הפועל ב"ש-בני סכנין מועד חדש - שני | 20:50 | ערוץ 1
Re: הפועל ב"ש-בני סכנין מועד חדש - שני | 20:50 | ערוץ 1
כלום לא מספיק לאוהדים שלנו...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?הראל כתב:מבורך , יפה אבל עדיין לא קונה אותי .
ישיבה בשעה 3 ידועה כביזיונית . כשהמחירים יהיו נמוכים לשער 2-5-6 אז זה יהיה מצויין
- ForeverRed
עזוב, אנשים תמיד ימצאו על מה לקטר.CrazyRed7 כתב: איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?
לא צריך להתייחס לזה כפיצוי על מה שקרה, כי הפיצוי האמתי יהיה בדמות הפקת לקחים לפעם הבאה.
מדובר במחווה יפה שאמורה למשוך יותר אוהדים למגרש וזה מה שחשוב.
CrazyRed7 כתב: איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?
למשחק אחד שניים שלא מושך קהל להוריד מחיר לשערים האלה זה לא נורא .
יש לי מנוי ואני בדעה הזו אז זה מסר שמביא קהל.
מה שיותר מעצבן שהקהל שלנו בא למשחקים מול הגדולות וממלא את וסרמיל , רק שהם לא מבינים שהקבוצה הגדולה באמת זו הפועל באר שבע !!
מסר מאוד ברור- תעשה מנוי, או שאם בא לך "מחיר טוב" תשב בשער 3, לא שווה?CrazyRed7 כתב: איזה מסר אתה מעביר למנויים אם אתה מוריד את מחירים הכרטיסים לשערים 2-5-6?
מסכים איתך ולזה בדיוק התכוונתי. הראל אמר שהנחה לשער 3 לא קונה אותו והוא מעדיף הנחה לשערים 2-5-6 ובגלל זה כתבתי שזה לא פייר כלפי מי שעשה מנוי לשערים האלה.סניור כתב:
מסר מאוד ברור- תעשה מנוי, או שאם בא לך "מחיר טוב" תשב בשער 3, לא שווה?
מי שבאמת רוצה כרטיסים מוזלים ב25-30 שקל צריך להבין שישב בשער פחות טוב(למרות שכל השערים בוסרמיל נוראיים).
הראל - אין מה לעשות לגבי זה. גם במשחקים של ברצלונה נגד קבוצות קטנות ולא מעניינות יש קרחות ביציעים. קשה מאוד למשוך אוהדים למשחק נגד רמה"ש, רעננה ועכו. הורדת מחירים?לא בטוח שזה יעזור.
תעשה פעם פעמיים מחירים זולים לשערים 2-5-6 תגרה את האוהדים שבלי המנוי שיושבים כל פעם בשער 3 ששם הכרטיס זול לעשות מנוי , לגרות את האוהדים האלה שיראו שבשער 5-2 רואים טוב יותר ויש אווירה טובה יותר מאשר בשער 3 ואולי זה יגרום להם לקנות מנוי
מתוך ynet:
"הנהלת הפועל ת"א החליטה להוציא למכירה מיני מנוי לשלושת משחקי הבית החשובים והמכריעים שנותרו לפני תחילת הפלייאוף, בני יהודה, ק"ש והדרבי. המחירים יהיו אטרקטיביים במיוחד ויעמדו על מחיר אחיד" 200 ש"ח לשער 8 ו-230 ש"ח לשער 13."
לא חסרים רעיונות לשיווק יעיל ומודרני,
צריך לחשוב, לא להתייאש ולנסות תמיד למשוך אוהדים נוספים.
אנחנו נחכה למכירת כרטיסים באינטרנט.
"הנהלת הפועל ת"א החליטה להוציא למכירה מיני מנוי לשלושת משחקי הבית החשובים והמכריעים שנותרו לפני תחילת הפלייאוף, בני יהודה, ק"ש והדרבי. המחירים יהיו אטרקטיביים במיוחד ויעמדו על מחיר אחיד" 200 ש"ח לשער 8 ו-230 ש"ח לשער 13."
לא חסרים רעיונות לשיווק יעיל ומודרני,
צריך לחשוב, לא להתייאש ולנסות תמיד למשוך אוהדים נוספים.
אנחנו נחכה למכירת כרטיסים באינטרנט.
- The red one
קניתי היום כרטיסים אחרונים לנוער בשער 5.
מאכזב לגלות שחוץ מכרטיסי הנוער שאוטוטו אוזלים, יש לא מעט כרטיסי מבוגר לשער 5 שלא לדבר על הכמות של הכרטיסים לשער 2 ו6 ...
