אני בטוח שהוא מאותם אנשים שקיללו את פלט אחרי שני משחקים ועכשיו אומרים שהוא שחקן גדול.OMERREMO כתב:איך שר אריאל זילבר...
כולם פה גאונים בדיעבד
בן אלגרבלי במרכז ההגנה מול מכבי ?
Re: בן אלגרבלי-----------------טעות גדולה להרכיב אותו
מה לעשות שהוא בן 20 ועשה טעות של חוסר נסיון?
להבא הוא יידע שבחיים לא עומדים לצדו של שחקן, אלא מאחוריו או מלפניו.
יש לו את כל הפוטנציאל הפיזי והטכני כדי להיות מצויין.
להבא הוא יידע שבחיים לא עומדים לצדו של שחקן, אלא מאחוריו או מלפניו.
יש לו את כל הפוטנציאל הפיזי והטכני כדי להיות מצויין.
למישהו היה ספק בכלל שהגנה כזו חסרת ניסיון לא תחזיק מול הדורסנות של מכבי
???????????????????????
תיקו היום היה גדול
חוץ מזה שהטריו המנצח שלנו ברדה--בוזגלו--גבאי לא הופיע היום לבלומפילד
אבל זה קורה הדרך עוד ארוכה
???????????????????????
תיקו היום היה גדול
דורסנות??? תרשה לי לגחך. אני ציפיתי ממכבי לתת לנו חמישייה קלה בהגנה הזאת. זה נגמר ב3-1 למנשה משיח- תבין לבד מהנאני מנסה להגיד פהשימי כתב:למישהו היה ספק בכלל שהגנה כזו חסרת ניסיון לא תחזיק מול הדורסנות של מכבי
???????????????????????
תיקו היום היה גדול
- dardasmiley
תגידו אתם רציניים? הוא אשם שמשיח המציא פנדל ובדה מליבו אדום??
הוא אשם שהקבוצה כזאת רכיכה בכל הנוגע לשיפוט ואף אחד לא מדבר על זה ששלחו למשחק העונה שופט שהוא אוהד מכבי ובן זונה גדול ???
הוא אשם שהקבוצה כזאת רכיכה בכל הנוגע לשיפוט ואף אחד לא מדבר על זה ששלחו למשחק העונה שופט שהוא אוהד מכבי ובן זונה גדול ???
אם היה משהו פה זה פנדל ואדום. נכון, היה מקום לשיקול דעת אבל חוק יבש זה אדום. הגולים של מכבי ממש לא חוקיים זה הרתיח אותיdardasmiley כתב:תגידו אתם רציניים? הוא אשם שמשיח המציא פנדל ובדה מליבו אדום??
הוא אשם שהקבוצה כזאת רכיכה בכל הנוגע לשיפוט ואף אחד לא מדבר על זה ששלחו למשחק העונה שופט שהוא אוהד מכבי ובן **** גדול ???
Re: בן אלגרבלי במרכז ההגנה מול מכבי ?
גם עכשיו אתה חושב ככה דר ?דר אדום בנשמה כתב:בן אלגרבלי יכול להחליף את פאיוביץ' עד שהוא יחזור, הוא שחקן טוב ולא צריך לחשוב על מה יקרה לו, ככה בונים שחקנים.
לא בונים אותם במרכז הטבלה אלא בשיא ההצלחה ראו ערך: ליאור רפאלוב, תומר חמד, אייל גולאסה (עד העונה שעברה+העונה).
בתחתית ומרכז טבלה הרבה יותר קשה לתת לשחקניך צעירים לשחק כי הקבוצה פחות מצליחה, ושכל הקבוצה מצליחה קל לשחקן הצעיר להצליח.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן...גיל שגיב כתב:
גם עכשיו אתה חושב ככה דר ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נדמה לי שאלישע לפחות כבר חושב אחרת...זה ההרכב שהיה אמור לפתוח -דר אדום בנשמה כתב:כן...
אג'ידה,בן ביטון,סוארס,הראל,תורג'מן,דג'ני,הובר,ברדה,בוזגלו,גבאי,פלט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אולי מול מכבי היינו צריכים לפתוח עם אראל כבלם אבל וזה אבל גדול מול מכבי לדעתי היינו צריכים לפתוח במערך של קישור מעובה ולהשאיר את אלגרבלי כבלם הבעיה שלנו הייתה מראש בקישור האחורי הרופף שלנו ובעובדה שסוזה שיחק עם 3 בלמים ועם 3 קשרים אחוריים, מאוד קשה לשחק בצורה הרגילה מול מערך 3 הבלמים של מכבי שעוד נוסף אל זה 3 קשרים אחוריים...גיל שגיב כתב:
נדמה לי שאלישע לפחות כבר חושב אחרת...זה ההרכב שהיה אמור לפתוח -
אג'ידה,בן ביטון,סוארס,הראל,תורג'מן,דג'ני,הובר,ברדה,בוזגלו,גבאי,פלט.
