הפועל ב"ש-בני סכנין מועד חדש - שני | 20:50 | ערוץ 1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: הפועל ב"ש-בני סכנין מועד חדש - שני | 20:50 | ערוץ 1

שליחה על ידי OMERREMO »

כלום לא מספיק לאוהדים שלנו...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הראל כתב:מבורך , יפה אבל עדיין לא קונה אותי .
ישיבה בשעה 3 ידועה כביזיונית . כשהמחירים יהיו נמוכים לשער 2-5-6 אז זה יהיה מצויין
איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?
עזוב, אנשים תמיד ימצאו על מה לקטר.
לא צריך להתייחס לזה כפיצוי על מה שקרה, כי הפיצוי האמתי יהיה בדמות הפקת לקחים לפעם הבאה.
מדובר במחווה יפה שאמורה למשוך יותר אוהדים למגרש וזה מה שחשוב.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

CrazyRed7 כתב: איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?

למשחק אחד שניים שלא מושך קהל להוריד מחיר לשערים האלה זה לא נורא .

יש לי מנוי ואני בדעה הזו אז זה מסר שמביא קהל.

מה שיותר מעצבן שהקהל שלנו בא למשחקים מול הגדולות וממלא את וסרמיל , רק שהם לא מבינים שהקבוצה הגדולה באמת זו הפועל באר שבע !!
תמונה

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מסר מאוד ברור- תעשה מנוי, או שאם בא לך "מחיר טוב" תשב בשער 3, לא שווה?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סניור כתב:
מסר מאוד ברור- תעשה מנוי, או שאם בא לך "מחיר טוב" תשב בשער 3, לא שווה?
מסכים איתך ולזה בדיוק התכוונתי. הראל אמר שהנחה לשער 3 לא קונה אותו והוא מעדיף הנחה לשערים 2-5-6 ובגלל זה כתבתי שזה לא פייר כלפי מי שעשה מנוי לשערים האלה.
מי שבאמת רוצה כרטיסים מוזלים ב25-30 שקל צריך להבין שישב בשער פחות טוב(למרות שכל השערים בוסרמיל נוראיים).

הראל - אין מה לעשות לגבי זה. גם במשחקים של ברצלונה נגד קבוצות קטנות ולא מעניינות יש קרחות ביציעים. קשה מאוד למשוך אוהדים למשחק נגד רמה"ש, רעננה ועכו. הורדת מחירים?לא בטוח שזה יעזור.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

תעשה פעם פעמיים מחירים זולים לשערים 2-5-6 תגרה את האוהדים שבלי המנוי שיושבים כל פעם בשער 3 ששם הכרטיס זול לעשות מנוי , לגרות את האוהדים האלה שיראו שבשער 5-2 רואים טוב יותר ויש אווירה טובה יותר מאשר בשער 3 ואולי זה יגרום להם לקנות מנוי
תמונה

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

מתוך ynet:
"הנהלת הפועל ת"א החליטה להוציא למכירה מיני מנוי לשלושת משחקי הבית החשובים והמכריעים שנותרו לפני תחילת הפלייאוף, בני יהודה, ק"ש והדרבי. המחירים יהיו אטרקטיביים במיוחד ויעמדו על מחיר אחיד" 200 ש"ח לשער 8 ו-230 ש"ח לשער 13."

לא חסרים רעיונות לשיווק יעיל ומודרני,
צריך לחשוב, לא להתייאש ולנסות תמיד למשוך אוהדים נוספים.
אנחנו נחכה למכירת כרטיסים באינטרנט.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

קניתי היום כרטיסים אחרונים לנוער בשער 5.

מאכזב לגלות שחוץ מכרטיסי הנוער שאוטוטו אוזלים, יש לא מעט כרטיסי מבוגר לשער 5 שלא לדבר על הכמות של הכרטיסים לשער 2 ו6 ...

מה יהיה? תמיד אמרו שעונה כזאת נפוצץ את וסרמיל כל משחק ועכשיו התירוץ הוא האצטדיון. ושנצליח ככה באצטדיון החדש הוא יפוצץ כל משחק או שפשוט אין לנו כזה גדול כמו שתמיד חשבנו?