מה יהיה? תמיד אמרו שעונה כזאת נפוצץ את וסרמיל כל משחק ועכשיו התירוץ הוא האצטדיון. ושנצליח ככה באצטדיון החדש הוא יפוצץ כל משחק או שפשוט אין לנו כזה גדול כמו שתמיד חשבנו?
אגב - לא לקחו לי עמלה בלונה טורס, נוהל חדש או פיצוי ספציפי לאוהדים על עוגמת הנפש מבלומפילד ?
מאכזב לגלות שחוץ מכרטיסי הנוער שאוטוטו אוזלים, יש לא מעט כרטיסי מבוגר לשער 5 שלא לדבר על הכמות של הכרטיסים לשער 2 ו6 ...
מה יהיה? תמיד אמרו שעונה כזאת נפוצץ את וסרמיל כל משחק ועכשיו התירוץ הוא האצטדיון. ושנצליח ככה באצטדיון החדש הוא יפוצץ כל משחק או שפשוט אין לנו כזה גדול כמו שתמיד חשבנו?
אגב - לא לקחו לי עמלה בלונה טורס, נוהל חדש או פיצוי ספציפי לאוהדים על עוגמת הנפש מבלומפילד ?
הלונה טורס לא לוקחים עמלה על כרטיס למשחקי בית (אם רכשת במזומן כמובן).אדום בלב בנשמהההה כתב:קניתי היום כרטיסים אחרונים לנוער בשער 5.
- The red one
הא באמת ? האמת שרוב העונה לא קניתי שם, אבל אני כן זוכר שגבו עמלות בשנים עברו ..
זה מפתיע אותך? תמיד יש תירוץ אחר. זה התחיל ברמת הקבוצה וזה ממשיך באיצטדיון וכך הלאה. מי שרוצה ואוהב את הקבוצה יבוא ואני לא מאמין שבאצטדיון חדש משהו יקרה. הגרעין הוא טוב וגדול ולדעתי גם איכותי ומגיע לכל המקום אבל המעגל השני והשלישי של האוהדים חלש ואלה שלא באים תמיד יהיה להם תירוץ וזה לרוב המבוגרים שבהם. הקהל הגדול באמת מגיע רק במשחקי ירידה\עלייה ורק אם יש באמת הייפ גדול בעיר כמו נגד קבוצות גדולות במקום להבין שהם לא צריכים לבוא לראות קבוצות גדולות אחרות אלא שהקבוצה שלהן היא הקבוצה הגדולה ואותה צריך לבוא לראות. המזל שלנו לדעתי הוא שאם נמשיך ככה בקו המוצלח יגדל בסיס חדש וטוב ותוך כמה שנים זה באמת יהיה אחרת.אדום בלב בנשמהההה כתב:קניתי היום כרטיסים אחרונים לנוער בשער 5.
באצטדיון חדש מעגל האוהדים שלנו יגדל.
אוהד שבא למשחק באין אווירה בשער 3 לא יתלהב לחזור, מצד שני אם תהי אווירה כמו בנתניה לפחות - תהייה לו חוויה רצינית שהוא ימשיך לבוא
אוהד שבא למשחק באין אווירה בשער 3 לא יתלהב לחזור, מצד שני אם תהי אווירה כמו בנתניה לפחות - תהייה לו חוויה רצינית שהוא ימשיך לבוא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מודה שאני לא מגיע לוסרמיל יותר מדיי בעיקר בגלל שדיי נמאס לי לאמץ את העיניים שלי ונורא קשה לצפות במשחק בצורה נורמלית שלא לדבר על לצפות ולעודד תוך כדיי ובגלל זה ברגע שהאצטדיון החדש יהיה מוכן אני עושה מנוי ולא אכפת לי מה יקרה וכמה זה יעלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם זה מה שמונע ממך לבוא כנראה שאתה גם לא כזה אוהד. את התפקיד היחיד והחשןב שלך כאוהד אתה לא עושה. כל השאר זה רק תירוץדר אדום בנשמה כתב:אני מודה שאני לא מגיע לוסרמיל יותר מדיי בעיקר בגלל שדיי נמאס לי לאמץ את העיניים שלי ונורא קשה לצפות במשחק בצורה נורמלית שלא לדבר על לצפות ולעודד תוך כדיי ובגלל זה ברגע שהאצטדיון החדש יהיה מוכן אני עושה מנוי ולא אכפת לי מה יקרה וכמה זה יעלה.