מה שאני מנסה לומר זה שבדיעבד הרבה דברים יכלו לקרות ועדיין אני מאמין בבן אלגרבלי שבשני משחקים הוכיח את עצמו מול אשדוד ואולי ספציפית אתמול לא היה צריך לעלות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פשש..הרבה חכמים בדיעבד..כשאני ועוד כמה הבענו את החשש שלנו מההגנה, קפצו עלינו וקראו לנו לוזרים..
די נגמר שתחררו, הפסדנו, קורה הלאה.
בן אלגרבלי בחור מאוד מאוד מוכשר. וגם עכשיו בדיעבד הוא היה פותח.
כל עוד הוא בלם ואין מישהו יותר טוב ממנו הוא צריך לפתוח. נגד אשדוד גל הראל פתח בלם, אלגרבלי החליף אותו והיה מצויין אז מפה ולהגיד שגל הראל היה צריך לפתוח.
קורה אין מה לעשות.
"מי שלא יידע טעמו של הפסד, לעולם לא יתענג על טעם הניצחון".
בן אלגרבלי בחור מאוד מאוד מוכשר. וגם עכשיו בדיעבד הוא היה פותח.
כל עוד הוא בלם ואין מישהו יותר טוב ממנו הוא צריך לפתוח. נגד אשדוד גל הראל פתח בלם, אלגרבלי החליף אותו והיה מצויין אז מפה ולהגיד שגל הראל היה צריך לפתוח.
קורה אין מה לעשות.
"מי שלא יידע טעמו של הפסד, לעולם לא יתענג על טעם הניצחון".
חכמים בדיעבד ???CrazyRed7 כתב:פשש..הרבה חכמים בדיעבד..כשאני ועוד כמה הבענו את החשש שלנו מההגנה, קפצו עלינו וקראו לנו לוזרים..

הטופיק נפתח לפני המשחק....הרבה לפני.
לא דיברתי עליך או על מישהו ספציפית..דיברתי בכללי..גיל שגיב כתב:
חכמים בדיעבד ???![]()
![]()
הטופיק נפתח לפני המשחק....הרבה לפני.
אני עם דעתו של גייט 5, יותר מדי לחץ וקבלות יש על המשחק הזה
אז הפסדנו, נגמר סיפור האליפות הגביע ואירופה ואלונה עוזבת ובית המקדש נחרב בפעם השלישית...
ממש לא- יש לנו על הנייר עוד 2 משחקים מול מכבי וצאנס לפחות להשוות את הנקודות להם(ואני בחיים לא מאמין שמכבי לוקחת את כל הנקודות עד סוף העונה, כולל אצלנו בבית- יש עוד מלא נקודות בקופה והיא גועשת..
עכשיו לדעתי גם יהיה לנו קל יותר להשיג נקודות כי נחזור להיות צנועים ואפילו לא נזכיר את המילה שעושה לנו רק שחצנות שאננות ורע, אליפות
דברו איתי 3 מחזורים לפני סוף העונה לגבי זה, אני בטוח שעד אז הכל יוכרע אבל היום כל עיתונאי רוצה להכריז מבעוד מועד כדי להגיד-ידעתי.
נ.ב להתעורר ומהר חברה כי יש סכנין בבית בשבת וקל להפסיד נקודות עכשיו ולהדרדר עוד יותר, אסור שזה יקרה!
אז הפסדנו, נגמר סיפור האליפות הגביע ואירופה ואלונה עוזבת ובית המקדש נחרב בפעם השלישית...
ממש לא- יש לנו על הנייר עוד 2 משחקים מול מכבי וצאנס לפחות להשוות את הנקודות להם(ואני בחיים לא מאמין שמכבי לוקחת את כל הנקודות עד סוף העונה, כולל אצלנו בבית- יש עוד מלא נקודות בקופה והיא גועשת..
עכשיו לדעתי גם יהיה לנו קל יותר להשיג נקודות כי נחזור להיות צנועים ואפילו לא נזכיר את המילה שעושה לנו רק שחצנות שאננות ורע, אליפות
דברו איתי 3 מחזורים לפני סוף העונה לגבי זה, אני בטוח שעד אז הכל יוכרע אבל היום כל עיתונאי רוצה להכריז מבעוד מועד כדי להגיד-ידעתי.
נ.ב להתעורר ומהר חברה כי יש סכנין בבית בשבת וקל להפסיד נקודות עכשיו ולהדרדר עוד יותר, אסור שזה יקרה!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"