טוב בליגה אבל הוא בין הטובים...
אם גם העונה הוא יטעה אז כנראה שהוא לא מספיק טוב לנו...
- ForeverRed
העובדות לגבי מרקוביץ' מוכיחות אחרת, בזמן שישב על הספסל ההגנה עבדה מצוין.dardasmiley כתב:גיל, המאמן טעה בענק כשהושיב את מרקוביץ בספסל. כן אין לו הבחנה מקצועית, אין לו הבנה בסיסית בעמדות ויכולות של שחקנים. אלישע ממשיך לטעות כשהוא מתעקש להושיב את מרקוביץ בספסל והוא עוד יותר חוטא למטרה כשהוא משאיר את סןארז בלם וכתוצאה מכך מחפש שחקן הגנתי. מה שהוא לא מבין עכשיו זה שהשנה אין לו תירוצים, הוא קיבל כל שחקן שרצה, הוא קיבל שחקנים טובים, היה לו מספיק זמן איתם, הכלללללל. וגם השטות הזאת שכל הזמן מזכירים לזכותו שהוא עקץ שתי אליפויות עם חיפה כבר לא תעמוד לו, כי הבנו במי מדובר... 5-7 מחזורים ראשונים, לא יראה כמו קבוצת כדורגל שרוצה לנצח ולא רק לא להפסיד ילך הביתה על טיל.
לגבי סוארס כבלם, קשה מאוד לקבוע. לי אישית מאוד מפריע העניין הזה. סוארס לדעתי היה צריך להישאר בקישור
ואז היינו צריכים עוד בלם וקשר התקפי והסגל היה סגור. במצב הנוכחי דרושים מספר משחקים בשביל לקבוע באופן
חד משמעי אם מדובר בטעות או לא.
לדעתי כן.גיל שגיב כתב:כלומר עד עכשיו אלישע טעה ?
תראה קצת תקצירים מהעונה שעברה ותבין שהבעיה העיקרית בהגנה שלך כבר התעופפה לפולין.
שערורייה שהוא זה שנשאר בהרכב כל העונה.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 09 אוגוסט 2013, 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dardasmiley
דר באשדוד אלישע נכשל בענק, דבר עם אשדודים תשאל לדעתם. הוא רשם את שיא ההפסדים הרצופים עם אשדוד אי פעם. להגיד ששם הוא היה הצלחה זה לשקר.
בסכנין נתן עונה גדולה הרבה בזכות בוזי והפריצה המדוברת, לא הפך אותם לקבוצה בטח שלא משחק קבוצתי.
על חיפה אין לי מה להגיד באמת שלא, פשוט תשאל את אחד מחבריך שאוהד חיפה. אני בטוח שיש לך כאלה, אני בטוח לגמרי בתשובה שתקבל. ושלא תבין לא נכון, הצלחתו של אלישע -> הצלחתנו. אני הראשון שאשמח לאכול את הכובע. בינתיים אלישע מאמן כושל בעיניי וחובת ההוכחה עליו.
מרקוביץ היה העוגן לכל אורך הסיבוב הראשון וגם חלק מהסיבוב השני, בניגוד לגביש למשל, לא ניתן להצביע על אשמה שלו כמעט באף גול. ההגנה לא התייצבה בזכות ההוצאה של מרקוביץ לספסל אלא בזכות זה שהקבוצה התחילה להחזיק יותר בכדור ובפלייאוף התחתון שיחקה מול קבוצות שגם ככה לא מרבות לסכן את השער.
שחררו, מרקוביץ הוא לא הבעיה של הקבוצה. בטח כשיש לנו כמעט את אותו החוד משנה שעברה, זה שהצליח לסיים אחרון בליגה בכיבושים. וגם השנה לא נראה עד עכשיו משהו שונה כל כך.
בסכנין נתן עונה גדולה הרבה בזכות בוזי והפריצה המדוברת, לא הפך אותם לקבוצה בטח שלא משחק קבוצתי.
על חיפה אין לי מה להגיד באמת שלא, פשוט תשאל את אחד מחבריך שאוהד חיפה. אני בטוח שיש לך כאלה, אני בטוח לגמרי בתשובה שתקבל. ושלא תבין לא נכון, הצלחתו של אלישע -> הצלחתנו. אני הראשון שאשמח לאכול את הכובע. בינתיים אלישע מאמן כושל בעיניי וחובת ההוכחה עליו.
מרקוביץ היה העוגן לכל אורך הסיבוב הראשון וגם חלק מהסיבוב השני, בניגוד לגביש למשל, לא ניתן להצביע על אשמה שלו כמעט באף גול. ההגנה לא התייצבה בזכות ההוצאה של מרקוביץ לספסל אלא בזכות זה שהקבוצה התחילה להחזיק יותר בכדור ובפלייאוף התחתון שיחקה מול קבוצות שגם ככה לא מרבות לסכן את השער.
שחררו, מרקוביץ הוא לא הבעיה של הקבוצה. בטח כשיש לנו כמעט את אותו החוד משנה שעברה, זה שהצליח לסיים אחרון בליגה בכיבושים. וגם השנה לא נראה עד עכשיו משהו שונה כל כך.
