סליחה? המחזור עוד לא הושלם, אל תספיד את מכבי תל אביב ומכבי חיפה (יאללה אשדוד ובני יהודהyedidel כתב:אני בעד לסגור את העונה עכשיו.
מקום ראשון, מלך השערים, מלך הבישולים, 0 שערי חובה. יותר מזה?

סליחה? המחזור עוד לא הושלם, אל תספיד את מכבי תל אביב ומכבי חיפה (יאללה אשדוד ובני יהודהyedidel כתב:אני בעד לסגור את העונה עכשיו.
מקום ראשון, מלך השערים, מלך הבישולים, 0 שערי חובה. יותר מזה?
אריק כתב:
3. דג'אני מתחיל לפרוע שטרות בניגוד לאראל (לא ברור מאיפה ההתלהבות - חלש מאוד בינתיים).
תודה רבה...!!!oriel kamer כתב:
בבקשה תגיד שאתה צוחק..
אראל חילץ המון כדורים במרכז, כולל גליצ'ים נהדרים ומסירות מצוינות .
אולי הוא קצת איטי אבל הוא מחפה על זה בחכמת משחק.
מה שבוזגלו וברדה הביאו לחדר ההלבשה אף שחקן כולל מליקסון לא הביא מאז שאלונה הגיעה לכאן, וזה מדהים, ואמרתי לכם שזה מה שיהיה, טוב לפחות עד שיהיה המשבר ואז נראה איך הם יתמודדו, אם הם ימשיכו עם הביחד אז זכינו.shovalb9 כתב:5 שחקנים בקבוצת המחזור של ONE
אגידה ופאיוביץ שבועיים ברצף בקבוצה-אז מה תגידו על זה?
כל הקבוצה הייתה נראית אתמול טוב, וגם אם הבלמים שלנו לא טובים/לא מתואמים יש מגנים וקשרים אחוריים ושוער מפלצת שיחפו עליהם
אנחנו כבר לא 11 שחקנים אלא קבוצה מאוחדת ומסודרת שפועלת עבור המטרה ואפשר לראות את הגיבוש של השחקנים בערבים שהם עושים(בוזגלו מעלה כל הזמן לפייסבוק)
מליקסון היה שחקן מוביל כמו בוזגלו, אבל בחיים לא יהיה מנהיג וסמל כמו ברדהדר אדום בנשמה כתב:מה שבוזגלו וברדה הביאו לחדר ההלבשה אף שחקן כולל מליקסון לא הביא מאז שאלונה הגיעה לכאן, וזה מדהים, ואמרתי לכם שזה מה שיהיה, טוב לפחות עד שיהיה המשבר ואז נראה איך הם יתמודדו, אם הם ימשיכו עם הביחד אז זכינו.
אני מתכוון מבחינה חברתית, בוזגלו מגבש את כולם והוא מנהיג חברתי, וכך גם ברדה, כמה שחושבים שבוזגלו בעייתי, הוא ההפך הגמור, וגם מאבא שלו כבר לא שומעים כמו פעם...shovalb9 כתב:
מליקסון היה שחקן מוביל כמו בוזגלו, אבל בחיים לא יהיה מנהיג וסמל כמו ברדה
אל תשכח גם שהרוחות אז לא היו רגועים(התקרית עם עזורי,הרצון של אלונה לעזוב..)
כן גם אני מדבר מבחינה חברתיתדר אדום בנשמה כתב:אני מתכוון מבחינה חברתית, בוזגלו מגבש את כולם והוא מנהיג חברתי, וכך גם ברדה, כמה שחושבים שבוזגלו בעייתי, הוא ההפך הגמור, וגם מאבא שלו כבר לא שומעים כמו פעם...
אני מדבר על בוזגלו, מבחינה חברתית מחוץ למגרש הוא פשוט משהו מיוחד, רואים שהוא חברותי מאוד.shovalb9 כתב: כן גם אני מדבר מבחינה חברתית
ברדה הוא קפטן אמיתי-היה אפשר לראות שאחרי המשחק, ברדה אומר לכולם לבוא ולמחוא כפיים לקהל ואז אחרי זה הוא אומר לכולם לרוץ גם לצד השני ולמחוא כפיים גם שם
גם כשהוא על המגרש, הוא מסביר לכולם מה לעשות-כשהוא מקבל הוראות מאלישע, מסדר אותם על המגרש.
נותן גם מהלכים של שחקן נשמה, כמו לסחוט עבירה כשהמומנטום אצל היריבה, או לחבק שחקן צעיר כמו ז'ינו כשהיה אמור לצאת וכל הזמן אחרי התקפה הוא מסמן כל הכבוד עם הידיים
העניין הוא שזה התחיל עוד לפניי תחילת הליגה במחנה האימונים...CrazyRed7 כתב:כשמנצחים אז הכל ורוד. את המרקם החברתי אפשר יהיה לבחון לאחר הפסדים או חלילה במשבר מתמשך.