אגב - לא לקחו לי עמלה בלונה טורס, נוהל חדש או פיצוי ספציפי לאוהדים על עוגמת הנפש מבלומפילד ?

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:קניתי היום כרטיסים אחרונים לנוער בשער 5.

מאכזב לגלות שחוץ מכרטיסי הנוער שאוטוטו אוזלים, יש לא מעט כרטיסי מבוגר לשער 5 שלא לדבר על הכמות של הכרטיסים לשער 2 ו6 ...

מה יהיה? תמיד אמרו שעונה כזאת נפוצץ את וסרמיל כל משחק ועכשיו התירוץ הוא האצטדיון. ושנצליח ככה באצטדיון החדש הוא יפוצץ כל משחק או שפשוט אין לנו כזה גדול כמו שתמיד חשבנו?

אגב - לא לקחו לי עמלה בלונה טורס, נוהל חדש או פיצוי ספציפי לאוהדים על עוגמת הנפש מבלומפילד ?
הלונה טורס לא לוקחים עמלה על כרטיס למשחקי בית (אם רכשת במזומן כמובן).

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הא באמת ? האמת שרוב העונה לא קניתי שם, אבל אני כן זוכר שגבו עמלות בשנים עברו ..

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אדום בלב בנשמהההה כתב:קניתי היום כרטיסים אחרונים לנוער בשער 5.

זה מפתיע אותך? תמיד יש תירוץ אחר. זה התחיל ברמת הקבוצה וזה ממשיך באיצטדיון וכך הלאה. מי שרוצה ואוהב את הקבוצה יבוא ואני לא מאמין שבאצטדיון חדש משהו יקרה. הגרעין הוא טוב וגדול ולדעתי גם איכותי ומגיע לכל המקום אבל המעגל השני והשלישי של האוהדים חלש ואלה שלא באים תמיד יהיה להם תירוץ וזה לרוב המבוגרים שבהם. הקהל הגדול באמת מגיע רק במשחקי ירידה\עלייה ורק אם יש באמת הייפ גדול בעיר כמו נגד קבוצות גדולות במקום להבין שהם לא צריכים לבוא לראות קבוצות גדולות אחרות אלא שהקבוצה שלהן היא הקבוצה הגדולה ואותה צריך לבוא לראות. המזל שלנו לדעתי הוא שאם נמשיך ככה בקו המוצלח יגדל בסיס חדש וטוב ותוך כמה שנים זה באמת יהיה אחרת.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

באצטדיון חדש מעגל האוהדים שלנו יגדל.
אוהד שבא למשחק באין אווירה בשער 3 לא יתלהב לחזור, מצד שני אם תהי אווירה כמו בנתניה לפחות - תהייה לו חוויה רצינית שהוא ימשיך לבוא

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני מודה שאני לא מגיע לוסרמיל יותר מדיי בעיקר בגלל שדיי נמאס לי לאמץ את העיניים שלי ונורא קשה לצפות במשחק בצורה נורמלית שלא לדבר על לצפות ולעודד תוך כדיי ובגלל זה ברגע שהאצטדיון החדש יהיה מוכן אני עושה מנוי ולא אכפת לי מה יקרה וכמה זה יעלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

דר אדום בנשמה כתב:אני מודה שאני לא מגיע לוסרמיל יותר מדיי בעיקר בגלל שדיי נמאס לי לאמץ את העיניים שלי ונורא קשה לצפות במשחק בצורה נורמלית שלא לדבר על לצפות ולעודד תוך כדיי ובגלל זה ברגע שהאצטדיון החדש יהיה מוכן אני עושה מנוי ולא אכפת לי מה יקרה וכמה זה יעלה.
אם זה מה שמונע ממך לבוא כנראה שאתה גם לא כזה אוהד. את התפקיד היחיד והחשןב שלך כאוהד אתה לא עושה. כל השאר זה רק תירוץ

שלח תגובה