- דר אדום בנשמה
תכנס לכתבה הזאת בקשר לאשדוד ותגיד לי אם אלישע כזה גרוע...:dardasmiley כתב:דר באשדוד אלישע נכשל בענק, דבר עם אשדודים תשאל לדעתם. הוא רשם את שיא ההפסדים הרצופים עם אשדוד אי פעם. להגיד ששם הוא היה הצלחה זה לשקר.
https://www.youtube.com/watch?v=04k23EeY3vA" onclick="window.open(this.href);return false;
תשאל את אוהדי סכנין אם הוא כזה גרוע, תשאל את עצמך איך הוא זכה בשתי אליפויות ועוד אחת שנגנבה ממנו בגלל הקיזוזון אם הוא כזה גרוע...
תשאל את בית שאן ועוד אם הוא כזה גרוע...
הוא לא המאמן הכי טוב אבל לטעון שהוא גרוע זה שטויות במיץ עגבניות...
ורק בשביל שתבין אלישע הגיע לאשדוד באותה עונה עם 10 הפסדים כאשר היו להם כבר 6 הוא הפסיד איתם עוד 4 ואז לאחר מכן השאיר אותם בליגה, אם זה לא מאמן טוב אני לא יודע מה זה מאמן טוב, עונה לאחר מכן הוא הצעיד אותם בצמרת, הכל בכתבה הזאת, בבקשה תראה ותהנה...
- dardasmiley
בוא נשים דברים על דיוקם. דבר ראשון לעניין הקיזוז כולם היו מודעים מהרגע הראשון של העונה, דבר שני גם במשחק האחרון הוא היה עדיין תלוי רק בעצמו, להגיד שהוא לא לקח אליפות בגלל הקיזוז זה לשנות את המציאות. הוא לא לקח אליפות בגלל שהוא מאמן גרוע! נקודה!
דבר שני איפה שלושת גמרי הגביע שהוא הגיע והשכיל להפסיד בכולם בגלל האופי הלוזרי שלו? וזה רק עם חיפה כן?
לתת לי את הכתבה הזו בקשר לאשדוד זה כמו להביא כתבה שאומרת שגיא עזורי היה טוב אצלנו והקהל סתם חיפש את הראש שלו. לך דבר עם אוהדי אשדוד שראו את כל העונה. תשאל לדעתם. אני כבר עשיתי את זה.
זה שבסכנין הסטנדרטים מאוד נמוכים ועונה במקום 4 לא משנה איך הביאו אותה היא הישג-על זה משהו אחר, אני מדבר פה על דרך, על שיטות אימון, על שיטת משחק, על קידום מקצועי של שחקנים, בזה הוא לא תרם כלום. אגב תבדוק מי היו עוזרי המאמן שלו בעונות ש"הצליח" בהן, ותראה שזה קרה רק כשהיו עוזרי מאמן חזקים, דרסיליה סטייל, ששלטו בחדר ההלבשה והעבירו את מרבית האימונים בעצמם.
אלישע לוי הוא מאמן כושל, מאמן שמדבר על פלייאוף עליון איתנו עד הרגע האחרון ואז גונב, פשוטו כמשמעו את המקום השמיני, בזמן הפציעות של הליגה ועוד מעז להגיד שהעונה לא הייתה כזו גרועה כי סחימנו במקום 8, הוא כןשל. אין מילה אחרת. עד שיוכיח אחרת, מבחינתי ואני יודע שמבחינת עוד רבים אחרים אלישע לא ראוי להקרא מאמן הפועל ב"ש.
דבר שני איפה שלושת גמרי הגביע שהוא הגיע והשכיל להפסיד בכולם בגלל האופי הלוזרי שלו? וזה רק עם חיפה כן?
לתת לי את הכתבה הזו בקשר לאשדוד זה כמו להביא כתבה שאומרת שגיא עזורי היה טוב אצלנו והקהל סתם חיפש את הראש שלו. לך דבר עם אוהדי אשדוד שראו את כל העונה. תשאל לדעתם. אני כבר עשיתי את זה.
זה שבסכנין הסטנדרטים מאוד נמוכים ועונה במקום 4 לא משנה איך הביאו אותה היא הישג-על זה משהו אחר, אני מדבר פה על דרך, על שיטות אימון, על שיטת משחק, על קידום מקצועי של שחקנים, בזה הוא לא תרם כלום. אגב תבדוק מי היו עוזרי המאמן שלו בעונות ש"הצליח" בהן, ותראה שזה קרה רק כשהיו עוזרי מאמן חזקים, דרסיליה סטייל, ששלטו בחדר ההלבשה והעבירו את מרבית האימונים בעצמם.
אלישע לוי הוא מאמן כושל, מאמן שמדבר על פלייאוף עליון איתנו עד הרגע האחרון ואז גונב, פשוטו כמשמעו את המקום השמיני, בזמן הפציעות של הליגה ועוד מעז להגיד שהעונה לא הייתה כזו גרועה כי סחימנו במקום 8, הוא כןשל. אין מילה אחרת. עד שיוכיח אחרת, מבחינתי ואני יודע שמבחינת עוד רבים אחרים אלישע לא ראוי להקרא מאמן הפועל ב"ש.
dardasmiley - גוטמן מאמן טוב לדעתך?
- ForeverRed
הכל יחסי בחיים.
אלישע אמנם לא מאמן ענק, אבל בהשוואה לרמת המאמנים בישראל שהיא לא מהגבוהות
בלשון המעטה, הוא נמצא במקום טוב.
אלישע אמנם לא מאמן ענק, אבל בהשוואה לרמת המאמנים בישראל שהיא לא מהגבוהות
בלשון המעטה, הוא נמצא במקום טוב.